Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχναμε οτι εκτος απο αυτο που αναφερεις LRoi υπηρχε και ενας Ζοτσ στον παγκο που δεν κοιμαται και που δεν επαιρνε τα ταιμ αουτ μονο και μονο για να γινει επαναφορα της μπαλας απο την μεση του γηπεδου..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Γενικα επειδη συνεχιζω να βλεπω να συζητιεται εντονα το "δεν εφταιγαν τα 3 φαουλ στον ΔΔ γιατι αν μπαιναν τα τριποντα θα πηγαινε στον ποντο", υπενθυμιζω.

1. Βρεθηκαμε -20 επειδη η ομαδα ειχε φανερο εκνευρισμο απο τον τροπο με τον οποιο πεταξαν τον ΔΔ εξω. Κι αν κυνηγας απτην πρωτη περιοδο το -20, καλα κρασια.

2. Ο ΠΑΟ χωρις τον Μητσο ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν σε αμυνα και οργανωτικα.

3. Ο ΠΑΟ με εκνευρισμενο τον ΔΔ και εκτος ρυθμου, ειναι ακομα χειροτερος.

4. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ εχει τον προπονητη, το βαθος και την ποιοτητα του ροστερ για να καλυψει το κενο που του δημιουργησαν οι διαιτητες, σε εκτος εδρας παιχνιδι εναντιον της καλυτερης ομαδας στη διοργανωση μεχρι στιγμης. Θυμιζω ροτεισον 7-8 παικτων κανουμε και πεταξε τον μοναδικο που μετραει για 2 παιχτες. Την ιδια στιγμη που ο αλλος εκανε χαβαλε με τον Τοντοροβιτς (περι βαθους ροστερ η κουβεντα, περι ποιοτητας καμια συζητηση).

Συνεπως ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ το τι θα γινοταν αν μπαιναν τα τριποντα απτη στιγμη που με εχουν βγαλει εκτος ρυθμου απτα πρωτα 5λεπτα και με εχουν βαλει να εχω πρωτο στοχο να γλυτωσω τη συντριβη και μετα να σκεφτομαι το Λονδινο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα μπουν τα τριποντα, εδω δε μπαιναν στο ΟΑΚΑ, θα μπουν τωρα που η ομαδα σκορπισε απτα πρωτα 5 λεπτα την συγκεντρωση της? Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θα μπουν τα τριποντα οταν καθε τριποντο που σουταραν ειχε νοημα ζωης η θανατου (Λονδινο η τιποτα) απτη στιγμη που βρεθηκαμε να κυνηγαμε 20ποντους διαφορα σε ολο το παιχνιδι και η μπαλα να ζυγιζει 500 κιλα σε καθε επιθεση.

ΥΓ. Παρολα αυτα η προκριση χαθηκε στο ΟΑΚΑ. Αλλα, δεν γινεται να παραβλεψουμε οτι ειχαμε σφαγιαστικη διαιτησια χθες.

Πάντως θα έπρεπε να σας προβληματίζει που είστε πλέον η ομάδα του Διαμαντίδη και είναι εύκολο να σας ματσάρουν τα κοράκια, ενώ από την άλλη εμείς σταματήσαμε να είμαστε η ομάδα του Σπανούλη και κάθε φορά υπάρχει και διαφορετικός παίχτης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Πεστα του ομοιδεατη σου που με λεει παρανοικο και ασχετο οταν λεω οτι ο ΟΣΦΠ εχει ποιοτικοτερο και βαθυτερο ροστερ. Εμαθαν κι αυτοι που μια χρονια φωναζουν "εγω με ποδοσφαιρο ασχολουμαι, το μπασκετακι ειναι για σας" να μας κανουν και ροστερικες αναλυσεις ναουμε και να κανουν και τους απολυτους κι απο πανω.

Ομως δες και το αλλο. ΕΙμαστε ομαδα με πανω απο 10 καινουργιους παικτες που ουτε καν γνωριζονται μεταξυ τους, οι μισοι βγηκαν και κακιστες επιλογες και εχουμε μεινει να παιζουμε με 8 καθε ματς. Προφανως σε αυτο το "σχεδιο", ο ΔΔ ειναι η καρδια που δινει σφυγμο. Χωρις αυτον ειμαστε 10 σκαλια κατω, με αυτον ειμαστε ικανοι για εκπληξεις. Δε θα περιμενα απο κανεναν Μασιουλις, Μπραμος, Μπανκς κλπ κλπ να μπορουν να αναλαβουν ηγετικο ρολο στον ΠΑΟ μεσα σε 8 μηνες, Ουτε την ποιοτητα εχουν, ουτε την προσωπικοτητα να το κανουν. Ο ΟΣΦΠ εχει ζυμωθει σαν ομαδα, εχει δεσει, εχει περισσοτερους παικτες, προφανως ο Σπανουλης μπορει να παιρνει παραπανω ανασες και προφανως υπαρχουν περισσοτερα περιθωρια για κακες βραδιες του Σπανουλη, αποτι για κακες του ΔΔ.

Δημοσ.

Πάντως θα έπρεπε να σας προβληματίζει που είστε πλέον η ομάδα του Διαμαντίδη και είναι εύκολο να σας ματσάρουν τα κοράκια, ενώ από την άλλη εμείς σταματήσαμε να είμαστε η ομάδα του Σπανούλη και κάθε φορά υπάρχει και διαφορετικός παίχτης να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Και παλιότερα ήταν παιχταράς ο Διαμαντίδης, αλλά πλαισιωνόταν από παίχτες που έκαναν τον ΠΑΟ ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο καθένας ατομικά από αυτούς που είχες, όταν έφυγαν από τον βάζελο δεν έκαναν καριέρα πουθενά.

Νίκολας, Φώτσης, Μπατίστ κλπ με εξαίρεση τον Καλάθη, αλλά σε χαμηλότερου ανταγωνισμού διοργανώσεις.

Το απογειωσες με Μπατιστ, στην Φενερ στα 34 ο αλλος τον εβαλε να κανει το 4αρι

Σε αυτη τη Φενερ ο ΜακΚαλεμπ και ο Αντερσεν δειχνουν παλτα. Σοβαρα λες οτι ειναι κριτηριο?

btw αν δεν κανω λαθος Σπανουλης-Περπερογλου παιζαν καποτε Παναθηναικο ή ειναι ανακαλυψεις του Τομιτς?

Οσο για το τι μας προβληματιζει το εχουμε διαπιστωσει μονοι μας καιρο thank you very much

Εγω πρωτος λεω οτι ειναι ΠΙΠΑ ΟΛΚΗΣ αυτο με την νεα ομαδα που θελει χρονο

Αυτη η νεα ομαδα του χρονου θα εχει 33 στα 34 τον Μητσο, 35αρη Τσαρτσαρη, 31 στα 32 Λασμ συν τα υπερπαλτα Μπανκς, Σκορδιλη, Γιαννοπουλο, Ξανθοπουλο, Σχορτσιανιτη

Μονο οι Μπραμος, Ματσιουλις, Γκιστ, Ουκιτς αν δουλεψουν ακομα παραπανω, εχουν οριζοντα 4ετιας

Και φυσικα ολα ξεκινανε απο το μυαλο του ΔΓ. Δεν γινεται να μην βλεπει τον κλοουν που δινει εντολες μονο για 3ποντα και...εδιωξε τον Καπονο, που δεν εχει 3ο συστημα στην επιθεση και 2ο στην αμυνα και σε καθε συνεντευξη του φταινε τα απειρα παιδια ενω ο ιδιος εχει 10 χρονια πειρα Ευρωλιγκα και στις νικες "η αμυνα μας, το σχεδιο μας, η στρατηγικη μας"

Ο ανθρωπος ζει το ονειρο του, ο αλλος ποτε θα το καταλαβει να τον σουταρει?

ΥΓ. Ο Καπονο δεν επαιζε αμυνα και εφυγε. Ο Σχορτσιανιτης παιζει?

Δημοσ.

Πεστα του ομοιδεατη σου που με λεει παρανοικο και ασχετο οταν λεω οτι ο ΟΣΦΠ εχει ποιοτικοτερο και βαθυτερο ροστερ. Εμαθαν κι αυτοι που μια χρονια φωναζουν "εγω με ποδοσφαιρο ασχολουμαι, το μπασκετακι ειναι για σας" να μας κανουν και ροστερικες αναλυσεις ναουμε και να κανουν και τους απολυτους κι απο πανω.

Xαχαχαχα ενταξει μου αρεσουν αυτα κατα βαθος δεν σε παρεξηγω .Απλα ετσι για την ιστορια αν πας λιγο πιο πισω θα δεις τι εχω πει για τον Παναθηναικο στο μπασκετ φετος και για τις εμφανισεις του οταν η σειρα μαλιστα ηταν στο 1-1 και στο 1-2 .Σε αυτα τουλαχιστον φανταζομαι θα συμφωνουσες για αυτο δεν πεταχτηκες να πεις και τιποτα ε ? :)

Eπισης απο τοτε εχω πει οτι το ροστερ του Παο ειναι καλυτερο απο του Ολυμπιακου ,δεν το λεω τωρα κατοπιν εορτης που αποκλειστηκε ο Παναθηναικος εκ του ασφαλους για να κανω τον εξυπνο ,αλλοι εδω κανανε κωλοτουμπες και οχι μονο μια φορα .Σου μιλαω παντα απο την εποχη εννοειται που εχει τραυματιστει ο Μαντζαρης και εφυγε ο Ντορσει .Αν εσυ τωρα βλεπεις οτι εχουμε βαθυτερο ή πληρεστερο ροστερ που εσυ ο ιδιος εδω κιολας εχεις πει τα μυρια οσα για καθε παιχτη ξεχωριστα πχ 1. Σπανουλη που δεν ειναι ηγετης ,σπαει στεφανια και ο ΔΔ ειναι ανωτερος του .2.Παπ κανει 1-2 καλα παιχνιδια μια στο τοσο και στα υπολοιπα χωμα  3.Παουελ δεν χρειαζονται σχολια νομιζω και οι δυο συμφωνουμε 4. Περκινς και εδω το ιδιο 5. Αντιτς -Περπερογλου εξαφανισμενοι .6. Σερμαντινι που παλι κοροιδευες 7.  Μενει ο Πριντεζης που οντως ειναι καλος και ο Λο που ειναι μια κρυο μια ζεστη . Τελος Μπαρτζωκας που αντε να τον θεωρησω τα ιδια με τον Πεδουλακη που και παλι δεν ειναι ετσι για μενα ...Δικες σου αναφορες ειναι αυτες κατα καιρους και στις περισσοτερες η αληθεια ειναι συμφωνω .Τωρα που βλεπεις εσυ οτι εχουμε πληρεστερο ροστερ σου ξαναλεω ή ασχετος πρεπει να εισαι ή ψαχνεις αλλοθι ,διαλεγεις και παιρνεις .Περιμενω την δικη σου αναλυση που εισαι και ο ειδικος του μπασκετ αφου μαθαινω οτι ησουν μαθητης του Ζοτς ολα αυτα τα χρονια και οσο ναναι τα ξερεις καλυτερα ...Ελπιζω επισης να μας επιτρεπεις να μιλαμε για μπασκετ οπως εσυ μιλας για ποδοσφαιρο αντιστοιχα ,με την αδεια σου παντα ..:)

Δημοσ.

Η διαφορα που δεν θελει και πολυ μυαλο να την αντιληφθει κανεις, ειναι οτι εγω παιζω με 7, max 8 παιχτες (αν βαλω και κατι μισοτελειωμενους τυπου Τσαρτσαρη) ενω εσυ μπορεις και κανεις ροτεισιον μεταξυ 10 παιχτων με οτι αυτο συνεπαγεται περι βαθους ροστερ, πχ οτι εγω δεν αντεχω μια κακη βραδια του ΔΔ ως ομαδα, αντιθετα εσυ αντεχεις και μια και δυο και εικοσιδυο κακες βραδιες του Σπανουλη γιατι εχεις ροτεισον. Και προσεξε, αυτο που σου λεω, δεν το λεω υποθετικα αλλα εχει συμβει πολλακις φετος. Βαλε κατω τις βραδιες που ο Σπανουλης επαιζε για τους αντιπαλους και βαλε κατω τις βραδιες που ο ΔΔ ηταν χωμα ή τραυματιας και δες τα αποτελεσματα υπερ του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ αντιστοιχα και κρινε αν θεωρεις οτι λεω βλακειες/ειμαι ασχετος.

Τελος, να ψαξω αλλοθι απεναντι στον ΟΣΦΠ γιατι? Επειδη σου εχω παρει ηδη 1 κουπα με την κουτση Μαρια που εχω για ροστερ εφετος?

ΥΓ. Αδιαφορο το αν παιζει καλα η οχι ο Περπεργολου σε εσας. Εκει που εσυ εχεις Περπερογλου εμενα η επιλογη μου ειναι ο Γιαννοπουλος, ψηνεσαι για ανταλλαγη μηπως? Εκει που εσυ εχεις τον Λο εγω εχω τον Μπανκς κι εκει που εσυ εχεις Σερμαντινι εγω εχω Σκορδιλη και επιμενεις να με λες ασχετο οταν λεω οτι εχεις βαθυτερο ροστερ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με αυτους που εχεις μπορεις να κανεις ροτεισον, εγω τους εχω για τις προπονησεις και για να μπορω να εχω δικαιωμα συμμετοχης στις διοργανωσεις δηλωνοντας τους.

ΥΓ2. Τις σαλτσες ανοησιας-ειρωνειας κλπ που πετας εκει που προσπαθεις να συζητησεις κατι, τις ριχνεις για να αυτοαναιρεσεις το υπολοιπο "πολιτισμενο" ποστ? Κριμα δεν ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα που δεν θελει και πολυ μυαλο να την αντιληφθει κανεις, ειναι οτι εγω παιζω με 7, max 8 παιχτες (αν βαλω και κατι μισοτελειωμενους τυπου Τσαρτσαρη) ενω εσυ μπορεις και κανεις ροτεισιον μεταξυ 10 παιχτων με οτι αυτο συνεπαγεται περι βαθους ροστερ (πχ οτι εγω δεν αντεχω μια κακη βραδια του ΔΔ ως ομαδα, αντιθετα εσυ αντεχεις και μια και δυο και εικοσιδυο κακες βραδιες του Σπανουλη γιατι εχεις ροτεισον).

Τελος, να ψαξω αλλοθι απεναντι στον ΟΣΦΠ γιατι? Επειδη σου εχω παρει ηδη 1 κουπα ?

Γιατι σου μιλησα εγω για αλλοθι απεναντι στον ΟΣΦΠ? Αλλοθι για τον αποκλεισμο σου προφανως αρχηγε μου .Σου ξαναλεω για πολλοστη φορα οτι εγω προσωπικα θεωρω οτι παιζει ο Παναθηναικος καλυτερο μπασκετ τουλαχιστον αυτη την στιγμη απο τον Ολυμπιακο ,το εχω πει οχι τωρα αλλα απο την αρχη της σειρας . Για τις κουπες ασε να κανουμε ταμειο στο τελος ...Mια  δεν εχεις μεχρι στιγμης σε ολα τα αθληματα ? Νομιζω ναι :) Αντε 2 και στο γυναικειο παλι στο μπασκετ οριστε ...

Παμε στα σοβαρα ...Κανω εγω ροτεισιον μεταξυ 10 παιχτων και τι εχει να λεει αυτο ? Για ροστερ δεν μιλησες εσυ ? Σου εγραψα παραπανω τι εχεις πει εσυ ο ιδιος για τους παιχτες που κανουμε και ροτεισιον και που σου ξαναλεω συμφωνω στα περισσοτερα .Δεν εχει να μου πεις τιποτα τωρα αλλιως φασκεις και αντιφασκεις .Επειτα αντεχω κακες βραδιες του Σπανουλη οταν παιζω με ομαδες τυπου Εφες ναι ,και εσυ θα αντεχες εκει .Αν επαιζα με Μπαρτσα -20 θα ετρωγα αν δεν επαιζε ο Σπανουλης .Θυμησου λιγο τον αγωνα με Μακαμπι -Μπαρτσα στο ΣΕΦ .Παλι εσυ ο ιδιος αλλωστε δεν  ειχες αναφερθει στον ευκολο ομιλο του Ολυμπιακου ή κανω λαθος ? Ασε που και με την Εφες δεν το εχω και σιγουρο ..

Δημοσ.

Γιατι σου μιλησα εγω για αλλοθι απεναντι στον ΟΣΦΠ? Αλλοθι για τον αποκλεισμο σου προφανως αρχηγε μου .

Εδω κι αν ειναι που δεν χρειαζομαι αλλοθι. Αφ'ενος μονο το οτι εφτασα στους τοπ16 με αφηνει ευχαριστημενο, το οτι περασα στο τοπ8 ηταν πανω απτο ταβανι που θεωρουσα οτι εχουμε και τα οσα εκανα στο τοπ8 μονο ικανοποιημενο μπορουν να με αφηνουν σαν ΓΕΝΙΚΗ αποψη.

Αφεταιρου αν θελω αλλοθι εχω το προφανες: 1ο ματς στην Ισπανια 80-20, 2ο ματς εκει 60-40, τριτο ματς εκει 80-20. Δεν χρειαζεται να επικαλεστω το μικρο μου ροστερ (το οποιο ισχυει αλλα το ειπα για να εξηγησω τη λογικη εξελιξη των παιχνιδιων στα οποια ο ΔΔ δεν τραβαει για Χ,Υ λογους).

Για τα αλλα αν δεν καταλαβαινουμε την ενοια "βαθος ροστερ" τοτε houston we got a problem, τσαμπα συζηταμε. Οσο για την ποιοτητα, υποκειμενικο ειναι, γιαυτο αποφευγω να μπω σε συζητηση μιας και δε συμφωνουμε στο βασικο περι βαθους ροστερ που ειναι απλα μαθηματικα...

Δημοσ.

Χαχαχα καλα οι τουρκοι πληρωνουν διαφημιση στη Ευρωλιγκα κ τη σφαζουν στο γονατο,τι να πουμε εμεις για το χθεσινο :-D .

Δημοσ.

Μιdi το πως εχεις αποκοψει την εννοια "βαθος ροστερ"  απο την ποιοτητα ειναι αξιο αποριας πραγματικα ...Οκ εγω χρησιμοποιω 9-10 παιχτες και εσυ 7-8 ασχετα δηλαδη αν οι 2-3 επιπλεον δικοι μου κανουν καταστροφικο παιχνιδι στον αγωνα.Το βαθος ροστερ προφανως και εξαρταται και ειναι συναρτηση και απο το χρονο συμμετοχης αλλα και απο την προσφορα του καθε παιχτη στο ροτεισιον που ανεφερες, αλλιως ετσι οπως το λες ειναι σαν να μετρας ποσα καθισμαστα πιανουν οι παιχτες στον παγκο που ναι ετσι ειναι απλα μαθηματικα και ουτε καν ,αριθμητικη ειναι .Ακομα και παιχτη -παιχτη να συγκρινεις τα 2 ροστερ δεν βγαινει με τιποτα αυτο που λες .Το αν θα βαλω εγω να παιξει εξτρα ο Περκινς ή ο Γκετσε ή ο Σερματινι 2-3 λεπτα στην αρχη και μετα τελος και το προσμετρας αυτο στο βαθος ροστερ ε τοτε προφανως εισαι λαθος .Επειτα αλλο ροτεισιον κανεις οταν παιζεις με Μπαρτσα και αλλο οταν παιζεις πχ με Σιενα εκ των πραγματων .

Δημοσ.

Χαχαχα καλα οι τουρκοι πληρωνουν διαφημιση στη Ευρωλιγκα κ τη σφαζουν στο γονατο,τι να πουμε εμεις για το χθεσινο :-D .

Πάουελ κυρίως και Άντιτς του κινητού σκριν το σύννεφο, αλλά σφύριγμα 0.

Αν αυτό έχει γίνει ένθεν κι ένθεν είναι ακόμα πιο γελοίο, όταν υποτίθεται φέτος τα σφυρίζει η ευρωλίγκα και ειδικά εμάς μας έχει μαμήσει με αυτά.

Δημοσ.

και μετά έχουν άδικο που λένε για τον ρήγα. ο διαμαντίδης φυσάει τον τζαγουαι τρίτο φάουλ ο κατσίβλακας σφαλιάρα στον φάρμαρ τον ξάπλωσε, δεν ξανά έπαιξε δεν έδωσαν τίποτα

χαχαχχαχαχαχα, μιλαμε είναι απίστευτοι οι τύποι. περιμένω να δώ ημιτελικό με τσσκα θα θυμηθώ εποχές στρατού για το μεγαλύτερο βύσμα 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα θα εχουν γελιο οι διαιτησιες στο φ4 καθως ολες οι ομαδες ειναι "favorites" των κορακιων εφετος. Μενει να δουμε αυτην που θα επιλεξει ο Ρηγας με τον Μπερτομεου για στεψη διοτι οι ομαδες που βρισκονται στο φ4 τουλαχιστον οι 3 απτις 4 ειναι επιλεγμενες και δεν πανε τυχαια Λονδινο, οπως διαφανηκε στο τοπ8 (ο θεος να το κανει τοπ).

Πιστευω οτι χρωστανε ενα στην ΤΣΣΚΑ απο περυσι, απτην αλλη κι αυτη η Μπαρτσελονα καθε χρονο στη βρυση χωρις να πινει νερο...προβλεπεται κορακομαχια :-D

Δημοσ.

Στις favorites ειναι και ο Ολυμπιακος να υποθεσω ? :) Eπειτα τα ευρωπαικα που πηρε ο παο τα επελεξε ο Ρηγας και ο Μπερτομεου ?

Ρε ωραιος εισαι εσυ ....

Δημοσ.

H λογικη λεει ΤΣΣΚΑ παντως

Δεν γινεται, τοσο χρημα σπρωχνουν οι ανθρωποι

Παντως θα εχει πλακα, τα 4 πουλεν της διοργανωσης εφτασαν Φ4

Ισως επιλεξουν και την λυση του περσυνου τελικου οπου απλα αφησαν το ματς οπως βγει

Στις favorites ειναι και ο Ολυμπιακος να υποθεσω ?

ΔΕΝ ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...