Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ απο την άλλη γουστάρω να νομίζουν οι απέναντι ότι η απόλαυση που τους προσφέρουμε προέρχεται απο αβαβα διαιτησία. Μακάρι να συνεχίσουμε με πραγματικά προκλητικές διαιτησίες και εξόφθαλμη έννοια υπέρ του Παναθηναικού. Βλεπεις HERT απο ποια ατομα βγαινει ολο αυτο???Οταν λες οτι να παιχτει 50-50 και να κερδισει ο καλυτερος επιτελους και ας χαθει και πρωταθλημα και CL και βγαινει ο αλλος και σου λεει αυτο..ε ειναι να μην πεις οτι καλα σας κανει ο Μαρινακης?Και εγω θα πω μονο προς εσενα LLNEO οτι μακαρι,πραγματικα να καθαρισει το πρωταθλημα απο στημενα και απο οτιδηποτε μεμπτο,να εχουμε πραγματικα 50-50 ομως διαιτησια σε ολα τα παιχνιδια και μονο στα δυο ντερμπυ αναμεσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να υπαρχει μια διαιτησια 95-5% υπερ του Ολυμπιακου σε ολα τα επιπεδα,ακομα και στα πλαγια αουτ... lroi Αυτοι που πανε να μειωσουν τις επιτυχιες σας μειωνουν πρωτα απ'ολα την αξια της ομαδας τους και τιποτα παραπανω.<br> Χεστηκα για ολες τις επιτυχιες μας αν ειναι να μειωσω τον ολυμπιακο και αυτα που εχει κανει.Ειναι το ιδιο νομιζεις να κερδιζω εναν ολυμπιακο δυνατο με επιτυχιες και το ιδιο μια ανυπαρκτη ομαδα(το ιδιο ισχυει και για εσας βεβαια να μην παρεξηγουμε).Οχι φυσικα.<br> Εγω προσωπικα αναγνωριζω με το παραπανω αυτα που εχετε πετυχει σαν ομαδα ειδικα τα δυο τελευταια χρονια.<br> Τωρα για τις ντοπες και ολα αυτα μπορει ολοι να περνουνε και την αληθεια να μην την μαθουμε ποτε.<br> Ειναι μια κουβεντα που δεν τελειωνει ποτε. Αυτο ακριβως.Και μαλιστα να σου πω κατι,δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι πηρα ενα πρωταθλημα ή μια κουπα τελοσπαντων μουφα απο διαιτησια..Μου την σπαει ομως καποιοι να βγαζουν την ομαδα τους 100% υγιη και καθαρη σε ΟΛΑ τα πραγματα,σε ΟΛΑ ομως και να μην παραδεχονται το αυτονοητο.Οτι και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ (μιλαω για αυτες τις δυο ομαδες λογω επιτυχιων) εχουν παρει δικαια παιχνιδια αλλα και με την διαιτησια καποια αλλα.Δεν μπορει καποιος να λεει οτι ο Ολυμπιακος εχει παρει 100 κουπες για παραδειγμα και απο αυτες οι 90 ειναι καλπικες ενω ο ΠΑΟ να εχει παρει παλι 100 κουπες αλλα και οι 100 να ειναι καθαρες.Αυτο ειναι το θεμα.Και αυτο γινεται παντου.Δεν γινεται μια ομαδα ας πουμε να βαζει τοσα εκατομμυρια και να μην παρει εστω κατι.Μπορει να παιρνει 10 πρωταθληματα σερι αλλα ενα απο αυτα θα δοθει και στην αλλη ομαδα.Θυμηθειτε τι εγινε με την Σιτυ περυσι και πειτε μου αν καποιος πιστευει οτι η ανατροπη που εγινε την τελευταια αγωνιστικη ΔΕΝ ηταν στημενη για να παρει το Πρωταθλημα η Σιτι.Ηταν στανταρ οτι εκεινη την χρονια θα το επαιρνε εκεινη ο κοσμος να γυριζε αναποδα..