Superpie Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ρε φιλε demon επικοινωνεις? Σου λεω για τον προεδρο σου οτι δεν εχει βαλει ουτε ενα ευρω.Το 99% των Παναθηναικων δεν τον γουσταρει,εσυ μαλλον βρισκεσαι στο 1% που τον γουσταρουν και δεν βλεπω τον λογο.Εσυ σαν Παναθηναικος σου αρεσει ο Αλαφουζος ως προεδρος του ΠΑΟ? Ειλικρινα απαντησε μου.Σου αρεσει δηλαδη που δεν βαζει ουτε ενα ευρω? Και επιπλεον μου λες οτι ολοι οι προεδροι του Ολυμπιακου κανεις δεν εβαλε απο αυτους λεφτα απο την τσεπη του ετσι? Ολα τα χρηματα που δαπανηθηκαν απο τους προεδρους του Ολυμπιακου ηταν ολα μαυρα και ολα απο κομπινες και τετοια.Αυτο λες ε? Προσεξε,δεν λεω οτι δεν εκαναν λαμογιες,που ολοι κανουν σε αυτο το οικονομικο επιπεδο που βρισκονται,κανεις απο αυτους δεν εκανε δις περιουσια με το σταυρο στο χερι,ειτε λεγεται Μαρινακης ειτε Κοκκαλης ειτε Βγενοπουλος ειτε Αλαφουζος ειτε οποιοσδηποτε..Αλλα μην εξισωνεις τωρα τον Αλαφουζο του 0 ευρω κυριολεκτικα,με τον Κοκκαλη και τον Μαρινακη στο οικονομικο επιπεδο που εχουν προσφερει στον Ολυμπιακο..Δεν γινεται να εισαι προεδρος μιας ομαδας και να μην βοηθας τον συλλογο σε οικονομικο επιπεδο,αυτο δεν γινεται ουτε στο ερασιτεχνικο..Αρα μου λες δηλαδη οτι ο Αλαφουζος σου αρεσει σαν προεδρος του ΠΑΟ ετσι?
Demon13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τα ξανάγραψες προηγουμένως και σου απάντησα. Ξαναρώταμε μπας και αλλάξει η άποψη μου. Δώσε μια να ξεκολήσει η βελόνα
Superpie Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν μου απαντησες αν τον γουσταρεις ή οχι..Αν σου αρεσει.. Αναφερες για χρηματα που εδωσαν οι προεδροι μου απο το κλεψιμο του δημοσιου χρηματος.Εγω σε ρωτησα αν σου αρεσει ως προεδρος σου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ο Καρα-ψυχαρα και τα σχετικα φευγει απο την Φουλαμ ε?
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έχει ξεφύγει... http://www.gazzetta.gr/football/superleague/live/17-05-13/o-giannis-alafoyzos-sto-radiofono-tis-13
LRoi Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Διέλυσε λέει την Ελλάδα με το lifestyle ο Κωστόπουλος, άντε τώρα βρες άκρη με δαύτους... Demon13 Μάθε πρώτα αγόρι μου να κάνεις κανένα quote, ένα κουμπάκι είναι, δεν είναι δύσκολο.
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το παραμυθι με τον ΟΦΗ ποτε δεν το καταλαβα εν τω μεταξυ αφου μια ζωη εκοβε βαθμους απο τον Παναθηναϊκο, οι οποιοι μαλιστα αποδεικνυονταν κρισιμοι στο τελος. Το "μια ζωή" ποια ειναι? Στα 30 χρόνια που ήταν υποτακτικό σωματείο, σας έκοψε 2 φορές βαθμους...so what? Βαρδυνογιάννης ειχε την ομάδα. Ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε για να απελευθερωθεί. Το πρώτο νόμιμο αδελφικό σωματείο . Εδω και μια 5ετία έχει πάψει να ειναι φυσικά, αφου περασε απο χίλια δεινά. Midi Miliz σε χαλάει ο Καραψυχάρας στα 37 του?
Demon13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τον Πουρσανίδη απο που τον πήρατε θυμάσαι; Γιατί αφού ο Βαρδινογιάννης είχε την ομαδα; Για απάντησε σε αυτό. Διεθνής ήταν, δεν ήταν κανας παίχτης της πλάκας. Πόσους βαθμούς έκοψε ο ΟΦΗ τα τελευταία 10 15 θες να πούμε χρόνια, απο εμάς και πόσους απο εσάς ξέρεις; Να αφαιρέσω και τα 5 χρόνια που θες. -------------------------------- Λοιπόν έκανα μια Ερώτηση πριν 2 μέρες. Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση πουνα τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Εμείς εδώ οι Παναθηναικοί και τα 2-3 γαβροτρολλ δεν κατάφεραν να απαντήσουν. Πάω στο thread της ΑΕΚ μπας και πάρω απάντηση.
DKNI Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Βαζέλια, τα πολλά ευρωπαϊκά του θρύλου βλάπτουν σοβαρά την υγεία (σας) Καταγγελίες ο Τράκης (ο εφευρέτης της αλητείας, μην ξεχνιόμαστε), καπνογόνα στο studio λέει ο άλλος, που στο διάλο είναι αυτός ο Μπερτομέου να τα δει αυτά τα αίσχη, γιατί βάλαν στο μάτι τον εξασφύριχτρο και τους πνίγει το δίκαιο. Θεος!!! Τα πολλα Ευρωπαικα του Θρυλου στο μπασκετ εχουν βλαψει την υγεια του μπασκετικου Παναθηναικου Γεια σου μπασκετικε LRoi, αρχοντα των Pick an' Troll Παντως ρε συ αντε να καταλαβω να υπερασπιστεις την ομαδα σου. ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ? Υπερασπιζεσαι τον Πετρο Κωστοπουλο επειδη σου πουλησε οπαδιλικι? Το ξερεις οτι εχουν συλληφθει ανθρωποι και δικοι σας σε γηπεδο για καπνογονο, 100χ πιο Ολυμπιακοι απο δαυτον? πως θα νιωθουν? "κοιτα ρε , εμενα με τσιμπησαν και δαυτος ειναι κυριος και ανετος στις καμερες" ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 1 Απομαγνητοφωνηση και συμπερασματα Αλαφουζου για να ασχοληθουμε λιγο με Παναθηναικο σε αυτο το τοπικ - Το 1.1Μ πρωτη μερα της ΠΣ ηταν απο 3 ανθρωπους. Παραδεχτηκε οτι επεσε εντελως εξω στο ποσα θα μπορουσε να μαζεψει το εγχειρημα - Το χρεος μειωθηκε κατα 4Μ φετος (28->24), το κοστος λειτουργιας επεσε απο 29->15Μ. - Προσδοκομενα εσοδα 13Μ. 3 θα πανε για μειωση χρεος, 5 για μισθους, 5 για διοικητικα. Τον ρωτησαν "καλα ρε φιλε, 5Μ για διοικητικα=μισθοι υπαλληλων, ταξιδια, εξοδα αγωνων κτλ" και απαντησε οτι φετος ηταν 11 αυτο το ποσο (υπερβολικο μου φαινεται) - Τον ρωτανε με αφορμη το παραπανω για μισθους Γοντικα κτλ που επαρνε 30χιλ τον μηνα και ζηταγε παικτες να κανουν μειωσεις και τους λεει "ποιες μειωσεις? Ισα ισα". Εφερε παραδειγμα τον Μπουμσονγκ που η δεσμευση μαζι με την εφορια συνολικα θα κοστιζε στην ΠΑΕ 10Μ - Ο Νικος Πατερας αποχωρησε αφηνοντας 18Μ πλεονασμα στο ταμειο. Ο δε Αλαφουζος ειπε ξεκαθαρα οτι δεν φταιει η πολυμετοχικοτητα και υπηρχε αρκετο πλεονασμα ωστε ο Παναθηναικος να "μαζευτει" σιγα-σιγα χωρις να φτασει εδω, δλδ να σκασει σαν φουσκα και να χρειαστει να φυγουν ολοι οι παικτες. Αποτι καταλαβα εγω, κατηγορει το Βαρδινογιαννεικο και τον Γοντικα οτι πηραν κατι ακριβο αλλα με μια καλη μπανκα και αντι να το φερουν στα σωστα μετρα σιγα-σιγα, συνεχιζαν να ξοδευουν, εσοδα απο ΑΜΚ δεν υπηρχαν αρα ηξεραν οτι θα σκασει (συνεχιζεται)
LRoi Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τον γλύφτη Κωστόπουλο τον σιχαίνομαι μέχρι θανάτου, άλλοι προσπαθούν να τον φορτώσουν ως καταστροφέα της κοινωνίας στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του ανάβω καπνογόνο μέσα στο σπίτι μου και τη διαφορά του ανάβω καπνογόνο στο γήπεδο θέλω να πιστεύω. Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα ζητάτε να συλλαμβάνονται και οι γαύροι ψαράδες επειδή έχουν πιστόλια με φωτοβολίδες στις βάρκες τους...
DKNI Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 2 - Βυντρα,Κατσουρανης, Λαζαρος κοστιζαν ο καθενας 1Μ στην ομαδα. Ο Αλαφουζος θεωρει οτι με 150χιλ καθαρο μισθο βρισκεις παικτη επιπεδου (αστο Αλαφουζος, το απογειωσες, μιλας για 15χιλ τον μηνα. Δλδ οσο παιρνει καποιος διευθυντης σε πολυεθνικη) - Ο Αλαφουζος ξεκινησε να λεει για ομαδες που χτιζονται (Αγιαξ, Ντορτμουντ), δεν αγοραζονται και του την πεσανε για ποσες ομαδες που και καλα "χτιζονται" ειναι χρονια στην αφανεια πχ ο Αγιαξ που πλεον ειναι ανυπαρκτος στην Ευρωπη ενω δεν μπορουν να μπουν κριτηριο ομαδες σαν την Ντορτμουντ που ηταν στα ορια της διαλυσης αλλα ειναι σε μια αγορα σαν την Γερμανικη - Θεωρει υπευθυνο τον Βαρδινογιαννη, δεν εχει καμια σχεση ποτε με την οικογενεια Β. ουτε επαγγελματικη. Ο Βαρδ δεν εχει επιχειρησει να τον πιεσει/κατευθυνει ποτε. - Στη θερμοκοιτιδα για να επιβιωσει η ΠΣ, δεν πηγε οσο καλα περιμενε, απεφυγε να απαντησει στο ποσα εχει βαλει ο ιδιος. Ειπε οτι η ΠΣ που εχει τις μετοχες εβαλε 3.1Μ και μεχρι τελος του μηνα μεσω δανειου θα βαλει αλλα 3Μ. Παντως νουμερο που να εβαλε ο ιδιος δεν ειπε Τον γλύφτη Κωστόπουλο τον σιχαίνομαι μέχρι θανάτου, άλλοι προσπαθούν να τον φορτώσουν ως καταστροφέα της κοινωνίας στον Ολυμπιακό.Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του ανάβω καπνογόνο μέσα στο σπίτι μου και τη διαφορά του ανάβω καπνογόνο στο γήπεδο θέλω να πιστεύω.Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα ζητάτε να συλλαμβάνονται και οι γαύροι ψαράδες επειδή έχουν πιστόλια με φωτοβολίδες στις βάρκες τους... Απλα σε ρωταω να σκεφτεις 2 πραγματα - Αν αντιστοιχη εκπομπη με αντιστοιχο "κοινο" ειχε κανει ο Πρετεντερης τι θα ελεγες - Πως αισθανονται δικα σας παιδια που ειχαν τραβηγματα
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 @DKNI: Ο Κωστόπουλος προσαρμόστηκε σε αυτούς που απευθύνονταν η εκπομπή.
DKNI Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 3 - Το ομολογιακο δανειο απο την Πειραιως δεν θα αποπληρωθει, θα γινει μετοχες, που θα περιελθουν στην ΠΣ. Η ΠΣ αναμενεται να εχει τελικα το 80% των μετοχων της ΠΑΕ - Ειπε οτι εχει βαλει ο ιδιος προσωπικα χρημα στην ΠΣ απλα οχι ποσο (πουνταλεφτααλαφουζε???) - Τρελη αποτυχια ο Φαμπρι, πιστεψε στον Φερειρα αλλα δεν του βγηκε, θεωρει οτι δεν μπορει να φερει καλο ξενο προπονητη, δεν ηθελε ελληνα προπονητη με εμπειρια εδω γιατι θα ειχε εμπλακει στο σαπιο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Και εδω αρχιζει το ανεκδοτο, πεθανα στα γελια...Τον Αναστασιου λεει τον γνωρισε μεσω φιλου του Αλαφουζου απο Ολλανδια που τα παιδια τους πηγαιναν μαζι σχολειο(με του Αναστασιου). Ο ιδιος ο Αναστασιου λοιπον ειχε φαει τον γνωστο του, να του γνωρισει τον Αλαφουζο για να γινει προπονητης στον Παναθηναικο!!! (εποχες Φερειρα) Το περιεργο? Οτι στην αρχη ο Αλαφουζος ηθελε καποιον πιο εμπειρο αλλα δεν ακουσα να λεει (οσο εχω ακουσει) ΓΙΑΤΙ αλλαξε γνωμη και πηγε σε Αναστασιου - Μετα εξηγησε τον ρολο Σαμαρα, Βονορτα, Ρουτερ στις ακαδημιες παικτων ΚΑΙ προπονητων (το οποιο εμενε με επεισε. Σαν μοντελο στο μυαλο του, ειναι καλο αυτο που θελει για τις Ακαδημιες) - Εχει συμφωνησει με Ερασιτεχνη σε ολα για τη Λεωφορο, μεσα στη βδομαδα ληγει και τυπικα. Φετος εδωσε 360χιλ στον Ερασιτεχνη για παλιες οφειλες. 200χιλ κοστισε ο χλοοταπητας (εξοδα ΠΑΕ), 1Μ οι επισκευες στη Λεωφορο οι οποιες θα συνεχιζονται για καιρο - Προσπαθουν να πανε την αδεια 5ετιας σε 7ετια και να μεγαλωσει ο χωρος της Λεωφορου (σημερα επιτρεπεται μονο επισκευη και χρηση για 5 χρονια) - Ειναι εναντιον του Βοτανικου ακομα και αν υπηρχαν λεφτα να γινει εκει γηπεδο ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Aπο τις παπαρολογιες του καραφλοκορακα προτιμω αυτες των γαυρων , really Oποιος εχει καλο λεγειν γινεται και προεδρας του ΠΑΟ τη σημερον ημερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις