Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Χεσε μας ρε Δημητρη. Ασ'τα αυτα και κοιτα σε 1 βδομαδα που ερχεται ο Ζοτς να ριξεις γεφυρες, η φετινη χρονια ειναι καμμενη, κοιτα για του χρονου

Ασχετο, επειδη μου εχει κολλησει

Δεν ειναι μαγκια το χτεσινο!!

Συνελθετε εκει στην ΚΑΕ!!

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ 30.000, θα ειχαμε θανατους, θα εχουμε δικο μας Χιλσμπορο και θα κλαιμε

Αφηστε τις μαλακιες, μεχρι 20-22 χιλιαδες ειναι γαματα, ειναι κλουβι, και κανεις και τα στραβα ματια

Οταν αφηνεις 50-60% παραπανω χωρητικοτητα ομως ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, φροντιστε να μην επαναληφθει

Εγω ξενερωσα χτες

• Like 3
Δημοσ.

μπραβο σου ρε γιατι εισαι ο μονος που το λες κι ειναι κατι τρομερα σημαντικο. Εγω εχω τοσους φιλους βαζελους, καποιοι ηταν μεσα, ουτε τουαλετα δε μπροουσανε να σηκωθουνε να πανε κ ατμοσφαιρα αποπνικτικη σε καποια σημεια, μου παν.

Δημοσ.

Δεν ειναι μαγκια το χτεσινο!!

Συνελθετε εκει στην ΚΑΕ!!

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ 30.000, θα ειχαμε θανατους, θα εχουμε δικο μας Χιλσμπορο και θα κλαιμε

Αφηστε τις μαλακιες, μεχρι 20-22 χιλιαδες ειναι γαματα, ειναι κλουβι, και κανεις και τα στραβα ματια

Οταν αφηνεις 50-60% παραπανω χωρητικοτητα ομως ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, φροντιστε να μην επαναληφθει

Εγω ξενερωσα χτες

http://vimeo.com/64359099

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω που ημουνα χθες μεσα πραγματικα γινοτανε χαμος...πιστευω το ειδατε και απο την τηλεοραση. Να φανταστειτε ασχετα με τους διαδρομους που ηταν γεματοι ακομα και στις θεσεις που ημουνα εγω εκει που χωραγε πχ 10 ατομα ημασταν 13-14 και ο ενας πανω στον αλλο φυσικα. Παλι καλα που δεν εγινε και τιποτα να λεμε :shifty:

Δημοσ.

Εκατοντάδες άτομα με εισιτήριο δεν μπόρεσαν καν να πλησιάσουν το γήπεδο.

Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας να σφίξουν λίγο τα πράγματα.

Genwt2as.jpg

Δημοσ.

οι μισοί από χθες δεν είχαν εισιτιριο και μπήκαν λογικά έτσι; γιατί τους άφησαν δλδ?

Δημοσ.

Εκατοντάδες άτομα με εισιτήριο δεν μπόρεσαν καν να πλησιάσουν το γήπεδο.

Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας να σφίξουν λίγο τα πράγματα.

Genwt2as.jpg

Αυτοι πως ανεβηκαν εκει πανω; Απιστευτα πραγματα :confused:

οι μισοί από χθες δεν είχαν εισιτιριο και μπήκαν λογικά έτσι; γιατί τους άφησαν δλδ?

Ρε σεις εγω που μπηκα απο την 11 στην μια σειρα ελεγχαν τα διαρκειας και απο την αλλη εμπεναν ολοι χωρις εισιτηριο. Τι να λεμε τωρα

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει ο DKNI. Απαράδεκτα πράγματα από ΚΑΕ, αστυνομία αλλά και κόσμο που ήθελε να μπει με το έτσι θέλω. Ήταν μεγάλη τύχη που δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Δημοσ.

λοιπον, πριν πω 2 πραγματακια ας δουμε πρωτα τις παρακατω φωτο

986446.jpg

986616.jpg

986615.jpg

986528.jpg

986447_0.jpg

986445.jpg

2013-04-18_22-46-15_412.jpg

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν ειναι που καποιοι θερμοαιμοι αποφασισαν να θυμηθουν την καταγωγη του ανθρωπου και να σκαρφαλωνουν σε δοκαρια και σκελετους σα τα πιθηκια μην τυχον και χασουν το μαγικο υπερθεαμα ενος αγωνα μπασκετ..

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι που ΚΑΝΕΝΑΣ αθλητικος δικαστης δεν ασχοληθηκε με τις παραπανω εικονες,

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι που ολοκληρη ΚΑΕ παναθηναικος ΔΕΝ φροντισε για την στοιχειωδη ασφαλεια φιλαθλων μονο και μονο για να επιτυχει τον δικο της σκοπο που ηταν η νικη,

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι που σε αγωνα Euroleague ΔΕΝ υπηρχε κανενας ελεγχος ουτε στις εισοδους του γηπεδου μα ουτε ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανεναν χωρο των εγκαταστασεων, οποιος ηθελε εμπαινε και εβγαινε χωρις να εχει στην διαθεση του εισητηριο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι που ατομα με εισητηριο ΔΕΝ μπορεσαν να μπουν να δουν το παιχνιδι.. και αναφερομαι σε ατομα οικογενειαρχες, παιδακια κτλ

φιλαρακια παναθηναικοι εφυγαν στην μεση του παιχνιδιου μην μπορωντας να αντεξουν την αποπνιχτικη ατμοσφαιρα.. ακουσα και εγω για λιποθυμιες ατομων καθως επισης και για ντουζινες κλοπων μιας και μεσα στον πανικο που ηταν σαν σαρδελες δεν χαμπαριαζες και δακτυλο να σου βαζανε..

και κανω μια απλη ερωτηση .. αν ειχαμε χτες το παραμικρο παρατραγουδο συμμπλοκης, τραυματισμου η οτιδηποτε.. και ειχαμε τραυματιες ή και θυματα... ΠΟΙΟΣ θα ειχε την ευθυνη απο την ΚΑΕ?

η ιδια η Εuroleague εχει η δεν εχει προβλημα με την παραπανω κατασταση? υπαρχουν κανονισμοι και πειθαρχικες ποινες?

• Like 4
Δημοσ.

και αυτοι που βαζεις χαμηλα ηταν

Εχω φωτο τυπου που μετρησα 6 "τετραγωνακια"

Θα εχουμε νεκρους και θα μας φταινε οι αλλοι μετα

Εχω ζησει παρα πολλα sold out στο κλειστο, απο τοτε που ξεκινησε η φαση με την Ταου (τοτε) που ειχαμε περασει με 3χ3 στο 2ο γυρο Τοπ16 μεχρι το '11 με τον γαυρο και στο 4ο ματς με Μπαρτσελονα που ηταν φασεις που καραγουσταρα

Το χθεσινο ηταν ενα αισχος. Βαλτε μπασκετ στο ανοιχτο, δεν με νοιαζει, αλλα τοσο απο την ΚΑΕ οσο και απο την Ευρωλιγκα οσο και απο το Ελληνικο Κρατος πρεπει να σταματησει. Αν ειχαμε τιποτα νικες και πανηγυρια καποιος θα εσκαγε κατω. Χθες ειχε 30.000 κοσμο σε γηπεδο 18.000.

Οι αλλοι ανεβηκαν 300 ατομα στους αεραγωγους ψηλα, σε υψος οσο ειναι το κλειστο. Διαδρομοι που ειναι για 4 ανθρωπους

Αν επεφταν, θα σκοτωνονταν, θα σκοτωναν και τους απο κατω

ΥΓ. Η δε Ευρωλιγκα δεν εχει τιποτα να πει ε? Γλυκαθηκαν και αυτοι με τα εισητηριακια και το attendance και ξεχασαν την κοντρα με ΔΓ.

Διοργανωση της που... αστειοι τυποι

• Like 2
Δημοσ.

δλδ κατσε ποσα εισητηρια κοπηκαν επισημα χτες?

γιατι εγω οσους ξερω μπηκαν ετσι και πηγαν και με παρεα που δεν ειχε κανεις εισητηριο!

και η Euroleague μια χαρα ξεφτιλα ειναι, τα εβλεπαν χτες οι "επισημοι" και ακομα τπτ εστω να βγει ενας να το επισημανει.. ουτε καν απο την ΚΑΕ στα @@ τους

Δημοσ.

Άσχημο παιχνίδι εχθές αλλά μιας και το επόμενο παιχνίδι είναι την Πέμπτη έχουν χρόνονα ξεκουραστούν και θέλω να πιστεύω θα κερδίσουμε...... Αυτό που έγινε εχθές με κόσμο να κρέμεται από τα κάγκελα και να μην μπορείς να αναπνεύσεις ήταν απαράδεκτο από τύχη δεν είχαμε νεκρούς

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γιαννακόπουλος, το όπιο του λαού...

Χριστέ μου δηλαδή. Από αυτόν τον "άνθρωπο" περιμένει δηλαδή κανείς να δει κίνηση κόντρα στην χθεσινή ανωμαλία; Μόνο δίπλα στα λάβαρα σαν νυχτερίδες κρεμασμένους δεν είχε. Εσείς που πάτε γήπεδο, αν δεν συνεννοηθείτε την επόμενη φορά να μην πατήσει ψυχή μέσα, αυτά θα λούζεστε. Μέχρι να γίνει κάτι και είτε εσείς να κλαίτε συγγενείς, είτε συγγενείς εσάς.

Δημοσ.

Απαραδεκτα οσα συνεβησαν με τους υπεραριθμους. Καποιοι παιζουν με τις ζωες καποιων. Και στη συγκεκριμενη περιπτωση οι ευθυνες ανηκουν σε ενα ατομο. Ο κοσμος αν βρει ανοιχτες πορτες θα μπει.

Περαν του θεματος ασφαλειας, στην υγεια των κοροιδων (κυριως οικογενειαρχων) που πληρωσαν 3χ50 για να αραξουν με τα παιδια τους σε μια ωραια θυρα να δουν μπασκετακι και βρηκαν την θεση κατηλημενη γιατι ΕΤΣΙ.

Αν δεν καταλαβαινουν καποιοι οτι ξενερωνουν τον υγιη εγκεφαλικα φιλαθλο που πηγαινε Ευρωλιγκα τοσα χρονια, τοτε κριμα.

Παρολα αυτα μπραβο στον κοσμο που και στα 2 παιχνιδια σταθηκε στο υψος του. Ουτε χουλιγκανιες, ουτε λειζερ, ουτε αντικειμενα, ουτε αποδοκιμασιες. Μπραβο ως προς αυτο, για αλλη μια φορα δειξαμε πως εχουμε γαλουχηθει ως μπασκετικος κοσμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...