MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://www.onsports.gr/Locker-room/item/320247-Oi-fwnes-gia-ekkolapthrio-sto-kleisto-toy-Psychikoy Ρε τους τσιρους της ΑΕΨ, ξεφτυλιζουν και την περιοχη που ειναι βαμενη πρασινη
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 θες να μου πεις οτι πχ στο φάκελο του πλατανια είχε; Πάλι απο τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η κάθαρση όπως με τις τιμωρίες; Εγω λοιπόν για να δεις πόσο large είμαι, το δέχομαι ΑΝ είναι ελλειπης (γιατι δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες)να μην πάρει Αλλα περιμένω απο την ΠΑΕ να κάνει χρήση του νεου νομού που επιτρέπει άνοιγμα όλων των φακέλων αν ζητηθεί Να δούμε αν λείπει τίποτα και απο άλλη ΠΑΕ Ενα ματς που διακόπηκε τελικός, αντί να φας -2β έφαγες 9αγ που έγιναν 6αγ τελικά ίσως; Έχουμε μάθει αν αυτός που δίκαια ήταν αρνητικός κατα τον superpie ήταν αρνητικός και πχ για τον πας; Έχουμε μάθει γιατί δεν επιτραπηκαν για πρώτη φορά ΜΜΕ στην αίθουσα; Φιλε η εγγυητικη με το μπατζετ και τα τηλεοπτικα του Πλατανια δεν θα ειναι πανω απο 100.000 ευρω..Για τον ΠΑΟ με αυτα τα συμβολαια και τους διακανονισμους που ειχε + τα αλλα η εγγυητικη ειναι 15εκ. Τα ιδια μεγεθη ειναι? Επισης ο Πλατανιας ειναι σιγουρα πιο υγιης ομαδα απο τον ΠΑΟ τουλαχιστον αυτη την στιγμη και μην μου πεις οτι αμφιβαλεις σε αυτο,δεν νομιζω..Και το ποσο απο τα Γιαννενα δεν ηταν στο μεγεθος του ΠΑΟ..Οπως και ο ΠΑΟ κανει τις κινησεις του ωστε να εξασφαλισει αδεια ετσι και οι αλλες ομαδες κανουν τις δικες τους.Επισης μην ξεχνας οτι περυσι που πηρες αδεια πηρες προπληρωμενα τα εσοδα απο την NOVA κατι που δεν εκανε στις αλλες ομαδες και επιπλεον μην ξεχνας δεν κρατησε τα προσχηματα στο θεμα των οικονομικων που ειχε καταθεσει περυσι.Για τα εσοδα της Π.Σ που απετυχε και το ειπατε και εσεις οι ιδιοι..Τωρα με τι εγγυησεις να παρει αδεια ο ΠΑΟ? Αλλιως ειναι να εχεις περιπτερο και να ερχεται ενας και να σου λεει θα παρω αυτο και αυριο το πρωι θα σου φερω τα λεφτα,και αυριο να του το πηγαινει..Ας το κανει αυτο 10 φορες το μηνα..Αν παει ενας αλλος και κανει το ιδιο αλλα δεν του τα παει το πρωι αλλα με καθυστερηση,ε στην δευτερη τριτη φορα θα του πει,οχι μην το παιρνεις..Για τον λογο αυτο υπαρχει η εγγυητικη που βγαινει με βαση καποια οικονομικα κριτηρια της καθε ΠΑΕ..Και να σου πω και κατι? Ο Αλαφουζος δεν ειναι αυτος που θελει να σωσει τον ΠΑΟ και εχει βγει μπροστα? Αφου ειναι τοσο σιγουρος λοιπον γιατι δεν βαζει εκεινος την εγγυητικη με δικια του ευθυνη?Να σου πω εγω? Μαλακας ειναι..Επισης κατι ακομα που θελω να σε ρωτησω,το πρ. κεντρο που πηρε το πηρε στην ΠΑΕ ή στο ονομα του?α! και ποιο ματσ ειναι αυτο που διακοπηκε που αναφερεσαι? 'Βγαζουμε νεους κανωνες στην μπαλα και ετσι; Οπότε να ξαναανέβει ο Βολος και η Καβάλα. H juve που έπεσε κατηγορία, τα έστησε το αγιο πνεύμα της juve και τιμωρήθηκε η ομάδα; Τα ονοματα τρίφωνα καλοπουλου δεν τα ειδες στην λίστα ή θες να ποστάρω τώρα το video με τον ΜΠΕΟ και τον προεδρό σου να μιλάνε για αυτούς; Ρε φιλε αλλο το ενα αλλο το αλλο..Καταλαβε σε παρακαλω..Διωκεται ο Μαρινακης,αλλο η ΠΑΕ αλλο ο Μαρινακης..Συγκεντρωσου στο τι λες λιγο..Διωκεται ο Βαγγελης Μαρινακης σαν φυσικο προσωπο,δεν εχει ασκηθει διωξη στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Αυτο λεμε..δεν ειπε κανεις οτι αν τιμωρηθει ο Μαρινακης οτι δεν θα εχει ή δεν θα πρεπει να εχει κυρωσεις η ομαδα..Απλα λεμε οτι ΔΕΝ διωκεται η ΠΑΕ αλλα προσωπικα ο Μαρινακης. πανιωνιος οσφπ. Το οτι δεν ξεκηνησε και αναβλήθηκε για επεισοδια δεν αλαζει τιποτα στο αποτελεσμα (οτι ο αγωνας δεν ολοκληρωθηκε για επεισοδια) ουτε και στην πραξη (και οι 2 ομαδες ειχαν οπαδους που μπηκαν μεσα και τα σπαγαν) και οι 2 ομαδες δεν αφησαν να γίνει το ματς (η μια που διακοπτει το ματς στην μεση και η αλλη που το αναβαλει πριν ξεκινησει παλι για επεισοδια) ουτε με αφορα ουτε με ενφιαφερει η υπερασπιστικη γραμμη της νομικης ομαδας του οσφπ(που γινε δεκτη απο μια στημενη δευτεροβαθμια επιτροπη), σχεδον το ιδιο ειναι, αν οχι ακριβως το ιδιο. Ρε φιλε το εχουμε αναλυσει εκτενεστερα το θεμα το συγκεκριμενο και σου εχω παραθεσει και νομους απο τον ΚΑΠ.Οταν τελικα στην δευτεροβαθμια εγιναν δεκτες και των δυο ομαδων οι εφεσεις (εχεις τετοιο κολλημα που αναφερεις μονο τον ολυμπιακο και οχι τον πανιωνιο) γυριζεις και μου λες η δευτεροβαθμια ηταν στημενη..Δηλαδη η πρωτοβαθμια που εδωσε κανονικα την τιμωρια ειναι κομπλε (μα πως να μην ειναι αφου μας συμφερει) ενω η δευτεροβαθμια ειναι στημενη.Και γιατι να μην ειναι στημενη και η πρωτοβαθμια και να μην δωσουν εξαρχης την τιμωρια χωρις αφαιρεση βαθμων? Επισης αφου ηταν στημενη γιατι εγιναν δεκτες και οι δυο εφεσεις και δεν εγινε μονο του ολυμπιακου βγαζοντας υπαιτιο τον Πανιωνιο? Ξεκολλα,ειναι διαφορετικο να αναβληθει ενα παιχνιδι και διαφορετικο να ειναι ολοι οι παικτες μεσα και να μπαινουν μεσα και να τους κυνηγουν για να τους σκοτωσουν..Το βλεπεις το ιδιο εσυ? Και επισης θα μπορουσες να αφησεις να τελειωσει το παιχνιδι,και αφου τελειωσει μπες μεσα και κυνηγησε τους να τους σκοτωσεις,τουλαχιστον να γλειτωσει η ομαδα με ενα βαρυ προστιμο και οχι με αφαιρεση βαθμων και μηδενισμο.Το ιδιο ισχυει και στην περιπτωση της ΑΕΚ γιατι με αυτο που εγινε τις εκοψαν και την παραμικρη πιθανοτητα να προσπαθησει να μεινει κατηγορια..Βεβαια καποιοι... δεν ηθελαν να γινει αυτο... Και στο κατω κατω εσυ και η ΑΕΚ ησασταν γηπεδουχοι με ΜΟΝΟ δικους σας φιλαθλους..Εσας τους ιδιους κυνηγησαν να σας πλακωσουν στο ξυλο και "σκοτωσαν" την ομαδα ΤΟΥΣ..Εγω τουλαχιστον στην Νεα Σμυρνη συνεπλακισα με τους αντιπαλους οπαδους..Οχι οτι παιζει κανενα ρολο αυτο βεβαια..Απλα θελω να πω οτι δεν νοητε να εισαι ΠΑΟ να εισαι στο γηπεδο και να κανεις ντου,να διακοπτεις παιχνιδι και να μην το αφηνεις να τελειωσει ποτε..
Demon13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Κάνεις παιδαριώδες ερωτήσεις, θα σου απαντήσω. Αν συνεχίσεις να ξαναρωτάς συνέχεια τα ίδια μέχρι το πρωί τα ίδια δεν θα το ξανακάνω όμως. Διώκεται ο Μαρινάκης το έχω πει 100 φορές, και αν μια στις 1000 τιμωρηθείτε(ενοείται οτι είστε ένοχοι) παίει στον αγύριστο μαζί και η ομάδα σου. Ο ΚΑΠ που έδειξες με δικαιώνει. Έδειξες ΚΑΠ που αναφέρει ρητά "ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ" Και βέβαια είναι υπαιτιότητα και των 2 ομάδων και περισσότερο δική σας μια που είχαν μπει μέσα ομαδοί σας και τα σπάγαν. Το οτι κατάφερε το νομικό σας τμήμα να κατοχυρώσει τους γάβρους που τα σπασαν σε χώρο εκτός ευθύνης σας, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Εγώ ξέρω οτι γάβροι κάναν επεισόδια και αναβλήθηκε ο αγώνας. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Εμεις -2 και εσείς όχι. Μην με ξαναρωτήσεις πότε διακόψαμε αγώνα και δεν τιμωρηθήκαμε γιατί το κάνατε/ Και δεν με νοιάζει απο που ηρθαν, επεισόδια ηταν Δεν σας νοιάζει τι κάνει η Πρωτοβάθμια αν ελένχτε την δευτεροβάθμια. Παμπολες φορές έχετε ευνοηθεί απο την πρωτοβάθμια βλέπε Ζε ελίας... ένα παράδειγμα στα γρήγορα Δεν υπάρχει συμφέρει και δεν με συμφέρει φίλε. Υπάρχει οι ίδιοι κανώνες να εφαρμόζονται σε όλες τις ομάδες όχι να κοιτάζουμε παραθηράκια και υπο παραθηράκια για να μην τηρηθεί ότι υσχίει για όλες τις ομάδες αλλα μόνο με εσάς. Η έφεση του Πανιωνίου αναγκαστικά θα γίνει δεκτή όπως γίνεται πάντα σε ευνοηκές ρυθμίσεις που γίνονται υπερ των δυνατών. ΠΧ μαζί με την αεκ στο άρθρο 44 χώθηκε και ο Πανιώνιος Λες οτι είναι διαφορετικό γιατί κυνηγάνε τους παίχτες να τους σκοτώσουν σωστά; Μάλιστα. Μετά τον αγώνα με τον Καλόπουλο τι έγινε; Δείρατε παίχτες του ΠΑΟ; Τιμωρηθήκατε; Μπήκε μέσα μπούγιο και άρχισε να βαράει; Εμείς στο ΟΑΚΑ με το -2 ποιόν χτυπήσαμε;;;;;Και δεν με νοιάζει τι λένε οι σάπιοι νόμοι που επικαλείσε συνέχεια. Επι του πρακτέου κάνετε τα ίδια και πολυ χειρότερα πως γίνεται να μην τιμωρείστε ποτες;; Δηλαδή τι σόι επιχειρήματα είναι αυτά ρε φίλε;;;; Δεν έχει καμία σχέση αν ήταν φίλαθλοι μια ομαδας ή 2 ή 22. Τα σπάνε όλοι μαζί και τιμωρούνται όλοι Άντε άσε μας που τηρούνται οι νόμοι στο Ελ. πρωτάθλημα δεν σε πιστεύει κανείς Άσε μας ρε μεγάλε που βλέπεις και διαφορές....η διαφορά είναι στο χρώμα τις ομάδας που τιμωρήθηκε ΥΓ Δεν είπα μόνο για το -2 αλλα και τις μηνύσεις σε 10 παιχνίδια...αλλα τι σας κόφτει εσάς...όταν παίζει ο οσφπ οι αντίπαλες ομάδες σας κάνουν μηνύσεις 1
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κάνεις παιδαριώδες ερωτήσεις, θα σου απαντήσω. Αν συνεχίσεις να ξαναρωτάς συνέχεια τα ίδια μέχρι το πρωί τα ίδια δεν θα το ξανακάνω όμως. Διώκεται ο Μαρινάκης το έχω πει 100 φορές, και αν μια στις 1000 τιμωρηθείτε(ενοείται οτι είστε ένοχοι) παίει στον αγύριστο μαζί και η ομάδα σου. Ο ΚΑΠ που έδειξες με δικαιώνει. Έδειξες ΚΑΠ που αναφέρει ρητά "ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ" Και βέβαια είναι υπαιτιότητα και των 2 ομάδων και περισσότερο δική σας μια που είχαν μπει μέσα ομαδοί σας και τα σπάγαν. Το οτι κατάφερε το νομικό σας τμήμα να κατοχυρώσει τους γάβρους που τα σπασαν σε χώρο εκτός ευθύνης σας, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Εγώ ξέρω οτι γάβροι κάναν επεισόδια και αναβλήθηκε ο αγώνας. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Εμεις -2 και εσείς όχι. Μην με ξαναρωτήσεις πότε διακόψαμε αγώνα και δεν τιμωρηθήκαμε γιατί το κάνατε/ Και δεν με νοιάζει απο που ηρθαν, επεισόδια ηταν Δεν σας νοιάζει τι κάνει η Πρωτοβάθμια αν ελένχτε την δευτεροβάθμια. Παμπολες φορές έχετε ευνοηθεί απο την πρωτοβάθμια βλέπε Ζε ελίας... ένα παράδειγμα στα γρήγορα Δεν υπάρχει συμφέρει και δεν με συμφέρει φίλε. Υπάρχει οι ίδιοι κανώνες να εφαρμόζονται σε όλες τις ομάδες όχι να κοιτάζουμε παραθηράκια και υπο παραθηράκια για να μην τηρηθεί ότι υσχίει για όλες τις ομάδες αλλα μόνο με εσάς. Η έφεση του Πανιωνίου αναγκαστικά θα γίνει δεκτή όπως γίνεται πάντα σε ευνοηκές ρυθμίσεις που γίνονται υπερ των δυνατών. ΠΧ μαζί με την αεκ στο άρθρο 44 χώθηκε και ο Πανιώνιος Λες οτι είναι διαφορετικό γιατί κυνηγάνε τους παίχτες να τους σκοτώσουν σωστά; Μάλιστα. Μετά τον αγώνα με τον Καλόπουλο τι έγινε; Δείρατε παίχτες του ΠΑΟ; Τιμωρηθήκατε; Μπήκε μέσα μπούγιο και άρχισε να βαράει; Εμείς στο ΟΑΚΑ με το -2 ποιόν χτυπήσαμε;;;;;Και δεν με νοιάζει τι λένε οι σάπιοι νόμοι που επικαλείσε συνέχεια. Επι του πρακτέου κάνετε τα ίδια και πολυ χειρότερα πως γίνεται να μην τιμωρείστε ποτες;; Δηλαδή τι σόι επιχειρήματα είναι αυτά ρε φίλε;;;; Δεν έχει καμία σχέση αν ήταν φίλαθλοι μια ομαδας ή 2 ή 22. Τα σπάνε όλοι μαζί και τιμωρούνται όλοι Άντε άσε μας που τηρούνται οι νόμοι στο Ελ. πρωτάθλημα δεν σε πιστεύει κανείς Άσε μας ρε μεγάλε που βλέπεις και διαφορές....η διαφορά είναι στο χρώμα τις ομάδας που τιμωρήθηκε ΥΓ Δεν είπα μόνο για το -2 αλλα και τις μηνύσεις σε 10 παιχνίδια...αλλα τι σας κόφτει εσάς...όταν παίζει ο οσφπ οι αντίπαλες ομάδες σας κάνουν μηνύσεις Δεν απαντησες στην ερωτηση μου.Πες μου ενα παιχνιδι που ΔΙΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ (αν ξερεις την διαφορα αναβολη με την λεξη διακοπη) Επισης απο τον Πανιωνιο δλδ εγινε δεκτη η εφεση του επειδη εχει μπει στην ρυθμιση του αρθρου 44 ετσι? Και για τον λογο αυτο ειναι οκ η εφεση του πανιωνιου ετσι? Μαλιστα το μαθαμε και αυτο..Επισης ειπα οτι στην περιπτωση της Νεας Σμυρνης οπου εγιναν επεισοδια εγιναν μεταξυ οπαδων και για τον λογο κριθηκαν υπαιτιες και οι δυο ομαδες.Εσυ στο ΟΑΚΑ οταν κανατε ντου σε ποιους το κανατε? με τους οπαδους της αλλης ομαδας που δεν υπηρχαν? γιατι μονο εσεις ησασταν..Επισης για ποιο ξυλο στο Καραισκακι μιλας? Γιαυτο που ο σεκιουριτας ειχε πιασει τον Τζωρβα απο το μπρατσο και του ελεγε παμε πιο γρηγορα λιγο στα αποδυτηρια και εκεινος του ελεγε,κατσε ρε,μολις τελειωσε το 90λεπτο,χαλαραααααα..ηρεμααααα..ενω εβλεπε τον κοσμο που εμπαινε..Αυτο δειχνει οτι ηθελε να προκαλεσει μετα τα οσα συνεβησαν αγωνιστικα σε αυτο το παιχνιδι.. Η μηπως μιλας για την αλλη στιγμη που μολις εφτασε στην φυσουνα αρχισε να μοιραζει μπουνιες δεξια και αριστερα? Βρες μου ενα πλανο απο βιντεο που να δειχνει οτι καποιος παικτης του ΠΑΟ που περπατουσε για την φυσουνα εφαγε εστω ενα χαστουκι χωρις να προκαλεσει και θα σου πω οκ.. Αφου εσυ δεν μπηκες μεσα στο ΟΑΚΑ για να χτυπησεις τοτε γιατι μπηκες? για βολτα? Δεν ειπα οτι χτυπησες καποιον αλλα πες μου τοτε γιατι μπηκες μεσα? Εγω υποτιθεται μπηκα για να σας ριξω ξυλο,εσυ γιατι μπηκες? Απο την μια μου λες τι λεει ο ΚΑΠ και απο την αλλη μου λες οτι δεν σε ενδιαφερουν οι νομοι.Αποφασισε τι θελεις..Δεν εχεις καταλαβει ρε φιλε κατι,οτι εσυ διεκοψες αγωνα με το ντου που εκανες πριν αυτος τελειωσει,εγω μπηκα μεσα αφου τελειωσε το ματσ..αλλο το ενα αλλο το αλλο,καταλαβε το πια...Αν δεν γουσταρεις να το καταλαβεις πες το μου να μην επαναλαμβανομαι γιατι κατανταει αηδια.Κατι αλλο,για την ΑΕΚ λοιπον στον τελικο Ελλαδος προπερσυ αφου εγιναν τα επεισοδια που εγιναν,και μπηκαν και μεσα στο αγ. χωρο.. γιατι δεν τιμωρηθηκε και η ΑΕΚ?Για την ΑΕΚ γιατι δεν κλαιγεσαι που δεν τιμωρηθηκε και εκεινη στα δικα τους επεισοδια??? Επισης σου εχω πει οτι εισαι ασχετος και οτι εισαι κολλημενος ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟ.Μηπως εισαι του Φορεα ρε? Ο ΚΑΠ την περιοδο 2004-2005 ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 2 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..Ακομα το παιχνιδι δεν αναβληθηκε μονο λογω επεισοδιων αλλα και επειδη η αστυνομια δεν εγγυοταν την ασφαλεια της αναμετρησης αφου ο ΟΣΦΠ ειχε 1000 φιλαθλους περιπου μεσα στο γηπεδο ενω ειχε παρει επισημα μονο 322 εισητηρια και δεν εγγυωταν η αστυνομια την εναρξη της αναμετρησης..Παρε και το φυλο αγωνως {{Ξύλο, αίμα και αναβολή... Τα σοβαρότατα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Σχεδόν μία ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνάντησης (19:00) ανακοινώθηκε η αναβολή της καθώς ο παρατηρητής του αγώνα και οι εμπλεκόμενες πλευρές έκριναν ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες ασφαλείας από τη στιγμή μάλιστα που στις εξέδρες βρίσκοταν πάνω από 1.000 φίλοι του Ολυμπιακού. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 322 εισιτήρια, όμως αρκετοί οπαδοί τους κατάφεραν να μπουν χωρίς «μαγικά χαρτάκια» στο γήπεδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρωτοβουλία για αναβολή του αγώνα ανήκε στον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στα αποδυτήρια, τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων, ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων που βρίσκονταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κατά συνέπεια δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της συνάντησης. Αυτή την ώρα ο διαιτητής της συνάντησης, Ηρακλής Τσικίνης, συμπληρώνει το φύλλο αγώνος, στο οποίο θα αναφέρονται όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ Στην ελλιπή αστυνομική δύναμη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αποδίδει και ο διαιτητής της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, κ. Τσίκινης, τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν, μέσα από το φύλλο αγώνα που έγραψε. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο «άρχοντας» του αγώνα τονίζει: «Η ελλιπής αστυνομική δύναμη ήταν η κύρια αιτία αναβολής του αγώνα». Αναλυτικά το φύλλο αγώνα: «Μπήκα μαζί με τους βοηθούς μου στον αγωνιστικό χώρο στις 18:25 για το καθιερωμένο ζέσταμα. Κατά την είσοδό μου και ενώ ήταν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες εισέβαλαν φίλαθλοι που συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να επιστρέψω στα αποδυτήρια. Η κατάσταση που μου αναφέρθηκε από τον παρατηρητή ήταν έκκρυθμη καθώς το γήπεδό ήταν γεμάτο από φιλάθλους. Μετά μίλησα με τον υπεύθυνο της αστυνομίας κ. Γιαταγάνη ο οποίος δεν μπορούσε να με διαβεβαιώσει για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ανέμενα πολύ ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη. Κατόπιν αρκετής υπομονής και σε συνεννόηση με τον παρατηρητή λόγω του κινδύνου που εγκυμονούσε για τους παίκτες και λόγω ελλιπούς αστυνομικής δύναμης αποφάσισα στις 19:45 να μην αρχίσει το παιχνίδι. Η ελλιπής αστυνομική δύναμη ήταν η κύρια αιτία αναβολής του αγώνα». Στο μεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό 20 ατόμων, εκ των οποίων οι 9 είναι αστυνομικοί, που διεκομίστηκαν χωρίς να κινδυνεύουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ έχουν γίνει και 2 συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού. ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑ... ΡΙΧΝΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Την ανεπάρκεια της αστυνομικής δύναμης να επιβάλλει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η αναμέτρηση Πανιώνιος-Ολυμπιακός «φωτογραφίζει» η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ως την κύρια αιτία για την αναβολή του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες μετά την οριστική αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για την ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποκλειστικά υπαίτια είναι η ανεπάρκεια της αστυνομικής δύναμης να επιβάλλει συνθήκες ομαλής τελέσεως του. Άλλωστε η ανεπάρκεια αυτή διαπιστώθηκε από την τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης δηλώνοντας προς τον διαιτητή του αγώνα ότι η αστυνομία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Λυπούμεθα για τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν για τα οποία σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ Πανιώνιο».}
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Οχι ρε φίλε δεν είπα οτι έγινε για αυτό δεκτή η έφεση. Είπα όταν βγεί μια ευνοηκή απόφαση ρύθμηση μπορεί να προλάβουν να χωθούν και κανα 2 ομάδες μικρές και σου έδωσα άλλο 1 παράδειγμα. Ενοείται όταν τα σπάνε 2 ομαδες αν αθωώσεις την μία πρέπει να αθωώσεις και την άλλη ούτε αυτό δεν κατάλαβες; Αν και στην ανελέητη παράγκα που έχουμε δει απο την ομάδα σου τον ολυμπιακό έχουμε δει επιλεκτική τιμωρία σε μία απο τις 2 ομάδες που κάνουν επεισόδια στο Ιωνικός Ολυμπιακός. Τιμωρία εξόντωση στον Ιωνικό. Τιμωρία χάδι στον παραγκολυμπιακό. και οι 2 οπαδοί των ομαδων κάναν ακριβώς τα ίδια επεισόδια μπήκαν και πλακωθηκαν μεσα στο γύπεδο Άσε την σφαγιαστική διαιτησία κατά του Ιωνικού.
