Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εκανες και γελασα...

Αμα το παμε με τετοια τεκμηρια, κανεις αθλητης σε καμια διοργανωση, κανενος αθληματος δεν ντοπαρεται (αρχης γενομενης απο ΝΒΑ, περνωντας στο Champions League-Mundial-Euro και καταληγωντας στο ευρωπαικο μπασκετ).

Αρα οσοι μιλανε περι ντοπινγκ στον αθλητισμο μαλλον ειναι εξωγηινοι, μιας και εχουμε τοσα τεκμηρια αρνητικων ντοπινγκ...Και η εθνικη αρσης βαρων μας btw ντοπινγκ κοντρολ περνουσε και εβγαινε καθαροτατη :-D Ειχαμε τεκμηρια αν μη τι αλλο!

Και ξαναρωτω. Αφου υπαρχουν τα τεκμηρια της Ρηγολιγκας, γιατι τοσο σαματας για αυτο που ειπε ο τρακης? Κανονικα θα πρεπε να ησασταν ανετοι -οπως πχ ειναι ο τρακης για την ομαδα του- και να ζηταγατε σαν ΚΑΕ αυτο που λεει κι ο τρακης προς εξαλλειψη πασης αμφιβολιας. Αντ'αυτου, σιγη ιχθυος η ΚΑΕ, οχι το ΕΣΚΑΝ, και διαφοροι γαυροι ανα τα φορουμ να υπονοουν οτι μαλλον οι παιχτες του ΠΑΟ ειναι ντοπαρισμενοι, με διαφορους συνειρμους και παραποιησεις γεγονοτων :D

Ε, αμα ειναι ετσι ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΜΑΣ. Ζητηστε ντοπινγκ κοντρολ μαζι με τον τρακη για να αποκαλυφθει τι πινει ο Γιαννοπουλος και ο Ματσιουλις! Γιατι δεν το κανετε ομως?  Και κυριως, γιατι κραζετε τον τρακη αντι να κραξετε το οχι που ειπε το ΕΣΚΑΝ στην προταση του τρακη? Σαν φιλαθλοι, δεν γουσταρετε να υπαρχουν εξωνυχιστικοι ελεγχοι σε τετοια θεματα?

εγω να δεις πως γελαω....εννοεις δηλαδη οτι ο εσκαν ειναι εγκριτος και το απολυτο αντιντοπινγκ κεντρο ε; ποιο; αυτο που εβγαζε την εθνικη αρση βαρων καθαρη οπως ειπες κι εσυ;! χαχαχαχα!!

να σας ξεμπροστιασουμε ε; πεταει καποιος μια φωτοβολιδα και πρεπει οι αλλοι να τρεχουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες δηλαδη;

οκ..παμε σε αυτο το τεμπο λοιπον...θα δωσω παραδειγμα:

εγω λεω οτι εισαι βλακας (ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για την εκφραση...ειναι αυστηρα και μονο για το παραδειγμα!) και με IQ οριακα πανω απο το 0. εσυ τρεχα τωρα να κανεις τεστ IQ να με ξεμπροστιασεις! θα το κανεις; γιατι αν δεν το κανεις, θα εχω να λεω οτι ισχυει αυτο που ειπα αφου δεν με ξεμπροστιασες κανοντας τεστ IQ! 

αν ηταν ετσι ο καθενας μας θα επρεπε να αφησει την προσωπικη του ζωη, δουλεια κτλ και να τρεχει καθε μερα να απανταει σε φωτοβολιδες αλλων..γινονται αυτα τα πραγματα;!

Επίσης, για φέτος, τι ακριβώς θέλεις να σου πω? Περιμένω την απάντηση σου. Περιμένω να διαβάσω ότι ο γαύρος πέρασε 10-20-30 τεστ και ο παναθηναικός κανένα, όπως εσύ ισχυρίστηκες. Το έχεις τελικά ή το είπες έτσι γκεμπελίστικα? Γιατί δεν μου απαντάς?

ανοιξε τα ματια σου...απαντησε ο πριντεζης...15 τεστ εχει κανει ο ολυμπιακος...ο παναθηναικος;

και μαλλον ισχυει και για σενα το παραδειγμα που ειπα στον midi...αντε κανε κι εσυ τεστ IQ αλλιως θα χω να λεω αν δεν με ξεμπροστιασεις με αποτελεσματα (εγκριτα ε, οχι κανα τεστ του κωλου απο το ιντερνετ!)!!!

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εσύ με ρώτησες για το 2010 και το 2011, κι αυτό το ξέχασες τώρα?

Και στο κάτω-κάτω, βγήκε ο κοκάκιας και είπε πληρώνω εγώ για τα τεστ σε όλους τους αγώνες? Το είπε.

Έχεις κάτι να χάσεις? Λες ότι δεν έχεις.

Τότε γιατί τόσος χαμός? Ξενπροστιάστε τα ντοπαρισμένα βαζέλια.

Ή, έστω, δείξτε σε όλους ότι δεν φοβάστε καμία πρόκληση.

Που είναι το κόλλημα τέλος πάντων?

Και τέλος-τελος, ποιος τράκης άνοιξε το θέμα?

Επίσης, για φέτος, τι ακριβώς θέλεις να σου πω? Περιμένω την απάντηση σου. Περιμένω να διαβάσω ότι ο γαύρος πέρασε 10-20-30 τεστ και ο παναθηναικός κανένα, όπως εσύ ισχυρίστηκες. Το έχεις τελικά ή το είπες έτσι γκεμπελίστικα? Γιατί δεν μου απαντάς?

Κατσε ρε φιλε..Απο χθες αναπαραγετε εδω μεσα οτι ο Ολυμπιακος αρνηθηκε να κανει ελεγχο ντοπινγκ.Απο ποτε μπορει μια ομαδα να αρνηθει ή να αποδεχτει εναν ελεγχο ντοπινγκ? Επισης γιατι ο Τρακης ζητησε τωρα και οχι αλλες χρονιες να γινει ελεγχος? Για ποιο λογο? Μηπως επειδη φετος δεν ειναι προεδρος του ΕΣΚΑΝ ο γιατρος σας? Γιατι τα προηγουμενα χρονια δεν ζητησατε ελεγχο ντοπινγκ οπως κανατε φετος με τοση μανια?Μηπως ηξερε οτι θα παρει αρνητικη απαντηση απο το ΕΣΚΑΝ και γι'αυτο το ειπε?Για να ριξει το βαρος οπως και εκανε οτι φταιει ο Ολυμπιακος στο κατω κατω? Και κατι τελευταιο,οπως αναπαραγετε εσεις οτι ο Ολυμπιακος αρνηθηκε να γινει ελεγχος και ας υποθεσουμε οτι ειχε το δικαιωμα μια ομαδα να αρνηθει εναν ελεγχο,λετε απο την μια να αρνηθηκε τον ελεγχο ο Ολυμπιακος και απο την αλλη να βγαινει ο Μπαρτζωκας στην συντεντευξη τυπου και να λεει ανοιχτα οτι δεν εχουν κανενα προβλημα με τον ελεγχο και να γινει ακομα και αιματολογικος ελεγχος?Το βλεπετε φυσιολογικο?Και επισης ο δικος σας γιατρος ηταν προεδρος του ΕΣΚΑΝ,θα εχει τα μεσα και τις γνωριμιες αφου το θελετε τοσο πολυ να πιεσει τα πραγματα ωστε να γινει ελεγχος οπως θελετε...

Δημοσ.
ανοιξε τα ματια σου...απαντησε ο πριντεζης...15 τεστ εχει κανει ο ολυμπιακος...ο παναθηναικος;

και μαλλον ισχυει και για σενα το παραδειγμα που ειπα στον midi...αντε κανε κι εσυ τεστ IQ αλλιως θα χω να λεω αν δεν με ξεμπροστιασεις με αποτελεσματα (εγκριτα ε, οχι κανα τεστ του κωλου απο το ιντερνετ!)!!!

Εντάξει, είναι και επίσημο, είσαι 10χρονο.

Σαν 10χρονο λοιπόν, επειδή σε έχω ρωτήσει 3 φορές και δεν απαντάς, κάτσε πάγκο τώρα και ξαναέλα όταν μεγαλώσεις.

3-0

Κατσε ρε φιλε..Απο χθες αναπαραγετε εδω μεσα οτι ο Ολυμπιακος αρνηθηκε να κανει ελεγχο ντοπινγκ.Απο ποτε μπορει μια ομαδα να αρνηθει ή να αποδεχτει εναν ελεγχο ντοπινγκ? Επισης γιατι ο Τρακης ζητησε τωρα και οχι αλλες χρονιες να γινει ελεγχος? Για ποιο λογο? Μηπως επειδη φετος δεν ειναι προεδρος του ΕΣΚΑΝ ο γιατρος σας? Γιατι τα προηγουμενα χρονια δεν ζητησατε ελεγχο ντοπινγκ οπως κανατε φετος με τοση μανια?Μηπως ηξερε οτι θα παρει αρνητικη απαντηση απο το ΕΣΚΑΝ και γι'αυτο το ειπε?Για να ριξει το βαρος οπως και εκανε οτι φταιει ο Ολυμπιακος στο κατω κατω? Και κατι τελευταιο,οπως αναπαραγετε εσεις οτι ο Ολυμπιακος αρνηθηκε να γινει ελεγχος και ας υποθεσουμε οτι ειχε το δικαιωμα μια ομαδα να αρνηθει εναν ελεγχο,λετε απο την μια να αρνηθηκε τον ελεγχο ο Ολυμπιακος και απο την αλλη να βγαινει ο Μπαρτζωκας στην συντεντευξη τυπου και να λεει ανοιχτα οτι δεν εχουν κανενα προβλημα με τον ελεγχο και να γινει ακομα και αιματολογικος ελεγχος?Το βλεπετε φυσιολογικο?Και επισης ο δικος σας γιατρος ηταν προεδρος του ΕΣΚΑΝ,θα εχει τα μεσα και τις γνωριμιες αφου το θελετε τοσο πολυ να πιεσει τα πραγματα ωστε να γινει ελεγχος οπως θελετε...

Μη με βάζεις σε μια λογική κόντρας όπως ο από πάνω. Μίλησα μόνο για τον χάντζο και ανοίξαμε μια συζήτηση επειδή δεν καταλάβαινε.

Από εκεί και πέρα, ας μου εξηγήσει κάποιος, ο τράκης είπε ντοπέ τους γαύρους?

Εγώ κατάλαβα ότι ο χίος, που όντως όταν έκανε αθλητικό ρεπορτάζ ασχολιόταν πολύ με το ντόπινγκ κατηγόρησε ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

Και βγαίνει ο άλλος και σου λέει, έλεγχος σε όλους τους αγώνες και το πληρώνω εγώ.

Εως εδώ, είναι έτσι τα πράγματα ή έχω χάσει κάποιο επεισόδιο?

Διαφωνεί κάποιος με το να γίνει αυτό?

Τώρα που κολλάει το πέρσι και το πρόπερσι? Γιατί δεν μπορεί κανείς να παραδεχτεί μια σωστή κίνηση και ψάχνουμε συνέχεια την λαμογιά?

Και τέλος, στα παπάκια μου εμένα τι λέει ο κάθε "άσχετος" στα φόρουμ. Εγώ βλέπω τι μου λέει ο κάθε ένας εμένα. Είπε ο άλλος πριν ότι ο παναθηναικός έχει να περάσει ντοπινγκ κοντρολ "πολύ καιρό". Που το ξέρεις ρε φίλε?  Εμ δε το ξέρεις, το διάβασες στην κωλοφυλλάδα και το πιπιλάς. Ε, άντε γεια, που έλεγε και μια ψυχή.

Δημοσ.

Το ειπε καταρχην ο Πριντεζης..Ας βγει και ο Διαμαντιδης να το πει και εκεινος αν εχετε κανει ελεγχους..Επισης εγω δεν ειπα οτι ειπε καποιος ντοπε τον ολυμπιακο.Αν χασετε ομως μην ακουσω να πεις εσυ ή καποιος δικος σας οτι "εμ πως να μην χασουμε αφου ειχατε παρει ντοπα".Επισης το οτι αναπαραγετε οτι ο Ολυμπιακος αρνηθηκε να κανει τον ελεγχο δεν αναφερεσαι και δεν λες κατι.. Αυτο απο που προεκυψε? οτι δηλαδη ο Ολυμπιακος αρνηθηκε? Γινεται να αρνηθεις ελεγχο ντοπινγκ? Εγω αναφερθηκα γιατι δεν ζητησε ελεγχο και περυσι ή και αλλες χρονιες,εκει αναφερθηκα στο παρελθον και γιατι το εκανε τωρα? Αν χασει ομως το πρωταθλημα και βγει και πει οτι το εχασα γιατι ηταν ντοπαρισμενος ο Ολυμπιακος τι θα γυρισεις να μου πεις μετα?Και επισης,μηπως θελεις να βγαλουν και επισημη ανακοινωση οτι περνανε απο ελεγχο ντοπινγκ καθε φορα? Σε μενα το ειπε ο Πριντεζης,ας βγει καποιος δικος σου να πει το ιδιο,οτι περασε απο ελεγχο και αυτος..Επισης ελεγχο περασα στο f4 εγω φετος,εσυ περασες φετος κανενα ελεγχο?

Δημοσ.

Εντάξει, είναι και επίσημο, είσαι 10χρονο.

Σαν 10χρονο λοιπόν, επειδή σε έχω ρωτήσει 3 φορές και δεν απαντάς, κάτσε πάγκο τώρα και ξαναέλα όταν μεγαλώσεις.

3-0

μπλα μπλα μπλα...δεν βλεπω ομως να με ξεμπροστιαζεις...αρα;;; :lol:

Δημοσ.

Ούτε είπα ούτε θα σου πω ούτε θα μου πεις. Τα γραπτά μου παραπάνω είναι και κρίνε με για αυτά.

Όπως θα σε κρίνω κι εγώ για τα δικά σου.

Πάμε λοιπόν και μαζί. Ισχυρίζεσαι ότι ο παναθηναικός δεν έχει περάσει ντοπινγκ κοντρόλ και προφανώ αυτό είναι ύποπτο, σωστά?

Μπορείς να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου?

(το επιχείρημα απο εμάς το είπε ο πρίντεζης, από εσάς κανένας, άρα δεν περάσατε έλεγχο καταλαβαίνεις ότι είναι το λιγότερο αστείο... εκτός κι αν είσαι από αυτούς που ισχυρίζονται πως ο τσίχλας είπε είτε με ρεαλ είτε ολυμπιακό μπλα μπλα μπλα... επίσημη πηγή δεν έχουμε ούτε εκεί αλλά αφού δεν βγήκε ο σκόουλς να διαψεύσει, έτσι θα είναι... σωστά?)

Στην σοβαρή συζήτηση τώρα.

Δείξε μου που είπα εγώ ότι αρνηθήκατε εσείς τον έλεγχο. Με θεωρείς υπόλογο σε κάτι που διάβασες στην πράσινη? Τι με νοιάζει εμένα τι γράφει η πράσινη?

Το πιο περίεργο είναι η συμεριφορά η δική σου και όσων έχουν την ίδια άποψη. Έχεις την δύναμη να πεις την γνώμη σου και η γνώμη σου είναι να πας κόντρα, όχι γιατί αυτό που ειπώθηκε είναι λάθος αλλά γιατί το είπε ο αντίπαλος.

Το ντόπινγκ σκοτώνει και προσπαθείτε να πείτε χίλια "αλλά" προτού συμφωνήσετε πως είναι μια κουβέντα στην σωστή κατεύθυνση.

Δημοσ.

Του μπατιστ ποσο καιρο του πηρε να σταματησει να μπερδευει την ασπρη γραμμη του αουτ? Ο καημενος ο Νικολας οσο επαιζε σε σας γιατι πηγαινε χοροπηδηχτουλης παντου και παντα, και μολις εφυγε δε μπορουσε να παρει τα ποδια του?

Δημοσ.

Ποιος Μπατίστ? Αυτός που πατούσε κόσμο στην Κηφισίας και έτρεχε να κρυφτεί μέσα στα γηπεδάκια μπάσκετ γιατί αν γινόταν αιματολογικές θα έβρισκαν και κανέναν Κολομβιανό μέσα?

Δημοσ.

Καθε χρονο φ4 ηταν ο Μαικ, υπαρχουν αντιντοπινγκ τεκμηρια απο καθε χρονια, μιληστε καλυτερα για αυτους που δεν παταγαν φ4 τοσα χρονια και δεν ξεραμε τι πινουν...Μιληστε για τον Μπουρουση πχ!

/Alexnks mode off.

Ακομα δεν μας ειπατε ομως γιατι να ΜΗΝ δεχθουν την προταση του τρακη. Μπλαμπλαμπλα 3 σελιδες και ουσια μηδεν.

Δημοσ.

Εσυ τι αξιοπιστια θα εδινες στην προταση ενος που ειχε ασχολιες με ντοπινγκ (για να μην το χοντρυνω περισσοτερο και συμπεριλαβω και αλλα πραγματα), που την εκανε μολις ειδε οτι εχει μεινει πισω σαν ομαδα και θελει να φτιαξει κλιμα για τους τελικους?

Δημοσ.

Ποια αξιοπιστια ρε μαν? Που κολαει η αξιοπιστια του τρακη στο οτι προτεινει-ζηταει φουλ ντοπινγκ κοντρολ/κατι για το οποιο normally επρεπε να υπαρχει συμπνοια απο τους απανταχου συλλογους/παραγοντες/προεδρους/συμβουλια και δε συμαζευεται? (ασχετα που στην πραξη ειναι ο μονος τελικα που το ζηταει).

Δημοσ.

εχει ξαναγινει φουλ αντιντοπινγκ κοντρολ??δεν ξερω..ρωταω!

δηλαδη σε ολους και οχι τυχαια?

Δημοσ.

Νομιζω πως οχι, αλλα γιατι να μην αρχισει να γινεται σε παιχνιδια σαν τους τελικους πχ. Οχι 2 φορες ανα αγωνα (διοτι αιμα+ουρα πριν και μετα το ματς οσο ναναι αποτελει καπως ενοχλητικη διαδικασια για τον αθλητη), αλλα 1 φορα ανα τελικο γιατι οχι?

Δημοσ.

Ποιος αρνήθηκε να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία?

Εγώ δεν χαλάω άλλο το σάλιο μου για τον Τράκη, το χρειάζομαι για να τον φτύνω στο ΣΕΦ.

Over and out

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...