Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παμε

5εκ ευρώ θα είναι γιατί όταν ήταν 15-20εκ ο τζίγγερ δεν σου έκανε και τον έβριζες. Πήγαινε τώρα στα 5εκ και φώναξε τους 2 εκτοξευτές να δούμε αν θα βάλουν κανα φράγκο, εκτός αν φταίει πάλι ο τζίγγερ για το χαμηλό μπάτζετ.

Αυτος εισαι! Επιτελους!

"Δεν σας αρεσε με Τζιγγερ, φατε τα τωρα"

Η παρεα του Derby ξανασμιγει

Ξαναδες λοιπον τα στοιχεια...με πλεονασμα στην αφησαν, με νταμπλ στην αφησαν, με τον γαυρο 5ο στην αφησαν την ΠΑΕ. Αυτοι που ΔΙΩΞΑΤΕ. Οχι στην φαπα απο τον γαυρο μια ζωη ουτε την εδεσαν αυτη με αγωγες για την ΔΑ απο 10 μεριες.

Και που την παραδωσατε στον Αλαφουζο??

Ποιος την εφτασε εδω την ομαδα?

Θες να μας θυμισεις ποιος απεσυρε 3 μελη του απο το ΔΣ, διαλυοντας στην ουσια την ΠΑΕ που δεν μπορουσε να παρει αποφασεις, λιγες μερες μετα την προταση Βγενοπουλου και ενω ειχε εμφανιστει αυτος ο θεος ο Τσακας?

Το δεν μπορώ να αγοράσω κάτι που δεν πωλείται που κολάει; Υποθετική είναι η ερώτησή μου. Είπες ειρωνικά χαμος γινόταν και δεν ξέρω αν εσύ ο ίδιος το πιστεύεις. Αν πουλιώταν σε ρώτησα, γιατί τώρα χαρίζεται.

Δεν ξερεις ποιος το εχει πει?

Για Τζιγγερολατρης περιμενα καλυτερη ενημερωση

Μαθε λοιπον ποιος το ειπε και ξανασυζηταμε

Το 56% δεν θα είναι το κορόιδο, να βάζει το δικό του μέρος και οι άλλοι όχι. Πρέπει να μπει και το  υπόλοιπο 44%.

Γελαω Εξω Δυνατα

Αφενος ειναι 34% γιατι το 10% ειναι ΑΟ εκ νομου

Οταν λοιπον τα εχει τακιμιασει ο Γιαννακοπουλος με τον Τζιγγερ, εγω θυμαμαι τουλαχιστον τον Βγενοπουλο να ακουμπαει το 2περιπου εκατομμυριακια που ηταν το μεριδιο του τα οποια βεβαιως πηρε πισω (οπως και κατι 200χιλ ο Πολεμης) οταν μαθευτηκε οτι το 56% ήθελε να ενεργει σαν 33% και μαλιστα επι των αλλων "μαζευτε και θα βαλω το 1/3"

Για την ιστορία είμασταν στο παρα 5 να γλιτώσουμε το συμβούλιο της επικρατείας και σήμερα θα είχαμε γήπεδο και δεν θα μπορούσες να λες όσα λες..να βλέπαμε τους 2 ηρωές σου αν θα βάζαν όσα λέγαν ή τότε θα θέλαν να πάμε στο ΟΑΚΑ όπως γραφόταν τότε στις εφημερίδες...

Δεν σε πιανω, για elaborate

Έκλεισαν και για του χρόνου την Παιανία; Δεν είχαν πει πως είχαν βρει άλλο μέρος;

Δεν εχουν κλεισει τιποτα

ο Φουζος εχει πει οτι ειναι σε επαφες με αλλο Δημο για δικο μας προπονητηριο, κοντα στην Αθηνα

Προφανως χωρις φραγκο, αυτο δεν θα γινει απο του χρονου, γι'αυτο μιλανε με Βαρδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H 3η αποτυχημένη χρονιά της πολυμετοχικότητας χρεώνεται στους 2 δικούς σου. Αν θυμάσαι γυρίσαν και αναλάβαν αλλα εκτός απο αυτό η ομάδα κατα 80% ήταν της πολυμετοχικότητας. Πηδήξαν απο το πλοίο ο Βγενό και ο μουσάτος και παραδώσαν στον Αλαφούζο. Αυτοί που είχαν υποσχεθεί ανάλυψη της ΠΑΕ αυτοί που διαχειρίστηκαν το 90% των χρημάτων της πολυμετοχικότητας.

Το τρανταχτότερο επιχείρημα της αποτυχίας τους ήταν η νέα ΑΜΚ που έπρεπε να γίνει! Τόσο θάλασσα τα είχε κάνει ο Πατέρας! Πέταξε ένα σκασμό λεφτά στα σκουπίδια! Και ήθελε και άλλα

Αφού δεν ήρθαν να αναλάβουν όπως υποσχέθηκαν, ναι η ομάδα χρεωκόπησε και ναι παραδόθηκε στο Αλαφούζο. Το οτι προσπαθείς να χρεώσεις την 3η χρονια της πολυμετοχικότητας στον Τζίγγερ είναι το λιγότερο φτηνό.

Όχι δεν παραδώσατε γάβρο 5ο παραδώσατε ΠΑΟ χρεωκοπημένο, λαό ξενερωμένο όσο ποτέ, γάβρο πανύσχυρο με νεο πρόεδρο και παραγκες που δεν κρατανε ουτε τα προσχήματα ποια. 

Η ομάδα σήμερα αγκομαχά να βγει Ευρώπη. Αυτό παραδώσατε. 

Εκ του αποτελέσματος πάντα, με τον Τζίγγερ είμασταν μια δυνατή ομάδα 2η που πήγαινε για το πρωτάθλημα. Αν θες να αναβαθμίσεις την ομάδα σου και να πας πρώτος και εγώ μαζί σου. Εσείς απο 2ους μας κάνατε 9ους. (Οι εσείς είναι ο Βγενό-Πατέρας Φορέας) Ναι ή όχι; Γίναμε χειρότερα ναι ή οχί;;;

Αν θυμάσαι για λίγες μέρες, κάποιος κάρφωσε εκ τον έσω και προσφήγαν οι 31 πως τους λέγαν στο συμβούλιο επικρατείας. Παρα λίγο και δεν θα γινόταν η προσφυγή και θα χτίζαμε γήπεδο, ή έστω είχαμε συντριπτικές πιθαντότητες.

Οι 2 ήρωές σου, να βλέπαμε τότε αν θα συμμετείχαν στο ποσοστό τους. Εδώ τα 2-3 εκ ευρώ δεν βάλαν, εδώ δεν ανέλαβαν την Τζάμπα ΠΑΕ με τον Τζίγγερ να πληρώνει το 33%!!! Θα πληρώναν για το γήπεδο;

Το γιατί τακίμιασε ο ορκισμένος εχθρός του τζίγγερ Γιανακόπουλος με τον Τζίγγερ αυτό να σε βάλει σε σκέψεις. Το γιατί το βλέπεις σήμερα...

ή μάλλον το βλέπουν αρκετοί γιατί εσύ άλλα βλέπεις.

Το έχει πει ξεκάθαρα εξάλου..."Αυτοί που χαλάσαν τον Παναθηναικό να τον ξαναφτιάξουν" Φαντάζομαι δεν εννοεί τον σοφέρ ε;;

Επεξ/σία από Demon13
Δημοσ.

DKNI υποψιν -και δεν αναφερομαι στον Demon, αλλα πχ σε εμενα- , οποιος θεωρει εντελως κουκουρουκο-τυχοδιωκτες τον Αντρικο και τον σκαφατο, δεν σημαινει οτι ειναι και Τζιγκερικος.

Και btw εχεις μια ταση να θες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα στην περιπτωση του Βγενοπουλου και του Πατερα. ΟΠΩΣ και να το κανουμε, ειδικα ο Βγενοπουλος, εχει πολλα φαουλ και εχει ριξει και πολυ δουλεμα επισης.

Σε οτι αφορα εμενα, απο την λιγη μου κριση οι ευθυνες για τη σημερινη κατασταση του ΠΑΟ ειναι 50-50 σε Τζιγκερ και ΠΕΚ. Δηλαδη, δεν μπορω να πω οτι ο Τζιγκερ φταιει λιγοτερο ή περισσοτερο, γιατι και ο Τζιγκερ να μην ηταν το δηθεν προβλημα του Αντρικου , κατι μου λεει οτι το ιδιο τροπαριο θα βλεπαμε παλι απο τον πουρακια.

Και πως να το κανουμε, μεχρι και η φατσα του, ο λογος του, τα εργα και οι ημερες του -και να ηθελα,- δεν με βοηθουν να του δωσω τα αλλοθι που υποστηριζει/υποστηριζεις οτι εχει για την σημερινη κατασταση. Μην το παρεις ως επιχειρημα αυτο, απλα σου λεω οτι η γενικοτερη εντυπωση που βγαζει δεν ειναι οτι προκειται και για ανθρωπο εμπιστοσυνης που αναλαμβανοντας μια προβληματικη επιχειρηση ο πρωταρχικος σκοπος του ειναι να την βαλει στο σωστο δρομο...

Τελος, δεν μας χορτασε με πολλα λογια ο Βγενοπουλος για να του βγαζουμε ακομα αλλοθι?

Δημοσ.

Ρε midi, ο dkni -και εγώ από πίσω- δεν λέει κάτι υπέρ του πατέρα ή υπέρ του βγενόπουλου.

Αυτό που προσπαθεί να πει εδώ και δυο χρόνια είναι ότι μπορεί κάποιος ανά πάσα στιγμή να τον ξεμπροστιάσει επικοινωνιακά και ουσιαστικά μια κι έξω και κανείς δεν το κάνει. Ο τύπος έχει δεσμευτεί και έχει θέσει έναν μόνο όρο. Έναν.

Αλαφούζοι, βαρδινογιάννηδες και derbyδες μας λένε δεν τρέχει μια με τη γηπέλ.

Ε, υπογράψτε τότε το κωλόχαρτο ότι την αναλαμβάνετε και αφήστε τον μετά να εκτεθεί, να του φορτώσετε όλα.

Γιατί δεν το κάνει κανένας?

Αυτό έλεγα κι εγώ παλιότερα, αυτό λέει και ο dkni τόσο καιρό.

Και να σε ρωτήσω κάτι, πιστεύεις πραγματικά πως υπάρχει κάποιος από εμάς που θέλει τον βγενόπουλο ηγέτη του παναθηναικού?

Το ότι είναι λαμόγιο και απατεώνας όμως, δεν σημαίνει πως ξαφνικά θα ξεχάσω το καρκίνωμα του βαρδινογιαννισμού. Γιατί η κόντρα είναι μεταξύ τους. Στη ζυγαριά είναι οι δυο τους. Άθλιοι και οι δυο αλλά γέρνει πολύ το ζύγι στην οικογένεια.

Μπροστά τους είναι αρνάκι ο βγενόπουλος. Το ότι κάνω αυτή τη σύγκριση σημαίνει πως τον υπερασπίζομαι?

Δημοσ.

H 3η αποτυχημένη χρονιά της πολυμετοχικότητας χρεώνεται στους 2 δικούς σου.

Ποιοι ειναι ρε πστη μου οι δικοι μου? Μην με τρελαινεις

Πηδήξαν απο το πλοίο ο Βγενό και ο μουσάτος και παραδώσαν στον Αλαφούζο. Αυτοί που είχαν υποσχεθεί ανάλυψη της ΠΑΕ αυτοί που διαχειρίστηκαν το 90% των χρημάτων της πολυμετοχικότητας.

1. Ο μουσατος που λες ξερεις ποιανου ηταν φιλος? Ξερεις ποιος τον εφερε στην ΠΑΕ? Ξερεις ποιον προστατευαν οι μπραβοι του στη Λεωφορο το '08 οταν εξω ειχε συλλαλητηριο? 2. Με εχεις δει να λεω οτι εγινε η καλυτερη δυνατη διαχειρηση του κεφαλαιου της πολυμετοχικοτητας? 3. Τα λεφτα εκεινα ποιος ηθελες να τα διαχειριστει αν οχι αυτοι που τα εβαλαν?  

Το τρανταχτότερο επιχείρημα της αποτυχίας τους ήταν η νέα ΑΜΚ που έπρεπε να γίνει! Τόσο θάλασσα τα είχε κάνει ο Πατέρας! Πέταξε ένα σκασμό λεφτά στα σκουπίδια! Και ήθελε και άλλα

Στα σκουπιδια? Ενα νταμπλ, μια πορεια στο ΤΛ, ο γαυρος 5ος, σε 2 χρονια μεσα ηταν σκουπιδια? Τι περιμενες ακριβως? Μεσα σε 2 χρονακια να παιρνει ο Παναθηναικος οτι θελει στις τιμες που θελει και το συστημα να τον προσκυνα? Επρεπε να δωθει χρημα στην αρχη, σκουπιδια ο Σιλβα, ο Σισε, ο Λετο, ο Κατσουρανης? Ναι, ο Λαζαρος με τον Μελισση πηγαν 6Μ. Και? Στην αρχη αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις, τι περιμενες ακριβως να γινει? Ειναι η Ελλαδα καμια Γερμανια να γινουμε Ντορτμουντ και δεν το ξερω?  

Αφού δεν ήρθαν να αναλάβουν όπως υποσχέθηκαν, ναι η ομάδα χρεωκόπησε και ναι παραδόθηκε στο Αλαφούζο. Το οτι προσπαθείς να χρεώσεις την 3η χρονια της πολυμετοχικότητας στον Τζίγγερ είναι το λιγότερο φτηνό.

Τι λες αγορι μου? Ποιος εδωσε την ΠΑΕ στον Αλαφουζο? Μηπως ηταν ο Γοντικας? Ποιος την ετρεξε το '11-'12? Ποιος συνεχισε να σκορπαει ηλιθιο χρημα δινοντας ενα μυριο στον Λουκα και τον Νικο? Σου φανηκαν ακριβοι ο Τζιλμπερτο και ο Σισε και εισαι ΟΚ με τους μισθους που επαιρναν ο Βυντρα, ο Καραγκουνης και ο Σπυροπουλος  

Η ομάδα σήμερα αγκομαχά να βγει Ευρώπη. Αυτό παραδώσατε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και μην συνεχιζεις να λες φουμαρα  

Εκ του αποτελέσματος πάντα, με τον Τζίγγερ είμασταν μια δυνατή ομάδα 2η που πήγαινε για το πρωτάθλημα. Αν θες να αναβαθμίσεις την ομάδα σου και να πας πρώτος και εγώ μαζί σου. Εσείς απο 2ους μας κάνατε 9ους. (Οι εσείς είναι ο Βγενό-Πατέρας Φορέας) Ναι ή όχι; Γίναμε χειρότερα ναι ή οχί;;;

Ετσι! Εκει καταληγουμε! Οτι "μια χαρα ημασταν βρε με την 2η θεση, δεν χρωσταμε οε οε οε" Να σε ρωτησω ρε μαναρι...μηπως ξερεις ποσο στοιχιζε ο Παναθηναικος πριν το 2004, εκεινες οι χρονιες με Βλαοβιτς, Σοουζα, Κων/νου, Ολισαντεμπε, Λυμπε και δεν συμμαζευεται? Ηταν κερδοφορα? Εμπαινε μεσα? Γινονταν ΑΜΚ? Ρωταω γιατι υπαρχει εντυπωση πως μονο το 2008-2011 η ομαδα μπηκε μεσα και χρειαζοταν ΑΜΚ  

Αν θυμάσαι για λίγες μέρες, κάποιος κάρφωσε εκ τον έσω και προσφήγαν οι 31 πως τους λέγαν στο συμβούλιο επικρατείας. Παρα λίγο και δεν θα γινόταν η προσφυγή και θα χτίζαμε γήπεδο, ή έστω είχαμε συντριπτικές πιθαντότητες.

Με τι ακριβως λεφτα θα εχτιζες το γηπεδο? Ο Βγενοπουλος εχει 10%, ο Πατερας 5%, ο Τζιγγερ 56% Αν το γηπεδο κοστιζε πχ 100Μ στην ΠΑΕ, ο Πατερας επρεπε να βρει 5, ο Βγενοπουλος 10 και ο Τζιγγερ 56 Θεωρεις λοιπον οτι το παγωσαν ο Βγενοπουλος με τον Πατερα, ετσι?  

ο ορκισμένος εχθρός του τζίγγερ Γιανακόπουλος με τον Τζίγγερ αυτό να σε βάλει σε σκέψεις. Το γιατί το βλέπεις σήμερα...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Φτανει με τους ορκισμενους εχθρους Γιαννακοπουλους Του Θαναση "εγω ειμαι πρωτα αντιΟλυμπιακος vs ποναει η καρδια μου που βριζουν τον Κοκκαλη"

Το έχει πει ξεκάθαρα εξάλου..."Αυτοί που χαλάσαν τον Παναθηναικό να τον ξαναφτιάξουν" Φαντάζομαι δεν εννοεί τον σοφέρ ε;;

Καλα, ναι, εχουν τα γενια,εχουν και τα χτενια, χαμερ στο αεροδρομιο για χαισλιπ, πρωτοσελιδο "προεδρος γλαστρα" και αλλες ομορφιες Και στα του οικο μας, στο μπασκετ? Εκει δεν εχει "αυτοι που το χαλασαν να το ξαναφτιαξουν"? 

Οπως λεει ο Slim...υπαρχει στο τραπεζι ο τροπος να λυθει το θεμα. Ο Αλαφουζος ειπε οτι υπογραφει. Οι οργανωμενοι αναφερονται πλεον και στον Βγενοπουλο "τωρα ειναι η ωρα"

Ολα θα λυθουν πιστευω μεσα στο καλοκαιρι. Αν δεν κανει κινηση ο Βγενοπουλος "ελα, Γιαννη, το ετοιμασαμε το χαρτι, ριξε τζιφρα" και εγω μαζι σας να το σταυρωσω. Απλα θεωρω το θεμα της ΓΗΠΕΛ τοσο βαρυ που ναι, δεχομαι οτι για εναν μανατζερ στυλ Βγενοπουλου (και οχι τρελαμενο οπαδο, γιατι δεν ειναι παροτι θελαμε) γινεται να αποτελει απαραιτητη συνθηκη

Δημοσ.

Μια απορία:

Στην κατασκευή του γηπέδου, γιατί πρέπει σώνει και ντε ο 56% να συμμετέχει με αντίστοιχο ποσοστό;

Γιατί δεν το έφτιαχνε ο Βγενό και να το μισθώνει στην ΠΑΕ, όπως ο Τζίγκερ την Παιανία;

Δημοσ.

Γιατί ο βγενό ποτέ δεν μπορούσε να σηκώσει ολόκληρο το καράβι του πάο πόσο μάλλον να φτιάξει και γήπεδο,αν τα είχε βέβαια μπορούσε να γίνει με αυτό το τρόπο αλλά από ότι φάνηκε ο τύπος ήταν κατώτερος τον περιστάσεων μεγάλος λαϊκιστής και όταν του πέταξε το γάντι ο τζίγγερ έκανε πίσω εκεί τον ξεβράκωσε και στα μάτια του πιο αδαή.

Υ.Γ Μην με πει κανείς τζιγγερικό!

Δημοσ.

Πως θα γινει αυτο?

Ποιος θα του βρει οικοπεδο, αδειες, συντελεστες δομησης?

Η ΠΑΕ ειχε ανταλλαξει Λεωφορο με χωρο του Βωβου στον Βοτανικο, ο Δημος έπαιρνε την Λεωφορο να την κάνει πάρκο, ο Βωβος εχανε μερος απο το οικοπεδο με ανταλλαγμα μεγαλυτερο συντελεστη δομησης στο υπολοιπο ωστε να χτισει mall

Ο Βγενοπουλος τι θα κανει?

Θα αγορασει οικοπεδο που, με τι τιμημα, τι συντελεστη δομησης (θα μπορεσει να χτισει γηπεδο? θα μπορεσει να χτισει μαγαζια?) και τι εγγυησεις 

Ο Βαρδινογιαννης εφτιαξε την Παιανια η οποια οσο καλη και να ειναι κοστιζει λιγοτερο απο ενα γηπεδο και ειχε το 90% αρα ηξερε οτι θα εχει σιγουρα σταθερο πελατη την ΠΑΕ

Στην ουσια λες στον Βγενοπουλο να βρει 200 εκατομμυρια να φτιαξει ενα γηπεδο και αυτο εφοσον μπορεσει να το φτιαξει νομικα (διαταγματα, καταγγελιες, πολεοδομια) και με μονο 10% στον βασικο του πελατη. Ε, τι να κανουμε, δεν μπορει να το κανει. Εδω δεν εχει βρεθει λυση με οικοπεδο και ανταλλαγματα να ειναι ηδη στο τραπεζι

Αν ειχε αυτη την οικονομικη δυνατοτητα ρε φιλος τοτε θα μπορουσε να παρει την ΠΑΕ, να καταγγειλει την ΔΑ και να φερει τον Κριστιανο.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εκρεμεί για να ξεκαθαρίσει; Οι εκβιασμοί που κάνει μια ζωή ο Βγενό για να ξεσηκώσει τον κόσμο; Αρκετές φορές δεν τον ξεβράκωσε ο Τζίγγερ;

Πως εσύ με λες Τζιγγερολάγνο, έτσι και εγώ σου λέω οι 2 ηρωές σου. Δεν με ενδιαφέρει ποιος τον έφερε τον Πατέρα, με ενδιαφέρει τι έκανε.

Δώσανε 80εκ και πήραν ένα double, μην αφήνοντας τίποτα πίσω για την συνέχεια. Μια αυτοσχέδια μολοτοφ αξίας 80εκ ευρώ μια χρήσης....

Τα λέφτά τους τα διαχειριστήκαν, αλλα αφήσαν και χρέη. Τα 18 που λες δεν φτάναν γιαυτό και ζήταγε νέα ΑΜΚ ο πατέρας.

Το θέμα μανάρι δεν είναι αν χρωστάγαμε, είναι οτι αυτός που ήταν πάνω ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ. Αυτοί εδώ πληρώσαν για 2 χρόνια, αφήσαν και μια 3η χρονιά στον αυτόματο πιλότο και εξαφανιστήκαν.

Αν ο Αλαφούζος έλεγε " Ο Βγενόπουλςο διέλυσε στο 100% τον ΠΑΟ" θα το δεχόσουν; Τι μου λες εμένα τώρα το είπε ο Αλαφούζος; Ο Αλαφούζος είπε οτι δεν υπάρχει θέμα ΓΥΠΕΛ και δεν θα ασχολούμαι με τρίχες, οπότε μην μου ξαναπείς για την γυπελ. Οπως μας συμφέρει ε;

Το μπάσκετ δεν παιρνάει την κρίση που παιρνάει η μπάλα, αλλα ακόμα και έτσι να ήταν θα σου πω, ότι ήμουν κάποτε βασιλιάς, και μπορώ να δώσω λίγο άλλοθι στο τμήμα. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα, τι ζημιά έχουμε πάθει κυρίως με την φυγή του Τζίγγερ και με τα σπασμένα της πολυμετοχικότητας.

Καρκίνος ξεκαρκίνος, σε κράτησε σε ένα Χ επίπεδο, που μοιάζει μεγάλης ομάδας. Τώρα πως είμαστε;;;;;

Δεν υπάρχει τίποτα να αποδειχθεί και τίποτα να εκρεμμεί. Υπάρχουν απένταροι που διαλύσαν τον σύλλογο, αθέτησαν τις υποσχέσεις τους για ανάληψη της ΠΑΕ και ζητάνε και έγγραφα και απο πάνω.

Μην περιμένεις απο τον Τζίγγερ να υπογράψει. Οχι γιατί φοβάται την ανάλυψη ευθύνης της ΓΥΠΕΛ αλλα γιατί δεν θα ανεχτεί αυτός που διάλυσε την ΠΑΕ να εκβιάσει.

Κάθε καλοκαίρι θυμάται ο Βγενόπουλος μαζί με την φραπεδιά του να τσακωθεί με τον Τζίγγερ, παρασύροντας και τον Φορέα πάντα. Απο το 2008 ξεκίνησε αυτή η ιστορία και δεν διακόπηκε ούτε την χρονιά του double.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εκρεμεί για να ξεκαθαρίσει; Οι εκβιασμοί που κάνει μια ζωή ο Βγενό για να ξεσηκώσει τον κόσμο; Αρκετές φορές δεν τον ξεβράκωσε ο Τζίγγερ;

Πως εσύ με λες Τζιγγερολάγνο, έτσι και εγώ σου λέω οι 2 ηρωές σου. Δεν με ενδιαφέρει ποιος τον έφερε τον Πατέρα, με ενδιαφέρει τι έκανε.

Δώσανε 80εκ και πήραν ένα double, μην αφήνοντας τίποτα πίσω για την συνέχεια. Μια αυτοσχέδια μολοτοφ αξίας 80εκ ευρώ μια χρήσης....

Τα λέφτά τους τα διαχειριστήκαν, αλλα αφήσαν και χρέη. Τα 18 που λες δεν φτάναν γιαυτό και ζήταγε νέα ΑΜΚ ο πατέρας.

Το θέμα μανάρι δεν είναι αν χρωστάγαμε, είναι οτι αυτός που ήταν πάνω ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ. Αυτοί εδώ πληρώσαν για 2 χρόνια, αφήσαν και μια 3η χρονιά στον αυτόματο πιλότο και εξαφανιστήκαν.

Αν ο Αλαφούζος έλεγε " Ο Βγενόπουλςο διέλυσε στο 100% τον ΠΑΟ" θα το δεχόσουν; Τι μου λες εμένα τώρα το είπε ο Αλαφούζος; Ο Αλαφούζος είπε οτι δεν υπάρχει θέμα ΓΥΠΕΛ και δεν θα ασχολούμαι με τρίχες, οπότε μην μου ξαναπείς για την γυπελ. Οπως μας συμφέρει ε;

Το μπάσκετ δεν παιρνάει την κρίση που παιρνάει η μπάλα, αλλα ακόμα και έτσι να ήταν θα σου πω, ότι ήμουν κάποτε βασιλιάς, και μπορώ να δώσω λίγο άλλοθι στο τμήμα. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα, τι ζημιά έχουμε πάθει κυρίως με την φυγή του Τζίγγερ και με τα σπασμένα της πολυμετοχικότητας.

Καρκίνος ξεκαρκίνος, σε κράτησε σε ένα Χ επίπεδο, που μοιάζει μεγάλης ομάδας. Τώρα πως είμαστε;;;;;

Δεν υπάρχει τίποτα να αποδειχθεί και τίποτα να εκρεμμεί. Υπάρχουν απένταροι που διαλύσαν τον σύλλογο, αθέτησαν τις υποσχέσεις τους για ανάληψη της ΠΑΕ και ζητάνε και έγγραφα και απο πάνω.

Μην περιμένεις απο τον Τζίγγερ να υπογράψει. Οχι γιατί φοβάται την ανάλυψη ευθύνης της ΓΥΠΕΛ αλλα γιατί δεν θα ανεχτεί αυτός που διάλυσε την ΠΑΕ να εκβιάσει.

Κάθε καλοκαίρι θυμάται ο Βγενόπουλος μαζί με την φραπεδιά του να τσακωθεί με τον Τζίγγερ, παρασύροντας και τον Φορέα πάντα. Απο το 2008 ξεκίνησε αυτή η ιστορία και δεν διακόπηκε ούτε την χρονιά του double.

Αφου λοιπον δεν υπαρχει κανενα θεμα με την ΓΗΠΕΛ και ο Αλαφουζος την θεωρει τριχες,τοτε γιατι δεν την αναλαμβανει (αφου προκειται για τριχες) και να τελειωνει το θεμα? Γιατι δεν υπογραφει να την αναλαβει?

Δημοσ.

Εμ,αυτο ειναι το θεμα..Οτι θα περιμενετε ποτε.Λετε να ειναι τριχες κατσαρες απο την στιγμη που ο Τζιγκερ θελει να την ξεφορτωθει? ειναι μαλακας ο Τζιγκερ και θελει να του φυγει απο πανω του?

Παιζει περιπτωση ο ΠΑΟ να μην παει τελικα στην Λεωφορο την νεα σεζον?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...