Τωρα οσο αφορα το ντοπαρισμα δεν μπορει να βγαινει ο αλλος και να λεει οτι στο f4 ηταν ντοπε ο ΟΣΦΠ και αυτο φαινεται επειδη εβαλε στον Τελικο 100 ποντους ενω τωρα με τα βιας φτανει τους 50.Και ειδικα οταν στο f4 εγινε ελεγχος ντοπινγκ και ο αλλος λεει οτι ντοπαριστηκαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βρε παιδιά πότε μα πότε ακούσατε γαύρο να παραδέχεται την ήττα του χωρίς γκρίνια. Εντάξει υπάρχουν κάποιες φάσεις που δίκαια φωνάζει αλλά εγώ θυμάμαι και άλλες τρεις φάσεις με βηματάκια του σπανούλη και του περπέρογλου και κανείς δεν ασχολήθηκε. Μη λέμε αστειότητες όταν έχεις μονοψήφιο ποσοστό στα τρίποντα δεν πας πουθενά. Οταν χάνεις με κατεβασμένα χέρια μέσα στο σπίτι σου χωρίς να μπορέσεις να παλέψεις το παιχνίδι δεν πας πουθενά. Ας έκανε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός να πήγαινε στους 70-80 πόντους και δεν θα έχανε έτσι απλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ παλι πιστεύω οτι αυτή η παράνοια που επικρατεί σε προέδρους και φιλάθλους είναι που οδηγει στις επιτυχίες το ελληνικό μπάσκετ. Χάνει μια ομάδα και γίνεται ο χαμος . και όλο αυτό το σκηνικό δίνει τεράστιο πάθος στους παιχτες. Γι αυτό οι κακομοιροι οι ρώσοι δε μπορούν να σταυρώσουν διάκριση σε κανένα άθλημα παρα τα εκατομμύρια που ρίχνουν. γιατι δεν εχουν τρελα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ παλι πιστεύω οτι αυτή η παράνοια που επικρατεί σε προέδρους και φιλάθλους είναι που οδηγει στις επιτυχίες το ελληνικό μπάσκετ. Χάνει μια ομάδα και γίνεται ο χαμος . και όλο αυτό το σκηνικό δίνει τεράστιο πάθος στους παιχτες. Γι αυτό οι κακομοιροι οι ρώσοι δε μπορούν να σταυρώσουν διάκριση σε κανένα άθλημα παρα τα εκατομμύρια που ρίχνουν. γιατι δεν εχουν τρελα.... Μπορεί και να έχεις δίκαιο αλλά το θετικό στο μπάσκετ είναι ότι δεν έχει πολύ χρήμα η υπόθεση και δεν έχει γεμίσει ανθρώπουε της νύχτας όπως το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ταλέντο υπάρχει και μια στοιχειώδη οργάνωση και γι αυτό πάμε μπροστά. Αν είχε το χρήμα της μπάλας και ήθελε ο κάθε Βαγγέλας και ο κάθε Κομπότης να είναι μέσα κλάφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παραβλεποντας τα ανεκδοτα των γαυρων απο χθες, θα σταθω σε κατι αλλο. Ελπιζω πλεον, ολοι να καταλαβαινουν γιατι ο Ζοτς δεν ειχε καμια ελπιδα συνενοησης με τον τρακη και τι μπορει να συνεβη μεταξυ τους οταν ο πρωτος δηλωνε οτι ολα ειναι θεμα σεβασμου και οχι χρηματων. Ακομα και οι βαμενοι αντιΖοτσικοι πονεμενοι γαυροι (oπως επισης και κατι ανιδεοι γκαου-ποδοσφαιροΠαναθηναικοι που κραζουν Ζοτς), πρεπει απο τη φετινη σεζον να εχουν αντιληφθει οτι τρακης και Ζοτς εκπεμπουν σε αλλες συχνοτητες και ειναι αδυνατο να συνεργαστουν. Υπηρχε