Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασες και εσύ να πεις οτι πριν πολυμετοχικότητας είχαμε 0 χρέη. "Όποιος τα χάλασε να πάει να τα ξαναφτιάξει"

Τώρα σοβαρά, είσαι βαλτος η όντως τα πετάς αυτά;

Πόσες φορές πρέπει να στο ξαναπώ; Οι ομάδες με Σοουζα, βλαοβιτς, λυμπε, Κωνσταντίνου κτλ ΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ και γινόταν αμκ και καλύπτονταν. Οτι θα μπορούσε να γίνει και τώρα

Ελεος με το συγκεκριμένο ψέμα! Δεν είμαστε ιθαγενεις

Βαρδινογιάννης: "Το τσάμπα τελείωσε"

Για το ενοίκιο της Παιανίας: "Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…".

http://prasinanea.gr/football/article2272863.ece

:-D :-D

αφου του ευχηθώ κακό ψοφο, θα ήθελα να μάθω τι είναι τσάμπα;

Τι ακριβώς δίνανε τσάμπα;

Τσάμπα ήταν το οικόπεδο που παραχωρήθηκε στον Παναθηναϊκό και το εκμεταλλεύτηκαν αυτοί

Τσάμπα είναι τα λεφτα του paolab που πήγαν απο την ΠΑΕ σε δαύτους

Τσάμπα ΔΕΝ είναι όταν δεν ζητάει η αριστερή απο τη δεξιά, αλλιώς και εγω μόλις έδωσα στον εαυτό μου 100ευρω απο τον λογαριασμό μου

Τσάμπα ΔΕΝ είναι όταν απο το 2008 και ενώ έχεις ακόμα 56% τσεπωνεις νοίκι ΚΑΙ λειτουργικά

Περιμένω αν το δώσουν σε ομάδα να είναι με 1.8

Εγώ για την κίνηση του Αλαφούζου θα πω καλά έκανε και μπράβο του, αν πληρώσει τα 8 μύρια, ή αν μπει εγγυητής ο ίδιος (αν είναι με δάνειο/δόσεις). Αν τα πέρασε στην Π.Α.Ε. Τριαλά τριαλαλό.

Μιλάς σοβαρά?

Λένε για δέκα ετήσιες δόσεις Μ.ο. 800χιλιαρικα

Με 800χιλ το χρόνο, προπονητικό ιδιοκτησίας ΠΑΕ

Εκτός αυτού...αφου λοιπόν δεν τα βάζει ο ίδιος αρα δεν λες μπράβο; Θα προτιμούσε 1.2 νοίκι στον Βαρδινογιαννη; Αυτο λες δηλαδή;

Αλλα ρε συ fire είμαι σίγουρος, αν τα έβαζε και τα χάριζε θα έλεγες "αααα τώρα λεφτά είχε ε; Και γιατί δεν περνει παίκτες"

Γιατί ρε φιλαράκι τόσο αυτομαστιγωμα και τόση μιζέρια; Ετσι είσαι γενικά στη ζωή σου;

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Bασικα το link το εδωσα γιατι ξερω οτι αρπαζει ο DKNI με αυτα τα γελοια δημοσιευματα.

Δευτερον, ο Καραγκουνης ΟΤΑΝ εφευγε δεν ηταν και τοσο σοβαρη απωλεια δεδομενης και της περσυνης σεζον του. Φυσικα ΤΟΤΕ κανεις δεν ειχε στο μυαλο του προς τα που οδευουμε με τον Αλαφουζο. Πολλοι δε, ειχαν πιστεψει οτι ειναι ο νεος Πατερας με τα τιτιβισματα του περι διαιτησιας που θα παταξει την παραγκα κλπ

Με τον φετινο ΠΑΟ γιατι ηξεραν οτι Κατσουρανιδες και ΣΙΑ θα εφευγαν οπωσδηποτε με τετοια συμβολαια που ειχαν,δεν ηταν κατι που το εμαθαν ή προεκυψε μετα..Και για τον ΠΑΟ τον φετινο αξιζε με τα χιλια ο Καρα.. Και σαν παικτης και σαν προσωπικοτητα πανω απο ολα..

Δημοσ.

Μιλάς σοβαρά?

Λένε για δέκα ετήσιες δόσεις Μ.ο. 800χιλιαρικα

Με 800χιλ το χρόνο, προπονητικό ιδιοκτησίας ΠΑΕ

Εκτός αυτού...αφου λοιπόν δεν τα βάζει ο ίδιος αρα δεν λες μπράβο; Θα προτιμούσε 1.2 νοίκι στον Βαρδινογιαννη; Αυτο λες δηλαδή;

Αλλα ρε συ fire είμαι σίγουρος, αν τα έβαζε και τα χάριζε θα έλεγες "αααα τώρα λεφτά είχε ε; Και γιατί δεν περνει παίκτες"

Γιατί ρε φιλαράκι τόσο αυτομαστιγωμα και τόση μιζέρια; Ετσι είσαι γενικά στη ζωή σου;

Πάλι αντιλαμβάνεσαι πράγματα με τον μοναδικό δικό σου τρόπο.

Όταν το έγραψα δεν είχε βγει πως θα είναι με 10 δώσεις (όχι πως θα έγραφα κάτι διαφορετικό).

Καταλαβαίνεις πως ο Αλα Φουζ δεν είναι τίποτε στον Παναθηναϊκό; Αύριο μπορεί να την δει Βγενόπουλος.

Πως έφτασες στο συμπέρασμα πως θα προτιμούσα Παιανία... Θα προτιμούσα να έχει λεφτά να τα βάλει αυτός.

Μιλάς για μιζέρια εσύ που μας έχει ζαλίσει με τον Βύντρα τον Κάρα, τον Γκέκα και όποιον άλλον Έλληνα έφυγε;

Επειδή με τον Βγενόπουλο έχει περάσει πολλά η ομάδα... Fool me once, same on you. Fool me twice same on me.

Δημοσ.

Να πω κατι εγω? Αν αυριο πει ο Αλαφουζος αντε γεια,παραιτουμαι τι γινεται?Γιατι ηδη εχει βγει και εχει δηλωσει δημοσια οτι δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ μετοχος στον ΠΑΟ..

Δημοσ.

Με τον φετινο ΠΑΟ γιατι ηξεραν οτι Κατσουρανιδες και ΣΙΑ θα εφευγαν οπωσδηποτε με τετοια συμβολαια που ειχαν,δεν ηταν κατι που το εμαθαν ή προεκυψε μετα..Και για τον ΠΑΟ τον φετινο αξιζε με τα χιλια ο Καρα.. Και σαν παικτης και σαν προσωπικοτητα πανω απο ολα..

Αν ήξερε οτι δεν έβγαινε να μείνει ο Κατσουρανης, τοτε καλώς έφυγε ο Καραγκουνης.μξερεις δεν ζητούσε και λίγα για να μεινει

Σε κάθε περίπτωση καλά να είναι το παλικάρι να παίζει αλλα δέκα χρόνια ΜΑΚΡΙΑ απο τον Παναθηναϊκό, μια Χαρα πήγε στη Φουλαμ, αποκει που έπαιζε τελικό ΟΥΕΦΑ παραλίγο να πέσει

Δημοσ.

Όταν το έγραψα δεν είχε βγει πως θα είναι με 10 δώσεις (όχι πως θα έγραφα κάτι διαφορετικό).

αφου δεν θα άλλαζε τι μας το γράφεις τοτε; Η ερώτηση είναι απλή, οκτώ κάφετια για δέκα χρόνια και μετά ανήκει στον Σύλλογο, σε χαλάνε;

Πως έφτασες στο συμπέρασμα πως θα προτιμούσα Παιανία... Θα προτιμούσα να έχει λεφτά να τα βάλει αυτός.

Ελα ντες, πως να έφτασα. Μπράβο θα του έλεγες αν τα έβαζε. Τώρα που δεν τα βάζει τι ακριβώς λες;

Σωστά, να βάλει τα οκτώ αυτός, διώξουμε πχ τον λετο γιατί δεν αντέχουμε συμβόλαιο, θα βάλει οκτώ για προπονητικό

Ο άνθρωπος ήταν σαφής εξαρχής για το πως θα λειτουργήσει οικονομικά

Εχει κάνει άλλες μαλακιες, πες για τις άλλες, όχι για αυτο

Μια Χαρα ντιλ είναι

Τα λεφτα που θα ζητήσει ο Καραγκουνης και ο Τοτσε και αυτά που παίρνει ο Μπουμσονγκ

Δημοσ.

Οκ,εχεις καλυτερους παικτες βλεπω τωρα.Καζιγιαμα και ΣΙΑ...

Ο Καζιγιαμα δεν παίζει, δεν απαιτεί, δεν κλαίει στα ραδια, και θα πάρει πουλο γιατί είναι αμπαλος

Το πρόβλημα με τον Καραγκουνη δεν είναι η αξία του. Είναι η αξία που θεωρεί ο ίδιος οτι έχει και που λένε οι. Μάνατζερ των ΜΜΕ οτι έχει. Οριστεί, απο την Φουλαμ τέλος, ας παει στην Τσελσυ να παίζει ως τα 40. Σε μας μην ερθει

Υγ. Δλδ μου λες οτι οι δυο εναλλακτικές μου είναι μόνο Καζιγιαμα καρατυπαρας;άλλες δεν έχω;

Είπα πως κάνει αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει λόγος για μπράβο και για ζήτω, να η προεδράρα η Πανάθα.

Φυσικά και πρέπει μπράβο που κόβει το δεσμό με το κωλοσογο και το κάνει με μια καλή μάλιστα συμφωνία

Για προεδραρα τα λες εσυ, όχι εγω

Δημοσ.

Φιλε το ειπαν ξεκαθαρα μεσα απο την ΠΑΕ (Δεν θυμαμαι ποιος ακριβως) οτι τον Καρα τον διωξανε γιατι δεν τον υπολογιζαν για την νεα χρονια,οχι για το συμβολαιο του και τα λεφτα αλλα λογω της ηλικιας του και οτι δεν θα ειχε χρονο συμμετοχης παρα ελαχιστο.Ο ιδιος βγηκε και ειπε και μαλιστα με δακρυα οτι το θεμα δεν ηταν λεφτα και οτι δεν εφυγε γι'αυτο τον λογο..Θα εμενε και με λιγοτερα..

Δημοσ.

Ο Καραγκούνης αποφάσισε μόνος του να φύγει δεν τον έδιωξε κανείς όταν δεν μπορούσε ο φερειρα να δεσμευτεί ότι θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να σας πω..σ εσας που στε παναθηναικοι αυτες οι δηλωσεις για τον κοσμο δε σας φαινονται λιγο υποπτες;; Ακομα και χτες ειρωνευτηκε που ειχε κοσμο. Λες και τα προηγουμενα χρονια σε τετοια ματς το οακα γεμιζε. Μπας θελει να φυγει και το παει λαου λαου για να χει αλλοθι?

Νταξει εικασιες βεβαια..

Δημοσ.

Ο Καραγκούνης αποφάσισε μόνος του να φύγει δεν τον έδιωξε κανείς όταν δεν μπορούσε ο φερειρα να δεσμευτεί ότι θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής

Οταν σου λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα τον διωχνεις με εμεσο τροπο.. βεβαια πως να δεσμευτει ο φερειρα για τν χρονο συμμετοχης του αφου ειχε καλυτερους παικτες απο αυτον.... ρε πατε καλα?? Επαιζε στην Αγγλια 70-90 λεπτα κ ειχε παιξει και 120 και δν θα ειχε χρονο εδω?? Ειχες η εχεις καλυτερους??

Δημοσ.

[ρε superpie έγραψα εγώ πουθενά ότι έχουμε καλύτερο παίχτη από τον Καραγκούνη στην θέση του η ότι δεν αντέχει να παίζει πολύ ώρα? Το θέμα δεν ήταν οικονομικό ήθελε να παίζει πολύ και εγώ πιστεύω αν τελικά έμενε θα ήταν στα περισσότερα παιχνίδια βασικός αλλά τη να κάνουμε διάλεξε να φύγει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...