Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>οι 4 καλυτερες ομαδες της σεζον ειναι στο φαινολ φορ.το πιο δικαιο φαιναλ φορ των τελευταιων ετων.πολυ καλη διαιτησια ειχε ο παο στην εδρα της μπαρτσα.ειδικα στο τεταρτο δεκαλεπτο παιξατε τρελο ξυλο στην αμυνα με την ανοχη των διαιτητων.μακαρι ολες οι ομαδες να εχουν τετοια διαιτησια μεσα στη βαρκελωνη</p>

να σε δω τι θα λες οταν θα εχεις την ιδια διαιτησια στο Λονδινο απεναντι στη τσσκα

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν εχω 300 χαμενα ριμπαουντ και 5 στα 500 τριποντα,τοτε δεν θα πω τιποτα..Γιατι ο πρωτος που θα φταιει αν χασω σε αυτη την περιπτωση θα ειμαι εγω και μετα η διαιτησια

Δημοσ.

O Παo εχασε το πρωτο παιχνιδι στην Ισπανια καθαρα απ τη διαιτησια.

Οποτε κανονικα δε θα γινοταν 5ο παιχνιδι.

Δημοσ.

O Παo εχασε το πρωτο παιχνιδι στην Ισπανια καθαρα απ τη διαιτησια.

Οποτε κανονικα δε θα γινοταν 5ο παιχνιδι.

η μπορει να τα επαιρναν οι "ισπανοι" και να σου εκαναν 3-1!δεν εχει λογικη αυτο.οτι δεν σας πηγε καλα η διαιτησια λογικο και αναμενομενο μου φαινεται.μονο τν τσσκα θα επαιζαν στα ισια εκει μεσα

Δημοσ.

Ποια να επαιρναν οι ισπανοι?

Μιλαω αντικειμενικα, οπως θα μιλουσα και για τον Ολυμπιακο. Ειναι προς το συμφερον της χωρας να πηγαινουμε καλα σε συλλογικο επιπεδο ασχετως ομαδας.

Ειναι δεδομενο οτι ο Παο κυνηγιεται συστηματικα τα τελευταια χρονια, να θυμισω τον περσινο ημιτελικο?

Ισως η Φιμπα θεωρει υπερβολικα τα 6 κυπελα σε 17 χρονια και θελει να περιορισει την ομαδα.

Δημοσ.

Οκ,ολοι οι αξιωματουχοι κατα καποιο τροπο κυνηγουν τον ΠΑΟ παντου.Ειτε στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα,ειτε στο ποδοσφαιρο στην Ευρωπη,ειτε στο βολευ,ειτε στο Μπασκετ ολοι εσας κυνηγουν ρε παιδι μου,τι ειναι αυτο το πραγμα..Παντου εχετε ομαδαρα εσεις και το μονο που φταιει ειτε για την ηττα σας απο την Μπαρτσελονα ειτε απο οποιονδηποτε φταιει μονο η διαιτησια και κανενας αλλος..Σας ειπα,κραχτε και λιγο τους παικτες σας για τις μαλακιες που εκαναν,λιγο τον προπονητη σας που κοιμαται ορθιος..Τοσα χαμενα ριμπαουντ και τοσα χαμενα τριποντα και φταιει η διαιτησια μετα? Επαιξες 9 φοβερες αμυνες χωρις να φας ποντο και εκανες 9 επιθεσεις και δεν εβαλεσ ουτε εσυ ποντο,πλακα μου κανεις τωρα? Πες οκ,φταιει η διαιτησια που εχασα ή οτιδηποτε,αλλα πειτε ρε γαμωτο οτι ναι,και εγω και ο πεδουλακης μαλακιστηκα συν τα αλλα..Και εμενα στο 4ο παιχνιδι στην Τουρκια με γ@@@μησε η διαιτησια αλλα οταν μεσα σε 1,13 λεπτα καταφερα και εχασα μια διαφορα 7 ποντους που ημουν μπροστα και εχασα δεν ειπα ωωωω,με γαμησε η διαιτησια και εχασα το παιχνιδι..Ειπα οτι μαλακιστηκαν στο τελος και αυτοκτονησαν,οπως εκαναν και σε αλλα παιχνιδια.Δεν θα τους παρω τα κεφαλια αλλα οχι να βγαζω τους παικτες εκτος και να τα ριχνω στην διαιτησια

Δημοσ.

Ο ΠΑΟ σε άλλες εποχές, παιζόταν πολύ καλυτερα απ τη διαιτησία.

Οπως λέω και για το ποδόσφαιρο, τα πάντα ειναι θέμα επενδύσεων.

Και ειδικά όταν ο ΠΑΟ παρουσιάζεται κακιστος περιμένοντας τα πάντα απ τον Διαμαντίδη.

Εχω παραδεχτεί οτι παλαιότερα, η ομάδα του Παναθηναικου, έσπασε αρνητικές διαιτησίες, με εξαιρετικές εμφανίσεις, ακόμα και σε τελικούς. Μαγκιά του.

Σε άλλες περιπτώσεις θυμάμαι να έχει κερδίσει τον σεβασμό της διαιτησίας και να παίζουν ακομα και υπερ του. Μόνο που τότε οι Γιανακοπουλαίοι επένδυαν στο μπάσκετ.

Γενικά δε μπορεις να περιμένεις 50-50 διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα και τη ΤΣΣΚΑ.

Τα ίδια πιστεύω θα πάθει και ο Ολυμπιακός εκτός και αν κάνει καμια εξαιρετική εμφάνιση.

Αν το πάει στο τσουκου τσουκου θα χάσει.

Δημοσ.

kokkalis-main.jpg

Aυτος εισαι, ετσι μεγαλωσες, εχεις δικιο. Ολη η βρωμια μαζεμενη. Οντως ετσι μεγαλωσες, με τα σκανδαλα και την νοοτροπια που κατεστρεψε τη χωρα

Στα κανω βιντεο για ευκολια

Ωραια διαφημιση στη φανελα. Ολα τα μπουμπουκια μαζι

6d-thumb-large.jpg

Εβαλε και μπασκετ ο ανθρωπος. Εμαθε και το μπασκετ

https://www.youtube.com/watch?v=VjkREyohwfw

https://www.youtube.com/watch?v=OOdEUTHDZiI

22-283x259.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Με φωτογραφία τον κατάδικο που πατάει κόσμο με το αυτοκίνητο, δεν πας πουθενά.

Βάλε και Μπατίστ που κρυβόταν στα γηπεδάκια στην Κηφισίας, να μην τον πιάσουν με την κόκα στη μύτη.

Και μην ξεχάσω, εγώ Λονδίνο, εσύ στο κομοδίνο.

Άντε γεια

Δημοσ.

Γενικά δε μπορεις να περιμένεις 50-50 διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα και τη ΤΣΣΚΑ.

Τα ίδια πιστεύω θα πάθει και ο Ολυμπιακός εκτός και αν κάνει καμια εξαιρετική εμφάνιση.

Αν το πάει στο τσουκου τσουκου θα χάσει.

Περσυ μια χαρα 50-50 διαιτησια ειχες στο Φ4

Ειναι θεμα κονε στην Ευρωκλικα. Ο Ολυμπιακος τα εχει και εχει μια χαρα διαιτησιες απλα και'γω πιστευω οτι αυτο το εξαργυρωσε περσυ (που δεν τον εσφαξαν και του επετρεψαν να χτυπησει την κουπα) και φετος ηρθε η σειρα αλλου (νομιζω ΤΣΣΚΑ)

Ο τρακης κανει ο,τι χειροτερο. Τσακωνεται, φωναζει, ενω ουτε λεφτα για να τους παει κοντρα οπως καναμε τα περασμενα 4 χρονια, ουτε Ομπραντοβιτς υπαρχει.

Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τα βρει μαζι τους, εφοσον θελουμε να συνεχισουμε στην αστεια διοργανωση τους και να εχουμε αντιμετωπιση οχι προφανως Μπαρτσελονα-ΤΣΣΚΑ, αλλα τουλαχιστον Ολυμπιακου

Δημοσ.

Οκ,ολοι οι αξιωματουχοι κατα καποιο τροπο κυνηγουν τον ΠΑΟ παντου.Ειτε στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα,ειτε στο ποδοσφαιρο στην Ευρωπη,ειτε στο βολευ,ειτε στο Μπασκετ ολοι εσας κυνηγουν ρε παιδι μου,τι ειναι αυτο το πραγμα.....................

Για το μπασκετ της Ευρολιγκα μιλουσαμε. Δεν υπαρχει "εσας", δεν ειμαι Παο. Σου εξηγησα οτι και για τον Ολ/κο τα ιδια θα ελεγα. Η χωρα ειναι πανω απο τις ομαδες και τα μικροοπαδικα συμφεροντα τους. Εσυ μιλας σα βαμμενος Ολ/κος που παρακαλας να χανουν οι εγχωριοι αντιπαλοι σου. Εγω ομως που ειμαι ουδετερος μιλαω αντικειμενικα.

Το φετεινο ειπαμε, κριθηκε στο πρωτο ματς στην Ισπανια. Εσυ επιμενεις να επαναλαμβανεις τα κακα ποσοστα του τελευταιου ματς(που κανονικα δεν θα υπηρχε).

Δημοσ.

Τοσα χαμενα ριμπαουντ και τοσα χαμενα τριποντα και φταιει η διαιτησια μετα?

"Φτιαξε ομαδα και μετα μιλα για διαιτησια"

Ποσα χρονια ακουμε την καραμελα στη μπαλα...

Το εχω γραψει και πριν αλλα προφανως το αγνοησες

Αλλη μια

Καλως ή κακως (κακως δλδ αλλά τωρα ειναι αργα) αυτό το ροστερ στηριζεται σχεδον ολοκληρωτικα στον 3D.

Μετα τα γεγονοτα του πρωτου 4λεπτου τα σεναρια ηταν

- Να το παρατησουμε και να φαμε 30 οποτε θα μας ελεγες οτι αντιδρασαμε σαν Ηλυσιακος

- Να το παλεψουμε και να χασουμε ηρωικα οποτε μας λες "ας εβαζες τα τριποντα"

- Να κερδισουμε απο το -17 με Διαμαντιδη με 3φ απο το 4'.

Αρα Ή θα καναμε το απιστευτο, με πιθανοτητα 1% Ή θα ακουγαμε κραξιμο απο εσας και η διαιτησια "δεν επαιξε ρολο"

Οποτε χεστε με, τι τριποντα και επιθετικα ριμπαουντ μου λες? Επειδη το παλεψα θα ακουσω οτι "δεν εφταιγε η διαιτησια"? Επειδη δεν εγινε το αναμενομενο, να καταρρευσουμε, σημαινει οτι ολα καλα, δεν τρεχει τιποτα με τα κορακια?

Βρεθηκα ή δεν βρεθηκα στο -17 μεσα σε 5' που μου πουτανιασαν την ομαδα τα κορακια?

Και επειδη δεν επεσα κατω να πεθανω δεν τρεχει τιποτα?

Πως "δεν φταιει η διαιτησια, ας εβαζα τα τριποντα"? Και γω σου λεω οτι θα μπορουσα να τους κερδισω και με 1/16 και 20 χαμενα ριμπαουντ αν δεν με εσφαζαν στην 1η περιοδο και αν πηγαινα με 8π πισω στην 2η περιοδο οπως ηταν το ματς μεχρι εκει και οχι με 15

Δημοσ.

Βάζελος να διαμαρτύρεται για διαιτησία στο μπάσκετ:

Αξία ανεκτίμητη.

Τόσα χρόνια όμως Ελλάδα με τα κοράκια να σφυράνε μέχρι και δίποντα για τρίποντα, όλα μέλι γάλα.

Όλα εδώ πληρώνονται.

Δημοσ.

Εγώ από τότε που είδα αυτή τη φάση, έμαθα μπάσκετ. Αγνοούσα βασικούς κανόνες.

Eχει κι αλλο βιντεο με ωραιους κανονισμους απο το παιχνιδι αυτο

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...