Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα απο την στιγμη που του ειπαν οτι δν θα εχει χρονο συμμετοχης τι να κανει? Ηταν εμεσος ο τροπος για να μην μεινει στον ΠΑΟ..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Το καραγκιοζακι της Ερθρολευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τι ακριβώς δεν βρήκε στο φάκελο και εισηγήθηκε να μην πάρουμε άδεια;

Ο χοντρος γιατί κατέβηκε στο ημίχρονο στους διαιτητές για συγχαρητήρια;αφου τα καλα σφυρίγματα τα έκαναν στο 2ο

Δημοσ.

Το καραγκιοζακι της Ερθρολευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τι ακριβώς δεν βρήκε στο φάκελο και εισηγήθηκε να μην πάρουμε άδεια;

Ο χοντρος γιατί κατέβηκε στο ημίχρονο στους διαιτητές για συγχαρητήρια;αφου τα καλα σφυρίγματα τα έκαναν στο 2ο

Δεν βρηκε.Αυτο ειναι το θεμα..Ελειπε εγγυητικη αξιας 10-15 εκ ευρω..Δεν την βαλατε,τελος δεν μπορεις να παρεις αδεια φιλε μου.Ειναι απλο το θεμα

Η Ερυθρολευκη ΕΠΟ φταιει που δεν πηρες αδεια ρε φιλε? Πλακα μου κανεις? Εδω περυσι πηρες αδεια με τα τηλεπτικα να στα προπληρωνουν,κατι που δεν εκαναν στις αλλες ομαδες και μαλιστα χωρις να ξερουν αν θα εισαι ενταξει..Και φετος παλι ετσι θελεις να παρεις αδεια? Ή φταιει η ερυθρολευκη ΕΠΟ αν δεν παρεις αδεια? Αυτοι θα την "φτιαξουν" την δουλεια για να μην παρεις αδεια? Εγγυητικη εβαλες? ΟΧΙ.Τελος,δεν παιρνεις αδεια..Εξαλλου αν δεν παρεις (που πιο λογικο βλεπω να "φτιαχτει" το πραγμα ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ παρα να "φτιαχτει" να μην παρεις,οπως εγινε και περυσι δηλαδη) εχεις δικαιωμα σαν ΠΑΕ να ζητησεις να ανοιχτει δημοσια ο φακελος σου και ετσι να δουμε ποιος δεν ηταν ενταξει..

Δημοσ.

Να πουμε  κατι εδω!

Παρανομη ειναι οποιαδηποτε αδειοδοτηση δινεται σε δευτερο βαθμο!
Για τον πολυ απλο λογο οτι στην εφεση εχεις δικαιωμα ΜΟΝΟ να καταρριψεις ως λαθος την πρωτοδικη αποφαση.
Και στην περιπτωση του ΠΑΟ και στην περιπτωση των Ιωαννινων ομως η πρωτοδικη αποφαση ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ.

Στην δευτεροβαθμια επιτροπη ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να βαλεις συμπληρωματικα στοιχεια στον φακελο σου,ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ της πρωτοδικης αποφασης

Ο κανονισμος αδειοδοτησης εχει σαφεις καταληκτικες ημερομηνιες ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑN!

Αυτα ισχυουν !τωρα τι θα γινει δεν ξερω...

Δημοσ.

Αν δεν ζούσαμε στην Ελλάδα η ομάδα που διώκεται ποινικά για στημένα και σύσταση εγκληματικής συμμορίας θα είχε πέσει κατηγορίες.(η ομαδα σου ο οσφπ)

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ο ΠΑΟ που ξεκίνησε με -2 (για επεισόδια που έχετε κάνει επανηλημένος) και που έχει καταθέση μήνυση για 10 παιχνίδια για αλλίωση, παλεύει να εξασφαλίσει συμμετοχή στην Α

Πες οτι μας κάνατε και χάρη, μόνο αυτό έμεινε να ακούσουμε απο σας.

Δημοσ.

Αν δεν ζούσαμε στην Ελλάδα η ομάδα που διώκεται ποινικά για στημένα και σύσταση εγκληματικής συμμορίας θα είχε πέσει κατηγορίες.(η ομαδα σου ο οσφπ)

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ο ΠΑΟ που ξεκίνησε με -2 (για επεισόδια που έχετε κάνει επανηλημένος) και που έχει καταθέση μήνυση για 10 παιχνίδια για αλλίωση, παλεύει να εξασφαλίσει συμμετοχή στην Α

Πες οτι μας κάνατε και χάρη, μόνο αυτό έμεινε να ακούσουμε απο σας.

Μας εχεις πρηξει τα @@ με την ομαδα που διωκεται ποινικα.Επισης δεν διωκεται η ομαδα αλλα ο Μαρινακης..Ενημερωσου.Επιπλεον σου εχω πει πολλες φορες οτι οταν γινει η δικη και βγει η αποφαση τοτε θα συζητησουμε τα δεδομενα.Μην μας πριζεις λοιπον αλλο με αυτο το θεμα..Ο Ψωμιαδης που εφαγε τοσα λεφτα και απο την ΑΕΚ και το κρατος και τα πληρωνουμε εγω και εσυ αυτη την στιγμη ειναι αγιος,και πηρε και αλλη αναβολη μαλιστα σημερα..9 χρονια κραταει αυτη η ιστορια.Επισης ξεκινησες με -2 γιατι διεκοψες το παιχνιδι μολις εφαγες το μαστελωμα και δεν το αφησες να τελειωσει ποτε.Πες μου ενα παιχνιδι μεταξυ μας ή με αλλη ομαδα στην Ευρωπη και στην Ελλαδα απο τοτε που ιδρυθηκε η Α' Εθνικη που διεκοψα και δεν τελειωσε ποτε και δεν τιμωρηθηκα.Πες μου ενα..Μην αρχισεις παλι τις τριπλες και τα ασχετα πραγματα.Απαντησε μου σε αυτο που σε ρωταω και βρες μου ενα τετοιο παιχνιδι..

Μαλιστα,δηλαδη αν εγω γινω διεθνης διαιτητης και φωναξω εσενα και τα φιλαρακια μου απο το insomnia να παιξετε μπασκετ και εγω κανω τον διαιτητη θα πρεπει να με πληρωσετε ετσι? Δεν παμε καθολου καλα..Ξερετε και οι διαιτητες ειναι ανθρωποι με την κοινη ζωη που εχω και εγω και εσυ και ολοι μας.Δεν ειμαστε διαιτητες,ειμαστε σπιτι ολη μερα και βγαινουμε για προπονηση μονο και για αγωνες και τπτ αλλο..Ξεκολατε λιγο,σας εχει γινει εμμονη..Αν το παμε ετσι γιατι ο Τρακης εδωσε ραντεβου με τον Μπερτομεου να μιλησουν? Αυτος δεν ηταν και οι κωλοφυλλαδες του που τον ελεγαν λαμογιο και πορνη του μπασκετ?Τωρα ηθελε συζητηση μαζι του? Ρε πλακα κανετε? Απαγορευεται ενας διαιτητης να ειναι φιλος με καποιον παραγοντα μιας ομαδας? Ζουν σε διαφορετικους κοσμους?Και εγω ξερω καποιον διαιτητη που σφυριζει στην Β' Εθνικη,ειναι φιλος μου και μαλιστα οικογενειακος..Αν εγω παω να παιξω μπαλα στην Β' Εθνικη δλδ αυριο μεθαυριο που λεει ο λογος πρεπει να τον κοψω απο φιλο μου ή μηπως να μην μπορω να κανω παρεα μαζι του??

Δημοσ.

πανιωνιος οσφπ. Το οτι δεν ξεκηνησε και αναβλήθηκε για επεισοδια δεν αλαζει τιποτα στο αποτελεσμα (οτι ο αγωνας δεν ολοκληρωθηκε για επεισοδια) ουτε και στην πραξη (και οι 2 ομαδες ειχαν οπαδους που μπηκαν μεσα και τα σπαγαν)

και οι 2 ομαδες δεν αφησαν να γίνει το ματς (η μια που διακοπτει το ματς στην μεση και η αλλη που το αναβαλει πριν ξεκινησει παλι για επεισοδια)

ουτε με αφορα ουτε με ενφιαφερει η υπερασπιστικη γραμμη της νομικης ομαδας του οσφπ(που γινε δεκτη απο μια στημενη δευτεροβαθμια επιτροπη), σχεδον το ιδιο ειναι, αν οχι ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

.Επισης δεν διωκεται η ομαδα αλλα ο Μαρινακης..Ενημερωσου

Ακόμα με τον Βαγγέλα ασχολουνται κάποιοι???

χαχαχαχαχαχα...pathetic....

Εφιάλτης έχει γινει...χαχαχαχα

http://www.sport-fm.gr/article/ntou-opadwn-tou-panathinaikou-stin-epo/678725

Nτου οπαδων του ΠΑΟ στην ΕΠΟ.

Δημοσ.

Επισης δεν διωκεται η ομαδα αλλα ο Μαρινακης..

'Βγαζουμε νεους κανωνες στην μπαλα και ετσι; Οπότε να ξαναανέβει ο Βολος και η Καβάλα.

H juve που έπεσε κατηγορία, τα έστησε το αγιο πνεύμα της juve και τιμωρήθηκε η ομάδα; Τα ονοματα τρίφωνα καλοπουλου δεν τα ειδες στην λίστα ή θες να ποστάρω τώρα το video με τον ΜΠΕΟ και τον προεδρό σου να μιλάνε για αυτούς; 

Δημοσ.

Δεν βρηκε.Αυτο ειναι το θεμα..Ελειπε εγγυητικη αξιας 10-15 εκ ευρω..Δεν την βαλατε,τελος δεν μπορεις να παρεις αδεια φιλε μου...

θες να μου πεις οτι πχ στο φάκελο του πλατανια είχε;

Πάλι απο τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η κάθαρση όπως με τις τιμωρίες;

Εγω λοιπόν για να δεις πόσο large είμαι, το δέχομαι ΑΝ είναι ελλειπης (γιατι δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λες)να μην πάρει

Αλλα περιμένω απο την ΠΑΕ να κάνει χρήση του νεου νομού που επιτρέπει άνοιγμα όλων των φακέλων αν ζητηθεί

Να δούμε αν λείπει τίποτα και απο άλλη ΠΑΕ

Πες μου ενα παιχνιδι μεταξυ μας ή με αλλη ομαδα στην Ευρωπη και στην Ελλαδα απο τοτε που ιδρυθηκε η Α' Εθνικη που διεκοψα και δεν τελειωσε ποτε και δεν τιμωρηθηκα.Πες μου ενα..Μην αρχισεις παλι τις τριπλες και τα ασχετα πραγματα.Απαντησε μου σε αυτο που σε ρωταω και βρες μου ενα τετοιο παιχνιδι..

Ενα ματς που διακόπηκε τελικός, αντί να φας -2β έφαγες 9αγ που έγιναν 6αγ τελικά ίσως;

Έχουμε μάθει αν αυτός που δίκαια ήταν αρνητικός κατα τον superpie ήταν αρνητικός και πχ για τον πας;

Έχουμε μάθει γιατί δεν επιτραπηκαν για πρώτη φορά ΜΜΕ στην αίθουσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...