Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και του Πανιωνιου που θα πανε? Θα τους βγαλουν εξω για να μπουν και οι ακαδημιες του ΠΑΟ?Που ειναι εσωκλειστες οι ακαδημιες του Απήλιον με 100 000 το μήνα, αλλά με πολύ λιγότερα λειτουργικά έξοδα από την Παιανία και χωρίς προκαταβολή- εγγύηση 500.000 που ζητάνε για Παιανία. Αρα με λιγα λογια ιδια λεφτα στο ενοικιο αλλα λιγοτερα στα λειτουργικα εξοδα..??
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Επειδη ειναι επικαιρο και βγαινουν αρθρα στη φορα ενα κουιζ...την Παιανια την εχτισαν οι Β, οποτε πες δεν αγαπανε τοσο τον συλλογο την κρατησαν. Το οικοπεδο στο οποιο ειναι η Παιανια ποιος το εδωσε και σε ποιον? Το παραχωρησαν στους Β. ή στον συλλογο? Food for thought Demon - Ο Γοντικας γιατι εμφανιστηκε? Μηπως γιατι στην ΑΜΚ που θα καλυπτε το ελλειμα ο ΜΕΓΑΛΟμετοχος δεν ηθελε να βαλει το ποσοστο του? - Τι φταιει και δεν πηραμε πρωταθλημα? Μηπως βοηθησε η προστασια της ομαδας? Μηπως καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη? Μηπως παραδοθηκαμε στις ορεξεις του Μαρινακη? Λες να φταιει ο Βγενοπουλος και ο Πατερας που παρεδωσαν ομαδα με Σιλβα-Σισε-Λετο-Κατσουρανη? - Ελα μου ντες! Γιατι εφυγε ο Πατερας? Οχι οτι τον ειπαν προεδρο γλαστα τιποτα απογονοι οικογενειων που τα βρηκαν με τους Βαρδινογιαννηδες. Και γυρισε για να βοηθησει γιατι? Γιατι ειχε καλη σχεση ΜΕ ΠΟΙΟΝ? Με τον Δημητρη Γιαννακοπουλο? Ή μηπως με καποιον παλιο φιλο του πχ τον Τζιγγερ που τον εφερε στην ΠΑΕ? Πολεμο στον Πατερα ποιος εκανε? Ποιος τον κοροιδευε στα πρωτοσελιδα και στις δηλωσεις? - Μιλας για τις δηλωσεις ΠΡΙΝ απο τις δηλωσεις "παρε την ΓΗΠΕΛ, παιρνω την ΠΑΕ"? Ε? Αυτο ειναι το εφυγε? Αστο φιλε δεν βγάζουμε άκρη. Το γύρισες στην τρελίτσα. Ποιος πόλεμος ρε μεγάλε για τα πρωτοσέλιδα έφυγε; Απάντα στις ερωτήσεις χωρίς να κάνεις αλλες 200. Την κολοκηθιά την παίζω ωραία και εγώ. Ο τζίγγερ άκουγε 10 φορές χειρότερα απο την Πράσινη και όλο τον φορέα τα ξέχασες; Και για ποιό λόγο αφου λες εσύ οτι έπρεπε να γίνουν περικοπές, να γίνει ο τζίγγερ ο κακός ο λύκος; Να τα πάρει πίσω αυτός που τα έδωσε στον Νινη, στον Καραγκούνη, Στον Κατσουράνη, Στον Ζιλμπερτο στην κουτσή Μαρία. ο ΠΑΤΕΡΑΣ να ΜΗΝ τα έδινε, αφου δεν τα είχαμε. Τα 80εκ ευρώ σε αυτές τις μαλακίες πήγαν ε; Γεμίσαν τα συμβόλαια των παιχτών με λεφτά που δεν είχαμε να δώσουμε. Πριμ στο πριμ, και καραπριμ. Δεν θα συνεχίσω άλλο. Και εσύ ο ίδιος κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Ο πατέρας (όταν παραιτήθηκε απο πρόεδρος) και ο Βγενό όταν ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΑΕ πρώτη την παραδώσαν; Μέχρι και ο χοντρός έβγαλε ανακοίνωση που σας κορόιδευε. Πρώτη την πήρατε, δεύτερη την δώσατε(ΤΗΝ ΠΑΕ) Για μεταγραφές δεν θέλω να μιλήσω, θα γίνω πολύ κακός, και θα δώσω και επιχειρήματα στους άλλους να λενε οτι δεν φταίει η παράγκα. Εγώ το κλείνω κάπου εδώ. Ετσι με λιγα λογια αυτος που θα καταστρεψει και ουσιαστικα και τυπικα τον Παναθηναικο θα ειναι ο Τζιγκερ.. Ο Παναθηναϊκός εχει καταστραφεί ακριβώς όσο έχει καταστραφεί και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ελάχιστοι ασχολούνται, η παράγκα οργιάζει, όλες οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα, και ο αιώνιος πρωταθλητής του(εσείς), διώκεται στα ποινικά δικαστήρια εδώ και 2 χρόνια. Σε ένα τέτοιο άρρωστο οικοδόμημα όλες οι ομάδες νοσούν.
lak10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 θα πω και γω την γνωμη μου για τον βγενοπουλο. Προσωπικα τον πιστευω πολυ σαν παραγοντα και πιστευω οτι θα γυρισει. Προσωπικα δεν ξεχνω οτι εβαλε 20 εκατομμυρια στην ΠΑΕ με αποδειξη μου εφερε παικταραδες και γενικα μου εδωσε ελπιδα και οραμα κατι που ο τζιγγερ δεν εκανε ποτε. αυοτς βολευοταν με δανεικους παικτες και σαπακια και προεδρους γλαστρες (Φιλιππιδης,Μητσου) βολευοταν και με την δευτερη θεση. και ελεγε οτι αυτος και η οικογενεια του ειναι εγγυητες για το μελλον του ΠΑΟ και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι πολοι γνωστοι μου λενε οτι ο βγενο ηταν απατεωνας και καλυτερα με τζιγγερ που ηταν νοικοκυρης. εγω πρωτιμω τον ΠΑΟ εβδομο με προοπτικη να παει πρωτος παρα δευτερο με προοπτικη να μεινει δευτερος. και τωρα οι εγγυητες ζητανε 20 μυρια για την παιανια
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οκ φιλε,οπως τα λες ειναι.Τον ΠΑΟ τον κατεστρεψε ο ολυμπιακος,οταν επαιρνες τα πρωταθληματα στα πετρινα χρονια του ΠΑΟ εκει μουγκα..Βρες κανεναν σοβαρο ανθρωπο να παρει την ΠΑΕ και να αφησει τα καραγκιοζιλικια του Αλαφουζου και τα ξαναλεμε..Ακομα και Παναθηναικοι λενε οτι ναι εφταιγε η παραγκα ο ολυμπιακος και ολα αυτα αλλα ριχνουν και ευθυνες και στους δικους σου.Για σενα προσωπικα φταιει ολο το συμπαν εκτος απο τον ΠΑΟ και τους ανθρωπους του..Και οταν λες οτι νοσουν ολες οι ομαδες πως γινεται να εχεις απο πανω σου αλλες 6 ομαδες? Να νοσεις και εσυ αλλα να νοσεις βγαινοντας δευτερος φιλε μου,οπως κανει ο ΠΑΟΚ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ,Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Και αυτοι νοσουν αλλα ειναι απο πανω σου και αυτο πρεπει να το κοιταξεις.Γιατι και αυτοι δεν εχουν λεφτα,δεν εχουν προεδρους με εκατομμυρια,νοσουν και αυτες οι ομαδες αλλα ειναι απο πανω σου,παρτο χαμπαρι αυτο.Και σε αυτο δεν φταιει ο Ολυμπιακος,η καταντια σου φταιει γιατι και αυτοι εχουν το 1/10 του μπατζετ σου..
lak10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οκ φιλε,οπως τα λες ειναι.Τον ΠΑΟ τον κατεστρεψε ο ολυμπιακος,οταν επαιρνες τα πρωταθληματα στα πετρινα χρονια του ΠΑΟ εκει μουγκα..Βρες κανεναν σοβαρο ανθρωπο να παρει την ΠΑΕ και να αφησει τα καραγκιοζιλικια του Αλαφουζου και τα ξαναλεμε..Ακομα και Παναθηναικοι λενε οτι ναι εφταιγε η παραγκα ο ολυμπιακος και ολα αυτα αλλα ριχνουν και ευθυνες και στους δικους σου.Για σενα προσωπικα φταιει ολο το συμπαν εκτος απο τον ΠΑΟ και τους ανθρωπους του..Και οταν λες οτι νοσουν ολες οι ομαδες πως γινεται να εχεις απο πανω σου αλλες 6 ομαδες? Να νοσεις και εσυ αλλα να νοσεις βγαινοντας δευτερος φιλε μου,οπως κανει ο ΠΑΟΚ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ,Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Και αυτοι νοσουν αλλα ειναι απο πανω σου και αυτο πρεπει να το κοιταξεις.Γιατι και αυτοι δεν εχουν λεφτα,δεν εχουν προεδρους με εκατομμυρια,νοσουν και αυτες οι ομαδες αλλα ειναι απο πανω σου,παρτο χαμπαρι αυτο.Και σε αυτο δεν φταιει ο Ολυμπιακος,η καταντια σου φταιει γιατι και αυτοι εχουν το 1/10 του μπατζετ σου.. μια λαθος χρονια απλα. τωρα ο τζιγγερ μπορουσε να προστατεψει την ομαδα και δεν το εκανε. ο ολυμπιακος την δουλεια του εκανε
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν θελει να το κανει φιλε μου.Οταν ολοι στραφηκαν εναντιον του τωρα οι ιδιοι τον κατηγορουν γιατι δεν βαζει πλατη..Καλα κανει και δεν βαζει..Οταν καποιοι βριζανε ολο το σοι του και τον ιδιο ηταν ο κακος του ΠΑΟ,τωρα θελουν το καλο του προσωπο (οι ιδιοι που τον εβριζαν) Τωρα ας μεινουν με τον Αλαφουζο,την προεδραρα που θα παει την ομαδα μπροστα,να πρωταγωνιστησει με παικτες απο την ακαδημια..Ουπς ξεχασα,εχει αρχισει ηδη να τους ξεπουλαει..Ναι,ναι,καλα καταλαβατε,αυτους με τους οποιους θα εφτιαχνε ομαδα στηριζοντας την πανω τους... Απήλιον με 100 000 το μήνα, αλλά με πολύ λιγότερα λειτουργικά έξοδα από την Παιανία και χωρίς προκαταβολή- εγγύηση 500.000 που ζητάνε για Παιανία. Εχουμε και πληροφοριες εκ των εσω στο insomnia.Πλακα κανω ετσι.. http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/vriskoyn_lush_me_to_aphleion_ston_panathhnaiko.2272581.html Απο Γεναρη λεει ο Αλαφουσκας,χαχα..ειναι τραγικος..Κανε κατι σωστο ρε ανθρωπε μου,ειναι να πας εκει? Κλειστο απο τωρα γαμωτο,τι απο Γεναρη μου λες και μαλακιες..Και αν τον Δεκεμβρη γινει μια στραβη θα ψαχνει ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ να ψαχνει να βρει προπονητικο κεντρο..Ελεος πια με τον ανθρωπο αυτο..Ελεος..
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 οπως κανει ο ΠΑΟΚ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ,Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Και αυτοι νοσουν αλλα ειναι απο πανω σου και αυτο πρεπει να το κοιταξεις. Και αυτοί νοσούν αλλά Αν δεν υπάρχει παράγκα ναι, το οτι καταλήξαν απο πάνω μου λέει κάτι. Αλλιώς δεν λέει τίποτα. Πχ ποιος ευνοήθηκε στο αστερας-ΠΑΟ;
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ΑΑΑΑ,δηλαδη εχουν ολοι παραγκα ετσι? Το οτι τερματισαν απο πανω σου φταιει η παραγκα ετσι? Το οτι ο Αστερας που λες τερματισε απο πανω σου οχι 1 και 2 βαθμους αλλα 16 ολοκληρους βαθμους φταιει η παραγκα ετσι?
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 fire εισαι ωραιος, αποδειξη λοιπον του αδικου βρισιματος στο Βαρδινογιαννεικο που παντα ηθελε εκτοξευση του Συλλογου, ειναι οτι στην γωνια περιμενουν για την εξοντωσει. Πρεπει να ειστε ευτυχισμενοι εκει που βρισκεσαι, εξαλλου μαζι τα φαγαμε, τοσα χρονια παρτυ γινοταν, ηρθαν οι ξενοι να μας βαλουν σε σειρα και αλλα ομορφα Μαθέ να διαβάζεις σωστά. Μην γίνεσαι σαν "αυτά" που πάνε γήπεδο και στο τέλος ρωτάνε πόσο ήρθε.
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Λένε ότι ο Αλαφούζος ψάχνεται για αγορά του απηλιον. Αν καταφέρει αυτό το πράγμα ο σύλλογος επιτέλους θα αποκτήσει ιδιοκτήτες αθλητικές εγκατάστασεις και δεν θα πληρώνουμε τις απαιτήσεις του κάθε ...γιάννη.
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και ευτυχώς που δεν τα βρήκαν. Θα αποδεσμευτεί πλήρως η ομάδα από τους Βαρδινογιάννηδες. 1
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ποσο θα κοστισει βεβαια δεν μας ειπε και πως θα αποπληρωθει αυτο..
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 "Ο Παναθηναϊκός εκτός από το προπονητικό κέντρο, αγοράζει και 50 στρέμματα στην περιοχή έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ ενώ αναμένεται να στεγάσει εκεί και τα νέα του γραφεία! Μάλιστα, είναι πιθανό κατά την διάρκεια της Τετάρτης να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα!"<br><br> Gazetta.gr Τεράστια κίνηση αν όντως έγινε, αθλητικό κέντρο και γραφεία στην κατοχή της ΠΑΕ!!!
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μακάρι να υπάρχουν τα 8 αυτά και να μην είναι μούφα. 50 στρέμματα; Μια χαρά για γήπεδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις