Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οτι αφορα το δευτερο και σε εμας φετος εχει δωσει πολλα τετοια φαουλ εις βαρος μας αλλα οκ τι να σου πω τωρα .Ειπαμε εκ του αποτελεσματος δεν δικαιωνεσαι οποτε...Σου ειπα φαλτσοσφυριγματα υπηρχαν και θα υπαρχουν απλα σε γενικες γραμμες ειδικα οταν αρχισε ο Ζοτς να εφαρμοζει το πικ εν ρολ με Διαμαντιδη -Μπατιστ εβλεπα πολλα ευκολα φαουλ υπερ σας αλλα σε γενικα πλαισια δεν μπορεις να πεις με την καμια οτι σε εσφαζε η διαιτησια ,δηλαδη δεν περιμενα οτι θα ακουγα αυτο απο Παναθηναικους στο μπασκετ.Ουτε θυμαμαι πριν απο τον ημιτελικο περυσι να ειχα ξανακουσει κατι τετοιο.Μονο στον τελικο στην Αθηνα κατι που ειχε διαμαρτυρηθει ο κοντος στον Μπερτομεου και του πεταξε κατι χαρτονομισματα αλλα δεν θυμαμαι γιατι ηταν .

εμ σε ποιανω αδιαβαστο...Ο κοντος πεταξε χαρτονομισματα στον αρτεαγκα στο βερολινο το 2009 και καλα του εκανε. Αλλα αφου δεν δικαιωνομαι εκ του αποτελεσματος αφου νικησα δεν μετραει οτι με σφαξανε. Αρα συμφωνα με την λογικη σου περσυ αφου εχασα στον ημιτελικο με σφαξανε, φετος παλι με σφαξανε και εγω εχω σφαξει ομαδες

Για αυτο που λες δεν το ξερω παντως αν ψαξεις βιντεο με highlight για το 09 θα δεις την φαση που σου λεω

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Θα ορκιζομουν οτι το περιστατικο εγινε στην Αθηνα στο f4 το ειχα διαβασει αλλα τελος παντων ...

Σε οτι αφορα την φαση ναι οκ σε πιστευω δεν υπαρχει θεμα ,απλα εγω δεν θεωρω οτι σε "σφαξανε" οπως λες εσυ .Χανεις δηλαδη και το οποιο δικιο εχεις ετσι οπως το λες.Γιατι συνηθως οταν σε σφαζει η διαιτησια το βασικο αντικειμενο-ενδειξη της ενεργειας ειναι οτι χανεις το παιχνιδι αλλιως ειναι ανευ νοηματος το επιχειρημα ,δεν εχει αντικειμενο δηλαδη .Ειναι αλλο το  φαλτσοσφυριγμα ενος βλακα διαιτητη να σε αδικησει και αλλο να πηγαινει ο αλλος με στοχο να σε σφαξει που αν θελει το καταφερνει σου ξαναλεω για πλακα ειδικα στο μπασκετ ,εκει εγω διαφωνω με το σκεπτικο σας.Ειστε εσεις αδικημενοι και η ΤΣΣΚΑ ευνοημενη που εχει χασει 1-2-3 τελικους στην σειρα ή κανω λαθος ?Που να την αδικουσαν κιολας..

Δημοσ.

Ερωτηση:Χρειαζεται αλλαγη προπονητη το καλοκαιρι ή οχι?Η μηπως να περιμενουμε να δουμε και τα πλευοφς με τον Ολυμπιακο?

Το ρωταω αυτο γιατι εδω ακουω πολλες αποψεις γενικοτερα.

Αν προκειται να φερει καταξιωμενο προπονητη ή εστω με στοιχειωδες potential δεν λεμε οχι. Οταν λεμε με potential εννοουμε κανεναν Πλαθα ή Βουγιοσεβιτς, και οταν λεμε καταξιωμενο ξεκινουμε απο Μεσινα ή Μπλατ και καταληγουμε στο μαλλον απιαστο υγρο ονειρο του τιτανα.

