margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Προφανως και ηταν καλυτερος ο Μπραμος!! Αλλα ο ΔΔ πουλαει, γι αυτον θα γραψουν, αυτον θα προωθησουν. Τον παιχτη που εχει τρομερη ποιοτητα αλλα φετος κανει μια μετρια χρονια, εβαλε ενα τυχερο τριποντο κι αρχισανε οι διθυραμβοι. Αυτον που φετος εχει τελειωσει 3 ευρωπαικα ματς αποντος. Μπραμος και Λασμε τρομερες μεταγραφες, βαση και χρηματων-προσδοκιων-αποδοσης. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Η ομαδα σας ειναι φ4, εμεις εχουμε αποκλειστει και συνεχιζετε να ποσταρετε κατα αρμαδες μπασκετικο κομπλεξ στο τοπικ του ΠΑΟ, για τον ΔΔ, για τον τρακη, για τη διαιτησια, για τις σειρηνες, για ΟΛΑ εδω και ποσες σελιδες. Και γιατι οχι, αλλωστε ειναι προφανες οτι περισσοτερη σημασια εχει ο ΔΔ για σας, παρα η ομαδα σας. 15 χρονια ειναι αυτα... O ενας μου πεταξε στατιστικα οτι εβαλε παραπανω 3ποντα ο Μπραμος και γελαει ο κοσμος. Η αλλη λεει οτι εβαλε ενα τυχερο τριποντο. Που οταν το βαζει ο Σπανουλης σε κατι Χιμκι ειναι μεγας ηγετης με cojones, διαγαλαξιακος αστερας και αστρικη προβολη ταυτοχρονα και οταν το βαζει ο Παπανικολαου αδικειται που δεν παιζει ΝΒΑ για να διαδεχθει τον Νοβιτσκι. Ενω του Μητσου, τυχερο τριποντο και σιγα το πραμα. Που δεν ηταν ενα το τριποντο, αλλα δυο. Που δεν ηταν μονο τα 2 τριποντα βεβαιως αλλα τα κοκκινα γυαλια δεν σας αφηνουν να βγαλετε ουτε το αθροισμα του 1+1 σωστα, οποτε ουτε τα βασικα... Πονος Μητσου απο παντου λεμε. ΥΓ. Στο μεταξυ τι φαση, οι γαυροι δεν ειναι αυτοι που λενε ολη τη σεζον εδω και 15 χρονια για το "μπασκετακι που ασχολουνται οι βαζελοι και κανενας αλλος στην Ευρωπη" κλπ κλπ? Ξαφνικα το τοπικ εχει τουλαχιστον 6-7 γαυρους που ασχολουνται με μπασκετ παραπανω απο μας. Ε ρε κωλοτουμπαρες
gamanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ο μπασκετάνθρωπος με την ατάκα του ΠΑΟ με τον 1,5 γκαρντ, που κλαίνε οι σερβερς ακόμα από τα γέλια, μπήκε να μας υποδείξει το καινούριο του στατιστικο, ποσά φάουλ δικαιούται να κερδίζει ο Διαμαντιδης και ποσά ο Σπανουλης. Δεν έχει σημασία πόσες φορές του κοπανανε τα χέρια, πόσες φορές ο αντίπαλος κάνει πως απλώνει χέρι και ο μπουκαδορος τιναζεται σαν από ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς επαφή, σημασία έχει ποσά φάουλ έχω αποφασίσει εγώ απο πριν ότι ΘΕΛΩ να σφυρίζουν στον καθένα. Στην δε περίπτωση που σφίξουν τα γάλατα, επόμενος βιασμος της λογικής είναι να κάνουν κανονισμό τα τρία φάουλ στον ΔΔ στο πρώτο πενταλεπτο, αφού το έχει ξανακάνει δις, αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του, τόσα του αναλογουνε. Καλό Πάσχα!
Chris_85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αγκωνίδης σε οτι αφορα την Α1, οχι Διαμαντίδης. Κατά τα άλλα, καναπέ και ξυδάκι..
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχεις καταντησει τερμα προβλεψιμος ε.. σου γραφει ο αλλος κατι καθαρα αγωνιστικο κι αρχιζεις τα κομπλεξ και πονους και τετοιες αερολογιες. Αν νιωθεις καλυτερα ετσι, νταξει δεν εχω προβλημα ειναι και Μ.Παρασκευη, ε ισως στους τελικους αναστηθει κι ο Διαμαντιδης. ( ) Χαλαρωστε κουβεντα κανουμε να περνα η ωρα, οσο δεν εχει αγωνες. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχεις καταντησει τερμα προβλεψιμος ε.. σου γραφει ο αλλος κατι καθαρα αγωνιστικο κι αρχιζεις τα κομπλεξ και πονους και τετοιες αερολογιες. Αν νιωθεις καλυτερα ετσι, νταξει δεν εχω προβλημα ειναι και Μ.Παρασκευη, ε ισως στους τελικους αναστηθει κι ο Διαμαντιδης. ( ) Χαλαρωστε κουβεντα κανουμε να περνα η ωρα, οσο δεν εχει αγωνες. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Μαργαρίτα μου είναι σπάνιες φορές που γράφω στο topic του αντιπάλου και τώρα το κάνω γιατί με αναγκάζεις.Γιατί ασχολείσαι βρε κοπελιά και όλοι μας με τους ανύπαρκτους;Εκτός από το μπάσκετ όπου είχαν στήσει αυτοκρατορία (και μπράβο τους τα έσκαγαν)υπάρχει άλλο άθλημα στον γαλαξία που να μην τους έχουμε από κάτω και να μην τους έχουμε μοιράσει ατελείωτο πόνο;Ο ύμνος τους λέει σύλλογος μεγάλος όχι στο μπάσκετ είμαι μεγάλος.Ας συγκρίνουμε λοιπόν τους συλλόγους μας σε όλα τα αθλήματα και εκεί να δούμε τι σημαίνει πόνος.
maxdore217 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Λίγες φορές γράφεις αλλά απ'ότι βλέπω και αυτές γράφεις χαζομάρες ....το πόσο λογικός είσαι φαίνεται άλλωστε με το πώς υποτιμάς τον κάθε αντίπαλο γιαυτό και μαργαρίτα άκου τον να πας μπροστά ( άλλωστε δεν φταίει αυτός που στην μπάλα τα έχει αγοράσει όλα και έχει κάνει 12 χρόνια ένα πρωτάθλημα ( Γκάνα και Ουγκάντα ) πάντως 1 μπορώ να σου παραδεχτώ ότι ακόμα και κοκκινομυαλος την αυτοκρατορία στο μπάσκετ την ''βλέπεις- ξέρεις '' εσύ λες! Για τα άλλα που λες καλύτερα να αναθεωρήσεις αλλά τα λεφτά είναι πολλά Άρη ποιον να τα αφήσει να τα πάρει και κάποιος άλλος ! Μαργαρίτα αν και Παναθηναϊκός μπορώ να πω ότι τα ποστ σου έχουν αρκετό ενδιαφέρον μιας και άσχετα με τα πειράγματα που κάνεις τα βλέπεις από φίλαθλη πλευρά τα ματσάκια και μπράβο σου ! 1
DKNI Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Υ.Γ.1 Για τον ΔΔ θα μας πειτε? Μηπως σ αυτη τη σειρα ο συνολικα καλυτερος παικτης σας ηταν ο Μπραμος? ο. Θεός, εσύ και ο Παπαδογιαννης τόσο κόμπλεξ2ο-3ο ματς του κάνει αφιερώματα όλη η Ευρώπη, στο 1ο επίσης το πάλεψε και τι μας λες? Για το παλτο τον Διαμαντιδη που σερνοταν στο 4ο και στο 5ο (με 3 φάουλ απο το 4' ) Λογικα το επόμενο σου θα είναι (όπως του παπαδογιαννη) "ενώ ο Σπανουλης" Αν ο Διαμαντιδης δεν έπαιζε σε μας αλλά σε καμία ουδέτερη τύπου Πανιώνιος, θα σου έλεγα εγώ αν σου ξινιζε Τώρα είδα οτι έπεσε τραπέζι το επιχείρημα οτι ο Σπανουλης κερδίζει στην Ευρωλίγκα 6χ τις βολές του Διαμαντιδη και άρα τόσες πρέπει στηνΑ1 ως επιχείρημα και καλά πράσινης παραγκας Οχι οτι τον Μητσο τον κοπανανε στην Ευρωλίγκα και τίποτα, ο γαυρος παίζει κατς και τίποτα, ο Σπανουλης κερδίζει βολές με το κοίταγμα, όχι... Btw ο ηγέτης που ήταν στα προηγούμενα ματς κόντρα στο θηρίο Έφες; Γιατί έχουμε και αυτή την εξισωση τελευταία, Έφες=Μπαρτσελονα Υγ. Αποφασιστε, οι Παπανικολάου, περπερογλου, πριντεζης, Χαινζ, Λο, Αντιτς, Μαντζαρης είναι καλύτεροι των δικών μας η ο Σπανουλης παίζει μόνος του. Δεν γίνεται και τα δυο Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από DKNI
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Λίγες φορές γράφεις αλλά απ'ότι βλέπω και αυτές γράφεις χαζομάρες ....το πόσο λογικός είσαι φαίνεται άλλωστε με το πώς υποτιμάς τον κάθε αντίπαλο γιαυτό και μαργαρίτα άκου τον να πας μπροστά ( άλλωστε δεν φταίει αυτός που στην μπάλα τα έχει αγοράσει όλα και έχει κάνει 12 χρόνια ένα πρωτάθλημα ( Γκάνα και Ουγκάντα ) πάντως 1 μπορώ να σου παραδεχτώ ότι ακόμα και κοκκινομυαλος την αυτοκρατορία στο μπάσκετ την ''βλέπεις- ξέρεις '' εσύ λες! Προφανως και γραφει λιγες φορες καθοτι το νεο του account ειναι 15 ημερων 1
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 @maxdore217 εμενα μ αρεσει να συζηταω για αθλητικα, και με "αντιπαλους" εχω πολλους φιλους παναθηναικους, ειμαι τωρα στο εξοχικο, και χτες το βραδυ ημουν με 3 παλικαρια, βαζελους ( ) , μια χαρα κουβεντα καναμε. Τωρα ενταξει αν καποιος δε θελει να κανει κουβεντα, και ειναι προκατειλημμενος, οκ καλη καρδια! 1
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Προφανως και γραφει λιγες φορες καθοτι το νεο του account ειναι 15 ημερων Σου έκανα και like για να μην σε αφήσω παραπονεμένο αλλά πες μου λίγο αν έχεις την ευγενή καλοσύνη (λέω τώρα) και το παλιό μου account έτσι για να το μάθω και εγώ και να γνωριστώ καλύτερα μαζί του γιατί μέχρι στιγμής δεν το ξέρω Edit:Όπως σου έγραψε και ο konstantinos 77 πάντα ψάχνεις αφορμή να εξωθήσεις τον άλλον στα άκρα για να παραφερθεί και να κάνεις το αγαπημένο σου σπορ που είναι το report.Μόνο που ψαρεύεις σε λάθος νερά δεν μασάω από τέτοια.Καλή συνέχεια Λίγες φορές γράφεις αλλά απ'ότι βλέπω και αυτές γράφεις χαζομάρες ....το πόσο λογικός είσαι φαίνεται άλλωστε με το πώς υποτιμάς τον κάθε αντίπαλο γιαυτό και μαργαρίτα άκου τον να πας μπροστά ( άλλωστε δεν φταίει αυτός που στην μπάλα τα έχει αγοράσει όλα και έχει κάνει 12 χρόνια ένα πρωτάθλημα ( Γκάνα και Ουγκάντα ) πάντως 1 μπορώ να σου παραδεχτώ ότι ακόμα και κοκκινομυαλος την αυτοκρατορία στο μπάσκετ την ''βλέπεις- ξέρεις '' εσύ λες! Για τα άλλα που λες καλύτερα να αναθεωρήσεις αλλά τα λεφτά είναι πολλά Άρη ποιον να τα αφήσει να τα πάρει και κάποιος άλλος ! Μαργαρίτα αν και Παναθηναϊκός μπορώ να πω ότι τα ποστ σου έχουν αρκετό ενδιαφέρον μιας και άσχετα με τα πειράγματα που κάνεις τα βλέπεις από φίλαθλη πλευρά τα ματσάκια και μπράβο σου ! Δεν σε πρόσβαλα ποτέ ούτε και σου είπα ότι γράφεις χαζομάρες.Μπορείς να λες ότι θέλεις για παράγκες και παλάτια αν γουστάρεις αλλά τα τελευταία 20 χρόνια που κυριαρχώ στο ποδόσφαιρο είχα καλύτερη ομάδα από σένα τις περισσότερες χρονιές και καλύτερους παίχτες.Να σου πω εγώ για παράγκες τα 10 χρόνια που δεν έπαιρνα πρωτάθλημα;Επίσης δεν μίλησα μόνο για ποδόσφαιρο αλλά για όλα τα αθλήματα.Άρα ξανά κάνε μία εκτίμηση περί σοβαρότητος από την αρχή
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μετονομαστε το τοπικ σε Ολυμπιακος Δεν γραφουν στο δικο τους οι γαυροι πλεον, αλλα εδω. Μεχρι και "νεα μελη" παρουσιαζονται που εχουν πιο πολλα ποστ εδω παρα στο δικο τους τοπικ !
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μετονομαστε το τοπικ σε Ολυμπιακος Δεν γραφουν στο δικο τους οι γαυροι πλεον, αλλα εδω. Μεχρι και "νεα μελη" παρουσιαζονται που εχουν πιο πολλα ποστ εδω παρα στο δικο τους τοπικ ! Γράφουμε όπου γουστάρουμε και ότι γουστάρουμε από την στιγμή που αντίθετα από σένα δεν προσβάλουμε κάποιον.Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό που θα γράψουμε και τι εκτός και αν έχεις προβιβαστεί σε mod και δεν έχουμε ενημερωθεί.Κατά τα άλλα αν σε ενοχλεί κάτι το αγαπημένο σου σπορ το ξέρεις άλλωστε στο έχουν επισημάνει αρκετοί.
maxdore217 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σου έκανα και like για να μην σε αφήσω παραπονεμένο αλλά πες μου λίγο αν έχεις την ευγενή καλοσύνη (λέω τώρα) και το παλιό μου account έτσι για να το μάθω και εγώ και να γνωριστώ καλύτερα μαζί του γιατί μέχρι στιγμής δεν το ξέρω Edit:Όπως σου έγραψε και ο konstantinos 77 πάντα ψάχνεις αφορμή να εξωθήσεις τον άλλον στα άκρα για να παραφερθεί και να κάνεις το αγαπημένο σου σπορ που είναι το report.Μόνο που ψαρεύεις σε λάθος νερά δεν μασάω από τέτοια.Καλή συνέχεια Δεν σε πρόσβαλα ποτέ ούτε και σου είπα ότι γράφεις χαζομάρες.Μπορείς να λες ότι θέλεις για παράγκες και παλάτια αν γουστάρεις αλλά τα τελευταία 20 χρόνια που κυριαρχώ στο ποδόσφαιρο είχα καλύτερη ομάδα από σένα τις περισσότερες χρονιές και καλύτερους παίχτες.Να σου πω εγώ για παράγκες τα 10 χρόνια που δεν έπαιρνα πρωτάθλημα;Επίσης δεν μίλησα μόνο για ποδόσφαιρο αλλά για όλα τα αθλήματα.Άρα ξανά κάνε μία εκτίμηση περί σοβαρότητος από την αρχή Αρχικά να σου ζητήσω συγνώμη μιας και δεν ήξερα ότι θα το έπαιρνες τόπο προσωπικά αν και δεν είπα κάτι τόσο προσβλητικό. Το θέμα με τα πόσο μηνύματα έχεις εδώ μέσα δεν λέει κάτι υπάρχουν και άλλοι με 2000 που λένε ότι να ναι ! Αλλά ας αφήσουμε αυτά στην άκρη στην μπάλα έχεις κάνει πολλά ( στη κατάσταση που έχει φτάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα έχεις μεγάλη ευθύνη ) πολλές φορές όμως είχες καλύτερη ομάδα αλλά να σου πω τι έκανες.... πήρες τα σφυρίγματα και εκεί ενώ μπορούσες να πάρεις το ματς χωρίς αυτά και να μην μιλάει κανένας σήμερα τέσπα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τότε που πήρες πρωτάθλημα στα χαρτιά με ΑΕΚ εσύ δεν θα είχες καταστραφεί χάνοντας ένα αλλά δεν μπορούν όλες οι ομάδες να σηκώσουν κεφάλι με τα χρέη που έχουν . ότι πέρυσι είχες καλύτερη ομάδα από εμένα που δεν είχα ομάδα καθόλου ( εκεί με φτάσανε ) αυτό είναι αυτονόητο δεν σε έκρινε κανείς για πέρυσι μόνο όμως! Το κρίμα είναι ότι θα γίνει κανένα έγκλημα να βγει με ζόρι ο Παναθηναϊκός Ευρώπη αντί του ΠΑΣ και μετά θα θα μιλάμε και για τα δικά μας στημένα ( εκεί πρέπει να γίνει κάτι να αλλάξει όλο αυτό όχι να μην βγει ευρώπη ο Παο ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ) το ξέρω χάνω τα λεφτά αλλά έτσι αλλάζει κάτι όχι κάνοντας τα στραβά μάτια στο παο, αεκ ,οσφπ και παοκ ) αυτά τα λίγα καλό Πάσχα.
8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Site: http://www.gazzetta.gr/football/article/502073/aima-toy-vyntra-einai-prasino">«Το αίμα του Βύντρα είναι πράσινο» Είπα και εγώ καιρό είχα να δω ύμνους για το πρώην πουλέν μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις