margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Εγω εχω ξαναπει οτι η διαργανωση εχει προβληματα. Δε γινεται ομως απο τη μια να την απαξιωνεις κι απο την αλλη να αναφερεις τους τιτλους που σου εδωσε. Φυσικα και μικρο ποσοστο Ελληνων ασολειται με το μπασκετ, συγκριτικα με το ποδοσφαιρο. Ποσο μαλλον σ ενα πρωταθλημα που μονο εμεις παρακολουθουμε. Κατα τ αλλα, ειναι απολυτα λογικο το αθλημα να μαζευει περισσοτερο κοσμο, οταν φερνει και τιτλους! Εκτος αν πιστευεις οτι οι 20.000 που πανε στο οακα , βλεπαμε μπασκετ και νωριτερα. Οι μισοι απ αυτους ΔΕ γνωριζουν ουτε κανονισμους, ουτε συστηματα, τακτικες κλπ. Οσον αφορα εμενα προσωπικα, εγω "φιλε" μου πηγαινα σε ομαδα μπασκετ απο το δημοτικο ακομα. Κι υπαρχουνε και φωτογραφικα ντοκουμεντα
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Και εγω απο το δημοτικο επαιζα αρα συνεπως και εβλεπα. Εγω ομως δεν ειπα ποτε το μπασκετ - μπασκετακι και μετα να λεω τους τιτλους. γιατι αν ειναι ετσι ουτε την νικη μας με τους αμερικανους στο μουντομπασκετ επρεπε να πανηγυρισουμε. Δεν απανταγα σε εσενα ομως αλλα στον lroi που κανει τον δικηγορο.
DKNI Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Χριστος Ανεστη αδελφια, χαμηλωστε τους τονους δεν χρειαζεται Να, πχ, μετα απο αρκετες μερες μπαινω στο Παναθηναικο τοπικ και μαθαινω ξαφνικα οτι ολοι οι γαυροι δεν ενδιαφερονται να γραψουν στο τοπικ τους για τη δικη τους ομαδα, θελουν να γραφουν εδω για να μας πεισουν για την ανωτεροτητα του γαυρου σε ενα αθλημα που Α-ΧΑ!!! τι συμπτωση!!! Το ξαναθυμηθηκαν 14 χρονια μετα!!! Επισης μαθαινουμε οτι "κατι παικτακια" αποκαθηλωσαν τον Παναθηναικο αλλα αυτα τα "κατι παικτακια" ειναι καλυτερα απο τα αλλα παικτακια του Παναθηναικου γενικα αυτα τα "παικτακια" του Ολυμπιακου, εχουν γινει λαστιχο. Αν πχ μιλαμε για τις ομαδες "πολυ θα ηθελες να ειχες Σλουκα/Μαντζαρη/Χαιντζ". Αν μιλαμε πχ για Σπανουλη τοτε "με κατι παικτακια πηρε Ευρωλιγκα", γενικα οι παικτες του Ολυμπιακου δεν εχουν οι ανθρωποι δικοι τους υποσταση, γινονται λαστιχο απο ΝΒΑερς αν θελουμε να την πουμε στην ομαδα του Παναθηναικου σε παικτες για Α2 αν θελουμε να βγαλουμε τον Σπανουλη τον Ελληνα Ματζικ Τζονσον
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Aνιστορητος εσυ ησουν. Αρχισες να καυχιεσαι και οταν σου παν οτι καποιος το εχει ξανακανει μας μετρουσες ποσους ποντους την εχεις. Λογικο οταν εχεις ως σημειο 0 την περσυνη χρονια. Νταξει βεβαια εδω καυχιεστε για το γυναικειο ταβλι που δεν βλεπεται δεν θα χαμε για το ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ που δεν το βλεπει κανενας τετοια... Oταν σε γλεντουσα με τομιτς, ταρπλευ, τζονσον, σιγαλα, φασουλα και λοιπους, μαλλον θα ησουν αγεννητος..
LRoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Aνιστορητος εσυ ησουν. Αρχισες να καυχιεσαι και οταν σου παν οτι καποιος το εχει ξανακανει μας μετρουσες ποσους ποντους την εχεις. Λογικο οταν εχεις ως σημειο 0 την περσυνη χρονια. Νταξει βεβαια εδω καυχιεστε για το γυναικειο ταβλι που δεν βλεπεται δεν θα χαμε για το ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ που δεν το βλεπει κανενας τετοια... Πρώτον το come back των -19 απέναντι στο απόλυτο φαβορί το έκανε ο Ολυμπιακός, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεύτερον ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους 8 ανιστόρητε φίλε μου. Τρίτον, πρωταθλητή των σπορ παντοτινέ, ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο, μπάσκετ, στίβο είμαι πρωταθλητής. Πάρε εσύ τον τίτλο στο τάβλι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Oταν σε γλεντουσα με τομιτς, ταρπλευ, τζονσον, σιγαλα, φασουλα και λοιπους, μαλλον θα ησουν αγεννητος.. Σιγα τα γλεντια που 'κανες ρε μερακλη 4 σεζον ολες κι ολες! Αντε και τα 2 φαιναλ-4, το 1 το πηρε ενθυμιο ο (πραγματικος) γλεντζες ο Ζοτς και ξεκινησε να χτιζει καριερα μαντεψε σε ποιανου την πλατη. Αλλα αμα λετε γλεντια τις 4 σεζον υπεροχης στην Α1, οι 15 σεζον κυριαρχιας σε Ελλαδα και Ευρωπη τι ειναι? Το point ειναι οτι σαν πολλα δε λετε για ενα αθλημα που ανεξαρτητως τι εχει κανει ο ΠΑΟ, μεχρι πριν 1 χρονο λεγατε οτι δεν ασχολειστε καν οι περισσοτεροι απο σας?
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σηκωσες κεφαλι οταν απαξιωσε ο Κοκκαλης την ομαδα, και επαιζες μονος του. Εκτος αν περιμενες να σε κοντραρω με Μαρκί Πέρι, Γκόρενς και Γιούρακ ή αν θεωρεις τη νικη επι του ψοφιου ΟΣΦΠ κατόρθωμα. Εμεις προσωπικα, στη μπαλα, σε πτωματα δεν ασελγουμε. Οταν μπήκαν οι Αγγελόπουλοι, ξεμπροστιάσαν την παραγκα σου ωραια και ομορφα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σηκωσες κεφαλι οταν απαξιωσε ο Κοκκαλης την ομαδα, και επαιζες μονος του. Εκτος αν περιμενες να σε κοντραρω με Μαρκί Πέρι, Γκόρενς και Γιούρακ ή αν θεωρεις τη νικη επι του ψοφιου ΟΣΦΠ κατόρθωμα. Εμεις προσωπικα, στη μπαλα, σε πτωματα δεν ασελγουμε. Καλα παραμυθια αυτα, πες μας τωρα και για την Ευρωπη αν οφειλουμε το ευχαριστω μας στον Κοκκαλη, γιατι ετσι οπως καταλαβαινω μαλλον χαρη στον Κοκαλη κερδισαμε Μπαρτσελονες, Μακαμπι, Κιντερ, ΤΣΣΚΑ κλπ κλπ κλπ. Οταν μπήκαν οι Αγγελόπουλοι, ξεμπροστιάσαν την παραγκα σου ωραια και ομορφα.. Α ετσι παει. Οταν ο ΠΑΟ σαρωνει ειναι επειδη μας αφησατε εσεις, ενω οταν ο γαυρος κανει 1 σεζον μετα απο 15 σεζον ανυπαρξιας ειναι χαρη στους τεραστιους Αγγελοπουλους που ξεμπροστιασανε τους παντες Κι εγω σου λεω οτι οι Γιαννακοπουλοι εχουν πεταξει χαρταετο εδω και 2 χρονια γιαυτο ξεμυτισες περυσι (με την ιδια λογικη που μιλας εσυ για τον Κοκκαλη φυσικα).
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πρώτον το come back των -19 απέναντι στο απόλυτο φαβορί το έκανε ο Ολυμπιακός, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεύτερον ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους 8 ανιστόρητε φίλε μου. Τρίτον, πρωταθλητή των σπορ παντοτινέ, ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο, μπάσκετ, στίβο είμαι πρωταθλητής. Πάρε εσύ τον τίτλο στο τάβλι. Μια φορα στα 10 χρονια? Ε τοτε γιατι κοροιδευεις τους αλλους? Και ο παναθηναικος ανιστορητε ερωδιε που δεν εχεις μαθει να χανεις και παντα πρεπει να εισαι αποπανω στο φιναλ φορ το 2002 ως το απολυτο αουτσαιντερ ειχε παει. Εσυ τρελενεσαι με το στιβο και εγω με το ταβλι. Τουλαχιστον εγω δεν ποσταρω τους τιτλους μου στο ταβλι που δεν παιζει να εχω δει μια φορα. Oταν σε γλεντουσα με τομιτς, ταρπλευ, τζονσον, σιγαλα, φασουλα και λοιπους, μαλλον θα ησουν αγεννητος.. Αυτο τι σχεση εχει με το come back σε final four που συζητουσαμε? Επισης οταν ξεπερασεις τις ευρωλιγκες του Αλβερτη σαν συλλογος ελα να μου ξαναπεις...Α και οι ευρωλιγκες ειναι ΓΤΠ οπως ειπες. Οποτε αν την παρεις φετος μην ερθεις να μας πεις πηρα ευρωλιγκα. Οταν μπήκαν οι Αγγελόπουλοι, ξεμπροστιάσαν την παραγκα σου ωραια και ομορφα.. Οταν μπηκαν οι αγγελοπουλοι ξεβρακωσα τα λεφτα που πεταγαν αδικα στον τσιλντρες. Γι'αυτο περσυ ο προεδρος περασε και τον μπολτ στο 100αρι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τους βαζεις κι εσυ δυσκολα με τον Αλβερτη και θα μου τους αγχωσεις. Ας ξεπερασουν αυτες του αμπαλου του ΔΔ για αρχη και μετα παμε και στον Αλβερτη.
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τους βαζεις κι εσυ δυσκολα με τον Αλβερτη. Ας ξεπερασουν αυτες του αμπαλου του Διαμαντιδη για αρχη και μετα παμε και στον Αλβερτη Μα ντροπη και εσυ. Αυτος ο αμπαλος δεν σηκωσε μια ευρωλιγκα με παιχτακια... ΑΧΡΗΣΤΟΣ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Για να μην πω να ξεπερασουν αυτες του Τσαρτσαρη και ψαχνονται
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Για να μην πω να ξεπερασουν αυτες του Τσαρτσαρη και ψαχνονται Ασε που τελικα μας διελυσαν και διωξαμε την ομαδα. Ε διωξαμε τον 0.5 playmaker και τον γερο-μπατιστ τον ανιωθο βουγιουκα και τι αλλο?
DKNI Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πάντως βλέπεις διάφορα έτσι? Ο άλλος, το έπαιζε χρόνια μπασκετικος, και καλά με άποψη κτλ άσχετα που θυμόμαστε όλοι για κάτι 0,5 γκαρντ και τι κατάληξη είχε η ιστορία 1 κούπα ήταν αρκετή για να βγει το κόμπλεξ εποχών ολόκληρων (btw ο Κόκκαλης μια χαρα ήταν με την κούπα μέσα στο Σεφ, μετά είδε τα ζόρια και είπε να την κάνει)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλα κομπλεξ εβγαινε και την περιοδο της φαπας. Αυτα τα διαφορα, τυπου 0.5 γκαρντ ηταν 90% κομπλεξ και 10% αποψη, προφανως. Αλλα οτι η 1 κουπα τους, τους εχει εκθεσει, ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις