DKNI Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Νταξει με τη διαιτησία, εμεις θα αποκτησουμε λιγο ρυθμο για κανα jump shoot? Ο Μπάνκς εχει τρομερο αγχος, το βλεπεις και στην πιο απλη κινηση οταν εχει τη μπαλα Ρε φίλε, τι λες?Ποιος Μπανκς; Απο τον Μπανκς, τον μπραμος, τον ματσιουλις και τον ουκιτς και τον αργυρη περιμένεις ηρεμία; Κάποτε είχαμε σατο, σαρας, Πεκο, Φώτση, Μαικ και κυρίως Ζοτς πάγκο και είχαμε άλλες προοπτικές. Έχω κρατεί ρόστερ και προπονητές αλλά τι να τους πω σήμερα; Γιατί δεν ηρεμεί ο Αργύρης, ο Μπανκς και ο Ματσιουλις;
Chemical Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ρε φίλε, τι λες? Ποιος Μπανκς; Απο τον Μπανκς, τον μπραμος, τον ματσιουλις και τον ουκιτς και τον αργυρη περιμένεις ηρεμία; Κάποτε είχαμε σατο, σαρας, Πεκο, Φώτση, Μαικ και κυρίως Ζοτς πάγκο και είχαμε άλλες προοπτικές. Έχω κρατεί ρόστερ και προπονητές αλλά τι να τους πω σήμερα; Γιατί δεν ηρεμεί ο Αργύρης, ο Μπανκς και ο Ματσιουλις; That was laaast year
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ...και μόνο από τον τρόπο που πέταξε ο Μήτσος (ποιός, ο Μήτσος) την μπάλα απ' το 3ποντο προς στο ασπόνδυλο της μπέισλάιν όταν (επιτέλους) κέρδισε αμυντικό φάουλ, καταλαβαίνει κανείς τί πάιχτηκε απόψε...
Coddoc Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (Άλλαξε και το feed απο νοβα σπορτς 2 σε κάποιο αγγλοφωνο....Τίποτα δε πάει καλά σήμερα!!!) 1
chill Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Στείλτε κανά link σε p.m. ρε παιδιά με το stream που έχετε βρει γιατί η σελίδα από την οποία βλέπω εγώ δεν λειτουργεί σήμερα για κάποιο λόγο.
Millennium Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 chill τι το θες το λινκ ρε.Δε θες την ηρεμία σου?
Chemical Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 8 επιθετικα ριμπαουντ για barcelona? Νταξει παλι καλα που ειμαστε στο παιχνιδι
DKNI Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Διαβάζω σε άλλο φόρουμ οτι και στο +20 η διαιτησία συνεχίζει το πάρτυ ε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Της διαιτησιας ή δικια μας? διευκρινηστε για οσους δεν βλεπουμε καν το σκουπιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις