Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οχι μονο απο θεμα εργων ή καθυστερηση αυτων.Δεν εχουν ερθει σε υπογεγραμμενη συμφωνια ακομα... Βλεπω να την φτιαχνουν,να ειναι ετοιμη,να χαλασει η συμφωνια στο τελος και να μεινει φτιαγμενη ανεκμεταλευτη..
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Site: http://www.gazzetta.gr/football/article/510062/prasinizei-o-moras">«Πρασινίζει» ο Μόρας! Καλή προσθήκη έμπειρος και έλληνας κάτι μου λέει ότι θα είναι ο στυλοβάτης της άμυνας μας φέτος. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2013 από 8elwADSL 1
DKNI Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Aρκετές φορές δεν τον ξεβράκωσε ο Τζίγγερ Ποιο ειναι το ξεβρακωμα? Το "αναλαμβανω τη ΓΗΠΕΛ" και οταν ο αλλος του λεει "γραπτα" μετα σφυριζουμε αδιαφορα Δεν με ενδιαφέρει ποιος τον έφερε τον Πατέρα, με ενδιαφέρει τι έκανε Δεν σε ενδιαφερει οτι τον Πατερα τον εφερε ο Τζιγγερ ας πουμε? αλλα αφήσαν και χρέη. Τα 18 που λες δεν φτάναν γιαυτό και ζήταγε νέα ΑΜΚ ο πατέρας Τι χρεη? Αφου σου λεει ειχε 18Μ πλεονασμα Αυτο που αφησαν ειναι μια ομαδα με αυξημενες μελλοντικες υποχρεωσεις Αν το συνεχιζαν ή αν γινοταν σωστη διαχειρηση της καταστασης δεν θα υπηρχαν χρεη είναι οτι αυτός που ήταν πάνω ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ. Αυτοί εδώ πληρώσαν για 2 χρόνια, αφήσαν και μια 3η χρονιά στον αυτόματο πιλότο και εξαφανιστήκαν Αυτοι που τους εδιωξαν, εβαλαν 60Μ, στην ουσια τα πεταξαν στον κουβα, πηραν τιτλο, αλλαξαν το παρασκηνιο και ειχαν 10% και 5% και μικροτερα ποσοστα Εσενα αν καποιος σου κανει δωρο μια Φεραρι με ανταλλαγμα το 30% και να την οδηγαει για 2 χρονια και μετα του πεις σηκω φυγε ή πας να τον μπλεξεις σε παρανομα drag races θα λες τι? Με εβαλε να συντηρω Φεραρι και εφυγε και μια χαρα ημουν με το Φιατακι μου? Εσενα η αποψη σου αποτι εχουμε καταλαβει ειναι "κατσε ρε φιλε με το Φιατακι και μην ζητας πολλα" Αν ο Αλαφούζος έλεγε " Ο Βγενόπουλςο διέλυσε στο 100% τον ΠΑΟ" θα το δεχόσουν; Τι μου λες εμένα τώρα το είπε ο Αλαφούζος; Ο Αλαφούζος είπε οτι δεν υπάρχει θέμα ΓΥΠΕΛ και δεν θα ασχολούμαι με τρίχες, οπότε μην μου ξαναπείς για την γυπελ. Οπως μας συμφέρει ε Και ποιον να πιστεψω? Τον Demon13? Επειδη λοιπον ο Αλαφουζος ειπε δεν υπαρχει θεμα ΓΗΠΕΛ - για την ακριβεια ειπε οτι δεν εχει προκυψει κατι και αυτο δεν το καταλαβαινω, πως να εχει προκυψει κατι αφου τυπικα μεχρι στιγμης κανεις δεν εχει καταγγειλει την ΔΑ - δεχομαστε το λογο του οτι το υπογραφει και γιαυτο ειναι στη σεντρα και ο Βγενοπουλος Τι δεν καταλαβαινεις? Δεν ειμαι εγω ο κολλημενος με τον καθε Βγενοπουλο, αλλος τα φορτωνει ολα σε αυτους που εφτιαξαν γαμω τις ομαδες και εφεραν τιτλους τι ζημιά έχουμε πάθει <u>κυρίως με την φυγή του Τζίγγερ</u> και με τα σπασμένα της πολυμετοχικότητας Τι ζημια εχεις παθει με τη φυγη Τζιγγερ!!!?? Σε 2 χρονια πολυμετοχικοτητας πηρες εναν τιτλο, σε 33 χρονια Βαρδινογιαννη πηρε 7 πρωταθληματα Τι ακριβως ζημια επαθες? Επειδη βγαινεις 6ος αντι για 2ος? Και γαμω Καρκίνος ξεκαρκίνος, σε κράτησε σε ένα Χ επίπεδο, που μοιάζει μεγάλης ομάδας. Τώρα πως είμαστε;;;;; Ακριβως. Ησουν σε ενα Χ επιπεδο που εμοιαζε μεγαλης ομαδας. Τωρα εισαι 5 σκαλια κατω αλλα με την ελπιδα οτι μπορει να βρεθει λυση και να γινεις αφεντικο Οποιος προτιμαει να ειναι μονιμα 2ος απο το να περασει δυσκολα αλλα με την ελπιδα να γινει 1ος, be my guest, εγω δεν σκεφτομαι ετσι Φρεσκα κουλουρια 5Μ μπατζερ ομαδας, 5Μ μπατζετ διοικητικο Συμφωνα με livesport ο κυρΓιωργης ζηταει το 24% του μπατζετ για την Παιανια ΝΑΙ ΡΕ ΒΑΡΔ, ΝΑΙ ΡΕ DEMON13, ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗ
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και απο το γηπεδο εξω θα μεινετε στο τελος και χωρις προπονητικο κεντρο...Η αγαπη του Τζιγκερ δεν περιγραφεται... Ισως να μην εχει νοημα το αν θα παρει τελικα αδεια ο Παναθηναικος ή οχι.. (οσο αφορα την Ευρωπη τουλαχιστον) http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/vlepei_eyrwph_o_pas_giannina.2271793.html
DKNI Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 H αδεια δεν εχει αμεση σχεση με την Ευρωπη - δεδομενου οτι αν παρει ο ΠΑΣ εμεις ειμαστε εκτος - αλλα με το νεο πρωταθλημα Αν δεν παρουμε αδεια, θα υπαρχει περιορισμος σε μεταγραφες και ανανεωσεις οπως ειχε η ΑΕΚ Και αυτη την στιγμη ερχεται ο Γιωργης Καπετανιος Βαρδινογιαννης να ζητησει 1.2 για κατι που δεν εχει αλλου να δωσει και θα του μεινει αμανατι και παει ο αλλος και λεει "ναι" για να παρουμε αδεια Και ρωταω εγω...γιατι δεν πιανει τον Τσακιρη, τον Μελισσανιδη, τον Σπανο, δεν ξερω γω ποιον να του πει "αδελφε, ποσα θες να χρησιμοποιουμε τις δικες σου εγκαταστασεις?" Πχ με 6 κατοσταρικα ο Τσακιρης θα τους εβαζε τους Πανιωνιους τον εναν πανω στον αλλο για να χωρεσουμε και οι 2 Ακου 1.2, το 24% του μπατζετ...φαινεται ο Αγριμακης προσφερει 1.3 και μας κανει χαρη ο Βαρδ
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μα για να δειξει την αγαπη του οπως λεει ο demon..Επισης δεν καταλαβα,συμφωνησε ο Αλαφουζος με αυτο? Με την προταση αυτη εννοω?
DKNI Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Nαι, αλλιως δεν περναμε αδεια (ετσι λεει και το ρεπορταζ)
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Γιατι δεν μπορουν αυτη την χρονικη περιοδο να βρουν αλλη λυση ε? Και αυτα τα λεφτα πως θα βρεθουν? Ειδικα η προκαταβολη? Τα λεφτα που λεει για τον ΣΚΑΙ παιζουν ρολο στην αδειοδοτηση? γιατι η εγγυητικη λειπει..
