Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δε στάθηκα σε φάσεις που θέλουν ριπλέι, πρόλαβε να στηθεί ή δεν πρόλαβε, ανέβαινε ή κατέβαινε η μπάλα, χτύπησε ταμπλό ή όχι, πάταγε γραμμή ή δεν πάταγε. Το μπάσκετ είναι γεμάτο τέτοιες φάσεις. Όπως και στη μπάλα, όμως, έτσι και στο μπάσκετ υπάρχουν φάσεις που καταλαβαίνεις τη γ@μημένη την πρόθεση του διαιτητή, εκεί που δε χωράει δικαιολογία, ούτε ερμηνεία, ούτε ριπλέι χρειάζεται. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Το να περπατάει ο Μπατίστ εκτός γηπέδου είναι μια από αυτές.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Περσυ μια χαρα 50-50 διαιτησια ειχες στο Φ4

Ειναι θεμα κονε στην Ευρωκλικα. Ο Ολυμπιακος τα εχει και εχει μια χαρα διαιτησιες απλα και'γω πιστευω οτι αυτο το εξαργυρωσε περσυ (που δεν τον εσφαξαν και του επετρεψαν να χτυπησει την κουπα) και φετος ηρθε η σειρα αλλου (νομιζω ΤΣΣΚΑ)

Ο τρακης κανει ο,τι χειροτερο. Τσακωνεται, φωναζει, ενω ουτε λεφτα για να τους παει κοντρα οπως καναμε τα περασμενα 4 χρονια, ουτε Ομπραντοβιτς υπαρχει.

Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τα βρει μαζι τους, εφοσον θελουμε να συνεχισουμε στην αστεια διοργανωση τους και να εχουμε αντιμετωπιση οχι προφανως Μπαρτσελονα-ΤΣΣΚΑ, αλλα τουλαχιστον Ολυμπιακου

Πέρσι ο Ολυμπιακός είχε Ιβκοβιτς προπονητή. Οχι Μπαρτσωκα. Ο Ιβκοβιτς ειναι προσωπικότητα που σέβεται ολο το Ευρωπαικο μπάσκετ.

Δε θα τολμουσαν να τον αδικησουν. Είναι μπασκετάνθρωπος που ακόμα και τωρα ασκεί τεράστια επιρροή.

Ειναι κάτι που έχασε ο ΠΑΟ με την φυγή του Ομπράντοβιτς, χωρις να σημαίνει οτι δεν αδικηθηκε ο ΠΑΟ σε εποχές που ηταν ο Ομπραντοβιτς στον πάγκο. Απλά υπάρχει μια διαφορά.

Ο 'ενας ειναι 54 ετών και ο άλλος 70. Ο ένας αποτελεί μια απο τις μεγαλυτερες προσωπικότητεςτου Ευρωπαικου μπάσκετ πλέον, ο άλλος θρύλο του αθλήματος.

Δημοσ.

Πέρσι ο Ολυμπιακός είχε Ιβκοβιτς προπονητή. Οχι Μπαρτσωκα. Ο Ιβκοβιτς ειναι προσωπικότητα που σέβεται ολο το Ευρωπαικο μπάσκετ.

Δε θα τολμουσαν να τον αδικησουν.

Και ο Ομπραντοβιτς ειναι και τον αδικησαν

Πιστεψε με, αν θελαν να σε σφαξουν σε εσφαζαν και δεν μιλαγες. Το οτι ειχες Ιβκοβιτς σου επετρεψε να παρεις την κουπα. Το οτι ειχε ο Ιβκοβιτς την ευκαιρια να παει για την κουπα χωρις να φοβαται το 90-10 του το εξασφαλισαν οι Αγγελοπουλοι.

Ο δικος μας ο τρομπας ειναι αστειος που φωναζει και καλα σαν το λιονταρι ενω δεν εχει ούτε το μπατζετ ουτε εστω τις προσωπικοτητες να τους κερδισει in their own game

Εγώ δε στάθηκα σε φάσεις που θέλουν ριπλέι, πρόλαβε να στηθεί ή δεν πρόλαβε, ανέβαινε ή κατέβαινε η μπάλα, χτύπησε ταμπλό ή όχι, πάταγε γραμμή ή δεν πάταγε. Το μπάσκετ είναι γεμάτο τέτοιες φάσεις. Όπως και στη μπάλα, όμως, έτσι και στο μπάσκετ υπάρχουν φάσεις που καταλαβαίνεις τη γ@μημένη την πρόθεση του διαιτητή, εκεί που δε χωράει δικαιολογία, ούτε ερμηνεία, ούτε ριπλέι χρειάζεται. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Το να περπατάει ο Μπατίστ εκτός γηπέδου είναι μια από αυτές.

