Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ι η δευτεροβαθμια εκανε δεκτη την ενσταση των δυο ομαδων για τον λογο οτι δεν ηταν οργανωμενοι των ομαδων και χωρις διακριτικα

Και εδω ειναι ολο το ζουμι

Οταν φτανουμε να κοροιδευομαστε ετσι...

Δεν είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπεύθυνη για επεισόδια οπαδών της σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αν είναι έτσι να τιμωρούνται και οι ομάδες για τα πεσίματα των εκάστοτε θερμοκέφαλων στους συνδέσμους.

Τι λες ρε παιδι μου...δλδ αν γινουν πχ επεισοδια απο Παναθηναικους ας πουμε στην Λειβαδια δεν θα υπαρξει τιμωρια ε?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μα η αποφαση ειναι αυτη.Και να σε ρωτησω κατι στο κατω κατω και εσενα ρε DNKI.Γιατι πρεπει να ηταν ολυμπιακοι αυτοι που εκαναν τα επεισοδια και οχι απο τον πανιωνιο?

Δημοσ.

Οχι πες μου.Γιατι να μην ηταν απο τον Πανιωνιο? Πρεπει οπωσδηποτε οταν γινονται επεισοδια να τα κανουν και τα φταινει μονο οι ολυμπιακοι?

Και επισης τα επεισοδια χαρακτηριστηκαν μεμονωμενα και οχι εκτεταμενα..

Δημοσ.

Και εδω ειναι ολο το ζουμι

Οταν φτανουμε να κοροιδευομαστε ετσι...

Μόλις τιμωρηθεί ο βάζελος για τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ, έλα να τα ξανασυζητήσουμε τα περί κοροϊδίας.

Είπαμε, δεν διακόπτεται κάτι αν δεν ξεκινήσει, συνεπώς έωλα τα επιχειρήματά σας βαζέλοι

Δημοσ.

...ειπε ο "δεν εχουν ευθυνες οι ΠΑΕ για εκτος εδρας"

Θες μηπως να συζητησουμε για το ποσοι καλυπταν τον Κατσουρανη? Σου κανει για κοροιδια?

Αεροβολα στο ΟΑΚΑ πετυχαν και τον Τζορβα

Ο Σισε εδειρε κοσμο

Δημοσ.

Τι λες ρε παιδι μου...δλδ αν γινουν πχ επεισοδια απο Παναθηναικους ας πουμε στην Λειβαδια δεν θα υπαρξει τιμωρια ε?

Μια χαρά τιμωρία φάγαμε για τα βλαμμένα μας στην Λιβαδειά το 2011-2012. Και καλά μας έκαναν. Και τον Ο.Σ.Φ.Π. καλά κάνουν και δεν τον τιμωρούν. Τέτοια ομάδα είναι.

Και επισης τα επεισοδια χαρακτηριστηκαν μεμονωμενα και οχι εκτεταμενα..

Υπήρχε τότε η διάκριση μεμονωμένων και εκτεταμένων στον κανονισμό; Νομίζω μετά από χρόνια μπήκε.

Δημοσ.

Ο Τζόρβας με τα καυλόσπυρα; Να μας πει ο Σχινάς για κοροϊδία καλύτερα ή ο Πηλοΐδης με το non call. Δεν πειράζει βέβαια, είχε non call στη Βαρκελώνη φέτος και στρώσατε χαρακτήρα.

Ο Σισέ την επόμενη φορά να βγει τρέχοντας και όχι περπατώντας.

Μια χαρά τιμωρία φάγαμε για τα βλαμμένα μας στην Λιβαδειά το 2011-2012. Και καλά μας έκαναν. Και τον Ο.Σ.Φ.Π. καλά κάνουν και δεν τον τιμωρούν. Τέτοια ομάδα είναι.

Αν είχε δώσει εισιτήρια η ΠΑΕ σας, στα ίσια και να ξαναφάτε τιμωρία. Το θέμα είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ήταν χωρίς εισιτήριο, συνεπώς υπ' ευθύνη της αστυνομίας.

Όπως και να έχει, δεν προβλέπεται μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για παιχνίδι που ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ.

Δημοσ.

Τι να κάνουμε... Υπάρχουν και τα non-call.

Υ.Γ. Ακούσατε πρόβατα, πόσο ήταν το ταμείο της ΠΑΕ, μόλις ο Ν.Πατέρας παραιτήθηκε για πρώτη φορά από την προεδρία της ομάδας; 18 εκατομμύρια ευρώ!
Κατά τα άλλα η πολυμετοχικότητα δημιούργησε το χρέος».

Τα ~60 εκατομμύρια χρέος να τα αφαιρέσουμε, ή δεν κάνει;

• Like 1
Δημοσ.
Αν είχε δώσει εισιτήρια η ΠΑΕ σας, στα ίσια και να ξαναφάτε τιμωρία. Το θέμα είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ήταν χωρίς εισιτήριο, συνεπώς υπ' ευθύνη της αστυνομίας.

Όπως και να έχει, δεν προβλέπεται μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για παιχνίδι που ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ.

Ναι ηταν προβοκατσια και φορουσανε κοκκινα τα παιδια.

Σαν τον αλαφουζο που εστησε τον τελικο κυπελλου.

Δημοσ.

Τι να κάνουμε... Υπάρχουν και τα non-call.

Τα ~60 εκατομμύρια χρέος να τα αφαιρέσουμε, ή δεν κάνει;

Μεγάλο μπάσιμο από firewalker, δεν σε έχω συνηθίσει έτσι...

Δημοσ.

Ο Τζόρβας με τα καυλόσπυρα; Να μας πει ο Σχινάς για κοροϊδία καλύτερα ή ο Πηλοΐδης με το non call. Δεν πειράζει βέβαια, είχε non call στη Βαρκελώνη φέτος και στρώσατε χαρακτήρα.

Ο Σισέ την επόμενη φορά να βγει τρέχοντας και όχι περπατώντας.

σε έχουν σφαξει Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ε;

Οταν λες φέτος στη Βαρκελώνη; Πρόπερσι; Στο Βερολίνο;

Το θέμα είναι ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ήταν χωρίς εισιτήριο

για καφε ειχαν παει στο sugar cubes

Μεγάλο μπάσιμο από firewalker, δεν σε έχω συνηθίσει έτσι...

Όντως. Χαχα, φαιρ είσαι καλα φιλαράκια; Αισθάνεσαι οκ;

Δημοσ.

DKNI Δεν μου απαντησες.Και γιατι να μην ηταν του Πανιωνιου και πρεπει οπωσδηποτε να ηταν του ολυμπιακου?

Δημοσ.

DKNI Δεν μου απαντησες.Και γιατι να μην ηταν του Πανιωνιου και πρεπει οπωσδηποτε να ηταν του ολυμπιακου?

Ναι ναι πάνθηρες ήταν όπως και αυτοί που έκαναν τα έκτροπα στο καραΐσκάκη ήταν βάζελοι προβοκάτορες.Ρε super οι υπερωρίες που βαράς στο topic μας σε έχουν κάψει πάρε και κανά ρεπό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...