Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση από Αλαφούζο και μπράβο του .... Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο καπετάνιος είπε ότι η μετοχές δόθηκαν δωρεάν ξέχασε να πει βέβαια ότι η ΠΑΕ είχε Χρέη 25 εκατομμύρια

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν περίμενα να το πω αυτό αλλά μπράβο στον Αλαφούζο που άφησε προίκα στο σύλλογο ενώ τόσοι άλλοι εγγυητές και εκτοξευτές ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ μόνο χρέη και μιζέρια.Επιτέλους ο σύλλογος απαγκιστρώνεται από την οικογένεια ελπίζω να λύσει και το γηπεδικό μια και καλή είτε χτίζοντας το νέο γήπεδο είτε ανακαινίζοντας την λεωφόρο (ρεαλιστικός στόχος) και να μείνει η ομάδα εκεί.

Οι ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις θα διευκολύνουν και κάποιον επίδοξο επενδυτή που θα μπει πιο εύκολα αν θελήσει στην ομάδα.

Σαν πολύ γρήγορα λύθηκε κκρεμοτητα 30 ετών

Ας μην είμαστε καχύποπτοι λογικά εδώ και καιρό έβλεπε τι δουλειά με την παιανία και πως παέι το πράγμα και το είχε προεργαστεί το θέμα για το νέο αθλητικό.

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση από Αλαφούζο και μπράβο του .... Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο καπετάνιος είπε ότι η μετοχές δόθηκαν δωρεάν ξέχασε να πει βέβαια ότι η ΠΑΕ είχε Χρέη 25 εκατομμύρια

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Ξέχασες και εσύ να πεις οτι πριν πολυμετοχικότητας είχαμε 0 χρέη.  "Όποιος τα χάλασε να πάει να τα ξαναφτιάξει"

Χάρηκα για το προπονητικό, ταπεινό φαίνεται, αλλα είμαι υπερ-ευχαριστημένος με αυτή την κίνηση. Και επιτέλους να σταματήσετε να τον κράζετε

Και υπερ της ανακαίνησης είμαι επίσης και όχι νέου γήπεδου

-----------------------------

Βαρδινογιάννης: "Το τσάμπα τελείωσε"

Για το ενοίκιο της Παιανίας: "Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…".

http://prasinanea.gr/football/article2272863.ece

:-D  :-D

Δημοσ.

Εγώ για την κίνηση του Αλαφούζου θα πω καλά έκανε και μπράβο του, αν πληρώσει τα 8 μύρια, ή αν μπει εγγυητής ο ίδιος (αν είναι με δάνειο/δόσεις). Αν τα πέρασε στην Π.Α.Ε. Τριαλά τριαλαλό.

Δημοσ.

Φαντάσου να λύσει και το γηπεδικό θα κάνουμε όλοι θεαματικές κολοτούμπες για πάρτι του.Μια νέα γενιά θα ανατείλει αυτή των Αλαφουζικών  :lol:

Δημοσ.

Και στην ΠΑΕ να τα πέρασε, τέτοια χρέη εγώ τα δέχομαι με χαρά, σε λιγότερο από 8 χρόνια έχει βγάλει τα λεφτά του, όταν το νοίκι ΧΩΡΙΣ τα λειτουργικά έξοδα είναι 1,2 μύρια. Άσε που προτιμώ το προπονητικό να είναι κεφάλαιο της ΠΑΕ, είδαμε που οδήγησε η ιδιωτική ΠΑΙΑΝΙΑ (ή το μισό Καραϊσκάκη που είναι φυλακή).

Βύντρα (και Σπυρό) εξω

Επαναφορά διπλής ανάπλασης ΤΣΕΚ

Προπονητικό ΤΣΕΚ

Με βάση την κριτική κάποιων , είναι ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ.

Φυσικά δεν αναφέρομαι επί προσωπικού, ούτε τον βρίσκω ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ, αλλά τη δεδομένη άρρωστη στιγμή βγαίνει μια υγεία που μπορεί να γεννήσει προοπτική

Ίδωμεν

Δημοσ.

Εγώ για την κίνηση του Αλαφούζου θα πω καλά έκανε και μπράβο του, αν πληρώσει τα 8 μύρια, ή αν μπει εγγυητής ο ίδιος (αν είναι με δάνειο/δόσεις). Αν τα πέρασε στην Π.Α.Ε. Τριαλά τριαλαλό.

Δεν εχει ολοκληρωθει τιποτα επισημα ακομα.Επισης αν περασε τα 8εκ στην ΠΑΕ και αν εκανε καλα με αυτο θα φανει στο μελλον γιατι ηδη τα χρεη ειναι παρα πολλα και σε αυτα βαζει αλλα 8εκ. Επισης αν τα βγαλει τα λεφτα της οπως λες θα φανει στο μελλον γιατι οπως σου ειπα δεν ξερουμε ακριβως την συμφωνια και με ποιον τροπο θα αποπληρωθει αυτο το ποσο.Γιατι αν ο ΠΑΟ δεν παρει την αδεια και εχει περιορισμο στις μεταγραφες και γινει οτι εγινε με την ΑΕΚ καταλαβαινεις οτι αυτα τα 8 εκ. σε περιπτωση Γ' Εθνικης δεν υπαρχει περιπτωση να τα αντεξει η ομαδα.Αν εχει μπει εγγυητης ο ιδιος που χλωμο το κοβω μπραβο του.. Αλλα δεν νομιζω να εχει παρει τετοιο ρισκο..

Ηταν καποιοι που ελεγαν οτι ο Καρα δεν χωραει και δεν κανει στον ΠΑΟ...Καποια πραγματα τα εκτιμουμε μονο οταν τα χασουμε...

Δημοσ.

Ηταν καποιοι που ελεγαν οτι ο Καρα δεν χωραει και δεν κανει στον ΠΑΟ...Καποια πραγματα τα εκτιμουμε μονο οταν τα χασουμε...

Bασικα το link το εδωσα γιατι ξερω οτι αρπαζει ο DKNI με αυτα τα γελοια δημοσιευματα.

Δευτερον, ο Καραγκουνης ΟΤΑΝ εφευγε δεν ηταν και τοσο σοβαρη απωλεια δεδομενης και της περσυνης σεζον του. Φυσικα ΤΟΤΕ κανεις δεν ειχε στο μυαλο του προς τα που οδευουμε με τον Αλαφουζο. Πολλοι δε, ειχαν πιστεψει οτι ειναι ο νεος Πατερας με τα τιτιβισματα του περι διαιτησιας που θα παταξει την παραγκα κλπ

Δημοσ.

Ο Κυρ Γιάννης κάνει καλα βήματα.Μπορει να απέτυχε παταγωδώς φέτος,,αλλά δείχνει μια σοβαρότητα και υγεία στις κινήσεις του,που δείχνουν ότι έχει πλάνο για το μέλλον. νομίζω ότι ειναι η πρώτη φορά εδω και δεκαετίες που η ομάδα δείχνει οτι κινείται με πλάνο και θυμίζει σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα στον προγραμματισμό της...

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/rantevou_sth_varkelwnh_d_giannakopoyloy-mpertomeoy.2273973.html

Aντι να παει να κατσει στο ιδιο τραπεζι με καναν Ζοτς, παει σε ανουσιες -για το μελλον της ομαδας- συναντησεις. Κοιταει φυσικα την τσεπη του, και η τσεπη του αυτη τη στιγμη λεει "τραβα γλυψε μπας και μειωθει καμια ποινη του χρονου".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...