Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχασε τον Ίνγκλες η Μπάρτσα, των Μαϊκλ των 12π. φέτος έχασε. Σαν να χάνει ο Παναθηναϊκός τον ΔΔ και να μου λές οτι η Μπάρτσα κερδίζει γιατί έχει μεγαλύτερο ροτεϊσιον. Σιγά το ροτεϊσιον που έχει, και αυτή με 8 παίκτες τη βγάζει.

Ποιός είναι ο Μαϊκλ????

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ευτυχώς που έχουμε και τους μπασκετικούς βάζελους να κρατάνε τη σημαία του λαϊκισμού ψηλά. Να μας λέτε οτι η Μπάρτσα είναι η ίδια του 22-2.

Παρεμπιπτοντως επειδη καπου διαβασα και το οτι η Μπαρτσα ειναι επιπεδα κατω απτην περσυνη. Η Μπαρτσελονα ειναι σαφεστατα καλυτερη και πιο δυνατη απτην περσυνη.

Οσο για το 22-2 λεω ψεματα? Προεβλεψες εσυ μετα τον τραυματισμο Μαικλ οτι θα εχουν προβλημα με τον Αρτζι ή απλα εφευρισκεις απαντησεις κατοπιν εορτης; Ο ΠΑΟ και να αποκλειστει εχει κανει θαυματα στο τοπ8 και ειναι ξεκαθαρα ψυχη και μαγκια. 0-3 θα ηταν αν ειχαμε διαιτησιες 50-50 κι εσυ συνεχιζεις να μιλας για τον Μαικλ. Ροτεισον 7-8 παιχτων εμεις, 10 αυτοι ακομα και χωρις Μαικλ και επιμενεις για την απουσια Μαικλ. Οκ

• Like 1
Δημοσ.

Η Μπαρτσελονα ξαναλεω, εχει τεραστιο κομπλεξ απεναντι στον παο, εχει φανει πεντακαθαρα. Περαν του οτι εχασαν τον καλυτερο και σταθεροτερο τους παιχτη, ολοι ειναι τουλαχιστον ενα κλικ κατω σε σχεση με το τοπ 16. Κι ειναι απολυτα λογικο, αλλο το τοπ 16 αλλο το τοπ 8, αλλο το φ4. Αποκλειεται να χετε δει ματς της Μπαρυσελονα στους 16, και να λετε οτι ειναι η ιδια.

Ο Παο τη παιζει πολυ καλα συμφωνω, ομως ακομα και σε στιγμες που τους δωσατε χωρο, δε τον εκμεταλευτηκαν. Αστοχια τρομερη ειχανε στο προηγουμενο ματς(3η Π), αστοχια και στο πρωτο ημιχρονο σημερα. Στα τελευταια δε, δευτερολεπτα, φανηκε ξεκαθαρα η λουζερια. Πρωτα με τις χαμενες βολες και μετα με την επιθεση, οπου ειχαν 3 φορες ευκαιρια για ελευθερο 3ποντο, αν σουταρανε κ εμπαινε, η "αμυνα" θα πηγαινε περιπατο.

Και στα 2 τελευταια ματς δε, εχουμε τριποντο διαμαντιδη, χαμενες βολες κ μετα χαμενο σουτ Γιασικεβιτσιους. Καρμπον λεμε!

Θα κερδισετε πιστευω την Πεμπτη, αλλωστε ο παο δικαιουται να περασει τη Μπαρτσελονα.

Δημοσ.

Είναι σαν να μου λες οτι οι Λεϊκερς είναι το ίδιο καλοί χωρίς τον Κόμπι. Στο κάνω scale down, αλλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Η ο ΟΣΦΠ χωρίς Σπανούλη. ή ο ΠΑΟ χωρίς ΔΔ. Δεν έχω πως αλλιώς να στο εξηγήσω. Όταν έχεις εκτός τον καλύτερο σου στατιστικά παίκτη για φέτος (το είχα πεί στα μεταξύ μας μάτς που μόνος του ο Μαϊκλ κρατούσε τη Μπάρτσα), και δεν έχεις άλλο αξιόπιστο τριάρι για να βρεί λύσεις απέναντι σε Μπράμο-Μασιούλις, τότε έχεις πρόβλημα. Μέχρι και ο καταπράσινος Χατζηπαπάρας το λέει, οτι έχει πρόβλημα η Μπάρτσα σε αυτή τη σειρά χωρίς Μαϊκλ.

Δημοσ.

Σωστός, κατά τύχη έγινε. Μια φορά ο Διαμαντίδης έριχνε τα ζάρια και έφερε 20 φορές συνεχόμενες πεντάρες ....

PS. Μόνο η cska φαίνεται να μπορεί να μας νικήσει.

καλά ρε ότι θες λες ... σε γιατρό έχεις πάει τώρα κοντά ? πρέπει να το προσέξεις και εσύ και ο άλλος.

όταν εσείς φάγατε  (τα  @@ στα 2 μαατσάκια)  καλά ήταν? ομαδαράρα έτσι ...τότε τώρα έπεσε η barca.

μακάρι daPro να πάμε τελικό και οι δύο Ελληνικές ομάδες ( Να σε κερδίσω κιόλας   :)   αλλά όπως και να έχει να πάει Ελλάδα η κούπα ). 

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίστε να ψάχνετε λόγους γιατί ΔΕΝ έχασε ο Παναθηναϊκός(ή ο Διαμαντίδης κατα μερικούς).Ενα συγχαρητήρια φτάνει μάγκες.Την χολή κρατείστε την για χώνεψη.

• Like 3
Δημοσ.

μακάρι daPro να πάμε τελικό και οι δύο Ελληνικές ομάδες ( Να σε κερδίσω κιόλας   :)   αλλά όπως και να έχει να πάει Ελλάδα η κούπα ). 

μπααα εκει θα σε φαει ο Σπανουλης.. :devil:

Δημοσ.

Είναι σαν να μου λες οτι οι Λεϊκερς είναι το ίδιο καλοί χωρίς τον Κόμπι. Στο κάνω scale down, αλλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Η ο ΟΣΦΠ χωρίς Σπανούλη. ή ο ΠΑΟ χωρίς ΔΔ. Δεν έχω πως αλλιώς να στο εξηγήσω. Όταν έχεις εκτός τον καλύτερο σου στατιστικά παίκτη για φέτος (το είχα πεί στα μεταξύ μας μάτς που μόνος του ο Μαϊκλ κρατούσε τη Μπάρτσα), και δεν έχεις άλλο αξιόπιστο τριάρι για να βρεί λύσεις απέναντι σε Μπράμο-Μασιούλις, τότε έχεις πρόβλημα. Μέχρι και ο καταπράσινος Χατζηπαπάρας το λέει, οτι έχει πρόβλημα η Μπάρτσα σε αυτή τη σειρά χωρίς Μαϊκλ.

Να δεις ο Παναθηναϊκός τι πρόβλημα έχει χωρίς Ομπραντοβιτσ , Καλάθη , Γιασικεβιτσιους , Σατο , Περπέρογλου , Μπατιστ , Φώτση , Νικολας κτλ.

Ο Σπανούλης ήταν χώμα στο πρώτο παιχνίδι  με την Εφες  και δεν βάζει καλάθια κρίσιμα (φοβάται???)

Ο μόνος που έχει @@ και το έχει αποδείξει επανειλημμένα στον Ολυμπιακό είναι ο Πρίντεζης. 

@maxdore217 δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις ... 

Δημοσ.

Καλα καμια σχεση ο ρολος του Μαικλ με αυτους που αναφερεις. Αυτο για να μην το χαψουν τιποτα αδαεις και βγουν και το λενε αυριο και γινουν ρομπα χωρις λογο. Οσο για το δικο μου ποιντ, ξαναλεω: η Μπαρτσα του 22-2 , η Μπαρτσα του πληρεστατου ροστερ και του γαλαξια αστεριων, θεωρητικα δεν ειχε καμια αναγκη κανεναν Μαικλ για να περασει με 3-0 τον αγνωριστο ΠΑΟ αυτης της χρονιας, του πολυ μικροτερου μπατζετ, του Αρτζι και των 7 εξουθενωμενων απτην κουραση παιχτων. Και μεσα στους 7 σου βαζω και τον Τσαρτσαρη που εχει σταματησει το αθλημα απο περυσι.

Στην πραξη οπως φαινεται...τον χρειαζεται και τον Μαικλ, εκτος απτα κορακια των 2 πρωτων παιχνιδιων.

• Like 1
Δημοσ.

Να δεις ο Παναθηναϊκός τι πρόβλημα έχει χωρίς Ομπραντοβιτσ , Καλάθη , Γιασικεβιτσιους , Σατο , Περπέρογλου , Μπατιστ , Φώτση , Νικολας κτλ.

Ο Σπανούλης ήταν χώμα στο πρώτο παιχνίδι  με την Εφες  και δεν βάζει καλάθια κρίσιμα (φοβάται???)

Ο μόνος που έχει @@ και το έχει αποδείξει επανειλημμένα στον Ολυμπιακό είναι ο Πρίντεζης. 

τον Χαινς κ Παπανικολαου ξεχασες..

Δημοσ.

Τι μου συγκρίνεις τώρα ρε σύ; Μιλάμε για τα φετινά δεδομένα. Αλλά ακόμα και σε αυτό που λές, φυσικά και ο ΟΣΦΠ θα είχε πρόβλημα χωρίς τον Πρίντεζη, που εδώ και δύο μήνες είναι μακράν ο καλύτερος μας παίκτης. Και σε αντίθεση με τον Διαμαντίδη, ή τον Μαϊκλ π.χ, εμείς μπορούμε να σταθούμε πολύ καλύτερα ακόμα και χωρίς τον Σπανούλη που ούτε θα κόψει, ούτε θα κατεβάσει ρημπάουντ, ούτε θα παίξει άμυνα. Είναι αρκετά εκνευριστικός το τελευταίο διάστημα και ελπίζω να σοβαρευτεί στα κρίσιμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...