Εδω ρε φιλε εχετε παικτες που οριζουν διαστασεις του Συμπαντος οπως ο Χρονος

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kMZ7l03Hrjs#t=232s

και θα μας πεις για κανονισμους?

Πχ κανει φαουλ ο Παπανικολαου εντος χρονου, το σφυραει ο διαιτητης αλλα αφου ο Παπανικολαου οριζει οτι εληξε...παει, εληξε, ουτε ριπλευ ουτε τιποτα

Δημοσ.

Κι εγω σου λεω οτι στο ιδιο ματς χωρις ριπλει βλεπεις οτι την μπαλα την βγαζει ο Μπεβερλι εξω, (οι διαιτητες ειναι διπλα) και δινουν μπαλα για ΟΣΦΠ. Ασε τις αλλες φασεις που υποτιθεται πως θελουν ριπλει.

Μπορω λοιπον συμφωνα με τη λογικη ορισμενων εδω μεσα, να εχω ως αφορμη τη φαση αυτη που ειναι εξωφθαλμη για να μιλαω για κοκκινη παραγκα στην Α1.

Παρεμπιπτοντως η φαση στην οποια αναφερεσαι με τον Μπατιστ ειναι ιδια σχεδον με τη φαση περυσι στον ημιτελικο με ΤΣΣΚΑ του Τεοντοσιτς στο τελος απο την οποια φαγαμε καλαθι και χασαμε. Εκει οι γαυροι παλι το παιζανε τρελιτσα και λεγαν οτι βαση κανονισμου (...) μετραει το καλαθι κλπ.

8:39 στο βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=9LCa9Asb9GM

Φαση η οποια βγηκε και play of the game απο την διοργανωτρια αρχη, γιαυτο καλα να λες που δε βγαλαν play of the game και τη φαση του Μπατιστ που αναφερεσαι εσυ :-D

Δημοσ.

Για το μπασκετ της Ευρολιγκα μιλουσαμε. Δεν υπαρχει "εσας", δεν ειμαι Παο. Σου εξηγησα οτι και για τον Ολ/κο τα ιδια θα ελεγα. Η χωρα ειναι πανω απο τις ομαδες και τα μικροοπαδικα συμφεροντα τους. Εσυ μιλας σα βαμμενος Ολ/κος που παρακαλας να χανουν οι εγχωριοι αντιπαλοι σου. Εγω ομως που ειμαι ουδετερος μιλαω αντικειμενικα.

Το φετεινο ειπαμε, κριθηκε στο πρωτο ματς στην Ισπανια. Εσυ επιμενεις να επαναλαμβανεις τα κακα ποσοστα του τελευταιου ματς(που κανονικα δεν θα υπηρχε).

Κοιτα,εχω ξαναπει και πριν τον 4ο παιχνιδι οτι ηθελα να περασει ο ΠΑΟ στο f4.Ψαξτο στα ποστ μου να το δεις.Για μενα προσωπικα εχασε την προκριση στο 4ο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ.Απο την στιγμη που πηγε σε 5ο παιχνιδι με μειονεκτημα εδρας ηταν λογικο η διαιτησια να σφυραγε εδρα.Οπως ειπα και πριν,δεν αρνηθηκα οτι δεν αδικησε η διαιτησια τον ΠΑΟ στο τελευταιο παιχνιδι,ειπα απλα οτι καλο θα ηταν να κραξετε και λιγο τους δικους σας για τα ποσοστα ευστοχιας.Δεν γινεται το μονο συστημα του ΠΑΟ να ειναι τριποντα,και αν μας κατσει και μπαινουν τοτε κερδισαμε ανετα.Οπως μπηκαν στο 3ο και 4ο παιχνιδι,και αν δεν μπουν κλαφτα χαραλαμπε.Ουτε περιμενεις μονο απο τον ΔΔ να βαζει απο παντου τριποντα,το εκανε σε δυο παιχνιδια,ερχεται η κουραση και ερχεται και η μερα που δεν θα βγει το παιχνιδι του.Αν ας πουμε ο ΔΔ παθει ενα διαστρεμμα στο ποδι στο 2ο λεπτο,δεν θα πρεπει ο Πεδουλακης εστω,να εχει ενα λιιιγο εναλλακτικο σχεδιο και τροπο? Ξαναλεω δεν ειπα οτι δεν αδικηθηκε,απλα εχει μεριδιο ευθυνης και η διαιτησια αλλα και εσεις και οχι μονο η διαιτησια.Αυτο ειπα.Και ξαναλεω οτι εγω προσωπικα αν και ολυμπιακος θα ηθελα να παει ο ΠΑΟ f4,Ειναι το μονο αθλημα που μπορουμε να εχουμε Ευρωπαικη διακριση σαν χωρα.

Οσο αυτο που ειπε ο φιλος για το πρωτο παιχνιδι,δεν ξερεις αν θα περνουσες αν επαιρνες το πρωτο,γιατι μπορει να εχανες και τα 3 συνεχομενα, ή να επαιρνες και προκριση με 3-0..Για μενα η προκριση χαθηκε στο ΟΑΚΑ στο 4ο παιχνιδι

Δημοσ.

Κοιτα,εχω ξαναπει και πριν τον 4ο παιχνιδι οτι ηθελα να περασει ο ΠΑΟ στο f4.Ψαξτο στα ποστ μου να το δεις.Για μενα προσωπικα εχασε την προκριση στο 4ο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ.Απο την στιγμη που πηγε σε 5ο παιχνιδι με μειονεκτημα εδρας ηταν λογικο η διαιτησια να σφυραγε εδρα.Οπως ειπα και πριν,δεν αρνηθηκα οτι δεν αδικησε η διαιτησια τον ΠΑΟ στο τελευταιο παιχνιδι,ειπα απλα οτι καλο θα ηταν να κραξετε και λιγο τους δικους σας για τα ποσοστα ευστοχιας.Δεν γινεται το μονο συστημα του ΠΑΟ να ειναι τριποντα,και αν μας κατσει και μπαινουν τοτε κερδισαμε ανετα.Οπως μπηκαν στο 3ο και 4ο παιχνιδι,και αν δεν μπουν κλαφτα χαραλαμπε.Ουτε περιμενεις μονο απο τον ΔΔ να βαζει απο παντου τριποντα,το εκανε σε δυο παιχνιδια,ερχεται η κουραση και ερχεται και η μερα που δεν θα βγει το παιχνιδι του.Αν ας πουμε ο ΔΔ παθει ενα διαστρεμμα στο ποδι στο 2ο λεπτο,δεν θα πρεπει ο Πεδουλακης εστω,να εχει ενα λιιιγο εναλλακτικο σχεδιο και τροπο? Ξαναλεω δεν ειπα οτι δεν αδικηθηκε,απλα εχει μεριδιο ευθυνης και η διαιτησια αλλα και εσεις και οχι μονο η διαιτησια.Αυτο ειπα.Και ξαναλεω οτι εγω προσωπικα αν και ολυμπιακος θα ηθελα να παει ο ΠΑΟ f4,Ειναι το μονο αθλημα που μπορουμε να εχουμε Ευρωπαικη διακριση σαν χωρα.

Οσο αυτο που ειπε ο φιλος για το πρωτο παιχνιδι,δεν ξερεις αν θα περνουσες αν επαιρνες το πρωτο,γιατι μπορει να εχανες και τα 3 συνεχομενα, ή να επαιρνες και προκριση με 3-0..Για μενα η προκριση χαθηκε στο ΟΑΚΑ στο 4ο παιχνιδι

Σου ειπα οτι δεν ειμαι Παο, συνεπως δεν υπαρχει δευτερο πληθυντικο προσωπο που χρησιμοποιεις συνεχως.

Η αναλυση που κανεις ειναι ρηχη.

Τριποντο περισσοτερο θα ελεγα οτι κυνηγαει ο Ολ/κος, καθοτι δεν εχει δυναμη κατω απ το καλαθι.

Αν παθει διαστρεμμα ο Σπανουλης εχει τυχη ο Ολ/κος? Αν παθαινε διαστρεμμα ο Ναβαρο θα ειχε τυχη η Μπαρτσα?

Ο Παο ανανεωθηκε κατα 8/10 συνεπως μη περιμενεις και πολλα, κι εδω που εφτασε επιτυχια ηταν.

Τελος, αν επαιρνε το πρωτο παιχνιδι η σειρα θα τελειωνε 3-0 ή 3-1.

Δημοσ.

Και σου ξαναλεω οτι αυτο δεν μπορεις να το ξερεις το πως θα τελειωνε.Πιθανον ναι,να τελειωνε οπως τα λες,μπορει και οχι ομως.Δεν το ξερει κανενας μας και ουτε θα το μαθουμε ποτε.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φταινε και οι παικτες εκτος απο την διαιτησια.Δεν μπορω να το πω με αλλα λογια.Οταν κανεις ειπα 9 καλες αμυνες χωρις να δεχτεις ποντο και εσυ κανεις το ιδιο,χανεις 9 επιθεσεις παλι χωρις να βαλεις ποντο ε,δεν φταιει η διαιτησια σε αυτο το κομματι ομως.Απλα εχει μεριδιο ευθυνης η διαιτησια αλλα εχουν και οι παικτες κατι το οποιο δεν εχω ακουσει να το λεει κανεις,οτι φταινε και αυτοι.Αυτο ειπα..

Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως η φαση στην οποια αναφερεσαι με τον Μπατιστ ειναι ιδια σχεδον με τη φαση περυσι στον ημιτελικο με ΤΣΣΚΑ του Τεοντοσιτς στο τελος απο την οποια φαγαμε καλαθι και χασαμε. Εκει οι γαυροι παλι το παιζανε τρελιτσα και λεγαν οτι βαση κανονισμου (...) μετραει το καλαθι κλπ.

8:39 στο βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=9LCa9Asb9GM

Με δουλεύεις, έτσι;

madir6.jpg

21bxq9.jpg

nf8qq.jpg

Αυτό είναι μπάσκετ όσο είναι και αυτό:

28sv6u1.jpg

Δημοσ.

Και σου ξαναλεω οτι αυτο δεν μπορεις να το ξερεις το πως θα τελειωνε.Πιθανον ναι,να τελειωνε οπως τα λες,μπορει και οχι ομως.Δεν το ξερει κανενας μας και ουτε θα το μαθουμε ποτε.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι φταινε και οι παικτες εκτος απο την διαιτησια.Δεν μπορω να το πω με αλλα λογια.Οταν κανεις ειπα 9 καλες αμυνες χωρις να δεχτεις ποντο και εσυ κανεις το ιδιο,χανεις 9 επιθεσεις παλι χωρις να βαλεις ποντο ε,δεν φταιει η διαιτησια σε αυτο το κομματι ομως.Απλα εχει μεριδιο ευθυνης η διαιτησια αλλα εχουν και οι παικτες κατι το οποιο δεν εχω ακουσει να το λεει κανεις,οτι φταινε και αυτοι.Αυτο ειπα..

Φυσικα και ποτε δε μπορεις να ξερεις, κουβεντα κανουμε μονο.

Οι παιχτες πιστευω επαιξαν φιλοτιμα και εκαναν οτι μπορουσαν, με 8 καινουργιους παιχτες στη 10δα τι περιμενες, θαυματα?

Δημοσ.

Με δουλεύεις, έτσι;

madir6.jpg

21bxq9.jpg

nf8qq.jpg

Εγω σου λεω οτι και οι 3 φασεις ειναι διαιτητικα λαθη, σου λεω επισης οτι στο ιδιο ματς σφυριζουν υπερ σου φαση που εξωφθαλμα ο Μπεβερλι πεταει τη μπαλα εξω κι εσυ με ρωτας αν σε δουλευω. Mαλλον εισαι απο αυτους που την φαση του Τεοντοσιτς ή του Μπεβερλυ την βλεπουν για οκ, δεν εξηγειται αλλιως...

Δημοσ.

Δηλαδη βλεπεις σαν θαυμα δηλαδη,ακομα και χθες να τους μαζεψε και να τους εβαλε να παιξουν πρωτη φορα μαζι να μπορεσουν να βαλουν ενα καλαθι σε 9 επιθεσεις που εκαναν?και δεν εβαλαν ουτε ενα? Γιατι με αυτη την λογικη,οκ,8 καινουριοι παικτες στην 10αδα ηταν,αλλα ηταν αυτοι που κερδισαν 2 φορες την Μπαρτσελονα σε Ισπανια και ΟΑΚΑ αλλα ειναι και οι ιδιοι παικτες που σε αυτες τις 9 επιθεσεις που εχασαν οπως σ λεω,καταφεραν να βγαλουν 9 καθαρες αμυνες.Οποτε δλδ,στις αμυνες καταφεραν να ηταν οκ και να επαιζαν καλα αλλα στις επιθεσεις χωρις ενα καλαθι να ηταν 8 στους 10 καινουριους..οκ

Δημοσ.

Δεν παίζει να βγει άκρη με τους βάζελους σε θέμα διαιτησίας ποτέ. Ο ένας του δείχνει φάση που δεν μπορεί να γίνει λάθος και ο άλλος απαντάει με φάση που συμβαίνει σε κάθε αγώνα.

Λες και διαμαρτυρόμαστε εμείς για μια αλλαγή κατοχής ας πούμε.

Allright

Δημοσ.

Ο δεκάλογος του σωστού ζελέ.

1)Κερδίζει ο ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο με καλύτερο roster -> Φταίει η διαιτησία

2)Χάνει ο βάζελος στο ποδόσφαιρο με χειρότερο roster -> Φταίει η διαιτησία

3)Κερδίζει ο βάζελος στο μπάσκετ με καλύτερο roster -> Η διαιτησία ήταν σωστή

4)Κερδίζει ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ με χειρότερο roster -> Φταίει η διαιτησία

5)Χάνει ο βάζελος στο μπάσκετ με καλύτερο roster -> Φταίει η διαιτησία

6)Χάνει ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ με χειρότερο roster -> Η διαιτησία ήταν σωστή.

7)Η διαιτησία στον βάζελο είναι ΠΑΝΤΑ εχθρική.

8)Η διαιτησία στον ΟΣΦΠ είναι ΠΑΝΤΑ φιλική.

9)Τίποτα απ'όσα κατέκτησε σε όλα τα αθλήματα το ΟΣΦΠ δεν τα άξιζε.

10)Όλα όσα κατέκτησε σε όλα τα αθλήματα ο βάζελος τα άξιζε.

Δημοσ.

Ε ρε χαμος στο τοπικ απο γαυρους...

Η χαρα σας ειναι οτι αποκλειστηκαμε εμεις, οχι οτι προκριθηκατε εσεις

Διαφορα ποιοτητας. Οπως μαθει ο καθενας

Το ερωτημα παραμενει...ποια ειναι η θεση σας στο συγκεκριμενο θεμα?

Γιατι νομιζω εχετε διχαστει και οι ιδιοι μεταξυ του "δεν τρεχει τιποτα" και του "τρεχει αλλα κανατε τα ιδια στην Ελλαδα"

ΥΓ. Υπαρχει επικο ποστ LRoi που λεει "μιλανε οι βαζελες για διαιτησια".

Του LRoi.

Που ειναι γαυρος

Και δεν εχει κοπει το καλωδιο στον Ατλαντικο ακομα?

Δημοσ.

Ε ρε χαμος στο τοπικ απο γαυρους...

Η χαρα σας ειναι οτι αποκλειστηκαμε εμεις, οχι οτι προκριθηκατε εσεις

Διαφορα ποιοτητας. Οπως μαθει ο καθενας

Το ερωτημα παραμενει...ποια ειναι η θεση σας στο συγκεκριμενο θεμα?

Γιατι νομιζω εχετε διχαστει και οι ιδιοι μεταξυ του "δεν τρεχει τιποτα" και του "τρεχει αλλα κανατε τα ιδια στην Ελλαδα"

ΥΓ. Υπαρχει επικο ποστ LRoi που λεει "μιλανε οι βαζελες για διαιτησια".

Του LRoi.

Που ειναι γαυρος

Και δεν εχει κοπει το καλωδιο στον Ατλαντικο ακομα?

Οπως η διαφορα ποιοτητας και σε σας ειναι οτι δεν βγηκε εστω ενας,εστω ενας να ριξει ευθυνη,τουλαχιστον αυτη που αναλογει στους παικτες.Και το 100% το φταιξιματος ειναι στην διαιτησια,και το 100% ευθυνεται αυτη..Ουτε ενας δεν βγηκε να πει απο εσας,ναι οκ μας αδικησε η διαιτησια αλλα και εμεις καναμε τις μαλακιες μας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...