περιτπωση στο χθεσινο παιχνιδι, να ηταν ο Ζοτς προπονητης και να ανεχοταν τοντ ρακη πισω απτη μπασκετα να κανει χειρονομιες προς αντιπαλους,διαιτητες,Πεδουλακη και να πανηγυριζει με τους δικους μας με ενα τσιγαρο στο χερι ενω ο αγωνας ειναι σε εξελιξη? Υπαρχει περιτπωση να δεχοταν μια μεγαλη και δικαιη νικη σαν τη χθεσινη, να του την αμαυρωσει ο προεδρος με τις ενεργειες του στην αναπαυλα? Ηλπιζα οτι προκειται για ανθρωπο που οκ κανει μαλακιες αλλα τουλαχιστον μπορει να μαθει απτα λαθη του, αλλα δυστυχως επαναλαμβανει τα ιδια λαθη συνεχως και γιαυτο το λογο δεν δικαιουται να εχει αλλη περιοδο χαριτος απο κανεναν μας. Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος για την ομαδα, ηδη την εχει βαλει σε καμποσες περιπετειες με τα τερτιπια του κι αποτι φαινεται θα την βαλει και σε καινουργιες. Πρεπει πλεον να αντιμετωπισει τη δυσφορια του μπασκετικου κοσμου που ολα αυτα τα χρονια γαλουχηθηκε με αλλα ηθη, Παναθηναικα και οχι λιμανισια. Πηγαινε ΟΑΚΑ για να δει μπασκετ και οχι για να ασχοληθει με σειρηνες, παρασκηνια και λοιπες μλκιες. Αυτα τα ειχε αφησει για τους απο κει, ασχετα αν στους τελικους παντοτε παρεισφρυαν και τα διαφορα πρεζακια που χαλαγαν το κλιμα. Τωρα ομως το κλιμα ειναι ασχημο by default κι εκει ειναι το προβλημα, τρακη. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ το ΟΑΚΑ να εχει χειροτερη εικονα απο το ΣΕΦ στους τελικους, δεν συνεβη ποτε, δεν μπορω να το δεχθω τωρα. Απτην αλλη, οσο κι αν βγαζω σπυρακια με τον προεδρο αυτο, δεν μπορω να κρυψω οτι ειναι τουλαχιστον απολαυστικο να βλεπω -καποιους- γαυρους να κλαιγονται για τον τρακη, τη στιγμη που οι ιδιοι σε αλλες φασεις το παιζανε τρελιτσα για Σωκο και Μαρινακη (προσφατως ειδικα με την μπουκα του στον τελικο κυπελλο που μας λεγανε οτι ηταν για να ευχηθει καλη επιτυχια). Ε εδω που φτασαμε λοιπον, το μονο παρηγορο ειναι οτι δινει πονο ο τρακης στους συγκεκριμενους γαυρους και τους βαζει να κανουνε κωλοτουμπες για νιοστη φορα (μαργαριτες και σια). Δεχου τα λοιπον, οφθλαμον αντι οφθλαμου. Και αν δεχθω τις αιτιασεις τους περι διαιτησιας, τοτε θα τους παραπεμψω στα δικα τους ποστ μετα τα οσα μας κανανε με την Μπαρτσελονα και καλη τους χωνεψη. Nuff said. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλά τωρα μη βάζεις στο ίδιο τσουβαλι τρακη σωκο και βαγγελα.. Ο Τράκης πρεζακης δε λεγεται έτσι τυχαία. Είναι ενα κακομαθημένο και καθυστερημενο πλουσιοπαιδο που του πήρε ο θείος του μια ομάδα για να παιζει. ουτε εξυπνος είναι ουτε δυναμη έχει απλα τα κανει όλα μπαχαλο με τις μλκς του. Απο την αλλη ο Κόκκαλης που τον κατηγορείτε για παρασκήνιο,μπορεί να είχε χτίσει μια βοήθεια εξωγηπεδικη όπως λέτε αλλά είχε παντα την καλύτερη ομάδα στο γηπεδο και έδωσε πολλά λεφτά για να φέρει παιχταραδες και να φτιαξει το Καραϊσκάκη. 10 μύρια έδινε αυτός 2 ο τζιγγερ. Εγώ σαν Ολυμπιακός είμαι περήφανος για τα χρόνια που ηταν πρόεδρος. Όσο για τον χοντρό είναι οτι χειρότερο για την ιστορία του θρυλου ,αφού ουτε λεφτά βάζει,ουτε ομάδα έχει και επιπλέον είναι θρασυς και προκλητικά βρώμικος και δε διστάζει να βρίζει ακόμη και τους ολυμπιακούς που διαφωνούν μαζί του. Κανένας υγιής Ολυμπιακός δεν είναι ευχαριστημένος μαζί του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν με απασχολει καν ποιος ριχνει χρημα στην ομαδα, ποιος ειναι αυτοδημιουργητος (που λεει ο λογος) και ποιος τα βρηκε στρωμενα (Αγγελοπουλοι, τρακης). Τις χουλιγκανιες τους τις κανανε και οι τρεις, δυναμιτισαν και δυναμιτιζουν το κλιμα over the years, απλα οταν ο ενας ελεγε κοτες πριν απο ντερμπι , σε συνεντευξη τυπου, οι κοκκινοι ΑΡΔ χαχανιζαν απο κατω για το αστειο και οι κοκκινοι φιλαθλοι τον λεγανε προεδραρα που ποναει τους Παναθηναικους, ενω αν ο τρακης κανει το ιδιο θα δηλωσουν ολοι αηδιασμενοι απτην συμπεριφορα του, μεταξυ των οποιων και οι ΑΡΔ και θα πουν οτι δυναμιτιζει το κλιμα. Οταν ο αλλος ελεγε οτι διδαξε ηθος και φιλοξενια, οταν ελεγε για φουστες, τον ειχανε κανει σημαια, ηρωα πολλοι γαυροι. Τωρα χαλαστηκαν που δε βαζει λεφτα αλλα δεν μου λεει κατι αυτο. Οταν εστελνε μπραβους στο Καραισκακη να σπασουν στο ξυλο εναν ΑΡΔ, μας λεγανε οτι ειναι προβοκατσια του ΠΑΟ. Οταν εκανε μπουκες με τον Αστ Τριπολης μας λεγανε οτι πηγε να ευχηθει στη μεση του αγωνα "καλη επιτυχια". Οταν ο αλλος φορουσε περιεργα φανελακια, ειχε δικιο, ελεγε την αληθεια. Ετσι λοιπον, για καθε τετοιο γαυρο που ειχε συνηθισει να απολαμβανει τετοιυς προεδρος πουλωντας τρελιτσα και εχοντας Τζιγκερ και Γοντικες απεναντι του, του αξιζει κι ενας τρακης σημερα. Για να τον κανει να αφριζει, να σκαει απτο κακο του, να θελει να κλεισει την τηλεοραση αλλα να την ξανανοιγει μπας και κανει η ομαδα του την ανατροπη και στο τελος να θελει να παρατησει η ομαδα του την Α1 και να μην μπορει να κανει τιποτα. Μονο γιαυτους τους γαυρους χαιρομαι που βρεθηκε ενας τρακης να τους δειξει το how to των προεδρων τους τοσα χρονια και να τους στειλει απευθειας στα υπογλωσσια και τα σκληρα. Για ολους τους υπολοιπους, γαυρους, Παναθηναικους, ΑΕΚτσηδες κλπ, εχω γραψει τη γνωμη μου στις αλλες παραγραφους η οποια ειναι και η main αποψη μου σχετικα με αυτο που αναγκαζομαστε να ζουμε ως φιλαθλοι του μπασκετικου ΠΑΟ και μπασκετοφιλοι γενικοτερα. @0.23 http://www.youtube.com/watch?v=VP_TIHfSnhY&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ όταν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για πρεζάκια και για διαιτησίες πείτε μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Και σε gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν τον τράβαγε και αυτόν μια τάπα ο μαυρούλης να ησυχάσουμε;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ όταν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για πρεζάκια και για διαιτησίες πείτε μου E αν φυγει το συννεφακι της διαιτησιας απο πανω μας ευχαριτως να μιλησουμε για μπασκετ: Ο ΟΣΦΠ παρουσιαζεται ανετιμος και στους 2 τελικους μεχρι στιγμης. Ακομα και χθες που ειχε χτισει μια μικρη διαφορα δεν ηταν γιατι εκανε κατι το ιδιαιτερο, αλλα επειδη εμεις κοντευαμε να τελειωσουμε την 2η περιοδο με ενα τριποντο ολο κι ολο, αυτο του Ουκιτς στο ξεκινημα της. Καναμε προς το τελος 3-4 ωριμες επιθεσεις και πανευκολα το -7-9 εγινε -2 και ολα ηταν πιο ηρεμα ενοψει δευτερου ημιχρονου. Το ιδιο μοτιβο συνεχιστηκε και στις επομενες 2 περιοδους με αποτελεσμα μια νικη που ηλθε ευκολοτερα αποσο δειχνει το σκορ. Χαρακτηριστικο οτι ειχε 9 κατοχες παραπανω στο Α ημιχρονο ο ΟΣΦΠ (λογω λαθων μας και χαμενων ριμπαουντ) και παρολα αυτα δεν καταφερε να κρατησει μια διαφορα. Επισης σε αυτους τους τελικους υπαρχει ενα κλειδι που ισως να εχει παιξει ρολο και στα 2 αποτελεσματα: Καρι. Σκεφτειτε οτι μεχρι προτινος στη θεση αυτου του παικτη ειχαμε τον Μπανκς ή τον Ξανθοπουλο. Δεν ειναι τοσο οτι σκοραρει, ειναι οτι ΔΟΥΛΕΥΕΙ πολυ οταν δεν εχει την μπαλα στα χερια του, ειναι οτι κανει πολυ ωριμα και ηρεμα παιχνιδια λες και ειναι μπαρουτοκαπνισμενος απο τετοια ντερμπι και γενικα ειναι το συν που ψαχναμε στην περιφερεια μας. Χαμηλο προφιλ, πολλη δουλεια, αποτελεσματικος, τι αλλο να ζητησω απο μια μεταγραφη της τελευταιας στιγμης, περα απο το να του ανανεωσουν το συμβολαιο χθες? Κατωτεροι των περιστασεων μεχρι στιγμης οι Παπανικολαου, Σλουκας, Αντιτς, Πριντεζης, Σχορτσιανιτης, Τσαρτσαρης, Μασιουλις. Πρεπει στον 3ο τελικο ειδικα αυτοι του ΟΣΦΠ να ματωσουν την φανελα τους. Ο Μπαρτζωκας οπως φαινεται απο αυτα τα 2 παιχνιδια, αδυνατει να διαχειριστει την επιτυχια της Ευρωλιγκας σε επιπεδο ψυχολογιας και οι παιχτες του δειχνουν ξεφουσκωμενοι. Απο εμας πολυ σταθεροι οι Λασμε (χθες εβγαινε αλλαγη, εκανε εμετους και ξαναμπαινε για ταπες και καρφωματα), Γκιστ, μαζι κανουν την φροντ λαιν μας να φαινεται ανικητη. Βεβαια απτην αλλη οταν ο Χαινς δεν τραβαει, υπαρχει ο Σερμαντινι με τον Παουελ, φεξε μου και γλιστρησα δηλαδη...