genius_13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Διδάσκουν ήθος. Δείξτε λίγο σεβασμό. Μέχρι και ο πιο ανίδεος που έβλεπε το ματς θα καταλάβαινε ότι ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ εκει πίσω ΕΕΕΕ. ΖΩΑ! Που είναι η αστυνομία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, σοβαρά, όσοι διαμαρτύρεστε για τις τεχνικές ποινές, μιλάτε σοβαρά; Το λέω και για την ΤΠ του Άντιτς στο προηγούμενο. Ξέρετε αν έριξε γαμωσταυρίδι ο παίκτης; Α, ΟΚ, διακοπή. Αναμενόμενο. Δεν γίνεται αυτός που α)σπρώχνει πισώπλατα και εκτός παιχνιδιού, β)σηκώνει το χέρι στην μούρη του αντιπάλου και μετά πιθανώς και ο ίδιος βρίζει να τιμωρείται το ίδιο με αυτόν που απλά πιθανώς βρίζει. Παράλογο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιατί το κάνουν αυτό... Ρε αγορι, σε αγαπαω, σε εκτιμαω...ΤΡΑΒΑ ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ειναι για φιλαθλους Τι μου πετας "γιατι το κανουν αυτο τα κακομοιρα τα παιδια και στεναχωριουνται οι Αγιοι Αγγελοπουλοι"? Αν ειχε γινει αυτο το σκηνικο στο ΟΑΚΑ θα ζητουσες καρατμηση Γιαννακοπουλου και 34 χρονια τιμωρια Ασε μας ρε φιλε γιατι το κανουν αυτο Γιατι το εκαναν και πριν 3 χρονια και γιατι το εκαναν και φετος στον τελικο Κυπελλου Οποτε χανουν το διακοπτουν, τι γιατι το κανουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιατί το κάνουν αυτό... Επειδη ειναι ουρουκχαι, Δε το περιμενες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 κάθε χρόνο τα ίδια με τους κάφρους στο σεφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ...ίσως αν οι ολυμπιακοί αρχίσουν ν' ασχολούνται αποκλειστικά με τα στραβά του ΟΣΦΠ και οι παναθηναϊκοί με τα στραβά του ΠΑΟ, να τελειώσουν όντως. Ετσι ειναι ρε φιλε αλλα βαρεθηκα τοοοοοοσα χρονια τωρα καθε χρονο τα ιδια. Δεν παει αλλο πως να γινει δηλαδη,,,,,,! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ρε αγορι, σε αγαπαω, σε εκτιμαω...ΤΡΑΒΑ ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ειναι για φιλαθλους Τι μου πετας "γιατι το κανουν αυτο τα κακομοιρα τα παιδια και στεναχωριουνται οι Αγιοι Αγγελοπουλοι"? Αν ειχε γινει αυτο το σκηνικο στο ΟΑΚΑ θα ζητουσες καρατμηση Γιαννακοπουλου και 34 χρονια τιμωρια Ασε μας ρε φιλε γιατι το κανουν αυτο Γιατι το εκαναν και πριν 3 χρονια και γιατι το εκαναν και φετος στον τελικο Κυπελλου Οποτε χανουν το διακοπτουν, τι γιατι το κανουν? Για τα του οίκου μου είμαι εξαιρετικά αυστηρός. Οι άλλοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εξαλλος ο κοσμος στο ΣΕΦ με το κλεισιμο της ΕΡΤ αχαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τους αδίκησε η διαιτησία πάλι σημερα. Χαχαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Επειδη ειναι ουρουκχαι, Ααααα ρε Γκανταλφ που τους χρειαζεται.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Kαλα δεν εβλεπαν εδω κ 10 λεπτα οτι πηγαιναν πισω απ το παγκο μας οι ορκ. Τι νομιζαν πως πηγαιναν να παρουν αυτογραφα μετα το ματς. ΖΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν δεν ήταν η διακοπή θα είχαμε κερδίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στη μπαλα η ΑΕΚ επεσε κατηγορια, εμεις περσυ μηδενισμο και -3, ε μονο "στην πρασινη παραγκα του μπασκετ" για 2η-3η φορα σε 2-3 χρονια οι γαυροι το διακοπτουν και δεν τρεχει τιποτα Να μην βγει η ομαδα, αλλιως θα γινεται μονιμως οτι εγινε και οταν το διακοψανε την προηγουμενη φορα...ΤΙΠΟΤΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν και όταν γίνει συνέντευξη τύπου ελπίζω να ρωτήσει κάποιος τον μπαρτζώκα τι είπε στους παίκτες του για αυτή τη διαιτησία... Γιατί προχθές δεν ήξερε, έκανε παράπονα... Και ελπίζω επίσης να τον ρωτήσουν τον σιχαμένο πως νιώθει που προάγει το ήθος στο γήπεδο όταν χτυπιέται σαν τον τσαρλατάνο και ρίχνει λάδι στην φωτιά. Εκεί που έφτασε στην πρώτη περίοδο δεν έχω δει ούτε το άλλο νούμερο τον ιωαννίδη να πηγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αυτο που ο ΣΚΑΙ δειχνει ντοκιμαντερ στις διαφημισεις γινεται και στην τηλεοραση ή μονο στο ιντερνετ που το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις