tool1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ουτε ριπλει δεν εδειξε η ΕΡΤ. Οταν αποθεωναμε την ομαδα μετα απο ηττα,ολοι εγραφαν οτι μικραινει η ομαδα. Μετα απο διασυρμο μονο σ ενα ματς με τη Ρεαλ,αδιαφορο, στους ομιλους θυμαμαι πριν 3-4 χρονια να αποθεωνουν την ομαδα.
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 απωθεωνε Ζοτς Ιτουδη ομαδα και ερχοντουσαν κατι γαυροι (καλη ωρα μεσα στο φορουμ αυτο) και χλευαζαν τον κοσμο του ΠΑΟ για την ενεργεια αυτη. Ποιοι ηταν αυτοι που χλευαζαν τον κόσμο του ΠΑΟ? Εγω θεωρώ σωστό να στηρίζεις μια ομάδα που σου έχει προσφέρει τόση χαρά (η αν θες να καφρισω, τόση παρηγοριά από το κακό ποδοσφαιρο, διοτι οπως υποστηρίζω πάντα, κατα βάση όλοι ποδοσφαιρικοί ειναι), σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δε καταλαβαίνω λοιπόν ποιος ο λόγος να ειρωνευετει κανεις τέτοιες κινήσεις. Εδω δεν ειρωνευτηκαμε τους Αεκτζηδες που τρέχανε στο χάντμπολ και στο γυναικείο βόλευ, θα ειρωνευτουμε εσάς? Ασχετο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί αρκετές φορές, πολυ νωρίτερα απ τον ΠΑΟ, στην φάση, να έχει γεμάτο το ΣΕΦ, ενώ δεν παιζει μπάσκετ, επειδη ακριβως θυμόντουσαν ολοι τη χρυση 5ετια. Αν θυμάσαι ακόμα και το 2000, ο κόσμος στηριζε την ομάδα. Αν θα μείνεις και εσυ χωρις ομάδα για 10 χρόνια, θα δεις για πότε ξεχνάς, μεγάλες και ιστορικές στιγμές. Αντίθετα, υπάρχουν περιπτωσεις που οι ιδιοι άνθρωποι που αποθέωναν τον Αλβέρτη, οταν σταμα΄τησε το μπάσκετ, να τον φτυνουν και να τον μουτζωνουν, έξω απ το ΟΑΚΑ μετά απο μια οδυνηρή ηττα του ΠΑΟ. (Πάνε πολλά χρόνια). Ο κόσμος αντιδράει περίεργα. Δε σημαίνει οτι ολοι ειναι έτσι. Εδω οι δικοί μας έβριζαν καποτε τον Τζολε στο ποδόσφαιρο και τον Τζιοβάνι...τι να λέμε? Οι δικοί σας εβριζαν τον Βαζέχα που στα 40 του έβαζε γκολ...
KREATOR13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω ξερω οτι παιζει η Εθνικη Ελλαδος για Μουντιαλ υποτιθεται και μιλαμε για μπασκετ ,πωπω κεντανε μιλαμε,ολοι οι αμπαλοι στην ιδια ομαδα 1
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω ξερω οτι παιζει η Εθνικη Ελλαδος για Μουντιαλ υποτιθεται και μιλαμε για μπασκετ ,πωπω κεντανε μιλαμε,ολοι οι αμπαλοι στην ιδια ομαδα Με έχουν ξενερωσει από τοτε που έχασαν απ τη Βοσνία με τραγική μπάλα... Τον Σάντος μια ζωή τον έσωζε ο Καραγκουνης. Αυτός τον έκανε μάγκα και περάσαμε τους ομίλους στο Ευρωπαικό, αυτος τον κρατάει και τωρα...36 χρονων παιχτης και δε τον βγάζει με αλλαγή... Και με τους Γερμανους, το πιστευω οτι αν έπαιζε, δε θα τρωγαμε 4 γκολ. Θα χάναμε αλλά όχι με τόσα. Ο άνθρωπος ειναι μορφη για την εθνικη και για οποιαδηποτε άλλη ομάδα, εκτος του ΠΑΟ :p Mακάρι να έρθει στον Ολυμπιακο τώρα λέμε
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μπράβο ρε ομάδα καρυδάτη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μου άρεσε που παρουσιαστήκαμε σοβαροί και μετρημένοι. Πολύ καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα από Λάσμε,Γκιστ ειδικά αυτός με το καιρό γίνεται όλο και καλύτερος!Μου άρεσε πολύ και ο Καρυ δεν περίμενα να παίξει τόσο cooolll. Με το κεφάλι κάτω και πάμε στο επόμενο για την νίκη μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα με τον γαύρο παίζουμε σίγουρα θα είναι καλύτερος στα επόμενα. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_gA_ecGBaE
Caiden Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν έχουμε το κάρφωμα σε βίντεο; 3:53 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_gA_ecGBaE 2
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 4 ναι...1 δίποντο και 2 βολές...δεν ξέρω πώς μου ήρθε το 3
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν έχουμε το κάρφωμα σε βίντεο; Ποιό απόλα? http://www.youtube.com/watch?v=HKe6bJUOrn4 2
DKNI Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ερωτηση...εκει που ο Παπανικολαου χανει το φως του, ζηταει - και του δινουν - ανανεωση επιθεσης ΓΙΑΤΙ? Τι ακριβως ζητησε?
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κ...λα το κάρφωμα του στέφανου! Μετά το κάρφωμα στο 25’ δικαιώθηκε ο Νότης! Ο Λάσμε είναι εξωγήινος… slogun
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εγω παντως θα πω μπραβο στον πεδουλα ,μπορει απο επιθεση να μην σκαμπαζει σαλιο και απλα η ποιοτητα πλεον των παικτων μας να τον βγαζει ασπροπροσωπο,αλλα η αμυνα του ειναι ΦΟΒΕΡΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις