MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Βασικα αποσο θυμαμαι, το παραμυθακι της διαιτησιας στο μπασκετ αλλοι το αναμασανε εδω και χρονια καθε βδομαδα. Εμεις 4-5 ματς συγκεκριμενα εχουμε για τα οποια διαμαρτυρομαστε (απο το τοπ16 εως και τελικους φ4) και αν καποιος γαυρος υποστηριζει οτι σε αυτα τα παιχνιδια η διαιτησια δεν εσφαξε τον ΠΑΟ να ερθει να μας το δηλωσει εδω με τα αναλογα επιχειρηματα του. Διαφορετικα να παψει η καραμελα "των Παναθηναικων που κλαιγονται για τη διαιτησια στο μπασκετ". Τα ματς συγκεκριμενα και με στοιχεια ειναι τα παρακατω. Ουτε αερολογιες α λα γαυροι, ουτε λεμε-λεμε να το πιστεψουμε, ουτε τιποτα. Απλα πραγματα: Βερολινο τελικος με ΤΣΣΚΑ, η διαιτησια ηταν κοντα στο 90-10 υπερ των Ρωσσων στο 2ο ημιχρονο. 2005 Μακαμπι 2011 Μπαρτσελονα 1ο εκτος 2012 ΤΣΣΚΑ ημιτελικος 2013 Μπαρτσελονα 1ο κυριως και 5ο εκτος
hashashin Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τελικα καλο ειναι οταν μιλαμε για διατησια να μιλαμε συγκεκριμενα με φασεις και επιχειρηματα,λογια του τυπου "ολο κλαψες ειστε κτλ"απο γαυρους αλλα και εμας, ειναι το απολυτο τιποτα και με συλλογισμους δημοτικου απλα εκτιθονται περισσοτερο. Απαραιτητο φυσικα ειναι να ξερουν μπασκετ,γιατι εχω ακουσει κατι αποψεις απο καποιους που πρεπει να ειναι ασχετοι με το αθλημα.
DKNI Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Απλα δεν γινεται ρε παιδια οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος η διαιτησια να ειναι 50-50,οταν κερδιζει ο ΠΑΟ να ειναι 80-20 υπερ του αντιπαλου η διαιτησια και να κερδιζει και τα κορακια α@@δατα αλλα οταν χανει ο Παναθηναικος η διαιτησια να ειναι 95-5 κατα του ΠΑΟ και απλα δεν μπορεσε να νικησει και τους κορακες.Και αν πιστευετε οτι η ΤΣΣΚΑ προχθες δεν σπρωχτηκε και οτι η διαιτησια ηταν 50-50 οκ παω πασο... Ποια ακριβως παραπονα εχεις τις τελευταιες χρονιες απο την διαιτησια που ειχες με Τσσκα, Μπαρτσελονα ειδικα σε κρισιμα ματς? Γιατι εμεις ως Παναθηναικος εχουμε αρκετες και με ΤΣΣΚΑ και με Μπαρτσελονα και με Ρεαλ Επισης, αυτο το "παντα" δεν το λες και στους δικους σου για την Ελλαδα? Συμφωνα με το 80% των γαυρων ο Παναθηναικος πρεπει να ειχε ζητημα 5 πρωταθληματα Ελλαδα αφου τα αλλα τα κλεψαμε Αλλαξε λοιπον στο ποστ σου τις θεσεις Παναθηναικος<->Ολυμπιακος, βαλε οπου Ευρωλιγκα<->Α1 και πες μου αν θα μπορουσα να το ειχα γραψει εγω για εσας και τις αντιδρασεις σας τοσα χρονια για την Ελλαδα Τα ματς συγκεκριμενα και με στοιχεια ειναι τα παρακατω. Ουτε αερολογιες α λα γαυροι, ουτε λεμε-λεμε να το πιστεψουμε, ουτε τιποτα. Απλα πραγματα:Βερολινο τελικος με ΤΣΣΚΑ, η διαιτησια ηταν κοντα στο 90-10 υπερ των Ρωσσων στο 2ο ημιχρονο. 2005 Μακαμπι 2011 Μπαρτσελονα 1ο εκτος 2012 ΤΣΣΚΑ ημιτελικος 2013 Μπαρτσελονα 1ο κυριως και 5ο εκτος 2013 το ματς στην Ρωσσια με την Χιμκι. Ενα ματς που θα εδινε 1ια στον ομιλο και θα παιρναμε την Φενερ αντι για την Ρεαλ στον ομιλο μας στο Τοπ16 Πρεπει να ειναι η 21343η φορα που αποδεικνυεται ποσο "αντικειμενικη" ειναι η Sportgay
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ελπιζω ο δημητρακης να κλεισει τον ομπραντοβιτς γιατι βλεπω αυριο το πρωι να τον κλεινει ο προεδρος της ρεαλ.
8elwADSL Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ελπιζω ο δημητρακης να κλεισει τον ομπραντοβιτς γιατι βλεπω αυριο το πρωι να τον κλεινει ο προεδρος της ρεαλ. Δεν πρόκειται έτσι κ αλλιώς θεωρεί την χρονιά επιτυχημένη και αν πάρει και το πρωτάθλημα ο άρτζι τον βλέπω να του κάνει και νέο συμβόλαιο.Δυστηχώς όπως τον κόβω τον τράκη δεν φαίνεται να του περνάει η ιδέα αλλαγής προπονητή από το μυαλό θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με τον "δικό του" πεδουλα.
Demon13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μονο εγώ είδα οτι έσμποχναν οι διαιτητές τον γάβρο; Τις αμφισβητούμενες φάσεις δεν μας τις δώσαν δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν τον θέλω τον Ομπραντοβιτς. Έκανε τον κύκλο του.
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν παει ο ζελικο στη ρεαλ παρτυ θα κανει, με το budget που θα εχει. Ο λασο ειναι για να παει στο φαρ ουεστ αν θεωρειται προπονητης εγω ειμαι ο χουντινι.
Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μονο εγώ είδα οτι έσμποχναν οι διαιτητές τον γάβρο; Τις αμφισβητούμενες φάσεις δεν μας τις δώσαν δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν τον θέλω τον Ομπραντοβιτς. Έκανε τον κύκλο του. Αληθεια ρε,εσυ που ειδες το σπρωξιμο? για πες..
Demon13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Υπάρχει κάποιος λόγος να σου πω ρε; Αφού οτι και να πω δεν θα συμφωνήσεις. Μην χάνουμε τον καιρό μας. Εσύ δεν το δες, εγώ το είδα πάμε παρακάτω. Πάντως την ίδια απορία με σένα ειχα πολλές φορές και στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εισαι βαζελος και φαινεται... Χα χα.. Ολοι οι αλλοι Παναθηναικοι ειπαν ενα μπραβο,εσυ...Ειδες σπρωξιμο απο την Διαιτησια,αλλα ξεχασα,ηταν και ο Μαρινακης εκει,ε δεν γινεται να μην βαλει και λιγο το χερακι του,τι σκατα πηγε να κανει στο Λονδινο Κυριακατικα...
DKNI Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ΔΓ "Η χρονια ειναι πετυχημενη" με ενα Κυπελλο τον Μαρτη και μια προκριση στους 8 ως 4ος που επεφτες πανω στην Μπαρτσελονα Οσοι προβλεψαμε τοτε οτι κατι τετοιες γραφικοτητες που επι Ομπραντοβιτς δεν λεγονταν με τιποτα, θα γυρισουν μπουμερανγκ, ειμασταν οι κακοι Και επειδη δυστυχως τα εχει φερει η τυχη ετσι που μαθαινω καποια πραγματα απο την ΚΑΕ, δεν βλεπω να αλλαζει κατι την επομενη διετια
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν πειραζει. Μονο αν φαει κανα 2 φαπες θα μαθει. Βεβαια μεχρι τοτε ο ζοτς θα ειναι αλλου και μετα εκει που εφτυνε θα παρακαλαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις