Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καλα η ατμοσφαιρα στο γηπεδο δεν υπηρχε. Δεν εχω ξαναζησει τετοια "τρελα" ποτε στην ζωη μου

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το clutch. True shooting πάνω απο 50% δεν παίζει να έχει απο κανένα σημείο, αν του κλείσεις το drive θα επιχειρήσει κατα 99% jumper χωρίς να έχει ιδιαίτερη ικανότητα να δημιουργήσει χώρο απο στατική θέση, και αν δεν είναι στη μέρα του πίσω απ' το τρίποντο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει επιθετικά. Εκτός απο τα μάτς που θα μοιράσει 6-7 ασίστ, μόνο τότε κινείται η επίθεση της ομάδας,

Είχα πεί εδώ και καιρό οτι αν είχαμε τον Λαφαγιέτ για αντι-Σπανούλη, και τον Λασμέ για αντι-Πάουελ, τώρα αυτή την στιγμή θα είμασταν το πρώτο φαβορί για την κούπα.

Για αυτο και πατωσε στο NBA, πραγματικα απορουσα πως θεωρουσαν τον σπανουλη καλο σουτερ.

Δημοσ.

Στο ΝΒΑ μπορεί να έπιανε σε άλλη ομάδα αν δεν είχε τρελάρα προπονητή. Εδώ πόσα και πόσα σαπάκια βρίσκουν συμβόλαιο κάθε χρόνο.

Δημοσ.

μαλλον δεν τον ξερεις πολυ καλα τον παικτη.Εχει βαλει πολυ μεγαλα τριποντα.

Μια χαρα τον ξερω και το γεγονος οτι εχει βαλει μεγαλα τριποντα δεν τον κανει αυτοματα και clutch παιχτη.Πρεπει να το αποδειξει πολλες φορες και επανελειμενα.Τι να σου πω μπορει να κανω λαθος παντως οταν αναφερομαι για τετοιους παιχτες εχω στο μυαλο μου τους αντιστοιχους στο nba και ισως ειμαι λιγο αυστηρος.

Δημοσ.

Καλα ο Τομιτς στις βολες πρεπει να ΧΕΣΤΗΚΕ!!!

Τοσος κοσμος δεν πρεπει να εχει ξαναμαζευτει σε γηπεδο μπασκετ στην Ευρωπη. Μεχρι την Πεμπτη φυσικα....

Δημοσ.

Υπάρχουν μεγαλύτερα γήπεδα στην Αμερική που γεμίζουν. Βέβαια, αν βγάλει προσφορά χοτ ντογκ μισή τιμή 30 δεύτερα πριν λήξει, τα αμερικανάκια τρέχουν, οπότε για ατμόσφαιρα δεν μιλάμε. Περισσότερο κόσμο είχε η ΑΕΚ το 68 αλλά ήταν στο καλλιμάρμαρο που είναι ανοιχτό στάδιο.

Δημοσ.

Καλα ο Τομιτς στις βολες πρεπει να ΧΕΣΤΗΚΕ!!!

Τοσος κοσμος δεν πρεπει να εχει ξαναμαζευτει σε γηπεδο μπασκετ στην Ευρωπη. Μεχρι την Πεμπτη φυσικα....

Δημοσ.

Υπάρχουν μεγαλύτερα γήπεδα στην Αμερική που γεμίζουν. Βέβαια, αν βγάλει προσφορά χοτ ντογκ μισή τιμή 30 δεύτερα πριν λήξει, τα αμερικανάκια τρέχουν, οπότε για ατμόσφαιρα δεν μιλάμε. Περισσότερο κόσμο είχε η ΑΕΚ το 68 αλλά ήταν στο καλλιμάρμαρο που είναι ανοιχτό στάδιο.

:)

Επίσης δεν ξέρω αν έχουν σπάσει τα ρεκόρ που έχουμε με τον πελάτη.

Δημοσ.

Καλα αν γινοταν και κανενας αγωνας μπασκετ στο Μαρακανα θα μας περνουσε και αυτος σε κοσμο...

Μη συγκρισιμο επομενως εντελως αστοχο...

:)

Επίσης δεν ξέρω αν έχουν σπάσει τα ρεκόρ που έχουμε με τον πελάτη.

Καλα τωρα στο φλου μιλαμε. Παντως οποιον ρωτουσα μου ελεγε πως θα παει... :-D. Και δεν ειμαι απο Αθηνα...

Εγω σημερα δεν μπορεσα, αλλα Πεμπτη κατεβαινω 300 χιλιομετρα ΧΩΡΙΣ εισιτηριο...

Τα 2 τριποντα του Διαμαντιδη μαζι αλα ιταλικα

Κανενα βιντεο με την εισοδο του Σαρας στο ΟΑΚΑ υπαρχει? Δεν εχω βρει τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου  για μενα δεν εινι ατμοσφαιρα το hot dog και η μπυρα ουτε το να κραταω ενα πλακατ και να φωναζω defence το γηπεδο ειναι φωνη και τραγουδι οπως το σημερινο αν το σημερινο το βαζαμε σε εναν Αμερικανο θα τρελενοτανε ειναι κατι το φοβερο σαν ατομοσφαιρα κατι που οι ξενερωτοι Αμερικανοι απλα δεν μπορουν να κανουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...