Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου? Δεν ενεπλακην ο χοντρος σημερα με καποια εντολη

Απλα οταν εχεις εναν τυπο που περναει το προφιλ του γενικου δερβεναγα ο οποιος ειναι ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ τοτε τα στρατιωτακια, τον γλυφουν και χωρις να εχουν παρει εντολες

Ειδικα αφου αυτος μετα δηλωνει "δεν ασχολουμαι, δεν ξερω, δεν ειδα"

Αν, για να καλυψει τον κωλο του, ελεγε "δεν τα χρειαζομαστε αυτα στον Ολυμπιακο, να τιμωρηθουν οι κυριοι" τοτε οι Γιαχοι θα αφηναν και κανα ψιχουλο

Οταν ομως βλεπουν πως ο Big Boss καλωσοριζει καθε δωρο, ακομα και αν δεν το ζητησε, και οτι δεν παριστανει τον "δικαιο" εστω για τα ματια του κοσμου, μλκες ειναι να μην πονταρουν οτι "δωστο τωρα στον Ολυμπιακο το σφυριγμα γιατι ειναι η safe επιλογη"

Πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όχι γιατί με βολεύει (μπορώ να μην ποστάρω στην τελική) αλλά γιατί εγώ όπως και η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου του ΟΣΦΠ έχει πλέον δει ξεκάθαρα(εδώ και ένα χρόνο βασικά) ότι ο τύπος συγκρίνεται με τον Μάκαρο.

Ούτε σαν φίλαθλος τον θέλω στο ποδόσφαιρό μας ούτε σαν Ολυμπιακός.

Το ποστ δεν το γράφω για καμία εξιλέωση ή δε ξέρω 'γω τι, αλλά όταν βλέπω σωστές απόψεις δε μπορώ παρά να συμφωνώ μαζί τους και ας είναι από αντίπαλα στρατόπεδα και να τις επισημαίνω 

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αυτο!

Ανουβη, δεν έγραψα οτι το έχει κάνει ο Αλαφουζος. Ενα ερώτημα έκανα.

Αν το ερώτημα εσυ το λαμβάνεις ως δεδομένη απάντηση και μου το χρεώνεις, τοτε έχεις προβλημα αντίληψης. (το 2ο μισο του ποστ μου που παράθεσες, γράφει αυτο που έγραψε παραπάνω και ο DNKI)

Εχει περασει κανενος απο το μυαλο του οτι ισως εμπλεκεται και ο ΠΑΟΚ σε ολο αυτο? Αυτο εννοω στο θεμα περι διαιτησιων και αυτα..Επισης να πω και κατι αλλο που δεν ξερω κατα ποσο στεκει,το ακουσα απο εναν σημερα και οταν εκατσα και το σκεφτηκα που φαινεται καπως ρεαλιστικο και θελω και την γνωμη σας.καταρχην θελω να μου πει καποιος,ο ΠΑΟΚ φετος,μπορει να παιξει κανονικα Ευρωπη ή ειναι τιμωρημενος απο περυσι για τα επεισοδια?

Δημοσ.

Ναι ο σαββιδης εμπλέκεται ο χοντρός ειναι αθώος.Ελεος ρε πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κατι υποψιαζομαι οτι η Στεαουα Βουκουρεστιου κρυβεται πισω απτα σημερινα...

Επισης δεν σας φαινεται λογικοτερο να το εστησε η Γαλατασαραι για να υποβαθμισουν ως Τουρκοι το ελληνικο ποδοσφαιρο? Ας μη γελιομαστε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τι έχω δει και τι έχω ακούσει δεν λέγεται.Επειδή μας πηδούσαν τα πέτρινα χρόνια λέει ο άλλος πρέπει να κάνουμε και εμείς τα ίδια.Ο άλλος λέει ότι δεν το έστησε έτσι ο χοντρός.Δηλ. και αν το έστηνε έτσι τι θα του έκαναν τα τρία δύο;Να σηκωθεί και να φύγει μαφιόζους δεν θέλουμε στην ομάδα μας.Από κει και πέρα το να λέμε ότι όλοι οι τίτλοι του Ολυμπιακού είναι ψεύτικοι αυτό είναι το άλλο άκρο. Όταν είχα στην  Ομάδα μου Τζιοβάνι Ζάχοβιτς Ριβάλντο Γκαλέτι  Τζόρτζεβιτς και πόσους ακόμα παιχταράδες δίκαια τα έπαιρνα τα πρωταθλήματα είχα και παίχτες και ομάδα.Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δημοσ.

Aπο γαυρους του φορουμ? Τρια: dismember, rabican, FilipposMD.

LRoi, Chris85 και σια θα λεγανε για τον τρακη, τον αγκωνιδη και τα σκριν του Μπατιστ χοντρου με τον κωλο που δε δινονται επιθετικα :D

Φιλε, δεν με νοιαζει. Με 6 ευρωπαικα δεν εχω κανενα κομπλεξ να αποδεχτω οτι εχουν μαγκιορικη και @@δατη ομαδα. Ριξαν 20ποντακια στα ρωσσακια και τον Μεσινα και τα σβησαν απτο χαρτη 2η φορα (με 50-50 διαιτησια βεβαιως, κατι που δε βλεπουμε και πολλες φορες σε αγωνες των Ρωσσων), συνεπως αξιζουν επαινων.

Καλα δες αν σου εχω δωσει συγχαρητηρια για κατακτησεις Πρωταθληματων και Ευρωλιγκας και μετα ξαναμιλαμε.

Υ.Γ.1 Στο παραπανω ποστ ξεχασες να αναφερεις τον Σπανουλη.

Υ.Γ.2 Ο Γουος που βρισκεται? 

Υ.Γ.3 Σας ελεγα οτι η φετινη ομαδα εχει χημεια και οτι μπορουσε να παρει την Μπαρτσελονα στο Σεφ. ΤΕλικα εχασε απο τη μπαρτσα, αλλα τα οσα ελεγα ειδατε τωρα οτι ισχυουν.

Υ.Γ.4 Τελικα η Τσσκα σπρωχνεται απο την Ευρωλιγκα? Δε σας ειπα οτι ειναι υπερβολες τα οσα ανεβαζατε για τη διαιτησια/?

Δημοσ.

Υ.Γ.4 Τελικα η Τσσκα σπρωχνεται απο την Ευρωλιγκα? Δε σας ειπα οτι ειναι υπερβολες τα οσα ανεβαζατε για τη διαιτησια/?

Eφοσον επαιξαν (μονο) εσενα 50-50 σε 1 απτα 30 παιχνιδια της σεζον, πραγματι εχεις δικιο, ηταν υπερβολες, μπορουμε να αγνοησουμε καμια 10ρια φετινα παιχνιδια και καμια 10ρια περσυνα. Τα λεγες εσυ, τα λεγες!

Να σου πω: Μελετας Γκεμπελς τελευταια?

Δημοσ.

Γελαει ο πλανητης!

Στην Βιτωρια ακομα πετανε αντικειμενα

Ποτε ειχε προβλημα ο Ολυμπιακος ή η Μπαρτσελονα ή η ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλιγκα οταν παιζανε μεταξυ τους?

Δημοσ.

βγήκε και είπε συγγνώμη ο άλλος, τι να το κάνεις όταν κατέστρεψες τον τελικό; αυτός την έκανε την ζωη του τώρα με τόσα λεφτά, ανάγκη  δεν έχει

Δημοσ.

Μονο οταν παίζει εναντίον του καημένου του κατατρεγμενου και αδικημένου των 6 Ευρωπαικών και πόσων τελικών ή final 4. Εναντίον των άλλων παιζει πάντα 50-50.

Σε καμία περίπτωση δεν παιζει να ειναι 60-40 αλλά ο άλλος να ειναι τόσο καλός ωστε να τη νικαει(οπως έγινε δηλαδη προχθές με Ολυμπιακο)

Αυτά άλλωστε μπορει μονο ο κατατρεγμένος να τα κάνει εναντίων όλων ωστε η νικη να έχει θριαμβευτικό χαρακτήρα.

Ελεος απλά.

Υποτιμάτα κάποιοι τα 6 ευρωπαικά του ΠΑΟ και τη δόξα που έχει με τέτοιες υπερβολές.

man of steel

δε μπορεις να ξέρεις ούτε αν στήθηκε ούτε τι έγινε.

Θεωρεις λογικό ο χοντρός να στήσει ένα...κυπελλάκι? Αποκλείεται δηλαδή να ηταν όντως μλκια των διαιτητών οπως έχει συμβεί άπειρες φορές σε δεκάδες παιχνίδια? Το ματς μια φάση το έκρινε. Το χέρι του Μανιάτη που το πηρε πάνω του ο επόπτης.

Υπερασπίζομαι αυτο που έιπε ο DNKI...Απλα θέλουν να πηγαίνουν με τον πιο δυνατο οι διαιτητές.

Δημοσ.

Ο παο έχει βαριά φανέλα με 6 ευρωπαικά και όλοι ξέρουμε ότι έχει γράψει μοναδική ιστορία στο χώρο του μπάσκετ........

Δημοσ.

Ο παο έχει βαριά φανέλα με 6 ευρωπαικά και όλοι ξέρουμε ότι έχει γράψει μοναδική ιστορία στο χώρο του μπάσκετ........

Απλα δεν γινεται ρε παιδια οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος η διαιτησια να ειναι 50-50,οταν κερδιζει ο ΠΑΟ να ειναι 80-20 υπερ του αντιπαλου η διαιτησια και να κερδιζει και τα κορακια α@@δατα αλλα οταν χανει ο Παναθηναικος η διαιτησια να ειναι 95-5 κατα του ΠΑΟ και απλα δεν μπορεσε να νικησει και τους κορακες.Και αν πιστευετε οτι η ΤΣΣΚΑ προχθες δεν σπρωχτηκε και οτι η διαιτησια ηταν 50-50 οκ παω πασο...

• Like 1
Δημοσ.

του καημένου του κατατρεγμενου

Ελεος απλά.

Θα ξεκινησω κι εγω με την φραση ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ.

Και αυτο γιατι.........αν αυτοι χαρακτηρισμοι για μια ομαδα που τα τελευταια 15 χρονια ειναι η καλυτερη ΟΜΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ, (δεν με νοιαζει για Ελλαδα τα χαριζω ολα τα Πρωταθληματα) που τους εχει κανει ολους να υποκλινονται στο μεγαλειο της με το μπασκετ που επαιξε, με τους παιχταραδες που εχουν ερθει σ'αυτην την ομαδα και οι περισσοτεροι εχουν τιμησει οχι τον Παναθηναικο μονο αλλα το Ελληνικο μπασκετ,με τους Ελληνες παιχτες που επαιζαν σ'αυτην την ομαδα και ηταν ο κορμος της Εθνικης Ελλαδος και μας εφεραν τοσες επιτυχιες αν ΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι ειναι ΚΑΗΜΕΝΟΙ και ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ φαντασου τι ειναι ολοι οι υπολοιποι.

Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Ολυμπιακο και για καθε αλλη ομαδα που κανει την ΕΛΛΑΔΑ πανω απ'ολα ΠΡΩΤΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ με καθε τροπο στο συγκεκριμενο αθλημα σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ.

Νομιζω ειναι τραγικοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι οποιος και να τους λεει(εστω και για να νευριασει/πειραξει τον αλλον) ειτε ειναι απο την πλευρα του Παναθηναικου ειτε απο την πλευρα του Ολυμπιακου.

Το οτι τοσα χρονια εκαναν μια τεραστια προσπαθεια δυο αδερφια(ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ) οι οποιοι εχουν κανει την ομαδα αυτη να τα εχει σαρωσει ολα τα τροπαια και επισης αλλα δυο αδερφια(ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ) οι οποιοι επισης με εχουν σαρωσει ολα τα τροπαια(την τελευταια χρονια)αλλα συνεχιζουν το ιδιο δυναμικα(γιατι σ'εμας εχουν αλλαξει αρκετα απο περυσι) δεν υπαχει περιπτωση ΟΟΟΟΟΛΗ αυτη την προσπαθεια να την αμαυρωσει να την αμαυρωσει κανενα πρεζακι κανενας χοντρος ή οποιοσδηποτε εμφανιστει στην πορεια.

Χαρηκα περυσι παρα πολυ(και αν θελετε ανατρεξτε και στα περσινα μηνυματα μου) οταν ο Ολυμπιακος πηρε την Ευρωλιγκα και θα χαρω και φετος αν την ξαναπαρετε γιατι στην τελικη θα το αξιζετε και δεν χωραει καμια αμφιβολια.Ειμαι μαζι σας και παμε να το παρουμε κι'αυτο απο τους κωλ!#@ σπανιολους.

Cossutius δεν τα βαζω μαζι σου απλα ηταν ενα ξεσπασμα γιατι βλεπω τουλαχιστον τις τελευταιες δυο μερες απο την ημερα που ξεκινησε το final 4 οι μεν και οι δε να λενε καποιους χαρακτηρισμους για δυο κορυφαιες ομαδες και δεν καταλαβαινω αν αυτο το κανουν ειπιτηδες ή το πιστευουν κιολας.

Υ.Γ.Δεν τα λεω με επιθετικο υφος φιλικα(οχι προσωπικα το ξαναλεω απλα ηταν η αφορμη για καποια πραγματα που ηθελα να πω) μιλαω να το ξερεις κι αν σε πειραξε κατι απ'οσα ειπα να μου το πεις και θα σου ζητησω συγνωμη.

Nossa φιλε και καλη επιτυχια το βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ξεκινησω κι εγω με την φραση ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ.

Και αυτο γιατι.........αν αυτοι χαρακτηρισμοι για μια ομαδα που τα τελευταια 15 χρονια ειναι η καλυτερη ΟΜΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ, (δεν με νοιαζει για Ελλαδα τα χαριζω ολα τα Πρωταθληματα) που τους εχει κανει ολους να υποκλινονται στο μεγαλειο της με το μπασκετ που επαιξε, με τους παιχταραδες που εχουν ερθει σ'αυτην την ομαδα και οι περισσοτεροι εχουν τιμησει οχι τον Παναθηναικο μονο αλλα το Ελληνικο μπασκετ,με τους Ελληνες παιχτες που επαιζαν σ'αυτην την ομαδα και ηταν ο κορμος της Εθνικης Ελλαδος και μας εφεραν τοσες επιτυχιες αν ΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι ειναι ΚΑΗΜΕΝΟΙ και ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ φαντασου τι ειναι ολοι οι υπολοιποι.

Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Ολυμπιακο και για καθε αλλη ομαδα που κανει την ΕΛΛΑΔΑ πανω απ'ολα ΠΡΩΤΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ με καθε τροπο στο συγκεκριμενο αθλημα σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ.

Νομιζω ειναι τραγικοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι οποιος και να τους λεει(εστω και για να νευριασει/πειραξει τον αλλον) ειτε ειναι απο την πλευρα του Παναθηναικου ειτε απο την πλευρα του Ολυμπιακου.

Το οτι τοσα χρονια εκαναν μια τεραστια προσπαθεια δυο αδερφια(ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ) οι οποιοι εχουν κανει την ομαδα αυτη να τα εχει σαρωσει ολα τα τροπαια και επισης αλλα δυο αδερφια(ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ) οι οποιοι επισης με εχουν σαρωσει ολα τα τροπαια(την τελευταια χρονια)αλλα συνεχιζουν το ιδιο δυναμικα(γιατι σ'εμας εχουν αλλαξει αρκετα απο περυσι) δεν υπαχει περιπτωση ΟΟΟΟΟΛΗ αυτη την προσπαθεια να την αμαυρωσει να την αμαυρωσει κανενα πρεζακι κανενας χοντρος ή οποιοσδηποτε εμφανιστει στην πορεια.

Χαρηκα περυσι παρα πολυ(και αν θελετε ανατρεξτε και στα περσινα μηνυματα μου) οταν ο Ολυμπιακος πηρε την Ευρωλιγκα και θα χαρω και φετος αν την ξαναπαρετε γιατι στην τελικη θα το αξιζετε και δεν χωραει καμια αμφιβολια.Ειμαι μαζι σας και παμε να το παρουμε κι'αυτο απο τους κωλ!#@ σπανιολους.

Cossutius δεν τα βαζω μαζι σου απλα ηταν ενα ξεσπασμα γιατι βλεπω τουλαχιστον τις τελευταιες δυο μερες απο την ημερα που ξεκινησε το final 4 οι μεν και οι δε να λενε καποιους χαρακτηρισμους για δυο κορυφαιες ομαδες και δεν καταλαβαινω αν αυτο το κανουν ειπιτηδες ή το πιστευουν κιολας.

Υ.Γ.Δεν τα λεω με επιθετικο υφος φιλικα(οχι προσωπικα το ξαναλεω απλα ηταν η αφορμη για καποια πραγματα που ηθελα να πω) μιλαω να το ξερεις κι αν σε πειραξε κατι απ'οσα ειπα να μου το πεις και θα σου ζητησω συγνωμη.

Nossa φιλε και καλη επιτυχια το βραδυ.

Και ομως υπαρχουν βαζελοι οι οποιοι εχουν αμφιβολιες και παρα πολλες μαλιστα..Οτι ο Ολυμπιακος παιζεται παντα 50-50 ενω ο ΠΑΟ  ΠΑΝΤΑ 80-20 κατα του.. Ε ελεος απλα.Αντι οι μεν και οι δε να κατσουν να χαρουν που τουλαχιστον στην Ευρωπη στο Μπασκετ εχουμε κατι που μπορουμε να δουμε και να μας φερει Ευρωπαικο τιτλο στην Ελλαδα καθομαστε και λεμε μαλακιες ο ενας για τον αλλον.Ειναι σαν να παιζει η Εθνικη,να παει τελικο Μουντιαλ και ολοι οι Ελληνες να βριζονται και να μαλωνουν μεταξυ τους γιατι πηρε 3 παικτες του Ολυμπιακου και οχι 5 ενω πηρε 7 του ΠΑΟ αντι για 2 και κατι τετοια..Καλη η καζουρα αλλα πολλα λεγονται σοβαρα σε υφος επιθετικο.Μακαρι για μενα σημερα να βλεπαμε εναν Ελληνικο τελικο,με 15000 Ελληνες στο Λονδινο,χωρις κενες θεσεις και μαλακιες..Γεματο ολοι μαζι απο τις 7 με γιουχα και τραγουδι στον μικρο τελικο και γεματο για εναν Ελληνικο τελικο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...