Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δω ποιός διαιτητής θα δέχεται να σφυρίζει ματς του ΠΑΟ όταν "απειλείται" με διώξεις, έλεγχο από το ΣΔΟΕ κλπ. Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πειραζει ας προσεχει τι σφυριζει και δεν θα υπαρχουν προβληματα

Γι'αυτο εξαλλου παιρνει ενα μισθο που λιγοι βλεπουν πλεον.

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.

Γι'αυτο εξαλλου παιρνει ενα μισθο που ληγει βλεπουν πλεον.

Ω ρε φίλε τα μάτια μου...

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν ότι δεν συντρέχει ανησυχία καθώς την μήνυση την έχουν καταθέσει οπαδοί της ομάδας του Τριφυλλιού και όχι επίσημα η πράσινη ΠΑΕ.

Ωστόσο την μηνυτήρια αναφορά την κατέθεσε ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ούτε ποιος κατέθεσε τη μήνυση δεν ξέρουν...

Τα πορνεία καλύτερη οργάνωση έχουν...

Δημοσ.

Να δω ποιός διαιτητής θα δέχεται να σφυρίζει ματς του ΠΑΟ όταν "απειλείται" με διώξεις, έλεγχο από το ΣΔΟΕ κλπ. Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Όταν ευνοείται ο βάζελος, θα κάνει μήνυση στον εαυτό της η ΠΑΕ?

Δημοσ.

Αν ακολουθήσουν όλοι το σκεπτικό του ΠΑΟ... σόρυ, του κου Δημητρακόπουλου, τί έχει να γίνει...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tha_kynhghsei_mexri_teloys_to_thema_ths_diaithsias_o_panathhnaikos.2261499.html

Εφεξής στο μέλλον διαιτητές που θα έχουν τέτοιες αποδόσεις θα γίνονται άμεσα μηνύσεις και για να απαντήσω στην ερώτηση σας σχετικέ με το που σκοπεύουμε να φτάσουμε θα πηγαίνουμε και στο ΣΔΟΕ ώστε να κάνει σοβαρή έρευνα των περιουσιακών στοιχείων. Αν είναι καθαροί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αν δεν είναι καθαροί σίγουρα θα λογοδοτήσουν".

Δημοσ.

Αρα τι?

Μια χαρα σφυριζουν τα παιδια, γιατι να τα ενοχλουμε?

Εφοσον ο Αλαφουζος και ο καθε Αλαφουζος κρινει οτι αδικειται συστηματικα η ομαδα του και ευνοειται ο γαυρος τι πρεπει να κανει? Τουμπεκι για να μην τσαντιστει ο LRoi και ο Kirileman?

Υπαρχει και η εναλλακτικη βεβαια αλλα τοτε κλαιγοσασταν και το 50-50 το ονομαζατε "τα κοζα του Πατερα"

Δημοσ.

Καλως εκανε την μηνυση αφου αδικειται ο ΠΑΟ...Απλα καλο θα ηταν σε πρωτη φαση να αφησει εξω αυτα τα θεματα και να κοιταξει καποια πραγματα τα οποια καινε πραγματικα τον ΠΑΟ αυτη την στιγμη,καμια μεταγραφουλα,γιατι του χρονου παλι 6ος θα τερματισεις και θα φταιει ο Μαρινακης και η διαιτησια.Βλεπω ομως οτι αν δεν την αποσυρει θα εχει κυρωσεις,οπως ισχυει και για τον Αρη φυσικα...Και ελπιζω να μην παρει στο λαιμο του ολοκληρο τον ΠΑΟ ο προεδραρας σας,αρκετες μαλακιες εχει κανει ηδη,,

Επισης dkni ειναι αποριας αξιο πως γινεται ρε πουστη μου παντα μα παντα ο Παναθηναικος οταν κερδιζει και παιρνει πρωταθληματα η διαιτησια να ειναι 50-50% και οταν χανει να ειναι παντα ο αδικημενος.Δηλαδη ποτε εσυ σαν Παναθηναικος δεν εχεις ευνοηθει απο την διαιτησια?  Πιστευω λιγο αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει.Απλα μην τα παρουσιαζεις οτι η διαιτησια οταν πηρες πρωταθλημα ή κερδιζες,ειτε στην Ευρωπη ειτε στην Ελλαδα να ειναι 50-50% ή να ειναι 70-30% υπερ της αντιπαλης ομαδας παρολα αυτα ομως λογω των @@@δατων παικτων που ειχες να κερδισες και την διαιτησια μαζι,και οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος ολα να ευνοουν αυτον,η διαιτησια να παιζει παντα υπερ του ΟΣΦΠ ή το παιχνιδι να ειναι στημενο..Παραδεξου και εσυ καποια πραγματα..Ναι εχω ευνοηθει απο την διαιτησια αλλα εχεις ευνοηθει και εσυ φετος ομως και αλλες χρονιες..Λεω οτι και εγω και εσυ και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ εχει ευνοηθει απο διαιτησιες,αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο..Και εσυ οταν ειχες ομαδα και ειχες επενδυσει δεν νομιζω να σε εσφαζαν οπως τωρα..Και αν εχει παιξει και ποδοσφαιρο σε ερασιτεχνικη ή και πιο ψηλα θα ξερεις οτι παντα η διαιτησια θα δειχνει μια κλιση προς τον δυνατο (θεωρητικα) αντιπαλο..Κακως αλλα γινεται παντου αυτο,και δεν ειναι θεμα δωροδοκιας ή στησιματος (δεν ειπα οτι δεν παιζουν και αυτα αλλα δεν ειναι αποκλειστικα και μονο αυτο)..Παντα ο δυνατος θα εχει ενα κλικ παραπανω ευνοια,οπως και στο θεμα της εδρας..Και ισχυει για ολες τις ομαδες.Προσεξε δεν αρνουμαι οτι εχω ευνοηθει απο την διαιτησια αλλα εκτος απο 2-3 παιχνιδια με κραυγαλεα λαθη (καραισκακι-κατσουρανης και τελικο με αστερα) τα υπολοιπα να παιρνουν σαν τριχα και την κανουν τρχαρα.. Δηλαδη ο Αλαφουζος φωναζε για το 1-1 του ολυμπιακου,για την ισοφαρριση οτι ηταν ιφσαιντ,ολοι επεσαν πανω στον εποπτη.. οταν ειδαν το ριπλει και πληροφορηθηκαν αυτοι στον παγκο οτι το γκολ ηταν κανονικο τοτε εψαξαν και βρηκαν οτι εφταιγε το πλαγιο που ξεκινησε η φαση..ε ημαρτον δηλαδη..αντι να κατσιαδασουν τον ζεκα που εχασε γκολ με κενο το τερμα,και με τα 2 τετατετ που χασατε ασχολειστε με ενα πλαγιο,που μην μου πειτε οτι ολα τα δικα σας πλαγιο ειναι σωστα ας πουμε..καλως θα επρεπε το παιχνιδι να ηταν 0-3 στο ημιχρονο και δεν ηταν μονο και μονο με ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ευθυνη και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,ουτε του διαιτητη ουτε του εποπτη ουτε κανενος.. Και καλο θα ηταν να ασχοληθει ο Αλαφουζος με αυτο και οχι με το πλαγιο.Και εγω οταν επαιζα με την Μεταλιστ εδω επρεπε στο πρωτο 15λεπτο να κερδιζω με 3-0 τουλαχιστον,μαλακιστηκαν οι παικτες μου και καλως αποκλειστικαν.Θελω να πω πως καλο θα ηταν,καποιος που δεν ειναι κολλημενος Παναθηναικος και ειναι αντικειμενικος να παραδεχτει και τα δικα του λαθη,και τις δικες του ευνοιες που ειχε και ολα αυτα..Οχι μονο να λεει για τον Ολυμπιακο,οπως τα παραδεχομαι και εγω και εχω πει οτι θελω να σταματησουν ολα αυτα,στο κατω κατω ας ψηφιστει στην ΕΠΟ,αφου ο ΠΑΟ και αλλες ομαδες θελουν να εξηγνιαστει το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα απο παραγκες και τα συναφη,καποιο μερος απο τα τηλεοπτικα δικαιωματα καθε ομαδας να πηγαινουν στο εξωτερικο,για να ερχονται διεθνης διαιτητες να σφυριζουν στην Ελλαδα..

Δημοσ.

Eμενα με ειδες να λεω οτι φετος μου φταιει η διαιτησια?

Για τον μονο τιτλο που λεω οτι φταιει η διαιτησια ειναι το Κυπελλο οπου θεωρω οτι απλα σας το εδωσαν στον τελικο

Παρολαυτα δεν μπορω να πω οτι ειναι παραλογο καποιος να κυνηγησει το θεμα αν θεωρει οτι αδικηθηκε. Και γω θεωρω οτι αδικηθηκαμε και ο γαυρος ευνοηθηκε ασχετα που θεωρω οτι αν δεν υπηρχε η διαιτησια αντε ο γαυρος αντι για 20π να το επαιρνε με 10 και εμεις αντι 6οι να βγαιναμε 5οι

Δημήτρης Διαμαντίδης: Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκα και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει. Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο καιο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά".

"Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί… Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί".

Μεγαλος ΔΔ

ΥΓ. Οσο γαυρος και να εισαι δεν μπορεις να μην βλεπεις - και ας μην παραδεχεσαι - οτι ξαφνικα, τυχαια, το μπασκετ εγινε ξανα εθνικο αθλημα και δωστου αφιερωματα ακομα και σε μη αθλητικες εκπομπες ενω μεχρι τωρα ηταν "μπασκετακι και ποιος ασχολειται και οτι παιζεται με τα χερια ειναι μλκια κτλ". Δηλαδη οκ, στις χαρες σας, ας γινουν οτι αφιερωματα θελουν αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω οτι τοσα χρονια που ηταν αυτα? Και μαλιστα με το Ευρωπαικο μπασκετ να ειναι σε συνεχη πτωση

Δημοσ.

Όσο βάζελος κι αν είσαι όμως, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό πουλάει πλέον λόγω Ολυμπιακού.

Κοινώς στράφηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού και στο μπάσκετ.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παραδεχεστε οτι και εσεις εχετε ευνοηθει απο την διαιτησια.Τοσο δυσκολο σας ειναι να το κανετε? Επισης δεν ειπα εγω οτι ειναι τοσο κακο να το κανει,οπως και ειπα προηγουμενως καλως εκανε..Αλλα να μην το κανει εις βαρος του Παναθηναικου,διοτι ισως τιμωρηθει αν δεν την αποσυρει..Και μετα θα βγουν και θα πουν οτι τιμωρηθηκε λογω του σαπιου κατεστημενου και του Μαρινακη..Μηπως ειναι και αυτο ενα σχεδιο να πεσει ο ΠΑΟ σιγα σιγα και αυτος με την σειρα του οπως η ΑΕΚ απλα με ενα διαφορετικο τροπο?

Δημοσ.

Όσο βάζελος κι αν είσαι όμως, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό πουλάει πλέον λόγω Ολυμπιακού.

Κοινώς στράφηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού και στο μπάσκετ.

Mα φυσικα το παραδεχομαι

Το αγοραστικο κοινο των ΜΜΕ, αυτο που θελουν και προμοταρουν τα ΜΜΕ ειναι οι Ολυμπιακοι. Στοχος να γινει ο Ολυμπιακος η Μακαμπι της Ελλαδος.

ΥΓ. Ο κοσμος του Ολυμπιακου ποσο στραφηκε στο μπασκετ? Φιεστα με μισοαδειο γηπεδο κανατε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...