Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τοτε με τον Ευθυμιαδη δεν λες τιποτα ετσι? Ακομα περιμενω απαντηση να μου πεις για το 2008 και την ΑΕΚ που σου εχω κανει...
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Κάτω απο το post για το ξύλο των Παναθηναικών στον Ευθυμιάδη. Νόμιζες οτι εμείς δήραμε τον Μπάκα. Η συζητηση εκεινη τη στιγμη ειχε να κάνει με διαιτητικά λάθη. Επικαλεστηκα εγω και ο LRoi τον Μπάκα μπας και αντιληφθεις τι γινόταν παλαιότερα... Δωστε ένα δις στον ανθρωπο να ηρεμήσει
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ατιμωρισία μίλαγε σε ξύλο διαιτητών απο Παναθηναικούς. Δεν μιλάγαμε για λάθη. Γίνε λίγο άντρας και παραδέξου την μπούρδα που είπες Ποιον Ευθυμιάδη, αυτόν που έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι, τον σακάτεψες στο ξύλο κι αντί να φάς καμιά δεκαριά αγωνιστικές και -5,6 βαθμούς δεν άνοιξε μύτη? Ε ρε παράγκες...
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σελίδα 330. Ξαναδιάβασέ την όλη, δες για ποιο θέμα συζητάμε και τι ασυναρτησίες γράφεις και μετά έλα να ξαναμιλησουμε. Ο LRoi, γράφει "ε ρε παράγκες" και εγω του υπενθημίζω να αναφερθεί και στον Μπάκα. Αν εσύ δε καταλαβαίνεις ούτε τι γράφουμε, δε σου φταίει κανεις. Και όταν θα εισαι έτοιμος, πες μας και για τον πατέρα. Εβαλε και αυτος μερικά δις?
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ατιμωρισία μίλαγε σε ξύλο διαιτητών απο Παναθηναικούς. Δεν μιλάγαμε για λάθη. Γίνε λίγο άντρας και παραδέξου την μπούρδα που είπες Απαντηση δεν ερχεται ακομα για το θεμα που ειπα της ΑΕΚ..Οτι δεν μας συμφερει το ξεχναμε... Ακουστε και το καινουριο ανεκδοτο του Αλαφουζου παιδια.Εβαλε ως στοχο τα 12 χιλιαδες διαρκειας για την νεα χρονια..Οπως επισης τα διαρκειας των VIP να στοιχιζουν προς -ακουστε ακουστε τι ειπε ο αααανθρωπος- 10.000 ευρω!!! 10.000 Ευρω την σημερον ημερα για διαρκειας VIP.Που φετος ειχε μεσο ορο εισητηριων 8.000,Σε ενα γηπεδο που εχει 16.500 θεσεις θελει 12.000 διαρκειας ο ΑΣΧΕΤΟΣ,και μιλαμε για τον Παναθηναικο του σημερα.. Ελεος.. Δεν υπαρχει καποιος να τον μαζεψει επιτελους?
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Cossutus. Ακου φίλε. Είσαι ασχετίδης, και δεν βγαίνει και νόημα με αυτά που γράφεις. @superpie για να τελειώνουμε. Σου έβαλα ένα Link που διώκεται ο προεδρος την ομάδας σου για τα στημένα. Και μου έβαλες ένα λινκ OXI ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ αλλα σηζήτηση για άσχετα ματς που είχε ο Ψωμιάδης με τον Πατέρα, χωρίς να αναφέρουν στήσιμο παιχνιδιών. Τι ακριβώς link παρέθεσες, διάβασες τι έδωσες;;;; Τίποτα δεν έχει μέσα, μεμπτό. Ο Μάκης σαφώς και δεν είναι normal αλλα το να τον πάρεις απλά τηλέφωνο δεν λέει κάτι. Οχι δεν έχει καμια παράγκα η ΑΕΚ. Η παράγκα είναι του Υπαλλήλου σας του Γκαγκάτση που δουλεύει σήμερα στον Ολυμπιακό. Αν δεν "'επιανε" η έφεση θα γινόταν τίποτα άλλο μην ανησυχείς. Τώρα θα κάνω εγώ ερώτηση όμως. Σου έδειξα το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον προεδρό σας βαγγέλη μαρινάκη. Η υπόθεση τόσα χρόνια που βρίσκεται; Η δίκη πότε θα ολοκληρωθεί και θα βγει απόφαση που α)θα τον αθωώνει β)θα τον ενοχοποιεί οπότε θα δεχτείτε και τις συνέπειες. Γιατί δεν έχει αποφασιστεί ούτε Α ούτε Β; γιατί η δίκη συνεχίζει να εκκρεμεί χωρίς να βγαίνει απόφαση;;; περιμενω απάντηση.....
LRoi Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Φιλαράκο, να στα πω εγώ όμορφα? Το ότι διώκεται κάποιος δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος, καθότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, κάτι που προφανώς δεν υπήρχε στην γνωστή περίπτωση των λουλουδιών (αν είσαι αρκετά μικρός, πες μου να σε ενημερώσω) Επίσης το ότι ένας χοντρός, μουσάτος ακούγεται στις κασέτες και μετά κάνει μια δωρεά στην αστυνομία τρελού ποσού ένα πράγμα με κάνει να σου πω: Ψάξου. Τέλος το ότι ξόδεψες ένα κάρο λεφτά, κάποια από τα οποία πήγαν στο Δαλούκα, καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς υπέρ σου, αλλά καλύτερα κάντο γαργάρα. Έτσι? Καλύτερα δεν είναι τώρα? Α να μπράβο. 1
Demon13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html ΞΑΝΑΛΕΩ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ? Θα είναι είτε αθωωτική είτε καταδικαστική. Γιατί δεν βγήκε όμως;;; Διαβάζεται ρε τι γράφω, Ελληνικά μιλάμε. Θέλετε να τα γράψω στα Αγγλικά; http://www.premierleague.gr/the-sun-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ ορίστε και στα Αγγλικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Παντως αυτο το μαξιλαρακι με το τεκμηριο αθωοτητας για τον χοντρο μ´αρεσε πολυ, ιδιαιτερα δε οταν εχουμε ακουσει μερικους διαλογους του απτις κασετες. Οχι οτι χρειαζομασταν τις κασετες βεβαια... Γενικα για καθε τεκμηριο αθωοτητος που επικαλειστε για τον Μαρινακη, σας αξιζουν 50 Ακηδες που στη συνεχεια αθωονονται ή δεν δικαζονται καν μαζι με ενα νεο πακετο μετρων για τα κλεμενα τους, με εσας να κοπτεστε για τη διασπαθιση δημοσιου χρηματος και τα ατιμωρητα λαμογια που τρωνε τα λεφτα.
Superpie Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Cossutus. Ακου φίλε. Είσαι ασχετίδης, και δεν βγαίνει και νόημα με αυτά που γράφεις. @superpie για να τελειώνουμε. Σου έβαλα ένα Link που διώκεται ο προεδρος την ομάδας σου για τα στημένα. Και μου έβαλες ένα λινκ OXI ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ αλλα σηζήτηση για άσχετα ματς που είχε ο Ψωμιάδης με τον Πατέρα, χωρίς να αναφέρουν στήσιμο παιχνιδιών. Τι ακριβώς link παρέθεσες, διάβασες τι έδωσες;;;; Τίποτα δεν έχει μέσα, μεμπτό. Ο Μάκης σαφώς και δεν είναι normal αλλα το να τον πάρεις απλά τηλέφωνο δεν λέει κάτι. Οχι δεν έχει καμια παράγκα η ΑΕΚ. Η παράγκα είναι του Υπαλλήλου σας του Γκαγκάτση που δουλεύει σήμερα στον Ολυμπιακό. Αν δεν "'επιανε" η έφεση θα γινόταν τίποτα άλλο μην ανησυχείς. Τώρα θα κάνω εγώ ερώτηση όμως. Σου έδειξα το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον προεδρό σας βαγγέλη μαρινάκη. Η υπόθεση τόσα χρόνια που βρίσκεται; Η δίκη πότε θα ολοκληρωθεί και θα βγει απόφαση που α)θα τον αθωώνει β)θα τον ενοχοποιεί οπότε θα δεχτείτε και τις συνέπειες. Γιατί δεν έχει αποφασιστεί ούτε Α ούτε Β; γιατί η δίκη συνεχίζει να εκκρεμεί χωρίς να βγαίνει απόφαση;;; περιμενω απάντηση..... http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html ΞΑΝΑΛΕΩ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ? Θα είναι είτε αθωωτική είτε καταδικαστική. Γιατί δεν βγήκε όμως;;; Διαβάζεται ρε τι γράφω, Ελληνικά μιλάμε. Θέλετε να τα γράψω στα Αγγλικά; http://www.premierleague.gr/the-sun-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ ορίστε και στα Αγγλικά. Σου απαντησε demon,οτι οταν ασκειται διωξη σε καποιον δεν παει να πει οτι ειναι ενοχος..Εκτος απο αυτο,και ο πατερας δεν ειναι μεσα στις κασετες? και αυτος δεν μιλαει και λεει http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/oi_dialogoi_toy_patera_me_pswmiadh.1113152.html διαβασε το τελευταιο,δεν δειχνει τιποτα για υποπτα παιχνιδια ετσι η συνομιλια,οταν του λεει ο αλλος ασχολησου με Σισσε και τετοια δεν παιζει τιποτα ε? Οταν λεει να παιξουν στον Βολο και τετοια ολα αυτα δεν ειναι τιποτα ε? Δεν ειπα οτι ειναι Αθωος ο Μαρινακης,ομως μην μας λες και οτι οι δικοι σου δεν ειναι μπλεγμενοι,παραδεξου και την δικια σου καμπουρα..Παλι αλλο σου λεω για το Θεμα της ΑΕΚ και μου απαντας ασχετα.. Η Ερωτηση μου ειναι μια,πες οτι ο ΟΣΦΠ το 2008 δεν επαιρνε πρωταθλημα,πες ρε παιδι μου οτι τερματιζε 3ος ή πες ρε παιδι μου οτι δεν εκανε την ενσταση και το Πρωταθλημα πηγαινε στην ΑΕΚ η οποια ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης.. ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ? ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΡΕ Η ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ,μιλαω για την θεση της ΑΕΚ σε σχεση με εσενα!!! Οσο για την αποφαση,αργει οπως κανουν αρκετες τετοιες υποθεσεις.Για να ερευνηθουν μεχρι τις τελικες εκβασεις..Δεν ειναι ευκολο ειδικα οταν εμπλεκονται 80+ ατομα.. Τωρα περιμενω και εγω απαντηση ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ,μην μου πεις ασχετα παλι
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Παντως αυτο το μαξιλαρακι με το τεκμηριο αθωοτητας για τον χοντρο μ´αρεσε πολυ, ιδιαιτερα δε οταν εχουμε ακουσει μερικους διαλογους του απτις κασετες. Οχι οτι χρειαζομασταν τις κασετες βεβαια... Γενικα για καθε τεκμηριο αθωοτητος που επικαλειστε για τον Μαρινακη, σας αξιζουν 50 Ακηδες που στη συνεχεια αθωονονται ή δεν δικαζονται καν μαζι με ενα νεο πακετο μετρων για τα κλεμενα τους, με εσας να κοπτεστε για τη διασπαθιση δημοσιου χρηματος και τα ατιμωρητα λαμογια που τρωνε τα λεφτα. Ντροπή να μιλάς εσύ, που ο προεδρός σου στο μπάσκετ διέλυσε ένα ολόκληρο σύστημα υγείας με τις λαμογιές με τα φάρμακα. Αν είσαι στην Κύπρο και δεν ενημερώνεσαι για τα κόλπα με τη φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα, μην πετάγεσαι και λες του κεφαλιού σου, εκτίθεσαι. Μας αξίζουν και Άκηδες λέει... τώρα τον πιάσαν οι ευαισθησίες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ντροπή να μιλάς εσύ, που ο προεδρός σου στο μπάσκετ διέλυσε ένα ολόκληρο σύστημα υγείας με τις λαμογιές με τα φάρμακα. Αν είσαι στην Κύπρο και δεν ενημερώνεσαι για τα κόλπα με τη φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα, μην πετάγεσαι και λες του κεφαλιού σου, εκτίθεσαι. Μας αξίζουν και Άκηδες λέει... τώρα τον πιάσαν οι ευαισθησίες... Xαλαρωσε πατριωτη μου εσυ. Εξαλλου για ποιο προεδρο μου μιλας οτι διελυσε ολοκληρο συστημα υγειας? Τεκμηριο αθωοτητος man, οπως αυτο που δινεις στον Μαρινακη σου. Στα λεω καλα, στα λεω ομορφα? Και ξαναλεω για οποιον επικαλειται τεκμηρια αθωοτητος στην μπανανια της Ελλαδας για Μαρινακηδες, Βγενοπουλους, Σωκους, Μπεους, Ψωμιαδηδες κλπ δυο τινα συμβαινουν: -Η ειναι χαζος και τα εννοει, συνεπως του αξιζουν 50 Ακηδες και βαλε -Η μας δουλευει, συνεπως τζαπα συζηταμε.
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Προφανώς, όταν ο άλλος γυρνάει και σου λέει ότι το ποδόσφαιρο διαλύθηκε από το 97 και μετά, δεν θέλει συζήτηση, τρολάρισμα θέλει. Μέχρι λοιπόν να βγει καταδικαστική απόφαση για τον χοντρό (μιας και δεν του έκοψε να γράψει μια επιταγή 200 ψωροχιλιάρικα στην ΕΛΑΣ, όπως ο μουσάτος ιπποπόταμος) ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Και για τον Μαλαισιανό κοκάκια επίσης, Στα λέω όμορφα, στα εξηγώ ωραία? Α να μπράβο πασάκα μου.
nik1234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά ξέρετε πότε ξεκινάν τα play - off στο μπάσκετ να δούμε την τριφυλλάρα μας ????
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Στην τελευταία συνέντευξη ο Πεδουλακης ρωτήθηκε για διαιτησία με Μπαρτσελονα Είπε οτι οι παίκτες και ο προπονητής δεν πρέπει να ασχολούνται με διαιτησία κτλ κτλ Σε κανένα σημείο δεν είπε όχι δεν αδικήθηκαμε και τέτοια Το αναφέρω γιατί ένα πολλοίς η γραμμή που έχουμε στο μπάσκετ χρόνια, οτι για διαιτησία δεν μιλάνε παίκτες και προπονητης, φέτος με Μπαρτσελονα προπαγανδιστηκε "οριστε, οι παίκτες σας δεν φωνάζουν"
Προτεινόμενες αναρτήσεις