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Φρεσκα κουλουρια 5Μ μπατζερ ομαδας, 5Μ μπατζετ διοικητικο Συμφωνα με livesport ο κυρΓιωργης ζηταει το 24% του μπατζετ για την Παιανια ΝΑΙ ΡΕ ΒΑΡΔ, ΝΑΙ ΡΕ DEMON13, ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗ Ξέμεινες απο επιχειρήματα βλέπω και άρχισες της εντυπώσεις. Πότε είπα εγώ για ΑΓΑΠΗ; Μπορείς να μου το δίξεις; Ποιά Αγάπη λες; Αυτή που βρίζατε στον αγώνα με την Τζένοα; Αυτή την Αγάπη λες; Να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οταν σκιλοβρίζεται έτσι κάποιον σαν να είναι ο κόκκαλης, μην περιμένεις αγάπη. Και βέβαια αυτή την στιγμή υπετιμολογεί. Δικαίωμά του. Προπονητικά κέντρα δόξα τον θεο υπάρχουν. -Ο Βγενό ξεβρακώθηκε αρκετές φορές, το μεγαλύτερο ήταν όταν δεν ανέλαβε τότε που "δεν έδωσε και εξηγήσεις σε κανέναν" -Τι ακριβώς να συνέχιζαν; Μόνοι τους δεν φύγαν; Ποιος τους έδιωξε; Δεν είχαν πει θα αναλάβουν Τον Μάρτιο; Τι έγινε και δεν αναλάβαν για πες μας.... -Κανένας δεν τους έδιωξε, ούτε μωρό δεν πύθεται. Ας ξαναγυρίσουν, ποιος τους κρατάει;Ποιος τους έδιωξε καταρχήν; Τα έχεις μπλέξει λίγο. -Άρχισες τα τρελά. Ποια σέντρα φίλε; Δέχεσαι επιλεκτικά απ ότι λέει ο Αλαφούζος;. Δεν ειπάρχει θέμα ΓΥΠΕΛ και τέλος. Μην το κουράζουμε. Χαρτί δεν θα υπογραφεί απο κανέναν. Γαμώ τις ομάδες δεν φτιάξαν, κάναμε 2 ήτες απο τον χειρότερο γάβρο της 15ετίας την χρονιά του Double και πήραμε 1/3 πρωταθλήματα. Τα 60εκ που βάλαν δεν είναι για 1 χρόνο ούτε για 2. Θα έπρεπε αυτή η βενζίνη να κρατήσει για χρόνια. Αλλα η μολοτοφ του βγενόπουλου και του μουσάτου "έσκασε" στα 2 χρόνια. Εσύ πιστεύεις οτι έπρεπε να χώναμε και άλλα λεφτά την 3η χρονια για μεταγραφές; 18εκ το χρόνο λειτουργικά έξοδα είχες. Υμαρτον ούτε premier league να ήσουνα. Κατάλαβες οτι πετάξαν τα χρήματα στα σκουπίδια; Μια μεταγραφή καναν του Σισε. Ολα τα άλλα βγήκαν σκάρτα. Έγώ δεν είδα καμια ομαδάρα, είδα ένα πανάκριβο πυροτέχνημα. -Δεν θα συνεχίσω να σηζητάω για την ζημιά που δεν βλέπεις. Εδώ θα είμαστε, δεν θα αργήσει ο καιρός που θα κινδηνέψουμε και κατηγορία. Έχει μικρύνει πολύ ο σύλλογος και χρηματικά και οπαδικά και σε βάρος.(οι γάβροι μπορεί να πανηγυρίζουν με αυτά που γράφω αλλα θα έρθει η σειρά τους) Πως θα βρεθεί λύση και θα γίνεις αφεντικό; Με κανα απατεώνα τύπου Σκλαβενίτη; Με καμια αμερικάνικη εταιρεία διαχείρησης στυλ NBA; Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα... Μακάρι να βρεθεί η λύση που λες. Οταν βρεθεί ξέρεις πόσα θα πρέπει να πέσουν; Οπότε οι πιθανότητες είναι κατά της πιθανής λύσης που βλέπεις εσύ να έρχεται...
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Λίγα μου φαίνονται τα 1.2 για την Παιανία. άσχετα αν δεν έχουμε να τα δώσουμε.
DKNI Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Παραληρημα - Για να δειξουν ποσο κακοι ειμασταν που τους βριζαμε πριν 2 χρονια, ζητανε το 1/4 του μπατζετ για την Παιανια. Φοβερη αποδειξη - Ο Βγενοπουλος θα ξεβρακωθει οταν και αν αναλαβει καποιος πιθανες ευθυνες της ΔΑ και κανει τον μλκα - Το γιατι δεν ξαναγυρνανε δεν γινεται να στο πω 150 φορες, στο εχω πει 149 - Μεσα στο Μιλανο κερδισες, μεσα στη Βρεμη κερδισες και εκανες νταμπλ την επομενη χρονια με μια χαρα ροστερ. Αν εσυ μειωνεις την ομαδα σου "εκανες 2 ηττες απο τον γαυρο", τι να πω, δεν νομιζω οτι οι γαυροι την χρονια του Μουνιοθ που τους κερδισαμε 2 φορες να μειωνουν την ομαδα τους "σιγα το πρωταθλημα" - Εγω πιστευω οτι αν ο Βαρδινογιαννης ενδιαφεροταν με ροστερ με Σισε, Σιλβα, Λετο, Κατσουρανη, Σιμαο κτλ και 18Μ καβα θα μπορουσε να "εξυγιανει την ομαδα" αναιμακτα και οχι να παιρνει 1 εκατομμυριο ο Νο24 για να στηνει ματς. Θα μου πεις εδω ζησαμε εποχες Μορρις που το μπατζετ εβγαινε απο τα στημενα στην Ξανθη - Συνεχισε να ζεις με τα περασμενα μεγαλεια της δευτεραντζας. Προτιμω να ζω με την ελπιδα. Για μενα ΝΑ κι αν βγω 2ος ΝΑ κι αν βγω 10ος Λίγα μου φαίνονται τα 1.2 για την Παιανία. άσχετα αν δεν έχουμε να τα δώσουμε. Ξερεις καποιον που δινει 1.3? 20Μ που ζηταει ο ΓΒ κανει το προπονητικο της Τσελσι btw
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εδώ ο Πατέρας χάρισε 1εκ ευρώ στην ΑΕΚ για τον Κατσουράνη. Ως γνωστόν τα ιδιωτικά συμφωνητικά ακυρώνονται αν προσφεύγαμε στην Φιφα. Στο 1.2 κολλήσαμε. Ο Πατέρας χωρις να βγει η απάντηση απο τη ΣΤΕ έκανε ανασκαφές για τα θεμέλια στο βοτανικό αξίας 1εκ ευρώ χωρίς την έγκριση της ΓΥΠΕΛ. Ας πάει ο Παναθηναϊκος τώρα να φυτέψει πατάτες τώρα... Η παινία μας πείραξε. Εδώ χαρίσαμε στην ΑΕΚ και ανοίξαμε τρύπες.
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ξερεις καποιον που δινει 1.3?20Μ που ζηταει ο ΓΒ κανει το προπονητικο της Τσελσι btw Δεν έχει σημασία. Στα @@ του του Βαρδινογιάννη. Θα το αφήσει να πιάσει χορτάρια. Δεν νομίζω να καίγεται. Οι ακαδημίες που στεγάζονται;
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ρε demon τι πινεις και δεν μας δινεις? Τετοιες μαλακιες εγιναν και μετα λεμε που πηγαν τα λεφτα,γιατι να τα χαρισει?Να προσφυγεις στην ΦΙΦΑ για ποιο λογο? και ποιο ιδιωτικο συμφωνητικο θελεις να ακυρωσεις? Επισης λεει ο Αλαφουζος οτι με την Γηπελ δεν υπαρχει κανενα προβλημα,τοτε γιατι δεν υπογραφει να την αναλαβει (αφου ειναι τριχες κατσαρες και δεν τρεχει τιποτα) ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη με την Γηπελ αφου αυτο ειναι το αγκαθι για τον ΠΑΟ..Γιατι δεν την αναλαμβανει κανενας αφου δεν τρεχει καποιο προβλημα με αυτη? Επισης τωρα λες οτι ηταν απλα πυροτεχνημα η ομαδα τοτε,εσυ ησουν αυτος που ελεγες οτι ειχες γαμω τις ομαδες και δικαια πηρες πρωταθλημα τοτε.Τωρα "σιγα την ομαδα που ειχα?" κωλοτουμπες τωρα και οταν μας συμφερει "ομαδαρα?" Για την κατασταση στον ΠΑΟ φταινε ολοι,αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο.Το να φευγει καποιος και να αφηνει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 18Μ και μετα τα χρεη να γινονται 3πλασσια δεν φταιει αυτος.. Αυτο που σου λεει ο DKNI ειναι οτι αν τοτε που εφυγε ο Πατερας και ενω ειχε αφησει 18Μ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ γινοταν ΣΩΣΤΗ οικονομικη διαχειρηση στην ομαδα ισως να υπηρχαν ακομα χρεη (γιατι δεν θα δεχοντουσαν ολοι μειωσεις κ.τ.λ. καποιος θα "κλωτσαγε" στις προτασεις) αλλα οχι τοσα οσα τωρα.. Δλδ την επομενη χρονια απο το πρωταθλημα που πηρες να εκανες μια σωστη διαχειρηση αφου εβλεπες οτι τα εξοδα ηταν πολλαπλασια απο τι μπορουσες να ανταπεξελθεις..Επισης demon προπονητικες εγκαταστασεις λες οτι υπαρχουν πολλες δοξα το Θεο,μπορεις να πεις καμια που να ειναι εφικτο να πας,με μικροτερο κοστος? Και επισης τις ακαδημιες που θα τις πας? Θα ξεσπιτωσεις την καθε αλλη ομαδα για να σπιτωθεις εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις