Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Επειδή ήμουν μέσα, μια χαρά γεμάτο ήταν το γήπεδο στη φιέστα.
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στις φιέστες και το γήπεδο της Ανω ραχούλας γεμάτο είναι. Να ζητήσω συγνώμη που κάναμε μήνυση, βασικά μήνυση 15ετίας πρέπει να καταθέσουμε, και προσβάλαμε αυτό το αγνό και καθαρό πρωτάθλημα, που αυτούς τους καθαρούς διαιτητές που δεν ελένχονται, και το παίρνουν όλες οι ομάδες. Απο εδώ και πέρα θα μας αδικούν και δεν θα μιλάμε, μια που ο Προεδρός μας δεν βάζει λεφτά απο την τσέπη του όπως γράφετε εσείς οι γάβροι.
Superpie Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε εισαι τοοοοσο ασχετος? Το ξερεις οτι ισως να τιμωρηθει ο ΠΑΟ με αυτο το θεμα αν δεν αποσυρει την μηνυση? Οτι προσφευγει στα πολιτικα δικαστηρια και ειναι παρανομο αυτο για μια ΠΑΕ?
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Θεωρείς οτι τα ξέρεις καλύτερα απο έναν πρόεδρο ΠΑΕ; Εσύ είσαι άσχετος και αφελής. Στις ιστοσελίδες που ενημερώνεσαι, γράφουν αγράμματοι, που η μόνη δουλειά που μπορούν να κάνουν είναι αυτή του αθλητικού δημοσιογράφου. Πότε γράψαν ένα άρθρο της προκοπής; Πότε μας ενημερώσανε για κάτι σωστά; Ξύπνα.
Cossutius. Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ολοι ειμαστε ασχετοι για τον demon13...μονο αυτος ειναι ο σχετικός
man of steel Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ολοι ειμαστε ασχετοι για τον demon13...μονο αυτος ειναι ο σχετικός Καλά ακόμα και εσύ ασχολείσαι;Να ασχοληθείς με τον midi και τον dkni που γράφουν μεν με παναθηναικά επιχειρήματα αλλά γράφουν με μια συνοχή και ένα λογικό τρόπο σκέψης να ασχοληθείς που απαντάς και εσύ ρε φίλε;Μέγιστος πρόεδρος ο Αλαφ τώρα μάλλον σας πάει β εθνική.Είναι και στην μόδα οι υποβιβασμοί....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κοινώς στράφηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού και στο μπάσκετ.Tα ιδια μας λεγατε και περυσι μετα το νικητηριο καλαθι του Πριντεζη και φετος μεχρι τον Γενναρη-Φλεβαρη το ΣΕΦ ηταν σχεδον αδειο, τα διαρκειας ελαχιστα. Bεβαια, καθε Μαιο δεν ειστε μονο οι γαυροι που στρεφεστε στο μπασκετ, αλλα ολη η Ελλαδα διοτι προφανως αυτο ειναι το αθλημα που παρουσιαζει ενδιαφερον αυτην την περιοδο. Του χρονου τον Οκτωβρη που θα ξεκινησει η Ευρωλιγκα θα δουμε ποσο εχετε στραφει στο μπασκετ παλι που το ΣΕΦ θα ειναι σαν το ΟΑΚΑ του τιμωρημενου ΠΑΟ
man of steel Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Tα ιδια μας λεγατε και περυσι μετα το νικητηριο καλαθι του Πριντεζη και φετος μεχρι τον Γενναρη-Φλεβαρη το ΣΕΦ ηταν σχεδον αδειο, τα διαρκειας ελαχιστα. Bεβαια, καθε Μαιο δεν ειστε μονο οι γαυροι που στρεφεστε στο μπασκετ, αλλα ολη η Ελλαδα διοτι προφανως αυτο ειναι το αθλημα που παρουσιαζει ενδιαφερον αυτην την περιοδο. Του χρονου τον Οκτωβρη που θα ξεκινησει η Ευρωλιγκα θα δουμε ποσο εχετε στραφει στο μπασκετ παλι που το ΣΕΦ θα ειναι σαν το ΟΑΚΑ του τιμωρημενου ΠΑΟ Δεν το αποκλείω το ΣΕΦ να είναι τελείως άδειο ειδικά αν το ποδόσφαιρο πάει καλύτερα από ότι φέτος Εγώ λέω ειλικρινά ότι σαν φίλαθλος είμαι fun του ποδοσφαίρου δεν θα το παίξω μπασκετικός επειδή εκεί έχω επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια.Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς.Μια πρόκριση στους 8 του champions league της ομάδος μας άσχετα ποια υποστηρίζει ο καθένας οι περισσότεροι εδώ μέσα θα το πανηγυρίζαμε περισσότερο από μία κατάκτηση ευρωπαϊκού στο μπάσκετ.Προφανώς και δεν ισχύει για τον midi το τελευταίο κομμάτι.
