firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο Το φάρμακο του Μπουρούση τελείωνε γρήγορα γιατί το μοίραζε σε όλους. Ακόμη και σήμερα στα Σ.Ε.Φ. έχουν κρεμασμένα θυμιατά. Τυχαία μπαινοβγαίνουν παίχτες του Ο.Σ.Φ.Π. στο νοσοκομείο μετά το F4...
Armored Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο Φραγκομπιλ την εχει δει αφεντικο εκει μεσα. Μονο που δεν τον εδειρε τον διατητη για μια επαναφορα. Α ρε Μητσο που τον εκθειαζεις κιολας..
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μας τεντώνουν τα κοράκια. Αλλά εκεί μέσα, με αυτές τις συνθήκες λογικό είναι.
Caiden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μια χαρα ειναι η διαιτησια μεχρι τωρα. Σταματηστε να διαμαρτυρεστε (βαζελοι και γαυροι) συνεχεια μια ζωη μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Μονο αυτο σας φταιει και τιποτα αλλο στον κοσμο σας. (Βαζελος ειμαι)
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέτριο παιχνίδι κάνουμε. Τρώμε τρελά κολλήματα ανά περιόδους. Αν οι άλλοι βρούνε λύσεις στην περιφέρεια θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το κακό είναι πως ο Ο.Σ.Φ.Π. συνήθως ανεβαίνει αρκετά όσο περνά η ώρα στα παιχνίδια που έχω δει. Δεν νομίζω πως μπορώ να δω το υπόλοιπο. Είμαι μόνος, δεν έχω κανέναν να κάνω πλάκα και αγχώνομαι πάρα πολύ. Κωλοάθλημα...
Armored Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο γαυρος και ο βαζελος φιλαθλος εχουν καθε δικαιωμα να διαμαρτυρονται. Το να βλεπω το Μπαρτζωκα να γελαει και να παιρνει τις εκφρασεις μιστερ μπιν για πεντακαθαρα σφυριγματα ομως ειναι αλλη ιστορια. Πως να μην ξεσηκωθει ο οχλος μετα; Μ'αρεσει που το παιζουν Παναγιες στις συνεντευξεις και ζητανε απο τον κοσμο να τους αφησουν να παιξουν. Τα ιδια θα ισχυσουν και για εμας αν κανουμε καραγκιοζιλικια στα επομενα ματς. O σχολιαστης τρεμει να μιλησει λολ.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω πως μπορώ να δω το υπόλοιπο. Είμαι μόνος, δεν έχω κανέναν να κάνω πλάκα και αγχώνομαι πάρα πολύ. Κωλοάθλημα... ...θεϊκός μονόλογος... 7
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ποιος ειναι αυτος ο καημενος που ακουγεται φωναζει μπραβο μαλακα καθε φορα που πιανουμε μπαλα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ετσι Μπραμο στειλτους στα σκληρα κατευθειαν... Λασμε Γκιστ κλεισαν σπιτια και σπιτια σημερα. Εχει πολυ δρομο ακομα η σειρα, αλλα καποιοι μπηκαν στη θεση τους με την 20ρα in the face. ΥΓ. Τον Σπανουλη να τον συμαζεψουν καποιοι, κατα τ´αλλα τον ευχαριστουμε σαν 6ο παικτη μας σημερα. 3
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Στο 2-1 ανησύχησα λίγο πως θα χάναμε. :P Από το 20 μέχρι το 37 πως πήγε; Σπάνια πάντως να κάνουμε break και να μην νιώθουμε σιγουριά για τον τίτλο. ΜΠΡΑΒΟ στα παλικάρια!!!
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εχει πολυ δρομο η σειρα Αργυρη, το μπασκετ δεν ειναι μπαλα στο 2-0 να παιζεις μονο αμυνα και να περιμενεις να ληξει 2
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ετσι Μπραμο στειλτους στα σκληρα κατευθειαν... Λασμε Γκιστ κλεισαν σπιτια και σπιτια σημερα. Εχει πολυ δρομο ακομα η σειρα, αλλα καποιοι μπηκαν στη θεση τους με την 20ρα in the face. ΥΓ. Τον Σπανουλη να τον συμαζεψουν καποιοι, κατα τ´αλλα τον ευχαριστουμε σαν 6ο παικτη μας σημερα. ...ξέχασες ν' αναφέρεις την δικαίωση του Τράκη για τις υποψίες περί ντοπέ καμπακαδόρων :ρ
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Επικη Ερυθρολευκη Τηλεοραση 1 Δεν νομίζω να τον κατηγορεί κανείς που μιλούσε στο τέλος σαν από κηδεία. Έχουν γίνει πολλά με δημοσιογράφους φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις