Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χασαμε δικαια μαγκες, οτι και να λεμε τωρα. Δεν υπηρχαμε στο 1ο, συνεχιζαμε να τζογαρουμε στο τριποντο (τα περισσοτερα ηταν καλα σουτ). Κριμα, του χρονου καλυτερα.

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Χασαμε δικαια μαγκες, οτι και να λεμε τωρα. Δεν υπηρχαμε στο 1ο.

θεος

Και εγώ δίκαιο το βρίσκω το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Μπαρσελόνα που κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό.

Επισης

Δημοσ.

Φωναζε ρε η Μπαρτσελονα να τη νικησετε, κι αντι να βαλετε τη μπαλα μεσα συνεχιζατε να βαρατε τουβλα! Κριμα γιατι αν παιζατε στοιχειωδως, τους ειχατε.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως λέμε και στο τάβλι, με ασόδυο δεν γ@μησε κανείς και το 1 στα 10τόσα αυτό δείχνει.

Για να μην έχουμε θέμα, δεν έχω δει το πρώτο ημίχρονο, συνεπώς δεν μπορώ να τοποθετηθώ για διαιτησία

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ παλικάρια!!!

Αν σήμερα έπαιζε θα τα είχανε και αυτός.

Δεν θα τα εχανε φιλε,ο καπονο ξερει να βαραει.Ο μπραμος και ο ματσιουλης δεν ε3ινα ισταθεροι τριποντοι,ειναι με τις μερες τους

Δημοσ.

Η Μπαρτσελόνα στο τρίτο δεκάλεπτο σκόραρε 7 πόντους, και εσείς 10. Απο εκεί και πέρα τι περιμένετε με 1/16 τρίποντα και 46/32 ρημπάουντ. Τελικά υπάρχει κανένα μάτς που να έχετε χάσει χωρίς να σας "σφάξουν"; Όποιος μιλάει για διατησία απόψε απλά λαϊκίζει, γιατί και τα φάουλ σε Τόμιτς-Τζαγουαϊ τραβηγμένα ήταν αντίστοιχα. Μόνο με τρίποντα καμία ομάδα δεν προχώρησε στο F4.

Δημοσ.

Η Μπαρτσελόνα στο τρίτο δεκάλεπτο σκόραρε 7 πόντους, και εσείς 10. Απο εκεί και πέρα τι περιμένετε με 1/16 τρίποντα και 46/32 ρημπάουντ. Τελικά υπάρχει κανένα μάτς που να έχετε χάσει χωρίς να σας "σφάξουν";

Εσύ πήγαινε στην ομάδα σου να μιλάς για διαιτησία...

Δημοσ.

Ελπίζω να βλέπουν οι φίλοι Παναθηναϊκοι εδώ μέσα πως ανταμοιβεται το "υπεράνω" στυλ. Αμέσως εμφανίστηκε ο καλός ο κόσμος να μας πει οτι όλα καλά

Δημοσ.

Ο Ζοτς αδερφε δεν διανοήθηκε ποτε να κατσει με αναλογο ροστερ, και αναλογως επραξε. Ο γκαστονε ανηκει στην ιστορια της ομαδας οχι στον πάγκο πλεον. Move on

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα τα εχανε φιλε,ο καπονο ξερει να βαραει.Ο μπραμος και ο ματσιουλης δεν ε3ινα ισταθεροι τριποντοι,ειναι με τις μερες τους

Ο Καπονο εχει φυγει?Αν ναι γιατι?

Εχω χασει επεισοδια γι'αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Η διαιτησία ήταν κλασική διαιτησία μπάσκετ σε έδρα. Μέρος του παιχνιδιού. Όπως του Ο.Σ.Φ.Π. στην Τουρκία. Όπως η Εφές στο Σ.Ε.Φ. Όπως τόσα άλλα παιχνίδια. Την τελευταία 10ετία+ έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν έχει νόημα η κουβέντα για διαιτησία.

Δημοσ.

Εσύ πήγαινε στην ομάδα σου να μιλάς για διαιτησία...

Εγώ ποτέ δεν μιλώ για διαιτησία, σε κανένα άθλημα. Αυτά τα αφήνω για τους άμπαλους/αμπάσκετους, που νομίζουν οτι αδικήθηκαν με 1/16 τρίποντα, και με καμιά εικοσαριά χαμένα ρημπάουντ. Είναι επιλογή σας να εθελοτυφλείτε φυσικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...