Αν προκειται να διωξει τον Πεδουλακη για να φερει καναν Ελληνα ή ακομα χειροτερα ξενο "απειρο μεν, αλλα με δυνατοτητες εξελιξης και μπλαμπλα" ή καναν καθυστερημενο "αλλα γνωστο και ονομα" τυπου Ιβανοβιτς κλπ, να μας λειπει.

Αν λοιπον καταληξει σε συμφωνια με καποιον προπονητη απτην πρωτη κατηγορια τοτε αξιζει η αλλαγη, διαφορετικα Αρτζι και του χρονου απλα και μονο για να αποφυγουμε τα πειραματα και το beta testing προπονητικης απειρων ανθρωπων πανω στον ΠΑΟ .

Δημοσ.

Ερωτηση:Χρειαζεται αλλαγη προπονητη το καλοκαιρι ή οχι?Η μηπως να περιμενουμε να δουμε και τα πλευοφς με τον Ολυμπιακο?

Το ρωταω αυτο γιατι εδω ακουω πολλες αποψεις γενικοτερα.

Ποια πλευ οφς?

Συμφωνα με ΔΓ η χρονια ειναι ηδη πετυχημενη, remember?

Εντάξει, είπα να μην πανηγυρίσουμε τη νίκη με την πεθαμένη Εφές  και να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους

Και γιατι μπηκες σε αυτο το τοπικ?

Δημοσ.

Θα ορκιζομουν οτι το περιστατικο εγινε στην Αθηνα στο f4 το ειχα διαβασει αλλα τελος παντων ...

Σε οτι αφορα την φαση ναι οκ σε πιστευω δεν υπαρχει θεμα ,απλα εγω δεν θεωρω οτι σε "σφαξανε" οπως λες εσυ .Χανεις δηλαδη και το οποιο δικιο εχεις ετσι οπως το λες.Γιατι συνηθως οταν σε σφαζει η διαιτησια το βασικο αντικειμενο-ενδειξη της ενεργειας ειναι οτι χανεις το παιχνιδι αλλιως ειναι ανευ νοηματος το επιχειρημα ,δεν εχει αντικειμενο δηλαδη .Ειναι αλλο το  φαλτσοσφυριγμα ενος βλακα διαιτητη να σε αδικησει και αλλο να πηγαινει ο αλλος με στοχο να σε σφαξει που αν θελει το καταφερνει σου ξαναλεω για πλακα ειδικα στο μπασκετ ,εκει εγω διαφωνω με το σκεπτικο σας.Ειστε εσεις αδικημενοι και η ΤΣΣΚΑ ευνοημενη που εχει χασει 1-2-3 τελικους στην σειρα ή κανω λαθος ?Που να την αδικουσαν κιολας..

Ναι αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το σκεπτικο, αλλα ας δωσω ενα παραδειγμα να μου εξηγησεις

εστω οτι παιζουν 2 ομαδες και η διαιτησια ειναι κομπλε μεχρι την  τελευταια φαση οπου ευνοει ειτε ηθελημενα ειτε κατα λαθος τον 1 και κερδιζει. Ειναι σφαξιμο?

εστω οτι παιζουν 2 ομαδες και η διαιτησια σπρωχνει την μια απο τις 2. Αν κερδισει αυτη που σπρωχνεται τοτε η αλλη σφαζεται? Αν δεν κερδισει αυτη που σπρωχνεται τοτε η αλλη δεν σφαζεται?

Επισης δεν καταλαβαινω το σκεπτικο των χαμενων τελικων της ΤΣΚΚΑ. Πχ το 2012 που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος? το 2009 που ευνοηθηκε ο παναθηναικος? Αντιθετως και κυριως για την ΤΣΚΚΑ τα παραπονα ολο και μεγαλωνουν.

Δημοσ.

Ναι αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το σκεπτικο, αλλα ας δωσω ενα παραδειγμα να μου εξηγησεις

εστω οτι παιζουν 2 ομαδες και η διαιτησια ειναι κομπλε μεχρι την  τελευταια φαση οπου ευνοει ειτε ηθελημενα ειτε κατα λαθος τον 1 και κερδιζει. Ειναι σφαξιμο?

εστω οτι παιζουν 2 ομαδες και η διαιτησια σπρωχνει την μια απο τις 2. Αν κερδισει αυτη που σπρωχνεται τοτε η αλλη σφαζεται? Αν δεν κερδισει αυτη που σπρωχνεται τοτε η αλλη δεν σφαζεται?

Επισης δεν καταλαβαινω το σκεπτικο των χαμενων τελικων της ΤΣΚΚΑ. Πχ το 2012 που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος? το 2009 που ευνοηθηκε ο παναθηναικος? Αντιθετως και κυριως για την ΤΣΚΚΑ τα παραπονα ολο και μεγαλωνουν.

Mα το επιχειρημα σου ποιο ειναι ομως ? Σαφως και αν κερδισει μια ομαδα υπαρχει περιπτωση να εχει σφαχτει απο την διαιτησια δεν ειπα οχι .Απλα οταν εχεις κερδισει τοσους τελικους ε τωρα να μου λεει ο αλλος οτι επι σειρα ετων σε σφαζουν και οτι ειναι και μιλημενη η διοργανωση παει πολυ ...Να συμβει μια φορα αντε να το δεχτω αλλα και μεμονωμενα να το παρεις ,βγαλε το ποιος κερδισε-εχασε στην ζυγαρια-συνολο  δεν εχω δει εις βαρος σου καταστασεις .Προφανως το σφαξιμο που εννοειτε εσεις δεν απομονωνεται στο παραδειγμα που εδωσες για ενα τελευταιο σφυριγμα αλλα στο οτι υπηρχε συστημα που ηθελε να σας στερησει τον τιτλο .Δηλαδη αν παρεις το παραδειγμα του Παρισιου που προφανως ο διαιτητης δεν ειδε το αντικανονικο κοψιμο του Βρανκοβιτς τι το θεωρεις για την Μπαρτσα σφαξιμο ή οχι .Εγω δεν το θεωρω σφαξιμο με την εννοια του "προσυνεννοημενου" αλλα αν το μετραγε το καλαθι κανεις δεν θα του ελεγε και τιποτα ,ετσι δεν ειναι ? Αν λοιπον μιλας για τετοιες φασεις παμε την κουβεντα στην ικανοτητα των διαιτητων και την ηλιθιοτητα και οχι στο "μιλημενο" ή στο "σφαξιμο".

Στο τελευταιο που λες δεν ειπα εγω οτι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος  ή το 9 ο Παναθηναικος ,απλα προσεξε λεω ΑΝ ηθελαν να ευνοησουν την ΤΣΣΚΑ οπως ειπωθηκε θα ειχε κατακτησει καποιον απο τους 3 τελικους να εισαι σιγουρος .

Δημοσ.

Για να σκουπίσω τα δάκρυά σας

Δεν σε προβληματιζει αυτο?

Οτι ακομα και στην cool βραδια επιτυχιας σου ενιωσες την αναγκη να μπεις εδω?

Πες μου για τα παιδικα σου χρονια...

Δημοσ.

Mα το επιχειρημα σου ποιο ειναι ομως ? Σαφως και αν κερδισει μια ομαδα υπαρχει περιπτωση να εχει σφαχτει απο την διαιτησια δεν ειπα οχι .

Συμφωνουμε

Απλα οταν εχεις κερδισει τοσους τελικους ε τωρα να μου λεει ο αλλος οτι επι σειρα ετων σε σφαζουν και οτι ειναι και μιλημενη η διοργανωση παει πολυ ...Να συμβει μια φορα αντε να το δεχτω αλλα και μεμονωμενα να το παρεις ,βγαλε το ποιος κερδισε-εχασε στην ζυγαρια-συνολο  δεν εχω δει εις βαρος σου καταστασεις .

Ναι αλλα ο σοφος λαος μας λεει συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση. ΤΣΚΚΑ 09-12/ Μπαρτσελονα 11-13.

Αν το θες και πιο συκγεκριμενα. Συνεχομενα φαουλ οι ΤΣΚΚΑ με σκληρες αμυνες και στα 2 παιχνιδια. 2 φαουλ σε 2 λεπτα ο ΔΔ στο 4ο παιχνιδι με μπαρτσα - 3 φαουλ σε 4 λεπτα χθες. Κοινος παραγοντας των 2 παιχνιδιων με μπαρτσα? Λουιτζι λαμονικα

Προφανως το σφαξιμο που εννοειτε εσεις δεν απομονωνεται στο παραδειγμα που εδωσες για ενα τελευταιο σφυριγμα αλλα στο οτι υπηρχε συστημα που ηθελε να σας στερησει τον τιτλο .

Προφανως. Αλλα ετσι αυτοαναιρεισαι λεγοντας γιατι δεν σε σφαζανε στο 1ο ημιχρονο. Δεν εχει λογικη

Δηλαδη αν παρεις το παραδειγμα του Παρισιου που προφανως ο διαιτητης δεν ειδε το αντικανονικο κοψιμο του Βρανκοβιτς τι το θεωρεις για την Μπαρτσα σφαξιμο ή οχι .Εγω δεν το θεωρω σφαξιμο με την εννοια του "προσυνεννοημενου" αλλα αν το μετραγε το καλαθι κανεις δεν θα του ελεγε και τιποτα ,ετσι δεν ειναι ? Αν λοιπον μιλας για τετοιες φασεις παμε την κουβεντα στην ικανοτητα των διαιτητων και την ηλιθιοτητα και οχι στο "μιλημενο" ή στο "σφαξιμο".

Συμφωνω με την λογικη

Στο τελευταιο που λες δεν ειπα εγω οτι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος  ή το 9 ο Παναθηναικος ,απλα προσεξε λεω ΑΝ ηθελαν να ευνοησουν την ΤΣΣΚΑ οπως ειπωθηκε θα ειχε κατακτησει καποιον απο τους 3 τελικους να εισαι σιγουρος .

Το 09 εκαναν οτι μπορουσαν γι'αυτο και σου εδωσα ως παραδειγμα το τελευταιο δευτερολεπτο ενω το 12 μαλλον τους ηρθε ξαφνικο :P

Δες τα bold γιατι το quote συστημα δεν βοηθαει.

Δημοσ.

Το θεμα παει εκει.. Οτι οταν κερδιζει ο παναθηναικος ολα ειναι οκ,ή κερδιζει και τους διαιτητες..Οταν χανει εχασε μονο και μονο απο την διαιτησια και οχι οτι στο ενα παιχνιδι εμεινε με 0 ποντους ο ΔΔ και οτι ειχατε χαμενα 500 ριμπαουντ ή οτι στο αλλο ας πουμε ειχε παλι 300 χαμενα ριμπαουντ αυτη την φορα και 5 τριποντα στα 20κατι σε ολο το παιχνιδι ας πουμε..Αυτα δεν φταινε αλλα μονο οι διαιτητες..

Ενταξει πειτε μια φορα οτι φταιτε και σαν ομαδα,κραξτε λιγο τους μ@@κες τους παικτες που βαρανε τουβλα,κραχτε λιγο τον Πεδουλακη που αφου βλεπει οτι δεν μπαινουν τα τριποντα δεν εχει ενα εναλλακτικο πλανο να αλλαξει λιγο το παιχνιδι..Μην τα ριχνετε ολα μα ολα στην διαιτησια,δειτε και λιγο την καμπουρα σας..Και το λεω φιλικα,αλλα ετσι ειναι ρε παιδια.Δεν μπορει σε ολα,μα σε ολα τα αθληματα οποτε χανετε να σας σφαζει και να φταιει η διαιτησια,οκ ειπαμε ενα δυο τρια πεντε παιχνιδια,αλλα μεχρι εκει.Βγειτε μπροστα μια φορα και πειτε φταινε οι μ@@κες οι παικτες και ο Πεδουλακης,μην εχετε παντα αλλοθι την διαιτησια..

Δημοσ.

οι 4 καλυτερες ομαδες της σεζον ειναι στο φαινολ φορ.το πιο δικαιο φαιναλ φορ των τελευταιων ετων.πολυ καλη διαιτησια ειχε ο παο στην εδρα της μπαρτσα.ειδικα στο τεταρτο δεκαλεπτο παιξατε τρελο ξυλο στην αμυνα με την ανοχη των διαιτητων.μακαρι ολες οι ομαδες να εχουν τετοια διαιτησια μεσα στη βαρκελωνη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...