Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι άσχετοι φίλε μου. Μια χαρά σχετικότατοι είναι που ζούνε σε μια κατάσταση όπου 9 στις 10 περιπτώσεις δεν χρειάζεται να τους πάρει κάποιος και να τους πει, "σφύριξε έτσι". Ξέρουν ποιος είναι ο ισχυρός, ποιος ελέγχει όλα τα κέντρα αποφάσεων, ποιος ελέγχει τους πίνακες των διαιτητών, ποιος μπορεί να τους κυνηγήσει ή να τους προστατέυσει.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που ακόμα αρνείται να δει τι συμβαίνει? Αν ήθελε ο εκάστοτε πρόεδρος του γαύρου θα μπορούσε να τα έχει ξεκόψει όλα αυτά. Αφήνει όμως να κυριαρχεί αυτή η αύρα, αφήνει τους διαιτητές να έχουν την τάση να τον βοηθήσουν.

Γιατί όμως? Αφού έχει καλύτερη ομάδα? Γιατί?

Θα σου πω εγώ γιατί. Για τον ίδιο λόγο που έχει 50-60-70 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Για τον ίδιο λόγο που παίρνει όλους τους ολαιτάν, ντε βινσέντι κοκ που κυκλοφορούν. Για να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τους πάρει κάποιος άλλος. Για να αποκλείσει το ενδεχόμενο να απειληθεί.

Χίλιες φορές να πληρώνει 2,5-3 μύρια παραπάνω σε συμβόλαια και να τους δίνει δανεικούς παρά να κινδυνεύσει να χάσει τα 25. Γιατί εκεί το αγγούρι μπαίνει στον πωπό.

Και αντίστοιχα, χίλιες φορές να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του πως δεν ξέρει τίποτα και όλοι είναι κακοί διαιτητές παρά να τους αφήσει ήσυχους και να μην μπορεί να πάρει την κούπα από τον γενάρη-φλεβάρη-μάρτη.

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

δεν εχω αναγκη κανενα σφυριγμα αλλα αν τα δινει ενας ασχετος εγω τι να κανω. ας μην ξανασφυριζουν οι ασχετοι να ξεμπερδευουμε

Για πες μας την τελευταία φορά που σε έσφαξαν;Αυτοί οι άσχετοι φαίνεται να έχουν μια αδυναμία στο κόκκινο.

Δημοσ.

Δεν είναι άσχετοι φίλε μου. Μια χαρά σχετικότατοι είναι που ζούνε σε μια κατάσταση όπου 9 στις 10 περιπτώσεις δεν χρειάζεται να τους πάρει κάποιος και να τους πει, "σφύριξε έτσι". Ξέρουν ποιος είναι ο ισχυρός, ποιος ελέγχει όλα τα κέντρα αποφάσεων, ποιος ελέγχει τους πίνακες των διαιτητών, ποιος μπορεί να τους κυνηγήσει ή να τους προστατέυσει.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που ακόμα αρνείται να δει τι συμβαίνει? Αν ήθελε ο εκάστοτε πρόεδρος του γαύρου θα μπορούσε να τα έχει ξεκόψει όλα αυτά. Αφήνει όμως να κυριαρχεί αυτή η αύρα, αφήνει τους διαιτητές να έχουν την τάση να τον βοηθήσουν.

Γιατί όμως? Αφού έχει καλύτερη ομάδα? Γιατί?

Γιατί αν χάσει αυτός το κέντρο εξουσίας, θα το πάρει ο απέναντι.

Η μηχανή θέλει πάντα λάδωμα και πάντα θα βρίσκεται κάποιος με λάδι και με επιθυμία να λαδώσει.

Σαμπώς το ίδιο δεν έγινε και το 2009 με τις μπουγάδες του Πατέρα? 

Δημοσ.

Μην ακουω ομως το "αν δεν εχεις ομαδα μην μιλας" και "ειναι κακοι διαιτητες"

Πωπω ρε μαλακα Αλαφουζε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ πεταξες παλι

Εχεις στον συλλογο ενα τμημα, το κορυφαιο την τελευταια 15ετια στην Ευρωπη και τι χρησιμοποιεις για παραδειγμα??? Τον αιωνιο αντιπαλο και την πετυχημενη διετια του?

Ελεος γαμω το ξεσταυρι μου, τι μαλακιες πετας?

Δεν θες να αναφερεις την Μπολονια? Δεν θες να αναφερεις την Αθηνα?

Οκ. Πες παραδειγμα απο μπαλα

Ηταν αναγκη να πεταξεις ΤΕΤΟΙΑ μαλακια?

Δημοσ.

Σας τα λεγα απτην 1η αγωνιστικη για τον Αλαφουζο τι καπνο φουμαρει και ειχατε πεσει να με φατε οτι ειμαι βαζελακι, μιρλας και τα σχετικα επειδη φαγατε τους φθηνους λαικισμους του περι διαιτησιας και χαιρονταν και οι απο κει κομπλεξικοι οτι μαλωνουμε μεταξυ μας ξερωγω και το χτυπαγανε.

Ο ανθρωπος ειναι χειροτερος απτον Τζιγκερ σε ολα τα επιπεδα. Σε ολα.

Και στα οικονομικα (τα ποια?)

Και στις μεταγραφες (ποιες?)

Και στο μανατζμεντ.

Και στο προφιλ της ομαδας οπως το διαμορφωνει ο ιδιος.

Και και και.

Ο ανθρωπος ειναι προκλητικος. Βρισκεται στον προεδρικο θωκο χωρις να εχει βαλει ουτε μισο ευρω απτην τσεπη του, το εργο του (γηπεδικο, ομαδα, παιχτες, χορηγοι, επενδυτες, εστω και παρασκηνιο) ειναι απολυτο 0 παντου και εχει το θρασσος να κανει και κοινωνικες κριτικες για τις αντιπαλες ομαδες, για τους διαιτητες, για την ΕΠΟ, για το εργο των Αγγελοπουλων. Δικαιωμα του. ΑΛΛΑ βγαινει και τα λεει αυτα ΩΣ ΤΙ? Ο ΙΔΙΟΣ τι στον &*%*%^* εχει κανει και απεκτησε και κυρος να μιλα δημοσιως ΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΟ για ολους τους αλλους? Ως προεδρος των 0 ευρω? Φιμωση, λοβοτομη και στον Καιαδα χθες μπας και απαλλαγουμε. Και ο ΠΑΟ 4η εθνικη γιατι οπως εδειξε η ιστορια ΜΟΝΟ ετσι θα απαλλαγουμε απτα καρκινωματα με πρωτο και καλυτερο τον συνεταιρο του Μαρινακη.

• Like 1
Δημοσ.

Το είπε και ο προεδρός σας για την τιτανοτεράστια Ολυμπιακάρα μας στο μπάσκετ, βουλώστε :lol:

Απο την άλλη ο τύπος χρησιμοποίησε τον μπασκετικό Ολυμπιακό ως παράδειγμα για να δείξει προφανώς ότι δεν είναι εμπαθής με τον Ολυμπιακό (υπάρχει και ένας ΣΚΑΪ στη μέση και χρειάζεται πελατεία, μην ξεχνιόμαστε), αλλά μόνο με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό που κάνει αίσχη (σε ελεύθερη μετάφραση αυτά)

Δημοσ.

Το είπε και ο προεδρός σας για την τιτανοτεράστια Ολυμπιακάρα μας στο μπάσκετ, βουλώστε :lol:

Απο την άλλη ο τύπος χρησιμοποίησε τον μπασκετικό Ολυμπιακό ως παράδειγμα για να δείξει προφανώς ότι δεν είναι εμπαθής με τον Ολυμπιακό (υπάρχει και ένας ΣΚΑΪ στη μέση και χρειάζεται πελατεία, μην ξεχνιόμαστε), αλλά μόνο με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό που κάνει αίσχη (σε ελεύθερη μετάφραση αυτά)

Μπα, το παρασυνθημα ειναι στο θεμα μπατζετ. Που ο ΟΣΦΠ εντωμεταξυ ειναι απτα μεγαλα μπατζετ της Ευρωλιγκας (ειδικα περυσι) αλλα ο Αλαφουζος ανακαλυψε το αντιθετο, γιατι ετσι τον βολευει να λεει.

Δημοσ.

Και δίκιο να έχεις δεν αναφέρεις τον αιώνιο αντίπαλο σαν παράδειγμα σε κανένα άθλημα όταν μπορείς να φέρεις σαν παράδειγμα από το ποδόσφαιρο ομάδες όπως Φεγερνοντ η Ντόρτμουντ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ποσα χρονια αυτη η καραμελα!!

Ελεος, 15 χρονων εισαι?

Αυτη την στιγμη ειμαι στο ελεος του Αλαφουζου. Αυτο τι σημαινει? Οτι μπορει να πεφτει ο Μανιατης στο κεντρο και να δινουν πεναλτυ επειδη "δεν εχω ομαδα να αξιζει"?

Τοσα χρονια το ακουω, και οταν γινεται εμφανης αδικια που την παραδεχεστε (κυριως με κανεναν Αστερα, αν η ιδια φαση ειχε γινει σε Παναθηναικος-Ολυμπιακος θα βρισκατε παλι δικαιολογια, οπως τοτε με τον Κατσουρανη) συνηθως διαβαζουμε "δεν εχουμε αναγκη τετοια"

Ε, δεν εχεις αναγκη το ενα σφυριγμα, δεν εχεις αναγκη το αλλο, αλλα συνεχιζεις να τα παιρνεις

Για αυτο θα πάνε ευρώπη οι γάβροι και θα ξεφτιλίζονται στη μπάλα μια ζωή . Και τα παίρνει τα σφυρίγματα επειδή δεν μπορεί αλλίώς ..... και στα μεταξύ μας ματς φάνηκε ότι η πανάθα διέλυσε το γάβρο και για αυτό είχε και θα έχει ανάγκη τα σφυρίγματα.....
Δημοσ.

Eλα ρε LRoi ταλιμπαν Αλαφουζου :-D

Μονο καλο απο το σημερινο οπου παρουσιαστηκε...ο Νταμπιζας! Αν εχετε το θεο σας, ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ!! Δηλαδη βρηκαμε τον νεο Χενες και λεμε "δεν γαμιεται που ηταν στις χρυσες εποχες Κοκκαλη της πρωτης εποχης και τραβαγε τις φανελες του Βαζεχα" οτι μπορει να πεταξε μαλακια και να ξεκινησε πολεμο με τον τρακη

Κοιτα ρε που θα μας σωσει ο τρακης

Ακου τι πιπες πεταει ο πουθενας. Αυτος δεν πρεπει να ξερει καν απο ποια χωρα ηταν ο Βαζεχα ξερω γω

Εντωμεταξυ απο το "που να βρουμε ανθρωπο να βαζει λεφτα και να τρεχει την ομαδα", ο εκβιασμος εγινε "που να βρουμε ανθρωπο να τρεχει την ομαδα". Με 5+5Μ μπατζετ, ακομα και εγω ή ο midi ή ο anubis αν ειχαμε λυμενο το βιοποριστικο και ειχαμε 5 γνωριμιες την τρεχαμε την ομαδα, αφου λεφτα δεν προκειται να βαλει ουτε αυτός ούτε κανενας, 10 εκατομμυρια εσοδα εχει για πλακα ο Παναθηναικος

Δημοσ.

A, ωραιο και το αλλο του φουζου, τελος η ΔΑ, παμε Λεωφορο

Ωραιος Φουζε. Λεωφορο μια χαρα, αλλα με ΔΑ τελος επειδη δεν εχουμε φραγκα?

Και σε 5 χρονια που θα γκρεμιστει η Λεωφορος τι?

Ειχε υποσχθει θα λυσει το θεμα της ΔΑ, το "κανω τον μαλακα προς το παρον, το αφηνω να κρεμεται, και σε 5 χρονια ποιος ζει ποιος πεθαινει" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

Δημοσ.

Εγω το εχω πει.Χρειαζεται συγκεντρωση,απο ολους σας εξω απο το ΣΚΑΙ απο την Παιανια,οπου βρισκεται αυτος τελοσπαντων και να του ριξετε οτι καντηλια εχετε,να καταλαβει οτι δεν τον γουσταρετε,να σηκωθει να φυγει.Να καταλαβει οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟΣ και @@@@@@@@@,δεν κανει ουτε για τον ΠΑΟ ουτε καν για τοπικο πρωταθλημα.Καθεστε και τον ανεχεστε,ενω τον Τζιγκερ που τουλαχιστον ηταν οτι ηταν αλλα εσκαγε λεφτα,τον πεθανατε,του βγαλατε τον καρκινο.Αυτον εδω μονο απο insomnia,prasinanea και twitter τον κραζετε..Θελει να ξεσκεπασει και την παραγκα λεει,δεν τον εχω ικανο ουτε να διωξει τον κηπουρο της Παιανιας (Αν βεβαια του δωσει καμια καλη αποζημιωση κατι γινεται)

Δημοσ.

Ποιος να τον τρεξει?

Εγω ο midi o slim και ο anubis?

Αφου βλεπεις οτι ο Φορεας δεν χαλιεται, την Παρασκευη να δουμε τι θα πει στον Κεντρικο

Οπως και στο μπασκετ, ουτε κιχ για Ζοτς

Δεν ξερω αν παιζουν εσωτερικα των οργανωμενων ή ειναι η κριση και ο κοσμος δεν ασχολειται ή γουσταρουν τρακη/αλαφουζο

Αυτο που ξερω ειναι πως οταν κανεις Φορεα οργανωμενων και εισαι - γιατι ειναι -το πιο δυναμικο κομματι, θα πρεπει να εισαι μπροσταρης και στις δυσκολες αποφασεις και οχι "ε, μην χαλασουμε κι αλλο το κλιμα" 

Οπως υποτιθεται κραζουμε τον Βγενοπουλο, τον Πατερα, δεν ξερω γω ποιον γιατι δεν βγαινει μπροστα (ασχετο που αυτοι οι ανθρωποι βαλαν τα ωραια και πολλα λεφτα τους και βγηκαν μπροστα και τους φαγαν αλλοι) ετσι εχω αρχισει να χαλιεμαι με το συνδεσμιακο. Δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε εμας τους οπαδους του ΣΚ να τραβηξουμε τον κοσμο, πρεπει το οργανωμενο κομματι να βγει μπροστα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...