Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αναφέρω γιατί ένα πολλοίς η γραμμή που έχουμε στο μπάσκετ χρόνια, οτι για διαιτησία δεν μιλάνε παίκτες και προπονητης, φέτος με Μπαρτσελονα προπαγανδιστηκε "οριστε, οι παίκτες σας δεν φωνάζουν"

Αλήθεια?

Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι τύπους εδώ μέσα να "μας τρίβουν στα μούτρα" τις δηλώσεις Τσίλντρες.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/506722/koyrema-se-figkeroa

Τι ξεφτίλα είναι αυτή να χάσουμε τον μοναδικό κανονικό επιθετικό που βρήκαμε μετά εποχής σισσέ για 50,000€.

Ελεος πια ποσο αλλο θα κατρακυλησει αυτη η ομαδα? Σοβαροτητα μηδεν.....

Καποτε με ενα 4-0 στο κυπελλο απο τον Ολυμπιακο βγηκαν ολοι στους δρομους για τον Τζιγκερ. Ο Αλαφουζος τι αλλο πρεπει να κανει? Ειναι τυχερος που εχει ξενερωσει τοσο πολυ ο κοσμος...

Δημοσ.

Φίλε. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Ο κόσμος βγήκε στον Δρόμο γιατί 1)η ομάδα απείχε απο τους τίτλους 2)Η ομάδα απείχε από τα κέντρα αποφάσεων.

Ορίστε να φύγει ο Αλαφούζος. Υπάρχει κανείς να περιμένει στην γωνία για να αγοράσει; Ουδείς. Πως να φύγει λοιπόν. Ξεκολήστε με τον Αλαφούζο. Σε αυτό το πρωτάθλημα καινούργοι πολυμετοχικοί να ξανάρθουν με καινούργια 80εκ ευρώ σε 1 2 5 χρόνια το πολύ πάλι εδώ θα είμαστε. Οι ακριβοί παίχτες θέλουν ακριβά συμβόλαια, και αν σου πάρουν το CL πάλι εδώ θα είσαι. Εδώ το σήκωσε ο Βουντιόγο βασικός CF το ξεχάσατε;;;;

Δημοσ.

Η αφορμη ομως ηταν η τεσσαρα. Αυτα που λες συνεβαιναν και τα προηγουμενα χρονια.
Ναι δεν ειπα οτι αν φυγει θα σωθουμε γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος στο προσκηνιο αυτη τη στιγμη που να δειχνει ικανος να αναλαβει την ομαδα (τοτε πιστεψε ο κοσμος στον Βγενοπουλο) αλλα δεν προσφερει και τιποτα με το να μεινει. Το να βολευομαστε με τους ανικανους επειδη "δε γινεται αλλιως" δεν θα οδηγησει ουτε αυτο καπου. Ισως ενα κλιμα αντιδρασης και διαμαρτυριας προσελκυσει περισσοτερο καποιον σοβαρο επενδυτη.

Δημοσ.

Φίλε. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Ο κόσμος βγήκε στον Δρόμο γιατί 1)η ομάδα απείχε απο τους τίτλους 2)Η ομάδα απείχε από τα κέντρα αποφάσεων.

Ορίστε να φύγει ο Αλαφούζος. Υπάρχει κανείς να περιμένει στην γωνία για να αγοράσει; Ουδείς. Πως να φύγει λοιπόν. Ξεκολήστε με τον Αλαφούζο. Σε αυτό το πρωτάθλημα καινούργοι πολυμετοχικοί να ξανάρθουν με καινούργια 80εκ ευρώ σε 1 2 5 χρόνια το πολύ πάλι εδώ θα είμαστε. Οι ακριβοί παίχτες θέλουν ακριβά συμβόλαια, και αν σου πάρουν το CL πάλι εδώ θα είσαι. Εδώ το σήκωσε ο Βουντιόγο βασικός CF το ξεχάσατε;;;;Γι

Γιατι ο Αλαφουζος αγορασε κατι και δεν το ξερουμε? Οπως μπηκε αυτος να μπει και καποιος αλλος,με την διαφορα να ειναι πιο σοβαρος και πιο σχετικος με το αντικειμενο.Και να μην κανει τις παπαριες που κανει ο Αλαφουζος..

Δημοσ.

Οσο για την αποφαση,αργει οπως κανουν αρκετες τετοιες υποθεσεις.Για να ερευνηθουν μεχρι τις τελικες εκβασεις..Δεν ειναι ευκολο ειδικα οταν εμπλεκονται 80+ ατομα.. Τωρα περιμενω και εγω απαντηση ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ,μην μου πεις ασχετα παλι

Που ακριβώς είναι το πρόβλημα και αργεί; Τι ακριβώς ερευνούν για να καταλάβω; Πέρασε ένας χρόνος. Πλάκα μας κάνεις;  Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά αλλιώς άστο.

Αν ο ολυμπιακός δεν έκανε έφεση, δεν θα είχε υπάλληλο στον γκαγκάτση. Η όλη υπόθεση ήταν μια πλεκτάνη του Γκαγκάτση που παρέσυρε την Καλαμαριά σε μια παγίδα. 

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνατε έφεση με 2 λόγια. Εκτός αν ήσασταν η Porto ή μια άλλη ομάδα. Η ομάδα "ολυμπιακός" έχει σχέσεις παράγκας με τους προέδρους της ΕΠΟ (γκαγκάτσης , σπάθας) και δημιουργεί παράγκες.

Παραμένει το ερώτημα αν θέλει να απαντήσει κάποιος. Τι έχει γίνει η υπόθεση Μαρινάκη-στημένα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ βγαίνει η απόφαση να αθοωθεί ή να καταδικαστεί. Οπως γίνεται σε όλες τις διώξεις απο εισαγγελέα.

Η αφορμη ομως ηταν η τεσσαρα. Αυτα που λες συνεβαιναν και τα προηγουμενα χρονια.

Ναι δεν ειπα οτι αν φυγει θα σωθουμε γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος στο προσκηνιο αυτη τη στιγμη που να δειχνει ικανος να αναλαβει την ομαδα (τοτε πιστεψε ο κοσμος στον Βγενοπουλο) αλλα δεν προσφερει και τιποτα με το να μεινει. Το να βολευομαστε με τους ανικανους επειδη "δε γινεται αλλιως" δεν θα οδηγησει ουτε αυτο καπου. Ισως ενα κλιμα αντιδρασης και διαμαρτυριας προσελκυσει περισσοτερο καποιον σοβαρο επενδυτη.

Δεν περιμένει κάποιος να γίνει διαδήλωση για να αγοράσει. Θα πάει κατεθευθείαν στον Αλαφούζο και αν δεν είναι απατεώνας (τσάκας) θα πάρει τις μετοχές με ΑΜΚ με τα χρήματα να μπαίνουν στην ομάδα. απλά τα πράματα.

Κάντε οτι γουστάρετε, τρελλός να τα βάλει με παράγκες σε ναυαγισμένα πρωταθλήματα δεν υπάρχει. Αν υπάρξει στο μέλλον ,εδώ θα είμαστε, σήμερα δεν υπάρχει.

Μην ξεχνας οτι πριν την διαδήλωση του 2008 υπήρχε πρόταση. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Δημοσ.

Ρε φιλε εισαι ασχετος? Το ιδιο μια πειθαρχικη διωξη σε εναν που κανει αναφορα σε διατησια ας πουμε και τιμωρειτε μεσα σε μια βδομαδα και το ιδιο ειναι μια διωξη για στημενα παιχνιδια που αφορα πολλα χρονια και 80+ ατομα? πλακα μας κανεις? Το ιδιο πραγμα ειναι? Επισης θελεις να μου πεις οτι ο Γκαγκατσης παρεσυρε την Καλαμαρια να βαλει εναν παικτη που δεν εχει δικαιωμα σημετοχης ετσι? γελαει ο κοσμος με αυτα που λες..Και γιατι να μην ελεγε στην Καλαμαρια να ανοιξει τα ποδια,να κερδισει ο Ολυμπιακος με 2-0 και να τελειωσει εκει το παιχνιδι,ομορφα και ωραια.. Ενω ο Παναθηναικος θελεις να μου πεις ποτε μα ποτε δεν εχει μπλεξει με παραγκες και τετοια ετσι? Ειναι απολυτα υγιης ο συλλογος σου δηλαδη? αυτο μου λες

Δημοσ.

Αλήθεια?

Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι τύπους εδώ μέσα να "μας τρίβουν στα μούτρα" τις δηλώσεις Τσίλντρες.

Come again?

Για πες τι είπε ο Τσιλντρες για το μπαρτσελονα Παναθηναϊκός και αναφέρες εδώ μέσα (όπως έκανες για ουκιτς τσαρτσαρη)

Ήταν και τα ψέματα του Ανδρέα εκείνο τον καιρό...

Για λεγε

Δημοσ.

Γιατι ο Αλαφουζος αγορασε κατι και δεν το ξερουμε? Οπως μπηκε αυτος να μπει και καποιος αλλος,με την διαφορα να ειναι πιο σοβαρος και πιο σχετικος με το αντικειμενο.Και να μην κανει τις παπαριες που κανει ο Αλαφουζος..

Ο θεός σας ο κόκκαλης, ο πρωτομάστορας της παράγκας του μπαρμπα Θωμά, ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ τον ολυμπιακό;

Ρε φιλε εισαι ασχετος? Το ιδιο μια πειθαρχικη διωξη σε εναν που κανει αναφορα σε διατησια ας πουμε και τιμωρειτε μεσα σε μια βδομαδα και το ιδιο ειναι μια διωξη για στημενα παιχνιδια που αφορα πολλα χρονια και 80+ ατομα? πλακα μας κανεις? Το ιδιο πραγμα ειναι? Επισης θελεις να μου πεις οτι ο Γκαγκατσης παρεσυρε την Καλαμαρια να βαλει εναν παικτη που δεν εχει δικαιωμα σημετοχης ετσι? γελαει ο κοσμος με αυτα που λες..Και γιατι να μην ελεγε στην Καλαμαρια να ανοιξει τα ποδια,να κερδισει ο Ολυμπιακος με 2-0 και να τελειωσει εκει το παιχνιδι,ομορφα και ωραια.. Ενω ο Παναθηναικος θελεις να μου πεις ποτε μα ποτε δεν εχει μπλεξει με παραγκες και τετοια ετσι? Ειναι απολυτα υγιης ο συλλογος σου δηλαδη? αυτο μου λες

Θεωρείς λοιπόν οτι συνεχίζεται η έρευνα ε; Μας περνάς για πίθηκους; 2 χρόνια περάσαν

Δημοσ.

TΟ ψέμα περιμένω να μου πεις

Ίν αδέρ νιουζ, μεγάλε Πέτρο Κωστοπουλε! Ανάψατε καπνογονα, φωνάζατε συνθήματα, κάνατε σχιζοφρενιες σε στούντιο εκπομπής πανελλαδικής μετάδοσης και ούτε ΕΣΡ ούτε τίποτα (ειδικά για καπνογονα έχει δεχθεί και κόσμος όλων των ομάδων. Προφανώς αν άναψε στο Γηπεδο, μπουζου, σε στούντιο δεν τρέχει μια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...