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλά ακόμα και εσύ ασχολείσαι;Να ασχοληθείς με τον midi και τον dkni που γράφουν μεν με παναθηναικά επιχειρήματα αλλά γράφουν με μια συνοχή και ένα λογικό τρόπο σκέψης να ασχοληθείς που απαντάς και εσύ ρε φίλε;Μέγιστος πρόεδρος ο Αλαφ τώρα μάλλον σας πάει β εθνική.Είναι και στην μόδα οι υποβιβασμοί.... Ενοείται! Οποιος κάνει τουμπεκί για τις παράγκες σας είναι ο καλός Παναθηναϊκός! Οποιος τα ρίχνει στον Αλαφούζο και στις μεταγραφές επίσης. Και όποιος δεν εξετάζει τον τρόπο που ήρθε η χρεωκοπία, αλλα πιάνει την χρονιά μεμονομένα, και αυτός είναι ένας καλός Παναθηναϊκός για σας. Και γενικά όποιος δεν θυμίζει τα όσα κάνετε/κάνατε. Και εσυ ασχολήσαι μαζί μου κάνοντας αναφορά σε μένα, με έμεσο τρόπο. Ευτηχως που έχουμε και σένα με την λογική σκέψη, που του υποδικνύεις μέχρι και με ποιος Παναθηναικούς να ασχοληθεί.
Superpie Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε demon η ερωτηση μου ειναι σαφης.Πες μου εσυ λοιπον που ξερεις.Εδωσε το υπογγεγραμμενο εγγραφο απο την ΕΠΟ που λεει οτι ο παικτης ειχε κανονικα δικαιωμα συμμετοχης,το οποιο φερει και την υπογραφη και της σφραγιδα της ΕΠΟ η Καλαμαρια στο cas και στα οργανα επιτροπης οταν κατατεθηκε η ενσταση απο τον Ολυμπιακο ναι ή οχι? Και αν δεν το εκανε γιατι? Αυτο απαντησε μου.Αφου ειχε οπως λενε στην ΠΑΕ Καλαμαρια το εγγραφο το οποιο λεει οτι ειχε κανονικα δικαιωμα συμμετοχης,γιατι δεν το εδωσε ωστε να διακαιωθει? Σε αυτο απαντησε μου Demon Θεωρείς οτι τα ξέρεις καλύτερα απο έναν πρόεδρο ΠΑΕ; Εσύ είσαι άσχετος και αφελής. Στις ιστοσελίδες που ενημερώνεσαι, γράφουν αγράμματοι, που η μόνη δουλειά που μπορούν να κάνουν είναι αυτή του αθλητικού δημοσιογράφου. Πότε γράψαν ένα άρθρο της προκοπής; Πότε μας ενημερώσανε για κάτι σωστά; Ξύπνα. Που τυχαινει να ειναι ο προεδρος της ομαδας η οποια εχασε με αυτο τον τροπο το Πρωταθλημα.Εγω σε ρωτησα κατι σαφες,απαντησε μου
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) 1) O Cas είναι εκτός συζήτησης τα λέμε στο thread της ΑΕΚ. 2)Ερωτήσεις έχω κάνει πολλές, και απαντήσεις ελάχιστες έως καθόλου. Για ορθογραφία, για τα quote, για τον τρόπο σκέψης, ότι είμαι troll, και πολλές άλλες τέτοιες απαντήσεις, αλλα δεν ακολουθάω κανέναν απο πίσω στα thread και να δίχνω posts πιέζοντας κάποιον να απαντήσει ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ. 3)Απ ότι βλέπω απο αυτά που quotares ρωτάω και ΕΓΩ και δεν απάντησες. Εκρεμούν απαντήσεις και σε άλλα που σε έχω ρωτήσει όπως πχ "Μια που παρεδέχτηκες οτι έχεις την παράγκα ποια πρέπει να είναι η τιμωρία σας;" Γιατι η παράγκα τιμωρείται. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από Demon13
Superpie Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πες μου μια ερωτηση που εκανες και δεν απαντησα..Πες μου μια.. Δεν κανεις ερωτησεις,απλα γραφεις την σκεψη σου.Δεν θελω ουτε να τσακωθω μαζι σου ουτε τιποτα,συζητηση θελω να κανω και διαλογο.Αλλα δεν μου λες το προφανες.Στηριζεις οτι ολα εγιναν απο τον Ολυμπιακο..Καλως και το στηριζεις.Απλα σου λεω και εγω οτι το στηριγμα σου δεν ειναι ορθο..Ο λογος βρισκεται στην ερωτηση μου.Αφου η Καλαμαρια ειναι ενταξει και ειναι αθωα γιατι δεν γνωριζε και με βαση αυτα που ειπε η Καλαμαρια,οτι εχει δηλαδη την εγγραφη συμφωνη γνωμη οτι ο παικτης κανονικα μπορουσε να αγωνιστει,και μαλιστα το εχει εγγραφως με σφραγιδα και υπογραφη απο την ιδια την ΕΠΟ τοτε για ποιο λογο δεν την κατεθεσε ωστε να αθωωθει,αυτο λεω.Γιατι δεν το εκανε απο την στιγμη που το λαθος δεν ηταν δικο της και ηταν απο την ΕΠΟ στημενο.Αυτο ρωταω
dismemberer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Tα ιδια μας λεγατε και περυσι μετα το νικητηριο καλαθι του Πριντεζη και φετος μεχρι τον Γενναρη-Φλεβαρη το ΣΕΦ ηταν σχεδον αδειο, τα διαρκειας ελαχιστα. Bεβαια, καθε Μαιο δεν ειστε μονο οι γαυροι που στρεφεστε στο μπασκετ, αλλα ολη η Ελλαδα διοτι προφανως αυτο ειναι το αθλημα που παρουσιαζει ενδιαφερον αυτην την περιοδο. Του χρονου τον Οκτωβρη που θα ξεκινησει η Ευρωλιγκα θα δουμε ποσο εχετε στραφει στο μπασκετ παλι που το ΣΕΦ θα ειναι σαν το ΟΑΚΑ του τιμωρημενου ΠΑΟ Σε αυτο που λες σχετικα με το αδειο ΣΕΦ. Εγω ειμαι μπασκετικος, μια ζωη ημουν. Το ποδοσφαιρο στην ελλαδα δε μαρεσε αφενος γιατι δεν εχει και καμια ιδιαιτερη σχεση με...ποδοσφαιρο, αφετερου για τους λογους που οι περισσοτεροι λιγο πολυ ξερουμε και καταλαβαινουμε. Παροτι μπασκετικος λοιπον, εχω παει γηπεδο τα 2 τελευταια χρονια ( τα χρονια που ο ολυμπιακος ειναι πανω) 2 φορες(Και η μια απαυτες στο ΠΑΟ-Τσσκα φετος ας πουμε). Δε μου αρεσει το γηπεδο, δε με γεμιζει ρε παιδι μου, προτιμω να βλεπω τους αγωνες στο σπιτι μου με την ησυχια μου να βριζω με την ανεση μου και γενικα να κανω οτι θελω. Εχω την πεποιθηση οτι αρκετος κοσμος του ΟΣΦΠ ειναι ετσι. Σε αντιθεση με τον κοσμο του ΠΑΟ που εχει μαθει ολα αυτα τα χρονια να πηγαινει γηπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις