Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου τζογαρεις που τζογαρεις με 350χιλιαδες ευρω λοιπον, δεν ειναι πιο λογικο να πας σε εναν παιχτη που εκτος απο το θεμα τραυματισμων, βρισκεται σε καλυτερη φορμα τελευταια? Εστω κι αν ειναι απο Β Πορτογαλιας. Διοτι αν εξαιρεσω τους τραυματισμους του Μπεργκ, δεν βλεπω και καμια ιδιαιτερη προσφορα στο σκοραρισμα στις ομαδες του. Τωρα αν μου λες οτι τζογαρουμε γενικα κι αοριστα χωρις ιχνος λογικης, ναι, συμφωνω.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αρα εσενα δεν σου κανει το τζογαρισμα στον Μπεργκ συγκεκριμενα ετσι?

Αυτο ειναι παντως αλλη συζητηση, το καταλαβαινεις ε?

Απο Β' Πορτογαλιας και Σεκουντα Ανατολικου Τιμορ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΙΝΤΙ, ειμαι καθετος πλεον σε αυτο. Οι Τοτσεδες και οι Φορναρολιδες ΑΡΚΕΤΑ.

Προτιμω τους Φιγκεροα που πιθανοτατα ειναι ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΙ απο Τοτσεδες και Κουινσιδες. Αυτοι οι τυποι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αρκετα με τους τιμιους οικοδομους. Προτιμω ειτε εναν πιτσιρικα με την ελπιδα οτι το εχει (που ξαναλεω θεωρω οτι ειναι η σωστη κατευθυνση αλλα δεν εχουμε ακομα καλο σκαουτινγκ για να το πετυχουμε) ειτε καποιον που ξερω οτι το εχει αλλα εχει το α ή β προβλημα τα τελευταια χρονια εφοσον θεωρησουν οτι το προβλημα του μπορουν να το χειριστουν

Δημοσ.

Kαι πες μου τωρα, ο Μπεργκ για ποιο λογο ακριβως σε εμπνεει περισσοτερο απο τον Τοτσε εκαι τον Φορναρολι?

Καταλαβαινεις την ουσια του να επενδυεις σε Καπινους αντι σε Πιντο και Καζιγιαμες (αυτη ειναι και η θεση μου ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ) ή τσαμπα συζηταμε τοση ωρα?

In other news, ακουγεται για Γκερσον στο μπασκετ.

Δημοσ.

Ρε Μιντι θα μας τρελανεις τωρα?

Τοσα ποστ μου λες οτι προτιμας τους Β' Πορτογαλιας φορμαρισμενους αντι για τραυματιες προβληματικους γνωστους και τωρα μου πετας αυτη την μπαρουφα

Καταλαβαινεις την ουσια του να επενδυεις σε Καπινους αντι σε Πιντο και Καζιγιαμες (αυτη ειναι και η θεση μου ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ) ή τσαμπα συζηταμε τοση ωρα?

Εγω ειμαι που θελω τους Πιντο και τους Καζιγιαμες ή εσυ?

Εγω λεω οτι μακαρι να μπορουσα να βγαζω Καπινους και Μαυριες ή εστω να τους εντοπιζω σε τιποτα χωρια στα 18 τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, θεωρω οτι σαν Ακαδημια και σκαουτινγκ ειμαστε πεσμενοι τελευταια και αυτο θα παρει χρονια να φτιαξει.

Ε, η εναλλακτικη που εχω ειναι ΕΙΤΕ Φιγκεροες ΕΙΤΕ Καζιγιαμες και Τοτσεδες και εγω προτιμω Φιγκεροες και Μπεργκ

Σε αυτο που λεω λοιπον τι απαντας?

Απο τους προπονητες που ειχε προ Ιβκοβιτς ο γαυρος, ο Γκερσον ηταν ο καλυτερος, ασχετα που τον λεγαμε ταβερνιαρη και ειναι γελοιες οι αντιδρασεις του. Αλλα για ονομα του θεου, ακολουθεις τακτικες γαυρου, ο γαυρος ακολουθει δικες μας, εχουν ηδη 3 παικτες παλιους μας, εχουμε εναν δικο τους, παμε να παρουμε και τον Γκερσον...

...με ποια γαμ... λογικη ρε Δημητρακη οταν ο γαυρος εχει αντιγραψει τις καλες σου στιγμες με αποτελεσμα 2 Ευρωπαικα εσυ πας να αντιγραψεις τον γαυρο της φαπας? Δηλαδη δεν το χωραει το μυαλο μου

Δημοσ.

Ρε Μιντι θα μας τρελανεις τωρα?

Τοσα ποστ μου λες οτι προτιμας τους Β' Πορτογαλιας φορμαρισμενους αντι για τραυματιες προβληματικους γνωστους και τωρα μου πετας αυτη την μπαρουφα

Εγω ειμαι που θελω τους Πιντο και τους Καζιγιαμες ή εσυ?

Εγω λεω οτι μακαρι να μπορουσα να βγαζω Καπινους και Μαυριες ή εστω να τους εντοπιζω σε τιποτα χωρια στα 18 τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, θεωρω οτι σαν Ακαδημια και σκαουτινγκ ειμαστε πεσμενοι τελευταια και αυτο θα παρει χρονια να φτιαξει.

Ε, η εναλλακτικη που εχω ειναι ΕΙΤΕ Φιγκεροες ΕΙΤΕ Καζιγιαμες και Τοτσεδες και εγω προτιμω Φιγκεροες και Μπεργκ

Σε αυτο που λεω λοιπον τι απαντας?

Συνεχισε να φτιαχνεις οτι παζλ σε βολευει με οσα λεω, αν νομιζεις οτι σε βγαζει καπου.

Ειπα: Φερνουμε παιχτη με κακο ιατρικο ιστορικο

Ειπες: Με τα λεφτα που εχουμε αυτον θα φερουμε και σε οποιον αρεσει.

Ειπα: 10 φορες Ελληνα 18χρονο αν δεν εχουμε λεφτα, παρα τραυματιες Σουηδους και πρωην ταλεντα.

Μου λες: Οοοοοχι Ελληνες, ΞΕΝΟΥΣ. Ας τζογαρουμε!

Και απαντησα ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Ωραια απο ξενους λοιπον αν θες να τζογαρεις πας σε φορμαρισμενο Β διαλογης παρα καποιον που εχει να παιξει μπαλα 3 χρονια και ηταν πριν 5 χρονια ονομα. Κοινη λογικη, παιζει να εισαι ο μονος που διαφωνει με αυτο εχοντας σαν επιχειρημα τον Φορναρολι. Εχω κι εγω για αντεπιχειρημα τον Χενρικσεν λοιπον και τον Μικαελσεν. Κι αλλους.

Επισης αν θελω με την ωραια σου τετραγωνη λογικη (πεταμε ονοματα αναλογων περιπτωσεων που δεν πιασανε, για να πουμε οτι ουτε αυτη θα πιασει) να αντιπαραβαλω τον Μπεργκ, μπορω να σου πεταξω ενα σωρο ονοματα: Χορτασαμε απο Ποστιγκα, Στραντλι, Βοουτερς και Φλαβιο Κονσεισαο. Κομπλε?

Δημοσ.

Ο μαυρούλης που είχε έρθει και ήταν της Μάντσεστερ ποιος ήταν; Μανούτσο;

Χαχαχα που τον θυμηθηκες,μας τα ειχαν πρηξει οτι θα ειναι το νεο μεγαλο αστερι στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο.Η Μαντσεστερ μας εκανε τεραστια χαρη που μας τον εδωσε για λιγους μηνες δανεικο κτλ.

Μανουτσο Γκονζαλβες http://en.wikipedia.org/wiki/Manucho

Κι επειδη μ εβαλες στο τριπακι,παρε ενα καλο αφιερωμα να γελασουμε λιγο αν κ σε καποια δε συμφωνω.

http://www.greenzone.gr/2012/04/afieroma-ta-palta-tou-vardinogianni.html

• Like 1
Δημοσ.

Ε τωρα ρε Midi λες αρλουμπες και μυθους σορρυ κι ολας και δεν εχει νοημα να το συνεχισω

Οποιος θελει βλεπει τα προηγουμενα ποστς και κρινει

Ειπα οτι οπως ειμαστε Ή πονταρουμε σε καποιον πιτσιρικα αλλα θεωρω πως δεν εχουμε το σκαουτινγκ που χρειαζεται ακομα Ή φερνεις γνωστο ονομα σε πτωση εφοσον κρινουμε οτι μπορουμε να διαχειριστουμε το προβλημα του

Και το οτι το 1ο ειναι το καλυτερο αναγνωρισα και το οτι για τον Μπεργκ δεν ξερω τι εχει και δεν επικεντρωνομαι στην περιπτωση του

Οσο για Χενρικσεν-Μικαελσεν, μην γινεσαι Γκοντζος "Και ο Βαζεχα βγηκε". Χενρικσεν-Μικαελσεν-Κολκα-Μικλαντ και αλλοι ηταν παικτες που ειχαν παιξει στις Εθνικες τους και τους ηξερε η μανα τους. Και ειχαν μεγαλυτερα συμβολαια απο αυτα που δινουμε. Εσυ θεωρεις οτι ο Ρενε ή ο Μικλαντ ηταν στην κατηγορια "φορμαρισμενος απο Β' Πορτογαλιας" που λες? Μπορεις να φερεις τωρα παικτη Εθνικης Δανιας?

Απο οσους φεραμε τα τελευταια χρονια σε αυτη την κατηγορια σου, δλδ Β Ισπανιας ή Πακος Φερειρα Πορτογαλιας ή Κιεβο, κατι Τοτσεδες, κατι Φορναρολιδες και κατι Πιντοβελασκηδες, κατι Κουιπερ και Εσπαρθες ποσοι πιασαν? Μονο ο Ζεκα και αυτος οχι σταθερα και ο Σισοκο που φευγει γιατι δεν μπορουμε να τον κρατησουμε

Επιμενεις για να επιμενεις και να μην πεις ναι ρε DK, εχεις δικιο

Δημοσ.

Πάντως συμφωνώ με DKNI όσους Β διαλογής φέραμε αυτά τα χρόνια κανείς δεν έπιασε με εξαίρεση το ζέκα,μιλάμε για τρελά παλτά.

Καλύτερα κάποιος που είχε ένα όνομα στο ποδοσφαιρικό χάρτη και τώρα βρίσκεται στα κάτω του,έχει κίνητρο να σώσει την καριέρα του.

Ενώ το παλτό της Β πορτογαλίας,ισπανίας θα μείνει πάντα παλτό και θα μας κάνει να σιχτιρίζουμε κάθε Κυριακή.

Μια τέτοια σύγκριση είναι Φιγκερόα>Τοτσέ ο λούτσο τουλάχιστον είναι κανονικός επιθετικός,με τον άλλον έχουν πονέσει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια.

Αν σου βγεί θα έχεις κάποιον ποιοτικό παίχτη στο ρόστερ αν δεν σου βγει θα παίζει σαν τον φορμαρισμένο τοτσέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ρωτησω κατι αλλο. Τον Φιγκεροα με τι κριτηριο τον εχουμε βγαλει μια χαρα παιχτη/καλη μεταγραφη κλπ? Το "γκολ" στον γαυρο ξερωγω?

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλή μεταγραφή πρέπει να παίξει ακόμα λίγο για να μπορούμε να πούμε αν βγήκε η μεταγραφή του,απλά τα πρώτα στοιχεία του έδειξαν έναν επιθετικό που την ξέρει την θέση και είναι πιο πάνω από τον τοτσέ.

Ο φιγκερόα κουβαλάει ένα καλό βιογραφικό και όσοι ασχολούνταν με το ευρωπαικό ποδόσφαιρο τον ξέρουν.

Το γκολ στον ολυμπιακό ήταν γαμάτοοο!Καλή κίνηση επιθετικού off the ball και ωραίο τελείωμα.Ο τοτσέ δεν θα βρισκόταν καν εκεί.

Δημοσ.

Ο φιγκεροα έχει πολύ καλή κίνηση στο.χώρο χωρίς την μπάλα σε όσα παιχνίδια τον έχω δει δεν έχει χαλάσει μια ευκαιρία με το έτσι θέλω μόνο και μόνο για να βάλει αυτός γκολ θα δημιουργήσει ευκαιρίες και για τους συμπαίκτες του και μπορεί να σου βάλει και καπιο γκολ εκεί που δεν το περιμένεις πχ Ξάνθη

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παντως είναι άδικο για τον Τοτσέ να μπαίνει στο ιδιο επίπεδο αμπαλοσύνης με κάτι λαβράκια που ήρθαν και δεν είδαν ποτέ δίχτυα.

Το παλικάρι μπορεί λίγο , αλλά προσπαθεί πάντα και τουλάχιστον το κούνησε το πλεκτό, αλί σε κάτι ταγάρια που έχουμε δει κατά καιρούς. 

Για μένα όχι αξιακά αλλά σαν κατάσταση, προτιμώ τύπου Σισέ, τύπου Φιγκερόα, τύπου Μπεργκ που έχουν ένα λόγο να ξαναζωντανέψουν την καριέρα τους παρά Γκονσάλβες, καρχαρίες και (πώς τον λέγαν τον πούστη τον βόρειο που δεν έβαλε ποτέ γκολ στον ΠΑΟ;)

Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος σε αυτές τις περιπτώσεις να βγουν Γκοβού ή να την δουν πριμαντόνες που σου κάνουν χάρη, ειδικά με πιτσιρικά προπονητή, άρα κάθε περίπτωση είναι ούτως ή άλλως επίφοβη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...