Γενικα αυτο που θαυμαζα στην περσυνη φροντ λαιν του γαυρου το εχουμε φετος εμεις: ενεργεια, δυναμη, εκρηκτικοτητα. Σε θεματα τακτικης ο Μπαρτζωκας ητταται κατα κρατος απο τον Πεδουλακη μεχρι στιγμης. Ο δευτερος εχει απαγορεψει το βασικο στοιχειο του ΟΣΦΠ, τους αιφνιδιασμους και το τρανσισιον. Ετσι ο ΟΣΦΠ αναγκαζεται να στριφογυριζει στην επιθεση και απο ουσια τιποτα. Κακες επιλογες, χανεται η μπαλα, εκνευρισμος, τιποτα. Ακομα και στο σετ παιχνιδι ειναι διαβασμενος ο Πεδουλακης εχοντας επιτρεψει στον Σπανουλη το πολυ 2-3 απτις γνωστες του μπουκες σε συνολο 2 τελικων. ΥΓ. Προφανως και βλεπουμε μετριο μπασκετ. Πεδουλακης vs Μπαρτζωκας ειναι και οχι Ιφκοβιτς vs Ομπραντοβιτς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τις πινακίδες που κλώτσησαν πέρσυ μετά την πρόκριση με τη Σιένα στο Φ4; Αυτό εννοείς; Αυτό πως γίνεται να δυναμιτίσει το κλίμα σε ένα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;Let me understand this...κλωτσας πινακιδες με Σιενα, κανενα καραγκιοζιλικι. Πανηγυριζεις με τον Γκιστ, καραγκιοζιλικι, απελαση, να ξαναπαει το σκορ 0-0, μην σου πω στα χαρτια 2-0. Μεγαλο ζητημα Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδων Α dkni σημερα τις κροτιδες τις ακουσες και τις σειρηνες? Για να ξερουμε να μην λες οτι ειστε καλυτεροι και εσεις... Προηγουμενα ποστς διαβαζεις ή τα περνας ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδωνΔεν χωνευεται ευκολα να εχεις βαλει σε 2 αγωνες στον ΠΑΟ του Αρτζι τοσους ποντους οσους εβαλες σε 3 περιοδους στον τελικο της Ευρωλιγκας στην Ρεαλ... Με τι κουραγιο να μιλησουν για αγωνιστικα θεματα και να πουνε τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου κάνουν εντύπωση πολλά πράγματα σε αυτούς τους τελικούς. Καταρχάς η κατακόρυφη πτώση του Σλουκα. Εστιάζω σε αυτόν για πολλούς λόγους. θα μπορούσα να πω και για τον Πρίντεζη αλλά ο Γιωργάκης έχει να παίξει μπάσκετ από το πρώτο ματς με την Εφες. Θα μπορούσα να πω για το γίγαντα τον Χαινς αλλα όταν του ζητάς συνέχεια να παίζει αντίπαλος σε ψηλότερους/αθλητικότερους παίχτες (και μάλιστα μόνος του) τότε είναι λογικό κάποια στιγμή να κλατάρει. Αντίθετα ο Σλούκας μέχρι προχτές πήγαινε τρένο. 105% στις βολές 98% στα τρίποντα και δε συμμαζεύεται. Και πάνω απ'όλα, καθαρό μυαλό. Από τους λίγους παίχτες και στις 2 ομάδες που θα ήθελε να έχει ο Ζοτς σε ομάδα του. Και στους τελικούς παρουσιάζεται νευρικός, ασταθής και άστοχος. Ο Ούκιτς. Τους άλλους τους περίμενα. Τον Ουκιτς όχι. Μέχρι και σήμερα, στο μυαλό μου τον έχω σα τσαρλατάνο, πραγματικά. Και τον είδες χτες να παίρνει σωστές αποφάσεις ( Κατά ένα μεγάλο ποσοστό), να φοβάσαι να του αφήσεις οποιοδήποτε σουτ, και γενικά να παίζει τέλεια αυτό που του ζητάει ο Αρτζι. Δε ξέρω αν ήταν θέμα μέρας ή αν τον έστρωσε ο προπονητής του, αλλά αν μείνει έτσι πιστεύω ότι του χρόνου θα έχετε μια αρκετά καλή περιφέρεια. + μια ακόμα κίνηση ίσως, δεδομένου ότι οι 2 από τους 3 guard σας θα είναι 33+( Διαμαντίδης και Κάρι) και δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να βγάλουν τόσα ματς στην Ευρώπη. Διαμαντίδης. Ο τύπος χάνει σουτ ΜΟΝΟΣ του, παίρνετε επιθετικό και ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον Ουκιτς να του δώσει τη μπάλα για να το ξαναβαρέσει. Πραγματικά, πίστευε κανείς ότι θα το χάσει αυτό το σουτ? Και αυτό σε μέρα που δεν είχε 20 πόντους ας πούμε. Από τους λίγους ηγέτες που έχουν μείνει στην Ευρώπη. ( Τους άλλους 2 τους έχουν μαζέψει στη Βαρκελώνη) Και τέλος, το άδειασμα που βλέπουμε στον ολυμπιακό. Προφανώς ο Μπαρτζώκας δεν είναι Ιβκοβιτς αλλά ρε διάολε, κοντεύει μήνας από το Λονδίνο. Αυτό που έκαναν εκεί ήταν μυθικό και μπράβο τους αλλά δεν δικαιολογείται να παρουσιάζεσαι τόσο κακός σε ματς με τον Παναθηναικό. Σε οποιοδήποτε ματς με τον Παναθηναικό, πόσο μάλλον όταν αυτή η σειρά σου κρίνει πρωτάθλημα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2013 από dismemberer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι γιατι περυσι εμεις ειχαμε ενα ντορσευ που τανε θηριο. Σκεψου εβγαινε αυτος κ εμπαινε ο χαινς. Φετος εχουμε μεινει μονο με τον χαινς. Ο παουελ δε τραβηξε καθολου , ο σερμα ειναι καλος για 3ος-4ος, ο Μαυροειδης εξω ποσο καιρο... Γενικα αν σκεφτεις οτι κερδισαμε (ανετα) τσσκα και γενικα πηραμε την κουπα, μ εναν σεντερ τσεπης, ειναι απιστευτο. Κι αυτο γινεται πιο πολυ γιατι ο ολυμπιακος λειτουργει περισσοτερο ως ομαδα κι οχι σαν μοναδες. Καποιοι παιχτες ως μοναδες ειναι μετριοι αλλα τους βλεπεις να λειτουργουν αριστα μεσα στο συνολο. Χτες ο Πριντεζης ηταν ο καλυτερος σας παιχτης ας πουμε, ο σλουκας χαμενος, ο λο πηγε να ταβλιαστει απ την ελλειψη προπονησεων, σπανουλης μετριος,περπερογλου τιποτα γενικα κανεις δε διακριθηκε χτες. Παντως τη διαφορα τη πηρατε εκει με τα συνεχομενα τριποντα. Ο παο απ την αλλη πηρε δυο ψηλους πολυ αθλητικους που του χουν δωσει ο,τι ειχε ο οσφπ περυσι με ντορσευ ή ο,τι εχει οταν παιζει σουπερ ο χαινς. Ε οταν αυτα δε λειτουργουν λογικο ειναι οι αλλοι να κανουν παρτυ, αν και ουτε ο παο εκανε κανα καλο παιχνιδι χτες. Βασικα επαιξε ο,τι επαιζε και πριν και του βγηκε αφου εμεις δεν... Αυτος ο Καρι ειναι αποριας αξιο πως κολλησε ετσι αμεσως, δε το περιμενα. Ο Περκινς ας πουμε που ρθε σε μας δεν ειναι καθολου κακος παιχτης, αλλα ηταν τελειως εκτος κλιματος. Εγω απ την ομαδα μου και μονο που πηρε το ευρωπαικο μ εναν τελειως απειρο προπονητη, εκανε το ριποτ, με τον μαντζαρη εκτος στο πιο κρισιμο σημειο, ειμαι πολυ ευχαριστημενη και την Τεταρτη θα παω να τους αποθεωσω γιατι το αξιζουν. Φανηκε ο Μπαρτζωκας να μην ειναι ικανος να διαχειριστει την επιτυχια γι αυτο κ οι παιχτες ειναι ο,τι να ναι. Βεβαια κραταω μια πισινη μπας και γινει κανα θαυμα με 3 νικες αν και πολυ χλωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις