Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αφου δεν προλαβε να τελεσιδικησει η αποφαση

Δεν θεωρω απαραιτητο να υπαρχει τετοιο χαρτι, απο τη στιγμη που η ΕΠΟ εβγαλε την μπλε καρτα η Καλαμαρια τι αλλο χαρτι να ζητουσε?

Ειναι σαν να πας να πεις στο Υπουργειο Συγκοινωνιων "δωσμου ενα χαρτι οτι μπορω να βγαλω διπλωμα". Ε, αμα σου δωσουν το διπλωμα, θα ζητησεις και το χαρτι?

Chris, και για Βενζενκοφ και για Μποχωριδη που λενε, δεν συγκινουμαι, τουλαχιστον αμεσα. Απο την Α1 μονο ο Παππας με τον Γιανκοβιτς αξιζουν για αμεσα (και 2-3 αλλοι καναν καλη χρονια αλλα ειναι 30αρηδες)

Απο ξενους εχουν τον κοντουλη του Ηλυσιακου και τον Κολμαν της Καβαλας αλλα με αυτα τα τυπακια οι εκρηξεις της μιας χρονιας ειναι συχνες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι την Μπλε καρτα μπορει να την βγαλει η ΕΠΟ ασχετα αν εχει δικαιωμα συμμετοχης ο παικτης ή οχι.Οπως εγινε και με τον Μποατενγκ στον ολυμπιακο φετος.Ασχετα αν δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης

Για παραδειγμα. Παω να αγορασω ενα μηχανακι,ο ιδιοκτητης μου υπογραφει το χαρτι για την μεταβιβαση της αδειας.Μου λεει οτι πλεον ανηκει στο ονομα μου.Και μετα μου κανει μηνυση οτι το μηχανακι το εκλεψα.Πως το εκλεψα αφου εχω την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ που λεει οτι πλεον το μηχανακι ανηκει νομιμα σε μενα.Αυτο λεω.Η ΕΠΟ δινει το οκ στην καλαμαρια,παρε τον παικτη και χρησιμοποησε τον,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Οκ λεει η Καλαμαρια,τον χρησιμοποιω και μετα με τιμωρει οτι τον χρησιμοποιησα παρανομα.Γιατι δεν του δειχνω το χαρτι να πω οτι εσυ ρε ΕΠΟ μου ειπες να τον χρησιμοποιησω και το εκανα,γιατι τωρα με τιμωρεις αφου ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ μου ειπες αν τον χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

Μα αφου δεν προλαβε να τελεσιδικησει η αποφαση

Δεν θεωρω απαραιτητο να υπαρχει τετοιο χαρτι, απο τη στιγμη που η ΕΠΟ εβγαλε την μπλε καρτα η Καλαμαρια τι αλλο χαρτι να ζητουσε?

Ειναι σαν να πας να πεις στο Υπουργειο Συγκοινωνιων "δωσμου ενα χαρτι οτι μπορω να βγαλω διπλωμα". Ε, αμα σου δωσουν το διπλωμα, θα ζητησεις και το χαρτι?

Chris, και για Βενζενκοφ και για Μποχωριδη που λενε, δεν συγκινουμαι, τουλαχιστον αμεσα. Απο την Α1 μονο ο Παππας με τον Γιανκοβιτς αξιζουν για αμεσα (και 2-3 αλλοι καναν καλη χρονια αλλα ειναι 30αρηδες)

Απο ξενους εχουν τον κοντουλη του Ηλυσιακου και τον Κολμαν της Καβαλας αλλα με αυτα τα τυπακια οι εκρηξεις της μιας χρονιας ειναι συχνες

E kαλα Μποχωριδης και Βεζενκοφ ειναι το '94 αλλα ειναι αρκετα ωριμοι για την ηλικια τους, ειδικα ο Βεζενκοφ. Ο Στογκλιν του Ηλυσιακου θελει 2 μπαλες στα χερια του για να αποδώσει, παιχταρα, αλλά αυτός ήταν ένας από οτυς λόγους που τον εστειλαν από το κολέγιο, μπεστ κεης σενάριο να γινει Bobby Brown αντε λίγο καλύτερος γιατι ειναι καθαρο δυαρι σκορερ και οχι κομπο γκαρντ. 

Δημοσ.

Tα ιδια μας λεγατε και περυσι μετα το νικητηριο καλαθι του Πριντεζη και φετος μεχρι τον Γενναρη-Φλεβαρη το ΣΕΦ ηταν σχεδον αδειο, τα διαρκειας ελαχιστα. Bεβαια, καθε Μαιο δεν ειστε μονο οι γαυροι που στρεφεστε στο μπασκετ, αλλα ολη η Ελλαδα διοτι προφανως αυτο ειναι το αθλημα που παρουσιαζει ενδιαφερον αυτην την περιοδο. Του χρονου τον Οκτωβρη που θα ξεκινησει η Ευρωλιγκα θα δουμε ποσο εχετε στραφει στο μπασκετ παλι που το ΣΕΦ θα ειναι σαν το ΟΑΚΑ του τιμωρημενου ΠΑΟ :D

Άλλος έχει παράπονα πάντως so far και μην ξεχνάμε ότι είναι το μόνο τμήμα σου που έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/orgh_giannakopoyloy_gia_th_mikrh_proseleysh_toy_kosmoy.2264226.html

Δημοσ.

Άλλος έχει παράπονα πάντως so far και μην ξεχνάμε ότι είναι το μόνο τμήμα σου που έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/orgh_giannakopoyloy_gia_th_mikrh_proseleysh_toy_kosmoy.2264226.html

3ος σε ΜΟ εισητηριων στην Ευρωλιγκα  ο ΠΑΟ φετος (των τοσων προβληματων), να μην μιλησω καν για αλλες χρονιες. Ετσι να πεις του φιλου σου.

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι την Μπλε καρτα μπορει να την βγαλει η ΕΠΟ ασχετα αν εχει δικαιωμα συμμετοχης ο παικτης ή οχι.Οπως εγινε και με τον Μποατενγκ στον ολυμπιακο φετος.Ασχετα αν δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης

Για παραδειγμα. Παω να αγορασω ενα μηχανακι,ο ιδιοκτητης μου υπογραφει το χαρτι για την μεταβιβαση της αδειας.Μου λεει οτι πλεον ανηκει στο ονομα μου.Και μετα μου κανει μηνυση οτι το μηχανακι το εκλεψα.Πως το εκλεψα αφου εχω την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ που λεει οτι πλεον το μηχανακι ανηκει νομιμα σε μενα.Αυτο λεω.Η ΕΠΟ δινει το οκ στην καλαμαρια,παρε τον παικτη και χρησιμοποησε τον,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Οκ λεει η Καλαμαρια,τον χρησιμοποιω και μετα με τιμωρει οτι τον χρησιμοποιησα παρανομα.Γιατι δεν του δειχνω το χαρτι να πω οτι εσυ ρε ΕΠΟ μου ειπες να τον χρησιμοποιησω και το εκανα,γιατι τωρα με τιμωρεις αφου ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ μου ειπες αν τον χρησιμοποιησω?

Αυτο με την μπλε καρτα απο την ΕΠΟ (ξερω οτι για να σου βγαλει η ΕΠΟ η ο ΕΣΑΚΕ μπλε καρτα πρεπει να ερθει απο την χωρα που επαιζες) το εχουμε καπου εγκυρα?

Οτι με την μπλε καρτα δεν σημαινει απαραιτητα οτι μπορεις να παιξεις?

Θυμαμαι εποχες Ντομινικ που γινοταν σουσουρο με το αν ηρθε η καρτα απο το ΝΒΑ

Δημοσ.

Δες τι ισχύει για μεταβίβαση άδειας σε μηχανάκι, κάπως έτσι θα πηγαίνει και στην ΕΠΟ  :-D

Το θέμα ποιο είναι; Πως έκανε την λαμογιά οΓκαγκάτσης ή αν ο Γκαγκάτσης είναι τίμιος; 

Για να καταλάβω δηλαδή...

Δημοσ.

DKNI σου λεω οτι στον Μποατενγκ βγηκε κανονικα δελτιο απο την ΕΠΟ.Στον Ολυμπιακο δεν τον χρησιμοποιησαν ομως γιατι δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης λογω οτι δεν ειχε ερθει το χαρτι απο το CAS με την επισημη αποφαση..Το δελτιο του ομως εκδοθηκε κανονικα οπως και του παικτη της Καλαμαριας τοτε.Η ΕΠΟ και η καθε ομοσπονδια οταν παιρνει καποιος εναν παικτη ειτε με μεταγραφη ειτε με δανεισμο του βγαζει κανονικα δελτιο.ΑΣΧΕΤΑ με το αν ο παικτης εχει δικαιωμα συμμετοχης.Ας πουμε αν ενας παικτης παιζει στο πρωταθλημα της Ισπανιας για παραδειγμα και την αγωνιστικη πριν ερθει στην νεα του ομαδα ας πουμε αποβληθει με μια κοκκινη καρτα για παραδειγμα και φαει 2-3 αγωνιστικες τιμωρια.Η ΕΠΟ εκδιδει κανονικα το δελτιο στην νεα του ομαδα που ηρθε με μεταγραφη ο παικτης.Ομως ο παικτης δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης λογω της τιμωριας του απο την πρωην ομαδα του..Αν τον χρησιμοποιησεις ειναι αντικανονικο,δεν σημαινει οτι αφου η ΕΠΟ εβγαλε το δελτιο του,μπορω να τον χρησιμοποιησω κανονικα..Η οποια ομαδα παρει καποιον παικτη ειναι υποχρεωμενη να ξερει οτι ο παικτης ειναι τιμωρημενος ή οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για το αν εχει δικαιωμα συμμετοχης ή οχι.

Δημοσ.

Οκ λάδι ο Γκαγκα. Όχι Παναθηναικούς, γάβρους δεν ξέρω αν πήθεις με αυτά που λες.

Αυτά που έχουν γίνει εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει πουθενά, ούτε ποσοτικά, ούτε "ποιοτικά". Αυτά που έγιναν στην ΕΠΟ εδώ σίγουρα παράγκες εξωτερικού (πχ Ιταλίας) ούτε καν τα έχουν διανοηθεί.

Δημοσ.

Δεν μιλαω σε σενα,μην μιλας ή μην λες ασχετα πραγματα..Μιλησα στον DKNI που μου απαντησε και ειπα πως εχουν τα πραγματα.Λεω απλα οτι η Καλαμαρια δεν ειχε ψαξει το θεμα με τον παικτη και δεν ηξερε τι γινοταν με τον νομο και πιστευε οτι επειδη βγηκε το δελτιο απο την ΕΠΟ οτι ο παικτης μπορουσε να αγωνιστει κανονικα.Δεν ισχυει οτι οταν βγαλει δελτιο η ΕΠΟ σε καποιον παικτη παει να πει οτι εχει ΚΑΙ δικαιωμα συμμετοχης αυτος..

Δημοσ.

Δεν ισχυει οτι οταν βγαλει δελτιο η ΕΠΟ σε καποιον παικτη παει να πει οτι εχει ΚΑΙ δικαιωμα συμμετοχης αυτος..

Η μπλε καρτα δεν ειναι το δελτιο της ΕΠΟ αλλα το Letter of clearence

Σε καθε περιπτωση τι ακριβως θες να αποδειξεις? Οτι η Καλαμαρια δεν ειχε χαρτι απο ΕΠΟ που να επιτρεπει τη συμμετοχη Βαλνερ?

Και σου λεω: Δεν εχει σημασια! Η υποθεση Βαλνερ σχετικα με την νομιμοτητα της συμμετοχης του δεν τελεσιδικησε.

Το "γιατι η Καλαμαρια δεν εδειξε χαρτι απο την ΕΠΟ" απανταται με το "γιατι δεν το ειχε αναγκη" (θεωρητικα)

Της αρκουσε να αποδειξει οτι ο Βαλνερ καλως επαιξε, δεν χρειαζοταν να αποδειξει οτι ειτε καλως είτε κακως η ΕΠΟ της το εδωσε γραπτα οτι μπορει να παιξει

ΥΓ. Ειναι τραγικο να υπερασπιζεσαι τα γεγονοτα εκεινης της χρονιας

Δημοσ.

Θελω να πω οτι η ΕΠΟ εβγαλε δελτιο στον παικτη.Αυτο,το οτι εβγαλε κανονικα δελτιο η ΕΠΟ στον παικτη δεν σημαινει αυτοματως οτι ειχε και δικαιωμα συμμετοχης αφου δεν επιτρεπει η FIFA σε ποδοσφαιριστη να παιξει με 3 διαφορετικες ομαδες μεσα στην ιδια αγωνιστικη περιοδο..Το οτι η Καλαμαρια τιμωρηθηκε λογω της σημετοχης αυτου του παικτη ειναι δικια της ευθυνη και οχι της ΕΠΟ.Η Καλαμαρια ειναι υποχρεωμενη να ξερει με βαση τους κανονισμους οτι δεν μπορει ενας παικτης να παιξει με 3 διαφορετικες ομαδες την ιδια αγωνιστικη περιοδο.Για τον λογο αυτο κιολας αλλες ομαδες που ενδιαφερονταν για τον παικτη αυτον δεν προχωρησαν στην αποκτηση του,για τον λογο δηλαδη οτι δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης.Αυτο που ηξεραν οι υπολοιπες ομαδες που ηθελαν να τον παρουν (και γιαυτο δεν τον πηραν κιολας) επρεπε να το ξερει και η Καλαμαρια κατι που δεν το εκανε.

Δημοσ.

Ρε συ Super μην με τρελαινεις.

Η Καλαμαρια θεωρουσε οτι μπορουσε να παιξει καθως η μια "μεταγραφη" ηταν ενδοΒρετανικη, δανεισμος, εκτος ημερομηνιων ΦΙΦΑ οπως συνηθιζεται στο Νησι or something

Το θεμα δεν τελεσιδικησε ποτε και το αφηνουμε εκει. Εσεις ειχατε τα επιχειρηματα σας, οι αλλοι το ιδιοι, απλα δεν τελεσιδικησε ποτε γιατι δεν ειχε νοημα.

Λες να λυσουμε στο φορουμ την υποθεση Βαλνερ μεταξυ μας?

Καταλαβαινω οτι θες να δειξεις οτι και να ολοκληρώνονταν οι διαδικασιες το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο, εγω ομως δεν θελω να δικαιωσω την Καλαμαρια, μου αρκει να γινει κατανοητο πως ολα δουλεψαν απο τις Ελληνικες Αρχες ωστε να μην εχει νοημα αν εχει δικιο ή όχι η Καλαμαρια

Στα φρεσκα κουλουρια

Τι εγινε ρε παιδια? Δεν ηταν το συστημα που εσπρωχνε τον Παναθηναικο με το ζορι στην Ευρωπη στην θεση του κακομοιρου ΠΑΣ?

Θα υποστηριξει κανεις τον ΠΑΣ και τον Παναθηναικο που "μεσα στο γηπεδο κερδισαν τις θεσεις τους" εις βαρος της Ξανθης?

Δημοσ.

3ος σε ΜΟ εισητηριων στην Ευρωλιγκα  ο ΠΑΟ φετος (των τοσων προβληματων), να μην μιλησω καν για αλλες χρονιες. Ετσι να πεις του φιλου σου.

Κι όπως λέει και ο φίλος σου, πρώτοι στα πανηγύρια.

Δεν το λέω εγώ ο προεΤράκης το λέει.

Στα φρεσκα κουλουρια

Τι εγινε ρε παιδια? Δεν ηταν το συστημα που εσπρωχνε τον Παναθηναικο με το ζορι στην Ευρωπη στην θεση του κακομοιρου ΠΑΣ?

Θα υποστηριξει κανεις τον ΠΑΣ και τον Παναθηναικο που "μεσα στο γηπεδο κερδισαν τις θεσεις τους" εις βαρος της Ξανθης?

Fake, αλλά ταιριάζει γάντι!

941453_10151394778646945_907205231_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...