MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 omg τεστοστερονες στα υψη ο Alouminas, αγιες μερες Τελειωσε τον αγωνα του στο WWE και ηρθε στο insomnia
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αρχικά να σου ζητήσω συγνώμη μιας και δεν ήξερα ότι θα το έπαιρνες τόπο προσωπικά αν και δεν είπα κάτι τόσο προσβλητικό. Το θέμα με τα πόσο μηνύματα έχεις εδώ μέσα δεν λέει κάτι υπάρχουν και άλλοι με 2000 που λένε ότι να ναι ! Αλλά ας αφήσουμε αυτά στην άκρη στην μπάλα έχεις κάνει πολλά ( στη κατάσταση που έχει φτάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα έχεις μεγάλη ευθύνη ) πολλές φορές όμως είχες καλύτερη ομάδα αλλά να σου πω τι έκανες.... πήρες τα σφυρίγματα και εκεί ενώ μπορούσες να πάρεις το ματς χωρίς αυτά και να μην μιλάει κανένας σήμερα τέσπα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τότε που πήρες πρωτάθλημα στα χαρτιά με ΑΕΚ εσύ δεν θα είχες καταστραφεί χάνοντας ένα αλλά δεν μπορούν όλες οι ομάδες να σηκώσουν κεφάλι με τα χρέη που έχουν . ότι πέρυσι είχες καλύτερη ομάδα από εμένα που δεν είχα ομάδα καθόλου ( εκεί με φτάσανε ) αυτό είναι αυτονόητο δεν σε έκρινε κανείς για πέρυσι μόνο όμως! Το κρίμα είναι ότι θα γίνει κανένα έγκλημα να βγει με ζόρι ο Παναθηναϊκός Ευρώπη αντί του ΠΑΣ και μετά θα θα μιλάμε και για τα δικά μας στημένα ( εκεί πρέπει να γίνει κάτι να αλλάξει όλο αυτό όχι να μην βγει ευρώπη ο Παο ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ) το ξέρω χάνω τα λεφτά αλλά έτσι αλλάζει κάτι όχι κάνοντας τα στραβά μάτια στο παο, αεκ ,οσφπ και παοκ ) αυτά τα λίγα καλό Πάσχα. Για το χάρτινο όπως βαφτίστηκε ντρέπομαι αλλά αν ήταν ο Π.Α.Ο στην θέση του Ολυμπιακού θα το άφηνε;.Επίσης όπως έγραψα και σε post της Α.Ε.Κ στην Ελλάδα χωρίς ευνοϊκά σφυρίγματα πρωτάθλημα δεν παίρνεις ακόμα και αν έχεις ομάδα καλύτερη από τις άλλες.Η περιβόητη παράγκα πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει στην χώρα της μίζας νομίζω ότι είναι αυτονόητο.Πρόπερσι που τερμάτισα πέμπτος χωρίς πρόεδρο είχες όλα τα φόντα να πάρεις την πρωτοκαθεδρία στο ποδόσφαιρο αλλά οι δικοί σου διοικούντες επαναπαύτηκαν σε αυτά που είχαν ήδη.Επίσης αυτονόητο είναι ότι απόλυτο δίκαιο δεν μπορείς να έχεις ούτε εγώ ούτε εσύ αφού όπως είναι φυσικό τα βλέπουμε υπό το πρίσμα του συλλόγου που υποστηρίζουμε.Τέλος δεν τρέχει τίποτα κουβέντα κάνουμε και δεν είναι στις προθέσεις μου να ξεκατινιαστώ με κανέναν άγνωστο σε ένα topic(βέβαια άλλοι το έχουν κάνει επάγγελμα) οπότε ότι θες να συζητήσουμε στο μέλλον εδώ είμαι. Καλή ανάσταση! omg τεστοστερονες στα υψη ο Alouminas, αγιες μερες Τελειωσε τον αγωνα του στο WWE και ηρθε στο insomnia Λάθος κάνεις δεν έχω καμία σχέση σε διανομές φούρνου δουλεύω την τελευταία δεκαετία σε χωριό του νομού Λάρισας.Έχω τόση σχέση με τα αλουμίνια;(αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς)όσο έχεις εσύ με την NASA(λέμε τώρα) αλλά δεν πειράζει μπορείς να με πεις και σιδερά ότι σε διευκολύνει ρε παιδί μου για να ξεφεύγεις από τα μαργαριτάρια που μας λες.Έχεις κάνει και έχεις πει τόσα και τόσα εκεί θα κολλήσεις τώρα; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Χρονια πολλα στον αρχηγο που κλεινει τα 33 σημερα!
KREATOR13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ρε παιδια,οσοι ειστε γαυροι σταματηστε να γραφετε,δεν βγαινει ακρη.. Υπαρχει 3ημερο απο αυριο και αλλο ενα ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ τριημερο την αλλη βδομαδα.Το αλλο τριημερο εμεις θα σηκωνουμε κουπες και εκεινοι θα κλεγονται για καμια διαιτησια παλι για το μπαραζ με την Ξανθη.Εγω ενα εχω πει,οταν χανει ο Παναθηναικος φταινε οοοοοοοοοοοολοι οι αλλοι εκτος απο τον ΠΑΟ..Οταν κερδιζει φταιει μονο ο ΠΑΟ που κερδισε και οοοοοοοοοοοοοοοολους αυτους τους αλλους που ειπα πριν.... Eλπιζω μονο να μην ειναι σαν το περσινο,δηλαδη ο χειροτερος τελικος ευρωλιγκας απο αποψη θεαματος ολων των εποχων, τι ηταν αυτο ρε φιλε,απλα κερδισε η λιγοτερο χειροτερη απο 2 κακιστες ομαδες σε εκεινο το παιχνιδι και δωσανε το κυπελλο αναγκαστικα σε εσας γιατι ετσι λενε οι κανονισμοι ,τι συγκρινεις τωρα,τη παναθα που εβαζε 5 συνεχομενα αναπαντητα τριποντα στον τελικο(γιασικεβιτσιους,διαμαντιδης,φωτσης,νικολας και δε ξερω γω ποιος αλλος) και ο μεσινα κοντεψε να παθει καρδια?
LRoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ενώ στον ημιτελικό, προσφέρατε θέαμα. Come back σε τελικό Ευρωλίγκας από -19 δεν έχετε ξαναδεί, συνεπώς αυτά τα βαζέλικα κρατήστε τα να τα λέτε μεταξύ σας.
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Εχουμε ξαναδει στην bolognia...Οποτε μαλλον αργησατε μια 10ετια. -19 δεν ηταν αλλα διψηφιο ηταν(14). Αλλα τι να πει καποιος που εκανε λαβαρα τις συμμετοχες στο φιναλ φορ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Αυτο που οι γαυροι διηγουνται ιστοριες απο τελικους Ευρωλιγκας σε Παναθηναικους ειναι καινουργιο ανεκδοτο? 2
LRoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Εχουμε ξαναδει στην bolognia...Οποτε μαλλον αργησατε μια 10ετια. -19 δεν ηταν αλλα διψηφιο ηταν(14). Αλλα τι να πει καποιος που εκανε λαβαρα τις συμμετοχες στο φιναλ φορ.. Τουλάχιστον δεν έραψε αστέρια για τις πορείες στη φανέλα. Του λες -19 και σου λέει, έκανα και εγώ από -14, νια νια νια νιανια Αυτο που οι γαυροι διηγουνται ιστοριες απο τελικους Ευρωλιγκας σε Παναθηναικους ειναι καινουργιο ανεκδοτο? Κάτσε στον καναπέ τώρα να γουστάρεις.
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τουλάχιστον δεν έραψε αστέρια για τις πορείες στη φανέλα Οχι κρεμας λαβαρα ακομα καλυτερα. Δεν υπαρχει και το καταλληλο emoticon.
LRoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Επιτυχία είναι να είσαι σε Final Four, όχι να περνάς στους 8 της διοργάνωσης και να θες να βάλεις αστέρια.
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Επιτυχια ειναι για σενα που εισαι loser και ειναι λογικο...
LRoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Loser είναι και η ποδοσφαιρική σου ομαδούλα λοιπόν, Παο θρησκεία, μπύρα 13. Φαντάσου λοιπόν να φτάνατε τελικό Τσου Λου τι είχαμε να ακούσουμε... 1
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Loser είναι και η ποδοσφαιρική σου ομαδούλα λοιπόν, Παο θρησκεία, μπύρα 13. Φαντάσου λοιπόν να φτάνατε τελικό Τσου Λου τι είχαμε να ακούσουμε... Καλα περνα εσυ καμια φορα στους 16 με την ομαδαρα που μας ελεγες για το ποσα τεμαχια θα μας βαλουν στον πειραια οι αδερφες που εχετε μαζεψει και μετα ελα να την πεις στους αλλους.
HERTHAN Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Επιτυχία είναι να είσαι σε Final Four Επιτυχια ειναι να εισαι στο Final Four αλλα το να παρεις το τροπαιο τοτε ειναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Come back σε τελικό Ευρωλίγκας από -19 δεν έχετε ξαναδεί, συνεπώς αυτά τα βαζέλικα κρατήστε τα να τα λέτε μεταξύ σας. Ουτε κι εσεις φανταζομαι εχετε παρει 6 τροπαια. Παο θρησκεία, μπύρα 13. Μπυρα με κορνε δεν παει.
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 H oμαδα με τα 6 (γτπ) ευρωπαικα (σε γτπ διοργανωση, μην ξεχνιομαστε) αποκαθηλωθηκε και διαλυθηκε απο κατι παιχτακια τυπου Πριντεζη, Χαινς, Σλουκα, Ματζαρη, Παπανικολαου. Οποτε, το τελος αυτης της μεγαλειωδους ομαδας (χωρις καμια ειρωνια) ειχε ονομα και αριθμο. Σπανουλης -7- Επομένως, νικήστε την τωρινη ομαδα που εχει 1002 προβληματα σε σχεση με την περυσινη (ματζαρης, σεντερ, προπονητης) και μετα βγαλτε γλωσσα. Ως τοτε, στα λαγουμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις