MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεχομαι την απαντηση αυτη για σενα με την εννοια οτι υπαρχουν πολλοι τυποι σαν εσενα που δεν την βρισκουν με το γηπεδο και τοσο, αλλα δεν την δεχομαι για τον κοσμο του ΟΣΦΠ γενικοτερα, απο τη στιγμη που γεμιζαν το Καραισκακη του 0 θεαματος, των 0 παιχτων και της 0νικης διοργανωσης απο θεμα ενδιαφεροντος, αφηνοντας την ιδια περιοδο αδειο το ΣΕΦ. Και κυριως δεν το δεχομαι γιατι ΚΑΙ περυσι ΚΑΙ τωρα με μια επιτυχια γεμισε και θα παραμεινει γεματο προσωρινα. Αυτο το προσωρινα ειναι το θεμα. Και το point μου στον LRoi ειναι ακριβως αυτο.
dismemberer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεχομαι την απαντηση αυτη για σενα με την εννοια οτι υπαρχουν πολλοι τυποι σαν εσενα που δεν την βρισκουν με το γηπεδο και τοσο, αλλα δεν την δεχομαι για τον κοσμο του ΟΣΦΠ γενικοτερα, απο τη στιγμη που γεμιζαν το Καραισκακη του 0 θεαματος, των 0 παιχτων και της 0νικης διοργανωσης απο θεμα ενδιαφεροντος, αφηνοντας την ιδια περιοδο αδειο το ΣΕΦ του τροπαιουχου στην Ευρωπη ΟΣΦΠ. Και δεν το δεχομαι γιατι ΚΑΙ περυσι ΚΑΙ τωρα με μια επιτυχια γεμισε και θα παραμεινει γεματο προσωρινα. Αυτο το προσωρινα ειναι το ασχημο. Κοιτα μεταξυ μας, καλυτερα χωρις κοσμο το ΣΕΦ παρα με τους ποδοσφαιρικους. Τη μια φορα που πηγα ολυμπιακο, ηταν ενας τυπος διπλα μου που εβριζε ΣΕ ΟΛΟ τον αγωνα τον Παπανικολαου επειδη "δε τα μπουμπουναγε" Εχω την αισθηση οτι εκει ειναι η διαφορα μας. Ο κοσμος του ολυμπιακου με ολα αυτα τα πρωταθληματα που πηρε(καλως η κακως) στο ποδοσφαιρο ολα αυτα τα χρονια, "εμαθε" να πηγαινει εκει. Σαν "γαυροι" δεν εχουμε κατα βαση μπασκετικη παιδεια, και δεν προκειται να αποκτησουμε σε 2 χρονια. Οσο μυθικα και να ηταν αυτα. Αυτο δε σημαινει οτι δεν ασχολειται ο κοσμος με το αθλημα ομως. Εντωμεταξυ σορρυ απο τους φιλους παναθηναικους που ανοιξα συζητηση για το ΣΕΦ κλπ εδω. Μαλακια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συμφωνω στο "καλυτερα αδειο" παρα με τυπικους μπουνταλαδες της ποδοσφαιρικης κερκιδας. Αυτο απολαυσα ολα αυτα τα χρονια στον ΠΑΟ. Ζευγαρακια, νεοι, γεροι, οικογενειες, παρεες, καθαρη ατμοσφαιρα (απο τσιγαρα, καπνογονα κλπ), καθιστοι στις καρεκλες, ασχολουνταν μονο με τον ΠΑΟ, χαναμε-αποκλειομασταν και στηνοταν πανηγυρι αποθεωσης στην κερκιδα, καθαρος και κυριλατος κοσμος γενικα. Χαλαγε ολη αυτη η γιορτη μονο σε τοπ8 Ευρωλιγκας και τελικους Α1 που καθε θυρα πλημυριζε με τους τυπικους αχρηστους και πραγματικα σιχτηριζα την ωρα και τη στιγμη που πληρωνα εισητηριο... Οντως το λιγοι και καλοι ειναι πολυ προτιμοτερο απο το γεματο και οτι ναναι. 1
DKNI Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Επειδή ήμουν μέσα, μια χαρά γεμάτο ήταν το γήπεδο στη φιέστα.στο ματς που έδειξε η τηλεόραση; Με την Πάτρα; Ηταν γεμάτο; Αν ναι, τοτε ο οπαδός του ολυμπιακού μοιάζει απελπιστικά με κάθισμα Super league/Ευρώπη τέλος. Θα μας κόψουν. Χαρα ε; @superpie Έχεις καταλάβει τι είχε συμβεί τοτε με το cas καιτι ακριβώς είχε αποφασιστεί; Το ξέρεις οτι δεν πήρε θέση υπέρ ούτε Ολυμπιακού, έτσι;
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Χαίρονται αυτοί που το φρόντισαν. Οι φίλοι σου, που είχε κουβεντούλα ο προχθές ο Αλά Φουζ.
8elwADSL Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πο πο ρε μλκες τι έκανε πάλι αυτός ο παππάς 28πόντους! Τράκη κλείστον γρήγορα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Με 15 σουτ και 16 βολές.. Εξαιρετικά Καλο παγκο θα σκουπισει και αυτός οπως ο Γιαννόπουλος.
Superpie Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 DKNI ναι ξερω οτι το cas λογω οτι δεν υπηρχαν πιθανοτητες και η Καλαμαρια την περιοδο αυτη ειχε πεσει και μαθηματικα κατηγορια ακομα και επαιρνε τους 4 βαθμους που τις αφαιρεθηκαν συνολικα αφησε την ποινη ως εχει.Το ερωτημα μου ειναι ομως αφου η Καλαμαρια δεν ηξερε,δεν γνωριζε και πως ειχε στα χερια της εγγραφο το οποιο ειχε υπογραφει απο την ΕΠΟ και τον προεδρο της και ελεγε οτι (η ΕΠΟ) ο παικτης εχει κανονικα δικαιωμα συμμετοχης γιατι οταν εκανε και εκεινη με την σειρα της προσφυγη στην ενσταση του ΟΣΦΠ μηπως και δικαιωθει (η Καλαμαρια) γιατι στην προσφυγη της δεν κατεθεσε και το εν λογω εγγραφο.Να πει οτι ''ρε φιλε εμενα μου εδωσαν το οκ απο την ΕΠΟ οτι ο παικτης μπορει να παιξει κανονικα και οτι δεν τιθεται καποιο προβλημα,εχω το εγγραφο που μ λεει οτι η ΕΠΟ μου ειπε οτι παρε τον παικτη και βαλτον να παιξει αν θελεις,εχει κανονικα δικαιωμα συμμετοχης,ειναι σαν να εχω βγαλει φωτογραφια την γκομενα μου με τον γειτονα να φιλιουνται,την εχω στα χερια μου την φωτογραφια και δεν της την δειχνω ενω εκεινη μου λεει οτι ειμαι πιστη και δεν βγηκα με τον γειτονα,και εγω να της λεω οκ αντι να της δειξω την φωτογραφια και να διακαιωθω) αυτο λεω και ο demon αποφευγει να απαντησει και κανει ποστ για παραγκες (ασχετο θεμα με τον παρον) και οτι κολλησε η βελονα.Τουλαχιστον επειδη με σενα μπορω να συζητησω σαν ανθρωπος μπορεις εσυ να μου απαντησεις γιατι δεν εδωσε αυτο το εγγραφο και να αθωωθει αφου λεει οτι ειχε παρει εγγραφως το οκ απο την ΕΠΟ?
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Super αυτό μόνο και τέλος. Κατάλαβε ότι ευχή του κάθε Κόκκαλη, Γκαγκάτση, Επατζή και αθλητικού δικαστή, ήταν να φταίει η Καλαμαριά και τέλος. Όχι για να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, αλλά για να αποφύγει τις ευθύνες που δικαιωματικά έχει η ΕΠΟ και να είναι μια απλή υπόθεση που ο ένοχος τιμωρείται και δεν μένει καμιά σκιά. Πρωτοδίκως, προκρίθηκε η σολομώντεια λύση της επανάληψης του αγώνα. Σολομώντεια σημαίνει να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές, η μία είναι σίγουρα η Καλαμαριά, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ; Αν φταίει μόνο αυτή γιατί ψάχνω τρόπο να την ικανοποιήσω; Ακόμα και το CAS, πέρα από τις παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν, αρνήθηκε να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, όχι τιμωρώντας την Καλαμαριά (είπαμε αυτή φταίει μόνο), αλλά επιλέγοντας να μην κάνει ένα εθνικό πρωτάθλημα μπουρδέλο λόγω αβλεψίας της διοργανώτριας αρχής (λάβε υπόψη και την πολύ έντονη κουβέντα εκείνο τον καιρό για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και την απεμπλοκή του από τα ποινικά δικαστήρια και την πολιτική ηγεσία). Άρα το CAS δε λέει ΚΥΡΙΕ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ, ΠΛΕΡΩΝΕ (μα γιατί , αφού η Καλαμαριά φταίει μόνο, είναι τόσο απλό, τι φοβάστε όλοι την Καλαμαριά), λέει, ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ , η υπόθεσή σου δεν εξετάζεται. Κατά τ' άλλα, η ΕΠΟ, με διαπιστωμένο εσφαλμένο κανονισμό τον οποίο αναρτά και δουλεύει, έχει τις αρμοδιότητες που ορίζονται από το άρθρο 20 του κανονισμού ιδιότητας μετεγγραφών και ιδιαίτερα τις περ: 11,9 και 7 .
DKNI Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλο παγκο θα σκουπισει και αυτός οπως ο Γιαννόπουλος. Καμια σχεση οι 2 παικτες, μην δουλευομαστε Ερθει δεν ερθει, πιασει δεν πιασει, ο ενας ειναι prospect, ο αλλος καμμενο χαρτι Ηταν οντος αστοχος στα διποντα ομως κερδισε 11 φαουλ, ειχε 3/4 τριποντα και εκανε ενα 32αρι rkg Επειδη ειδα το ματς το προβλημα του δεν ηταν η επιθεση, ουτε η αμυνα (εκανε 2 ταπες σε μπρεικ) αλλα η ελλειψη συγκεντρωσης που εκανε 2 φορες στο τελος της κανονικης διαρκειας και στην παραταση. Γενικα ειναι παικτης που "τρελαινεται" αλλα επιθετικα ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην ταξη του Για μενα, με Ζοτς προπονητη, ο Γιανκοβιτς θα ειχε προτεραιοτητα, παιζει ολες τις θεσεις 2-4, ειναι σοβαρος, συνεισφερει και στις 2 ακρες του παρκε, δεν κανει μαλακιες, γραφει ποντους και ριμπαουντ, ειναι καλυτερο εργαλειο Τουλαχιστον επειδη με σενα μπορω να συζητησω σαν ανθρωπος μπορεις εσυ να μου απαντησεις γιατι δεν εδωσε αυτο το εγγραφο και να αθωωθει αφου λεει οτι ειχε παρει εγγραφως το οκ απο την ΕΠΟ? Μα η Καλαμαρια δεν πηγε στο CAS για να την δικαιωσει, πηγε για να μην επικυρωθει η βαθμολογια Αυτο που εγινε τοτε ειναι - Κανει την ενσταση ο Ολυμπιακος και χανει η Καλαμαρια το ματς στα χαρτια - Προσφευγει η Καλαμαρια στη δευτεροβαθμια - Μεχρι να εκδικαστει ομως εχει τελειωσει το πρωταθλημα, η Καλαμαρια πεφτει, ο Ολυμπιακος πρωταθλητης - Η ΕΠΟ επικυρωνει τη βαθμολογια - Η Καλαμαρια παει στο CAS οχι για να δικαιωθει αλλα για να ζητησει να μην επικυρωθει η βαθμολογια μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση - Το CAS λεει "Δεν ειμαι αρμοδιο να παγωσω την βαθμολογια που εβγαλε η ΕΠΟ" - Η Καλαμαρια πεφτει ουτως ή αλλως οπότε δεν το κυνηγαει - Αυτη που θα επρεπε να το ειχε κυνηγησει ειναι η ΑΕΚ ως εχουσα εννομο συμφερον ΑΛΛΑ συμφωνα με το CAS και παλι δεν θα αλλαζε κατι, εφοσον η ΕΠΟ επικυρωσε βαθμολογια δεν ειχε λογο να πει κατι αλλο Το μπαλακι λοιπον ηταν εξαρχης στην ΕΠΟ. Δεν εγινε κατι 'παρανομο' (πχ να αποφασισει οτι ο Ολυμπιακος στις νικες θα παιρνει 4 βαθμους αντι για 3) οποτε το CAS ειπε "Αφου η ΕΠΟ δεν θελει να περιμενει, δεν μπορω να κανω κατι" Η ΕΠΟ επικαλεστηκε οτι επρεπε να δηλωσει ομαδες για τα Ευρωπαικα Κυπελλα και δεν μπορουσε να περιμενει Αν ισχυει και δεν μπορουσε να περιμενει ή αν απλα δεν ηθελε να ρισκαρει η Καλαμαρια να το τραβηξει (παροτι πλεον αδιαφορη) και πιθανον να χασει τον τιτλο ο γαυρος, αυτο θα το κρινει η Ιστορια
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δυστυχως δεν το ειδα, ουτε και το αυριανο αν και απο την εξελιξη του σκορ καταλαβα ότι μαλλον απο τυχη θα το γυριζαμε.. Για μενα ο Παππας ειναι επίσης καμένο χαρτι εκτός και αν αλλάξει κατι δραματικά στον χαρακτηρα του αλλά και το αγωνιστικό του στυλ. Στα καλά του, ειναι ότι εχει εξαιρετικη επαφη με το καλαθι, ξερει μπασκετ, εχει ήδη πολλές εμπειριες, ειδικα με τις μικρες εθνικες, εχει καλό σουτακι που φυσικά χρήζει βελτιωσης αλλά κυριως δειχνει ηγετικές ικανοτητες και δεν φοβάται να πάρει την ευθυνη. Εχει επίσης καλό κορμί για δυάρι και φαίνεται οτι δουλευει, αν και αργός μπορεί να διεισδύει και να κερδίζει πολλά φαουλ, μεγαλο προσον για Ευρωπαιο γκαρντ που δεν μπορει να σταθει στο ΝΒΑ. Τα αρνητικά του ειναι οτι έχει αλλάξει ήδη 5 ομάδες και ειναι 23 ετών, πανελληνιος, μπιλμπαο, κολοσσος, παοκ, πανιωνιος.. Δεν ακουγονται και τα καλύτερα λογια για την παρτυ του, μελος της κλικας με Μπογρη κλπ Πιο συγκεκριμένα ειναι παιχτης που θελει τη μπαλα στα χέρια του και θελει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην ομάδα του, ρόλο που δεν μπορει να παρει ακομα στον Παο εκτός και αν η ομαδα αποφασισει να κανει step back, να παρει και τον Γιανκοβιτς και για 1-2 χρονια αποφασισει να ρισκαρει βαζοντας τους σε ενεργό ρόλο, πραγμα που το βλέπω εξαιρετικά δυσκολο, ειδικά απο τη στιγμή που ο Πεδουλακης θα ξερει οτι πιθανοτατα αν ρισκαρει θα χασει και τη θεση του. Αρα αν ο Γιαννοπουλος που ειναι χειροτερος του, αν και περσι με το Περιστερι δεν εκανε πολύ χειρότερη χρονια από τον Παππα και μαλιστα λόγω σουτ θα μπρουσε να σταθει καλύτερα στον Παο, δεν επιασε τότε για τον Παππα ειναι ακομα πιο δυσκολο να το πετυχει. Ειναι, πιστευω, κατηγορία Διαμαντόπουλου, καλος για μια μεγαλομεσαια ομαδα αλλά δυσκολα να ανέβει επίπεδο. Για τον Γιανκοβιτς συμφωνω απόλυτα και 5 χρονια μετά φαίνεται και παλι να ειναι ο καλύτερος της γενιας του. Εγω βεβαια στη θεση του θα εμενα μια χρονια ακομη στον Πανιωνιο γιατι αν αυτη τη στιγμή παει στον Παο θα βρει μπροστα του 2 παιχτες με ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου τον Μπραμο και τον Μασιουλις. Λιγο να βελτιώσει παντως το σουτ του ο Γιανκοβιτς και θα γινει κορυφαιο 3αρι, ειδικα στα ριμπαουντ φετος με εχει εντυπωσιασει.
pantherakos3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 εχοντας δει ολα τα παιχνιδια τοτ πανιωνιου, πιστευω οτι ο παπας σ αυτη τη φαση δε μπορει να εχει το ρολο που φαινεται σε παο- οφσπ. ειναι ο παιχτης που για να ''ζεσταθει'' θα πρεπει να παρει φασεις, να παιξει στο ενας ενας, θυσιαζοντας πολλες φορες και μια ευκολη ασσιστ σε ξεμαρκαριστο παιχτη. πιστευω οτι του χρονου θα μεινει στον πανιωνιο σε αντιθεση με το βλαντο
DKNI Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Oχι ρε μαν συγκριση Γιανκοβιτς με Μπραμο-Ματσιουλις Με Μπραμο αλλοι παικτες εντελως, ο Μπραμος ειναι swingman με πολυ παθος, λιγο μπασκετ, καλες βραδιες, δεν μαρκαρει ομως κορμι (παροτι μπορει να μαρκαρει κοντιτερους), ο Γιανκοβιτς στο 2 υπο προυποθεσεις αλλα το εχει, κυριως φοργουορντ ομως που παιζει και μεσα και εξω απο ρακετα Με Ματσιουλις ναι, ισως θα μπορουσε να συγκριθει αν και θεωρω οτι σαν potential ο Βλαδιμηρος ειναι ανωτερος. Αυτη τη στιγμη πιθανοτατα να μοιραζονταν την θεση αλλα λογικα σε 1 χρονο ο Ματσιουλις θα ηταν η αλλαγη Γενικα ο Παναθηναικος ποναει στα φοργουορντ αφου αν υπηρχε ο Μπραμτσιουλις θα ημασταν ΟΚ αλλα τωρα το μοιραζουμε σε δυο "ημιμετρα"
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο Γιανκοβιτς εχει το potential να ξεπερασει τον μασιουλις και μαλιστα ευκολα αλλά πιστευω θα ειναι καλύτερα να εχει αλλη μια χρονια 30 λεπτών παρα μια χρονια των 10', λογικα θα εχει και αγώνες στο Eurocup οπου πιθανοτατα αν κρατησει τον ιδιο κορμο ο Πανιωνιος θα παει πιο ψηλα αρα θα εχει και εξτρα εμπειριες πλην της Α1. Κατα τα αλλα δεν συγκρινω Μπραμο - Μασιουλις με Γιανκοβιτς απλως λεω ότι λιγο πολυ θα προσφέρουν τα ιδια πραγματα, παθος, δυναμη, ριμπαουντ, αμυνες και θα εχουν συγκεκριμένο ρολο στην επιθεση, δεν ειναι οτι ο Γιανκοβιτς θα φερει ενα νεο στυλ παιχνιδιου στο 3 όπως π.χ. θα εφερνε ενας Καπονο λεμετωρα.. Εγω παντως θα επαιρνα και Γιανκοβιτς και Παππα και Καββαδα αντι Χοντρου και θα εκανα step back 1-2 χρονιες εχοντας τους σε βασικοτατο ρολο με σκοπο να χτισω πανω τους. Και Βεζενκοφ θα κοιτουσα που ειναι παρα πολυ καλή περιπτωση αλλά μαλλον παει σε Κολεγιο.
Superpie Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καμια σχεση οι 2 παικτες, μην δουλευομαστε Ερθει δεν ερθει, πιασει δεν πιασει, ο ενας ειναι prospect, ο αλλος καμμενο χαρτι Ηταν οντος αστοχος στα διποντα ομως κερδισε 11 φαουλ, ειχε 3/4 τριποντα και εκανε ενα 32αρι rkg Επειδη ειδα το ματς το προβλημα του δεν ηταν η επιθεση, ουτε η αμυνα (εκανε 2 ταπες σε μπρεικ) αλλα η ελλειψη συγκεντρωσης που εκανε 2 φορες στο τελος της κανονικης διαρκειας και στην παραταση. Γενικα ειναι παικτης που "τρελαινεται" αλλα επιθετικα ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην ταξη του Για μενα, με Ζοτς προπονητη, ο Γιανκοβιτς θα ειχε προτεραιοτητα, παιζει ολες τις θεσεις 2-4, ειναι σοβαρος, συνεισφερει και στις 2 ακρες του παρκε, δεν κανει μαλακιες, γραφει ποντους και ριμπαουντ, ειναι καλυτερο εργαλειο Μα η Καλαμαρια δεν πηγε στο CAS για να την δικαιωσει, πηγε για να μην επικυρωθει η βαθμολογια Αυτο που εγινε τοτε ειναι - Κανει την ενσταση ο Ολυμπιακος και χανει η Καλαμαρια το ματς στα χαρτια - Προσφευγει η Καλαμαρια στη δευτεροβαθμια - Μεχρι να εκδικαστει ομως εχει τελειωσει το πρωταθλημα, η Καλαμαρια πεφτει, ο Ολυμπιακος πρωταθλητης - Η ΕΠΟ επικυρωνει τη βαθμολογια - Η Καλαμαρια παει στο CAS οχι για να δικαιωθει αλλα για να ζητησει να μην επικυρωθει η βαθμολογια μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση - Το CAS λεει "Δεν ειμαι αρμοδιο να παγωσω την βαθμολογια που εβγαλε η ΕΠΟ" - Η Καλαμαρια πεφτει ουτως ή αλλως οπότε δεν το κυνηγαει - Αυτη που θα επρεπε να το ειχε κυνηγησει ειναι η ΑΕΚ ως εχουσα εννομο συμφερον ΑΛΛΑ συμφωνα με το CAS και παλι δεν θα αλλαζε κατι, εφοσον η ΕΠΟ επικυρωσε βαθμολογια δεν ειχε λογο να πει κατι αλλο Το μπαλακι λοιπον ηταν εξαρχης στην ΕΠΟ. Δεν εγινε κατι 'παρανομο' (πχ να αποφασισει οτι ο Ολυμπιακος στις νικες θα παιρνει 4 βαθμους αντι για 3) οποτε το CAS ειπε "Αφου η ΕΠΟ δεν θελει να περιμενει, δεν μπορω να κανω κατι" Η ΕΠΟ επικαλεστηκε οτι επρεπε να δηλωσει ομαδες για τα Ευρωπαικα Κυπελλα και δεν μπορουσε να περιμενει Αν ισχυει και δεν μπορουσε να περιμενει ή αν απλα δεν ηθελε να ρισκαρει η Καλαμαρια να το τραβηξει (παροτι πλεον αδιαφορη) και πιθανον να χασει τον τιτλο ο γαυρος, αυτο θα το κρινει η Ιστορια Ναι συμφωνω σε ολα με αυτα που λες.Εγω απλα δεν καταλαβαινω γιατι η Καλαμαρια δεν ειπε οτι ρε φιλε εχω χαρτι που μου το υπεγραψες εσυ ο ιδιος (ΕΠΟ) και λεει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τον παικτη,και τωρα με τιμωρεις για κατι το οποιο εσυ η ιδια (ΕΠΟ) μου εδωσες το οκ..Αυτο λεω,γιατι δεν το εκανε η Καλαμαρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις