firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ποδοσφαιρικά απατεώνας. Τι έλεγε και τι τελικά έκανε για τον Παναθηναϊκό.
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αστο αυτο,ολοι απατεωνες ειναι φιλε για το χρημα...Μετα δεν σε ξερω δεν με ξερεις.. Δες Μανωλα με ΑΕΚ,δες Βγενοπουλο,Πατερα.. Βιντιαδης-Αεκ.. Και πολλοι ακομα
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Επειδή ζητήθηκε, γιατί το άσπρο δεν μπορεί να γίνεται μαύρο. Για ποιο λογο φιλαρακι? Για εξηγησε μας Κολλησες σε αυτο τωρα,βρηκες κατι να πιαστεις.. Καλα εκανε και μπραβο του που εκανε αυτη την δηλωση,μαγκια του δεν ειπα οχι. Και μαλακια στους δικους μας που τοτε εβριζαν τα κοκκαλα του και την οικογενεια του,γιατι κατι χρονια πιο πριν στην Εθνικη ειμαι σιγουρος οτι ολοι πανυγηριζαν με το τριποντο του..Χωρις να θελω να πω κατι,να υποννοω κατι δλδ,γιατι δεν εκανε την δηλωση την επομενη μερα ας πουμε και την εκανε τωρα? Μηπως για να ηρεμισει λιγο το κλιμα εν οψη των τελικων του Πρωταθληματος? λιγο με αυτα με τον Τομιτσ,με τον Πρεζακια σας και με ολα αυτα που δυναμιτιζουν λιγο το κλιμα? Επισης ρε φιλε,ειναι διαφορετικο να το κανει ας πουμε στο γηπεδο και αλλιως εξω.Δεν ειναι το ιδιο.Επισης το ''μπορει'' που λες μπορει να γινει και ''σιγουρα'' αλλα να μην το κατεγραψε καποια καμερα.Επισης στον Ολυμπιακο ειχε παιξει,και δεν ειπε και τιποτα τραγικο στο κατω κατω.. Δηλαδη αυτα που ειχε πει ο τρακης για το εφευρετης της αλητιας κ.τ.λ ειναι πιο μαγκικο? Θελω να πω ρε παιδι μου οτι και καποιος δικος σας δεν μπορει να ξερει αν πανηγυρισε ή αν εβρισε και τραγουδουσε συνθηματα κατα του ολυμπιακου.Και ο νινης ας πουμε στο καραισκακι ειπε μια φραση και εβριζε τους ολυμπιακους,ετυχε να τον πιασει η καμερα και να το μαθουμε.Μπορω να σου πω εγω λοιπον οτι και καποιος δικος μου παικτης δεν εβρισε εσας ασχετα επειδη δεν εχω καποιο βιντεο? Ο Πριντεζης διευκρινησε τον λογο του που ειπε για την φανελα του ΠΑΟ.Επισης ο Τομιτσ τραγουδουσε ενα συνθημα κατα του ΠΑΟ.Δεν τον εβρισε αφου η χειροτερη λεξη ειναι ''το καυλα''.Επισης το εκανε εξω και οχι δημοσια σε καμερες ή στο γηπεδο..Και που ξερεις εσυ οτι και ο Αλβερτης ή ο οποιοσδηποτε Παναθηναικος που ειναι στην ΚΑΕ δεν εκανε κατι ιδιο σε πανηγυρισμους της ομαδας σου και απλα δεν ετυχε να τον καταγραψει ενα κινητο με video? Καταρχάς, για την ταμπακιέρα (βίντεο δικών μας να βρίζουν/ συγχαρητήριες δηλώσεις δικών σας ) δεν το συζητάμε. Ο Τόμιτς έβριζε. 1-0 . Και η λέξη βαζέλια είναι/χρησιμοποιήθηκε υβριστικά (εκτός κι αν ο Τομιτς την έβαζε παθητικά την βαζελίνη) και καύλωνε που τα "βαζέλια" είναι ταύλα, αντί για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του). 2-0 .Το έξω είναι δημόσια. Το έξω πάνω σε λεωφορείο με κανάλια να απαθανατίζουν τους πανηγυρισμούς είναι πιο δημόσια. Δημόσια δεν είναι στο σαλόνι του σπιτιού του, εκτός κι αν έχει λινκ με τηλεόραση. Για να υπερασπιστείς το επιχείρημά σου, λες ότι αυτό μπορεί να το έκανε και ο Αλβέρτης και στην ειρωνική απάντηση του Midi ότι μπορεί, απαντάς: το ''μπορει'' που λες μπορει να γινει και ''σιγουρα'' αλλαΠιθανολογώ μετά βεβαιότητος δηλαδή και κόβω και το κεφάλι μου αλλά ίσως και όχι σιγουρα ίσως αλλά μάλλον ναι, η λογική καταθέτει μηνύσεις βιασμού και ο πρόεδρας του Εδεσσαϊκού ρωτάει τον Ογκουνσότο Ποτς γκένεν αυτό. ιζολ... Το παραπάνω είναι μια χιουμοριστική προσέγγιση που δεν έχει σκοπό τίποτε άλλο από αγνή διασκέδαση προκαλούμενη από πράσινες παρωπίδεςκαι έλλειψη επιχειρημάτων από όλους και τους τρεις γράφοντες που απαρτίζουν την δυάδα του εξής ενός.
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οκ,παρωπιδες βλεπουμε ποιος εχει...Εσυ ρε φιλε πως αποκλειεις οτι ο Αλβερτης ή καποιος ανθρωπος του ΠΑΟ να ειχε πανηγυρισει με τον ιδιο τροπο καποιο πρωταθλημα ή Ευρωλιγκα βριζοντας εμας?
DKNI Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 In other news, ο Αντρεας σημερα αποφασισε να βγει μονιμα, μεχρι να ξαναμπει http://prasinanea.gr/paraskinio/article2259330.ece ΑΝ ειναι μονιμο το "βγαινω" τοτε θα εχω να πω οτι ο Αλαφουζος εκανε και κατι θετικο στην υπαρξη του στον προεδρικο θωκο. Kαλα, δες την πηγη της "πληροφοριας", ξαναδιαβασε τι ειπε ο Αλαφουζος στους οργανωμενους και θα καταλαβεις Ποδοσφαιρικά απατεώνας. Τι έλεγε και τι τελικά έκανε για τον Παναθηναϊκό. Για πες τι εκανε Εσυ ρε φιλε πως αποκλειεις οτι ο Αλβερτης ή καποιος ανθρωπος του ΠΑΟ να ειχε πανηγυρισει με τον ιδιο τροπο καποιο πρωταθλημα ή Ευρωλιγκα βριζοντας εμας? Αυτο που σου λεει ειναι: Ολοι ξερουμε για τον Πριντεζη, τον Τομιτς, τον Αλβερτη, πιθανοτατα και τον Διαμαντιδη τι θα λενε και θα σκεφτονται (οκ, δεν ξερουμε, ας πουμε υποθετουμε με καλες πιθανοτητες επιτυχιας) Το θεμα ειναι ποιος το βγαζει και δημοσια και ποιος ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ δινει συγχαρητηρια Εμενα απλα μου εχει κανει εντυπωση οτι στην διετια που ειστε στα πανω σας το μπασκετ, γινεται προσπαθεια ακομα να περασετε τον Παναθηναικο είτε μειωνοντας τον είτε υπερθεματιζοντας τα δικα σας. Γενικα θα περιμενα να ειστε "Ελα ρε Θρυλε" και οχι "Παρτα ρε βαζελε" Εντωμεταξυ, για τις δηλωσεις Πριντεζη...ειναι τοσο ζωα στην ΚΑΕ που κολλησανε σε κατι που πιθανως ηταν και σχημα λογου και δεν το ειπε μειωτικα αντι να κολλησουν και να κανουν σημαια οτι εβγαλε στην σεντρα Σπανουλη-Περπερογλου λεγοντας πως οποιος εχει φορεσει αυτες τις φανελες δεν αλλαζει ευκολα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οκ,παρωπιδες βλεπουμε ποιος εχει...Εσυ ρε φιλε πως αποκλειεις οτι ο Αλβερτης ή καποιος ανθρωπος του ΠΑΟ να ειχε πανηγυρισει με τον ιδιο τροπο καποιο πρωταθλημα ή Ευρωλιγκα βριζοντας εμας?Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι επιχειρημα το "μπορει να το εκανε και ο Αλβερτης" ή πρεπει να το πουμε 4-5 φορες ακομη? Σκοτωνω εγω το γειτονα, με πανε δικαστηριο για να με βαλουν φυλακη και λεω του δικαστη: - μπορει κι εσυ να σκοτωσες καποιον-παυση-δεν το ξερουμε-παυση-ετσι δεν ειναι?-παυση-(και καπου εδω αιωρειται το υπονοουμενο οτι ως εκ τουτου ειμαι αθωος/δεν μπορει να με κρινει ο συγκεκριμενος!). Στο μεταξυ απτην μια δεν ειναι βρισια το να μας λεει ο Τομιτς βαζελια που ειμαστε ταυλα (πωπω κα*** κλπ), απτην αλλη ο Αλβερτης μπορει να εχει βρισει κι αυτος, αντε, λιγο ακομη εμεινε να βγαλουμε ενοχο τον... Αλβερτη για την προχθεσινη ενεργεια του...Τομιτς! Μπορει να ηταν και προβοκατσια - δαχτυλος ΠΑΟ, αυτο που εκανε ο Τομιτς (επαιξε αρκετες φορες φετος κι αυτο το επιχειρημα απο γαυρους, αρα να μη το αφησουμε να παει χαμενο). Και τελος, του ΔΔ δεν ξερω αν του εκμαιευσαν τα καλα λογια και τα συγχαρητηρια ή οχι, παντως τα ειπε. Αυτα που δεν εχουν πει αλλοι σε 6 ευρωπαικα. Μπορει βεβαια να φταινε οι ΑΡΔ που δεν καναν την αντιστοιχη ερωτηση στους Ολυμπιακους τοτε. Βεβαια καποτε που καναν τετοιες ερωτησεις σε παιχτες του ΟΣΦΠ, οι τοτε αρχηγοι δηλωναν "θελω να το παρει η ΤΣΣΚΑ"... Γενικα δεν εχω καταλαβει γιατι χαλαστηκαν ορισμενοι (αρκετα ποστ διαγραφηκαν κιολας) απο το γεγονος οτι ο Μητσος εδωσε συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο ή ακομα και απο τον υπερτονισμο του γεγονοτος απο πλευρας μου. ΔΕΝ ειναι κατι που βλεπουμε καθε μερα στις κοντρες που αφορουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και ναι: Για μενα ΕΙΝΑΙ αξιομνημονευτη σταση και αυτη του ΔΔ και αυτη του Ντρου.
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 midi δεν το ειπα ως επιχειρημα..Κακως το εκανε,οπως το κανουν αυτο ή παρομοια πραγματα ολοι οι επεγγελματιες (οτι ειναι λαθος εννοω). Απλα λεω οτι δεν εκανε τιποτα τραγικο,το εκανε πανω στην χαρα του και στην Κ@@λα του της στιγμης με ολο αυτο τον κοσμο απο κατω να τους αποθεωνει..Μεγαλυτερη βαρητητα θα εδινα και θα κακομεταχειριζα αν το εκανε ο Σπανουλης ας πουμε λογω του παρελθοντως.Δεν ειπα οτι ειναι ενοχος ο Αλβερτης,ειπα οτι κατι αντιστοιχο η χειροτερο μπορει να ειχε κανει ο Αλβερτης σε αντιστοιχη στιγμη και απλα να μην το ξερουμε,ουτε εγω ουτε εσυ γιατι πολυ απλα να μην τον επιασε ο ''φακος'' την στιγμη εκεινη..Δεν αλλαζει ή υποβαθμιζει την κινηση του Τομιτσ αυτο που λεω.Ουτε αν το ειχε κανει ο Αλβερτης θα σημαινε οτι καλως το εκανε ο Τομιτσ.Οπως πανω στο παραδειγμα που εφερες,καποιος ο οποιος σκοτωσε ενα σκυλο μπορει να πηγε φυλακη γιατι τον ειδαν και καποιος που εχει κανει 5 ανθρωποκτονιες να μην το ξερει κανεις..
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μάλλον ανανέωσαν βιτόλο τοτσέ με μείωση 50% στα συμβόλαιά τους θα παίρνει έκαστος 250,000€. Ο βιτόλο μας είναι χρήσιμος οκ ΑΛΛΑ γιατί ο τοτσέ???Την ώρα που δεν δίνουν 250k για τον φιγκερόα τα δίνουν στο τοτσέ! Ποιος φωστήρας χειρίζεται τις ανανεώσεις ηθελα να ξέρα!
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τον πήραμε, τον αποθεραπευσαμε για να παίξει 8 παιχνίδια και τον αφήνουμε τώρα... Και γαμω τους προγραμματισμούς ΜΕΓΆΛΕ ΑΛ ΑΦΟΥΖ ούτε τον φιγκεροα των 250.000 1
Superpie Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Η αγαπημενη σας προεδραρα που θα σας σωσει.. http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/kindynos_gia_ton_panathhnaiko.2260966.html Μηπως και για αυτο φταιει ο Ολυμπιακος ή μηπως ο Αλαφουζος που δεν ξερει τι του γινεται???
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μια κατηγορία πάνω, μια κάτω, δε χάθηκε ο κόσμος.
efo355 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οκ,παρωπιδες βλεπουμε ποιος εχει...Εσυ ρε φιλε πως αποκλειεις οτι ο Αλβερτης ή καποιος ανθρωπος του ΠΑΟ να ειχε πανηγυρισει με τον ιδιο τροπο καποιο πρωταθλημα ή Ευρωλιγκα βριζοντας εμας? Επειδή το βλέπω πολύ σε όλα σου τα ποστ να σου υπενθυμίσω ότι στα ελληνικά το ερωτηματικό είναι αυτό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις