Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ σούπερ, ειλικρινά, τα στοιχεία τα βγάζεις καθώς προχωράμε;

Έχεις κάπου να μου δείξεις τι εγγυητική ζητάται απο κάθε ΠΑΕ και σε τι πρέπει να αντιστοιχεί η υποθέσεις όπως σε βολεύει;

Δεν ξέρω ποιος φταίει, θα το αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ

Πηρες αδεια φταιει ο Ολυμπιακος που πηραν και τα Γιαννενα,αν δεν επαιρνες αδεια θα εφταιγε παλι ο Ολυμπιακος γιατι εκεινος δεν στην εδωσε.Μπορεις μια φορα να παραδεχτεις κατι κακο για την ομαδα σου? Εσεις εχετε το προβλημα με την αδειοδοτηση,ψαχτε λιγο να μαθετε τι σημαινει η εγγυητικη και πως την καταθετουν για να ξερετε τι σας γινεται..Οριστε πως βγαινει ακριβως η εγγυητικη

{{{Τι είναι η εγγυητική επιστολή;

Η νούμερο ένα ερώτηση που κάνετε είτε μέσω των social media είτε μέσω comment στη σελίδα του Sport24.gr. Η εγγυητική επιστολή ενεργεί ως εγγύηση τήρησης υποχρεώσεων οικονομικού ή άλλου περιεχομένου.

Πως προκύπτει το ποσό της εγγυητικής;

Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε είναι ένας συνδυασμός του μπάτζετ της κάθε ομάδας ξεχωριστά (ανάλογα με αυτό που παρουσιάζει στο φάκελο δηλαδή) και των υποχρεώσεων που έχει προς τρίτους (ρυθμισμένα χρέη προς παίκτες, δημόσιο, διάφορα πρόσωπα κτλπ. Μέχρι και τις 31/3 ΠΡΕΠΕΙ να έχουν διακανονιστεί/πληρωθεί. Από το πέρας αυτής της ημερομηνίας και ύστερα δεν γίνονται δεκτά).

Τα χρήματα της εγγυητικής μπορούν να δικαιολογηθούν με:

1) Εγγυητική τραπέζης

2) Ολοκληρωμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (όπου δεν μπορούν να βγουν τα χρήματα)

3) Πώληση ποδοσφαιριστή η οποία έχει ολοκληρωθεί και έχουν εισπραχθεί χρήματα (ή κάποια έρχονται με δόσεις)

Όλα στο φως

Σε περίπτωση που μία ομάδα δεν πάρει αδειοδότηση, έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την ΕΠΟ να αρθεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας του φακέλου της και να ανοίξει. Έτσι οι όποιες "σκιές" πιστεύεται πως υπάρχουν θα βγουν στο φως.

Τέλος να πούμε πως ειδικά για τις ομάδες που αγωνίζονται στα Κύπελλα Ευρώπης, οι φάκελοι τους τσεκάρονται και από την ΟΥΕΦΑ, οπότε είναι δύσκολο να υπάρξει κάποια παρατυπία.}}}

Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να σας τιμωρήσουν ε; Εξαντλήσαν την αυστηρότητα των ηδη υπάρχον και ψάχνουν για σκληρότερους;

Δεν έχετε κάνει μια φορά ντου ούτε 2. Τα έχετε κάνει όλα. Δεν γίνεται ποτέ να μην υπάρχουν νόμοι.

Και σου λέω το τρανταχτότερο παράδειγμα όλων. Ο Προεδρός σου Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ποινική δίωξη. Τολμάνε να εφαρμόσουν τους νόμους και να τον τιμωρήσουν; Ή ψάχνουν τον τρόπο να τον αθωώσουν για να αρχίσεις εσύ να παπαγαλίζεις καινούργιο ποιήμα για το πόσο αθώος είναι ο μαρινάκης ή οτι δεν υπήρχαν νόμοι για να τιμωρηθεί.

Για το Ιωνικος οσφπ μουγκα. Αντε διαβαζε κανα άρθο και ελα να παπαγαλισεις παλι και εκει.

Δεν χρειάζεται να σου πω τι επρεπε να γινει με την ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο. Άλλωστε σου λέω, ή όλοι θα τιμωρηθουν ή κανεις. Και εσυ μου λες για τον ΚΑΠ λες και μια φορά τα σπάσατε

Το 2005 δεν υπηρχε νομος του ΚΑΠ που να προεβλεπε αφαιρεση βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα,να στο πω στα Αφρικανικα να το καταλαβεις? Δεν υπηρχε τοτε..Εφαγε προστοιμο ο Ολυμπιακος τοτε και μεγαλο μαλιστα και κεκλεισμενων των θυρων..Τιμωρηθηκε.. Εχει κολλησει η βελονα στον Μαρινακη..Σας εχει πονεσει πολυ ε? Ειπαμε μολις δικαστει θα δουμε την τιμωρια του.Μεχρι τοτε μουγκα φιλε,μουγκα..Δεν ειναι αυτονοητο τιποτα, να πεις στα ισια οτι και η ΑΕΚ επρεπε να τιμωρηθει στο κυπελλο,μονο για τον Ολυμπιακο λες και για τον Μαρινακη,για ολα τα αλλα  δεν παραδεχεσαι τιποτα..

Αυτοί είναι νέες τομές στην αθλητική νομοθεσία. Αν φας ξυλο απο τους 500 που μπήκαν, πρέπει να δούμε αν προκάλεσες... :shock:

Πάλι καλα που δεν τιμωρηθήκαμε κιόλας. Το τι δουλεά είχε ο κόσμος να μπουκάρει μέσα και να ασχοληθεί με τους παίχτες του ΠΑΟ ούτε αναφορά

Το είπες μια 2 τρεις 1003 φτάνει. Μέχρι και σε αυτό άκυρος είσαι. Μπορεί να είμαι δυσλεκτικός που το ξέρεις; Η να μην μπόρεσα να πάω σχολείο. Από που και ως που προσβάλεις κάποιον για αυτό το θέμα;

Ειπα εγω οτι πρεπει να δεις πρωτα αν προκαλεσες ή οχι? Σου ειπα οτι δεν ετρεχες,ενω εβλεπες οτι μπηκαν μεσα οπαδοι,και ο Τζωρβας ελεγε στον Σεκιουριτα κατσε μωρε σιγααααα σιγαααα να φυγουμε..Οταν ομως μπηκαν με τον ΟΛ. Βολου στο ΟΑΚΑ μεσα οι δικοι σου,οι παικτες σου εκαναν την κοτα,χεστηκαν πανω τους και ετρεχαν σαν τρελοι..Στο Καραισκακη γιατι δεν το εκαναν και εφευγαν χαλαρα χαλαρα? Απαντησε μου σε αυτο,γιατι στο ΟΑΚΑ τρεχατε σαν τρελοι ενω μεσα στο Καραισκακη πηγαινατε χαλαρα?Επισης δειξε μου ενα βιντεο που να δειχνει παικτη του ΠΑΟ να τρωει ξυλο απο φιλαθλο,περιμενω ενα βιντεο και οχι υποθεσεις..

Επισης εσυ ποσες φορες το εχεις πει για τον Μαρινακη?.Θα γινει δικη και τοτε ξαναμιλαμε..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Συκοφαντίες...σας συκοφαντούν. Δεν έφαγε κανένας ξύλο, σιγά μην κάτσω να σου αποδείξω οτι δεν είμαι Ελέφαντας. 

Ποτε δεν υπάρχουν νόμοι να σας δικάσουν εσάς ούτε το 1997 με την παράγκα του θωμά ούτε το 2013  ούτε οποιαδήποτε χρονιά θες.

Η δίκη θα γίνει για να λάμψει η αθωώτητα του προέδρου σας, που άδικα τον συκοφαντούν. Η παράγκα μόνη της σας σπρόχνει και εσείς δεν έχετε καμία ανάμειξη...

Οχι δεν θα μιλήσω για την ταλαίπορη ΑΕΚ, θα μιλήσω για εσάς που έχετε κατακλέψει όλες τις ομάδες.

Δεν απαντάς για το Ιωνικός ΟΣΦΠ. Δεν πειράζει θα έρθω στο thread του ολυμπιακού να ρωτήσω εκεί. Με δόσεις θα σας τα βάζω... :-D

Δημοσ.

Φιλε μου σου ειπα οτι δεν εχεις τα κοτσια να πεις τιποτα γιατι εισαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟ και ξερεις να λες μονο για τον Ολυμπιακο.Δεν γινεται να εχεις απαιτηση να σου λεμε για τα παντα και εσυ να μην απαντας ή να απαντας μονο για τον Ολυμπιακο.Πες φιλε,επρεπε να τιμωρηθει ή οχι η ΑΕΚ στον τελικο κυπελλου με αυτα που εγιναν?εκεινη γιατι δεν τιμωρηθηκε αφου οπως λες για ολες τις αλλες ομαδες υπαρχουν νομοι που τιρουνται αλλα μονο για τον ολυμπιακο δεν υπαρχουν? Η ΑΕΚ γαιτι δεν τιμωτηθηκε τοτε δηλαδη?

Επισης δεν μπορεις να λες κατι ετσι αοριστα.Δηλαδη επειδη το γουσταρεις εσυ ή επειδη το λες εσυ παει να πει οτι φαγατε ξυλο? Δωσε μου μια αποδειξη οτι σε βαρεσαν..Γιατι εγω εχω να σου δωσω αποδειξη οτι εκεινος που βαραγε και μαλιστα χωρις να τον πειραξουν ηταν ο ιδιος ο Τζωρβας.. Εσυ δεν εχεις να μου δειξεις κατι ομως οτι σε βαρεσαν ετσι χωρις λογο...

Και για να σου απαντησω και για τον Ιωνικο εχεις δικιο,εγιναν επεισοδια..Εμεις ομως δεν καναμε ντου να πλακωσουμε τους παικτες του Ιωνικου.Γιαυτο ενημερωσου πρωτα και μετα τα ξαναλεμε.. Μην λες αλλα ντ'αλλων στο εχω ξαναπει.Τωρα περιμενω και απο σενα μια απαντηση για την ΑΕΚ στον τελικο κυπελλου και μια απαντηση για το βιντεο που δειχνει παικτες του ΠΑΟ να τρωνε ξυλο απο ολυμπιακους στο καραισκακη..Α! Και να μου απαντησεις γιατι στο Καραισκακη ενω εβλεπες οτι εμπαινε πολυς κοσμος μεσα στο γηπεδο οι παικτες σου πηγαιναν χαλαρα λες και πηγαιναν βολτα στο παρκο? Ενω στο ΟΑΚΑ με τον Βολο το εβαλαν στα ποδια λες και τους ειχαν βαλει νεφτι στον κ@@λο

Δημοσ.

Ναι είπαμε φίλε ΝΑΙ επρεπε να τιμωρηθεί και η ΑΕΚ. Δεν θα το πω εγώ όμως σου είπα για ποιο λόγο. 

Προς το παρόν η μόνη ομάδα τιμωρήθηκε έτσι σκληρά είμαι εγώ

Δεν χρειάζεται να σου πω τι επρεπε να γινει με την ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο. Άλλωστε σου λέω, ή όλοι θα τιμωρηθουν ή κανεις. Και εσυ μου λες για τον ΚΑΠ λες και μια φορά τα σπάσατε

Διάβαζε τι γράφουμε είπαμε

Και για να σου απαντησω και για τον Ιωνικο εχεις δικιο,εγιναν επεισοδια..Εμεις ομως δεν καναμε ντου να πλακωσουμε τους παικτες του Ιωνικου.

Δεν ρώτησα αν γίναν επεισόδια. Σε ρώτησα γιατί δεν τιμωρηθήκατε και τιμωρήθηκε εξοντωτικα ο Ιωνικός. Οταν λέω τιμωρία, εννοώ τιμωρία όχι σαχλαμάρες

Χτυπήσατε και έναν γυμναστή του Ιωνικού πήγε στο νοσοκομείο. Υπάρχουν φωτογραφίες.

Δημοσ.

Ωραια αντε κραξε την ΑΕΚ λοιπον που δεν τιμωρηθηκε γιατι οπως σου ειπα το 2005 στην Νεα Σμυρνη ο ΚΑΠ ΔΕΝ προεβλεπαι αφαιρεση βαθμων,τοτε δεν το προεβλεπε..Καταλαβε το.. Διαβασε τον καπ του 2005 και θα δεις οτι δεν μιλαει πουθενα για αφαιρεση βαθμων απο το νεο πρωταθλημα,σε αντιθεση με τον νεοτερο καπ του 2008 που προβλεπει αφαιρεση βαθμων απο το νεο πρωταθλημα κατι που εγινε σε σενα και οχι στην ΑΕΚ το 2011..Οποτε αντε κραξε την ΑΕΚ λοιπον..

Δημοσ.

Πηρες αδεια φταιει ο Ολυμπιακος που πηραν και τα Γιαννενα,αν δεν επαιρνες αδεια θα εφταιγε παλι ο Ολυμπιακος γιατι εκεινος δεν στην εδωσε.

Ρε συ, σε εχει πιασει η ανοιξη?

Που τα λεω αυτα για τα Γιαννενα? (οχι οτι ο Ολυμπιακος δεν γουσταρει να φτιαξει τον Χριστοβασιλη)

10 ποστ εχω κανει οτι τα Γιαννενα θα κριθουν ουτως ή αλλως απο την ΟΥΕΦΑ οποτε δεν με ενδιαφερει η ΕΠΟ

Τι είναι η εγγυητική επιστολή;

Η εγγυητική επιστολή ενεργεί ως εγγύηση τήρησης υποχρεώσεων οικονομικού ή άλλου περιεχομένου.

Πως προκύπτει το ποσό της εγγυητικής;

Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε είναι ένας συνδυασμός του μπάτζετ της κάθε ομάδας ξεχωριστά (ανάλογα με αυτό που παρουσιάζει στο φάκελο δηλαδή) και των υποχρεώσεων που έχει προς τρίτους (ρυθμισμένα χρέη προς παίκτες, δημόσιο, διάφορα πρόσωπα κτλπ. Μέχρι και τις 31/3 ΠΡΕΠΕΙ να έχουν διακανονιστεί/πληρωθεί. Από το πέρας αυτής της ημερομηνίας και ύστερα δεν γίνονται δεκτά)

Αρα συμφωνα με το sport24 ο Παναθηναικος θα επρεπε να βρει μια εγγυητικη τραπεζης 10Μ (αποσο ξερω απο τις εγγυητικες ειναι σαν βεβαιωση της Χ τραπεζας οτι ο πελατης θα μπορει να εξοφλησει αυτο το ποσο το οποιο δεν ειναι αμεσα απαιτητο ομως) βασει των ρυθμισεων για οφειλες και του προβλεπομενου μπατζετ της νεας χρονιας

Βασει αυτων θα ειχε ενδιαφερον τι ζητηθηκε γενικα απο τις ομαδες

Εκτος αυτου αποτι καταλαβα, αυτος ο Αντζελα Δημητριου πως τον λενε φιλε μου Superpie διαφωνησε λεει "για το τυπικο της υποθεσης και οχι για την ουσια". Αρα ΔΕΝ παιζει να ελειπε η εγγυητικη που ελεγες

Δημοσ.

Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές.

Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν.

Δημοσ.

Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές.

Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν.

Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο?

Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια

Δημοσ.

Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο?

Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια

Για ποιο λογο?

Δημοσ.

Δεν τον έχουμε κλήσει ακόμα αλλά είμαστε κοντά καλός επιθετικός γενικά αλλά πολύ κακός τα τελευταία 2 χρόνια που είναι στο Αμβούργο με λίγα γκολ και μικρούς τραυματισμούς γενικά ο Αναστασίου ψάχνει παίχτες καλούς αλλά με κακές χρονιές τα τελευταία 2 χρόνια για να τους φέρει όσο με το δυνατόν λιγότερα χρήματα και δίνοντας τους το κίνητρο να Αναγεννήσουν την καριέρα τους σε ένα πιο εύκολο πρωτάθλημα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και δεν ειναι παραλογο εδω που τα λεμε

Δυστυχως με την κατασταση της ομαδας αλλα και της χωρας δυσκολα θα φερεις κατι σιγουρο

Οποτε οι δρομοι είναι δυο και στους δυο ειμαστε το σκαλοπατι

- ή ψαχνεις κατι καλο με πτωση ομως τα τελευταια χρονια, καποιον που θα σε δει ως ευκαιρια να παιξει 2 χρονια και να γινεις σκαλοπατι να γυρισει σε καλο πρωταθλημα

- ή ψαχνεις το ταλεντο που δεν εχει ξεπεταχτει ακομα και του δινεις την ευκαιρια να παιξει βασικος σε σενα και να γινεις σκαλοπατι για μεταγραφη

Δυστυχως το 2ο ειναι πιο δυσκολο γιατι θεωρω πως σε θεμα σκαουτινγκ πασχουμε ακομα και εντος Ελλαδας και θελει χρονο και οργανωση, θα μπορουσε να αρχισει να δουλευει σε 3 χρονια

Οποτε τωρα αναγκαστικα προσανατολιζεσαι σε παικτες που ξερεις οτι εχουν μια αξια αλλα εχουν και προβληματα

Δημοσ.

Από βελασκες και πιντο είναι καλύτερος και γενικά ένας από τους καλύτερους στην θέση του στην Ελλάδα γενικά πονάμε σε αυτήν την θέση και άποψη μου θα ήταν να πάει ο Σεϊταρίδης σαν στόπερ μαζί με τριανταφυλλοπουλο να γίνει ο Σπυρόπουλος βασικός και σαν αλλαγή ο Μαρινακης για δεξιά

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...