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αστο εισαι τραγικος..Σου ειπα ο ΚΑΠ δεν προεβλεπε το 2005 αφαιρεση βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα..Επεισης δεν απαντησες,για τι ακριβως μπηκες να κανεις στο ΟΑΚΑ? Για το βιντεο που σ λεω να μου βρεις με καποιον παικτη του ΠΑΟ να τρωει ξυλο? Απο ολο το μνμ που εγγραψα απαντησες και κρατησες για την εφεση? Ολα τα αλλα μουγκα? Για την ΑΕΚ γιατι δεν λες τιποτα? Γιατι δεν τιμωρηθηκε για αυτα που εκανε στον τελικο? μπηκαν μεσα ΠΡΙΝ τελειωσει το παιχνιδι και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν τελειωσε ποτε.. Γιατι δεν τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων ?
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αδεια και οι δυο Στο χέρι της ΟΥΕΦΑ αν θα περάσει τον Πας Ρε superpie, για του χρόνου δεν είναι οι άδειες; Αρα τι μου λες για μπατζετ; Τι σχεση εχει το μπατζετ; Θελουμε 10μ εγγυητική για του χρόνου; Δλδ ο γαυρος πόση παρουσίασε; 150 εκατομμύρια;
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ρε φιλε εγγυητικη με βαση τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ και ενος μερους απο το μπατζετ.. Βγειτε να πειτε τωρα οτι ο Ολυμπιακος εδωσε αδεια και στον ΠΑΣ.. Οτι αυτος φταιει που θα βγει στην Ευρωπη ο Πας....
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ρε συ σούπερ, ειλικρινά, τα στοιχεία τα βγάζεις καθώς προχωράμε; Έχεις κάπου να μου δείξεις τι εγγυητική ζητάται απο κάθε ΠΑΕ και σε τι πρέπει να αντιστοιχεί η υποθέσεις όπως σε βολεύει; Δεν ξέρω ποιος φταίει, θα το αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ 1
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει εγγυητική όταν τα σίγουρα έσοδα της ΠΑΕ αποκαλύπτουν και με το παραπάνω το φετινό μπάτζετ της ομάδας εξάλλου υπάρχει και ακόμα ένας έλεγχος τον Δεκεμβριο αν δεν έχεις κάνει όσα έχεις υποσχεθεί σε τιμωρούν τότε Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αστο εισαι τραγικος..Σου ειπα ο ΚΑΠ δεν προεβλεπε το 2005 αφαιρεση βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα..Επεισης δεν απαντησες,για τι ακριβως μπηκες να κανεις στο ΟΑΚΑ? Για το βιντεο που σ λεω να μου βρεις με καποιον παικτη του ΠΑΟ να τρωει ξυλο? Απο ολο το μνμ που εγγραψα απαντησες και κρατησες για την εφεση? Ολα τα αλλα μουγκα? Για την ΑΕΚ γιατι δεν λες τιποτα? Γιατι δεν τιμωρηθηκε για αυτα που εκανε στον τελικο? μπηκαν μεσα ΠΡΙΝ τελειωσει το παιχνιδι και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν τελειωσε ποτε.. Γιατι δεν τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων ? Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να σας τιμωρήσουν ε; Εξαντλήσαν την αυστηρότητα των ηδη υπάρχον και ψάχνουν για σκληρότερους; Δεν έχετε κάνει μια φορά ντου ούτε 2. Τα έχετε κάνει όλα. Δεν γίνεται ποτέ να μην υπάρχουν νόμοι. Και σου λέω το τρανταχτότερο παράδειγμα όλων. Ο Προεδρός σου Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ποινική δίωξη. Τολμάνε να εφαρμόσουν τους νόμους και να τον τιμωρήσουν; Ή ψάχνουν τον τρόπο να τον αθωώσουν για να αρχίσεις εσύ να παπαγαλίζεις καινούργιο ποιήμα για το πόσο αθώος είναι ο μαρινάκης ή οτι δεν υπήρχαν νόμοι για να τιμωρηθεί. Για το Ιωνικος οσφπ μουγκα. Αντε διαβαζε κανα άρθο και ελα να παπαγαλισεις παλι και εκει. Δεν χρειάζεται να σου πω τι επρεπε να γινει με την ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο. Άλλωστε σου λέω, ή όλοι θα τιμωρηθουν ή κανεις. Και εσυ μου λες για τον ΚΑΠ λες και μια φορά τα σπάσατε
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να σας τιμωρήσουν ε; Εξαντλήσαν την αυστηρότητα των είδη υπάρχον και ψάχνουν για σκληρότερους; Για τον συγκεκριμένο νόμο δεν γνωρίζω, πάντως θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος να τιμωρεί την ορθογραφία και τον βιασμό της ελληνικής γραφής.
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γιαυτο που ο σεκιουριτας ειχε πιασει τον Τζωρβα απο το μπρατσο και του ελεγε παμε πιο γρηγορα λιγο στα αποδυτηρια και εκεινος του ελεγε,κατσε ρε,μολις τελειωσε το 90λεπτο,χαλαραααααα..ηρεμααααα..ενω εβλεπε τον κοσμο που εμπαινε..Αυτο δειχνει οτι ηθελε να προκαλεσει μετα τα οσα συνεβησαν αγωνιστικα σε αυτο το παιχνιδι.. Η μηπως μιλας για την αλλη στιγμη που μολις εφτασε στην φυσουνα αρχισε να μοιραζει μπουνιες δεξια και αριστερα? Βρες μου ενα πλανο απο βιντεο που να δειχνει οτι καποιος παικτης του ΠΑΟ που περπατουσε για την φυσουνα εφαγε εστω ενα χαστουκι χωρις να προκαλεσει και θα σου πω οκ.. Αυτοί είναι νέες τομές στην αθλητική νομοθεσία. Αν φας ξυλο απο τους 500 που μπήκαν, πρέπει να δούμε αν προκάλεσες... Πάλι καλα που δεν τιμωρηθήκαμε κιόλας. Το τι δουλεά είχε ο κόσμος να μπουκάρει μέσα και να ασχοληθεί με τους παίχτες του ΠΑΟ ούτε αναφορά Για τον συγκεκριμένο νόμο δεν γνωρίζω, πάντως θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος να τιμωρεί την ορθογραφία και τον βιασμό της ελληνικής γραφής. Το είπες μια 2 τρεις 1003 φτάνει. Μέχρι και σε αυτό άκυρος είσαι. Μπορεί να είμαι δυσλεκτικός που το ξέρεις; Η να μην μπόρεσα να πάω σχολείο. Από που και ως που προσβάλεις κάποιον για αυτό το θέμα;
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αυτοί είναι νέες τομές στην αθλητική νομοθεσία. Αν φας ξυλο απο τους 500 που μπήκαν, πρέπει να δούμε αν προκάλεσες... Πάλι καλα που δεν τιμωρηθήκαμε κιόλας. Το τι δουλεά είχε ο κόσμος να μπουκάρει μέσα και να ασχοληθεί με τους παίχτες του ΠΑΟ ούτε αναφορά Εδώ γιατί έτρεχες? Εδώ γιατί δεν τιμωρήθηκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις