Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kostantinos77

Καταλαβαίνω και εγώ πολύ καλά τι εστί ευρώπη για πάο τα πιο πολλά χρόνια τρεφόμασταν από τις επιτυχίες που είχαμε εκεί,τώρα πια η ευρώπη είναι μια μακρινή ανάμνηση.Οτι αξίζαμε πήραμε φέτος ο πας ήταν πολύ πιο σταθερή ομάδα και δίκαια μπήκε play off.

@dapro

Δεν πειράζει θα βασιστούμε σε εσάς να φέρεται βαθμούς στην ελλάδα από εδώ και πέρα.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αλήθεια είναι αυτό γιατί θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση κτλ, Μιλάμε για τέτοιο χάλι πλέον. (Τα ξέρεις ...).

Τουλάχιστον δεν θα με δουλεύουν ότι κάνουν μεταγραφές ουσίας  και να βάζουν τα λεφτά στην τσέπη  ....  :X

αρα κοιτα να δεις τι θα κανετε του χρονου κ ασε εμας να φτασουμε κ μεχρι τα Σουρμενα.. :-D

@dapro

Δεν πειράζει θα βασιστούμε σε εσάς να φέρεται βαθμούς στην ελλάδα από εδώ και πέρα.

εδω χωρις μλκιες εχουμε προβλημα...

Δημοσ.

@kostantinos77

Καταλαβαίνω και εγώ πολύ καλά τι εστί ευρώπη για πάο τα πιο πολλά χρόνια τρεφόμασταν από τις επιτυχίες που είχαμε εκεί,τώρα πια η ευρώπη είναι μια μακρινή ανάμνηση.Οτι αξίζαμε πήραμε φέτος ο πας ήταν πολύ πιο σταθερή ομάδα και δίκαια μπήκε play off.

Δεν συμφωνω ...Σαφως δεν ειχατε την ομαδα να πατε για πρωταθλημα ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν η ομαδα για να μην βγει Ευρωπη .Απλα πηγε ο αλλος ο καραγκιοζης σας να το παιξει αφεντικο και να καθαρισει τα αποδυτηρια ,εδιωξε Κατσουρ ,Καρα ,εδιωξε και τον Ροτσα και καπου εκει τελειωσε το πραγμα και αρχισε η κατηφορα και η αντιστροφη μετρηση .

Δημοσ.

Δεν συμφωνω ...Σαφως δεν ειχατε την ομαδα να πατε για πρωταθλημα ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν η ομαδα για να μην βγει Ευρωπη .Απλα πηγε ο αλλος ο καραγκιοζης σας να το παιξει αφεντικο και να καθαρισει τα αποδυτηρια ,εδιωξε Κατσουρ ,Καρα ,εδιωξε και τον Ροτσα και καπου εκει τελειωσε το πραγμα και αρχισε η κατηφορα και η αντιστροφη μετρηση .

Και αυτό αλήθεια είναι, αλλά μόνο η μισή. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, οπότε δεν μπορεί να κρατήσει μεγάλα συμβόλαια. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να πληρωθούν ξέρεις .... Απλά ο Αλαφούζος δεν έβαλε λεφτά στην ομάδα, αλλά την ομάδα στο άρθρο 99.

Δημοσ.

αμπαλο να πεις το Ζεκα που τοχασε μονος του με το τερμα...

θα μπορουσες να τους αποκαλεσεις τουριστες αλλα αμπαλοι ξερουμε καλα ποιος ειναι,ειδικα φετος με τις 3αρες στο οακα

Ποιες 3ρες φιλε? Ο θιασος σου φετος, εκανε αερα στο νεκροταφειο παιχτων που λεγεται ΠΑΟ και τις 2 φορες παρα τα παχια σας τα λογια και την πολλη γλωσσα. 10 γκολ περιμενατε να φαμε αυτη τη σεζον απο σας, ουτε μια νικη δεν πηρατε. Και αμπαλοι και με μεγαλη γλωσσα και οταν βγαινετε τζουφιοι επικαλειστε 3ρες αλλων.

Οσο για τον χοντρο που "τον βριζετε ολοι" οπως λεει ο Κωνσταντινος του 77, ναι σας θυμαμαι "ολους" απο τοτε που ανελαβε τον ΟΣΦΠ, τοτε με τις φουστες του Σισε, τοτε με τα "κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη" και αλλα... Αγαλμα τον θελατε στο Φαληρο. Φετος που χαλασε η συνταγη και δεν εχει ανταγωνιστικο ΠΑΟ να χαρειτε καλπικες κουπες, το 2015 που θα δινετε προκριματικα για Τσου Λου απτις ευρωπαικες σφαλιαρες και τη μηδενικη συγκομοιδη βαθμων κλπ, θυμηθηκατε οτι ειναι ωρα να βρισετε τον χοντρο. Εκτος απο το οτι ΟΝΤΩΣ τον υμνουσατε, ειστε ΚΑΙ κωλοτουμπες δηλαδη.

(Κι επειδη οφειλω να το παραδεχθω, ΟΝΤΩΣ καποιοι ωριμοι γαυροι δεν τον πηγαιναν εξαρχης και βλεπαν τι ακριβως κανει, οι υπολοιποι αφηστε τις πουτινιες στον Πουτιν, οτι τον βριζετε).

ΥΓ. Η περισσοτερη πλακα ειναι στα μεταξυ σας like :-D

Δημοσ.

Δεν πειραζει ,εσυ οταν ελεγες για τις 3αρες της Λεβαντε ηταν καλα ε? Ε ασε να σου λενε και καποιοι για τις δικες σου τριαρες .:) Σε ενοχλουν τωρα οι κουπιτσες στο ποδοσφαιρο και που εσυ του χρονου δεν θα εισαι Ευρωπη ? Γιατι ? Εσυ ειχες πει οτι δεν ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο ...

Δημοσ.

Ποιες 3ρες φιλε? Ο θιασος σου, φετος μου εκανε αερα και τις 2 φορες παρα τα παχια σας τα λογια και την πολλη γλωσσα. 10 γκολ περιμενατε να φαμε αυτη τη σεζον απο σας, ουτε μια νικη δεν πηρατε απο το νεκροταφειο παιχτων που αλλοι του ριχνουν 3ρες στο ΟΑΚΑ. Και αμπαλοι και με μεγαλη γλωσσα και οταν βγαινετε τζουφιοι επικαλειστε 3ρες αλλων.

Οσο για τον χοντρο που "τον βριζετε ολοι" οπως λεει ο Κωνσταντινος του 77, ναι σας θυμαμαι "ολους" απο τοτε που ανελαβε τον ΟΣΦΠ, τοτε με τις φουστες του Σισε, τοτε με τα "κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη" και αλλα... Φετος που χαλασε η συνταγη και δεν εχει ανταγωνιστικο ΠΑΟ να χαρειτε καλπικες κουπες, θυμηθηκατε οτι ειναι ωρα για Ευρωπη και βριζετε τον χοντρο. Εκτος απο το οτι ΟΝΤΩΣ τον υμνουσατε, ειστε ΚΑΙ κωλοτουμπες δηλαδη.

ΥΓ. Η περισσοτερη πλακα ειναι στα μεταξυ σας like :-D

Γιατί τρελαίνεσαι ? Ποια η μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό που ζούνε?? 

"Έκανες την τον θρύλο ΑΕΚΑΚΙ - Μαρινάκη Μαρινάκη" κτλ.

Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα ρίξει λ7 στην Superleague??? Από το 1997 μέχρι τώρα με τα στημένα πρωταθλήματα καταστρέψανε το πρωτάθλημα και τις ομάδες. 

Το  τετ - α - τετ Μαρινάκη-Σαββίδη δείχνει ότι ψάχνουν δεύτερο στο πρωτάθλημα , γιατί φοβούνται ότι η κατρακύλα έχει αρχίσει  ( Εισητήρια etc).

Δημοσ.

Πραγματι δεν ασχολουμαι. Δεν εχω δει εξαλλου ουτε ενα αγωνα του ΠΑΟ (αν θυμαμαι καλα καποιο ημιχρονο απτα 2 με την Μαλαγα πρεπει να ειδα!), ουτε καν τα 2 "ντερμπι". Τα αποτελεσματα ομως μου δινουν την αφορμη να θυμαμαι τα παχια τα λογια και την αλαζονεια ορισμενων με τις 10ρες που θα ριχνατε και τελικα δεν...

ε τι συζηταμε τωρα?

α ναι εισαι του μπασκετ...το ξεχασα,αφου εχετε παρει τα ευρωπαικα σε αυτο το αθλημα...

μου θυμιζεις στο δημοτικο κατι παιδακια λεγανε - ααα ειμαι ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο κ παο στο μπασκετ...

Δημοσ.

Πραγματι δεν ασχολουμαι. Δεν εχω δει εξαλλου ουτε ενα αγωνα του ΠΑΟ, ουτε καν τα 2 ντερμπι. Τα αποτελεσματα ομως μου δινουν την αφορμη να θυμαμαι τα παχια τα λογια και την αλαζονεια με τις 10ρες που θα ριχνατε και τελικα δεν...

Ποια αλαζονεια ρε μεγαλε? Πρωτη φορα μιλας με Ολυμπιακους και Παναθηναικους ? Παντα μεταξυ μας αυτα λεγονται .Οσο ηθελα εγω πχ να ριξω μια 4αρα στον Παο αλλο τοσο ηθελε και η δικη σου η ψυχουλα να μας νικησετε στο Καραισκακη με 0-4  .Ολα τα αλλα που λες οτι δεν κανω ,δεν ασχολουμαι δεν με ενδιαφερει δεν πειθεις για αυτο αστο καλυτερα.Λαμβανεις εσυ υποψη σου τοσο σοβαρα αυτα που λεγονται μεταξυ  οπαδων πριν τα ντερμπι  ?

Εμενα τα αποτελεσματα μου δινουν αφορμη να πω  οτι εισαι -37 βαθμους(νομιζω εχω χασει τον λογαριασμο)  λεγεσαι Παναθηναικος και εμεινες εκτος Ευρωπης και ολοι οι παναθηναικοι απο τις μαλακιες των διοικησεων σας το εχετε ριξει στο μπασκετακι  ,so ασε τις παραφιλολογιες τωρα .

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματι δεν ασχολουμαι. Δεν εχω δει εξαλλου ουτε ενα αγωνα του ΠΑΟ (αν θυμαμαι καλα καποιο ημιχρονο απτα 2 με την Μαλαγα πρεπει να ειδα!), ουτε καν τα 2 "ντερμπι". Τα αποτελεσματα ομως μου δινουν την αφορμη να θυμαμαι τα παχια τα λογια και την αλαζονεια ορισμενων με τις 10ρες που θα ριχνατε και τελικα δεν...

Επειδή έχω δει μερικούς αγώνες του, μπορώ να σου πω ότι απόψε ο ΠΑΟ έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι. Γενικά δε βλέπεται, τραγικές εμφανίσεις, "μικροί" παίχτες. Τα "ντέρμπυ", όμως, παραμένουν ντέρμπυ, ας είναι η διαφορά 100 βαθμούς, τα έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν. Άρα όποιος μιλούσε για 4άρες και εξευτελισμούς, δεν έχει δει αρκετή μπάλα στη ζωή του ή απλά παραλογίζεται. Ένας αδιάφορος αγώνας ήταν τελικά που θα ξεχαστεί.

• Like 3
Δημοσ.

Oτι θα πανηγυριζαν παναθηναικοι επειδη δεν φαγανε 4αρα-8αρα- 10αρα επειδη καποιοι ολυμπιακοι τους το  ελεγαν λεει (τρεχα γυρευε τωρα ,λες και το ειπε ο Χριστος ) πριν το παιχνιδι ,ε αυτο δεν το περιμενα πια ...Σηκωνω τα χερια ψηλα .

Δημοσ.

Από εμένα το χεις.Άτομο που έχει φάει άπειρο κράξιμο από πολλούς όπου και αν έχει γράψει μας κάνει και μαθήματα.Όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι να βρω πόσες φορές τον έχουν κράξει άπαντες εδώ μέσα.Τι να πεις

Δημοσ.

Oτι θα πανηγυριζαν παναθηναικοι επειδη δεν φαγανε 4αρα-8αρα- 10αρα επειδη καποιοι ολυμπιακοι τους το  ελεγαν λεει (τρεχα γυρευε τωρα ,λες και το ειπε ο Χριστος ) πριν το παιχνιδι ,ε αυτο δεν το περιμενα πια ...Σηκωνω τα χερια ψηλα .

Φιλε konstantinos77 αν ακουγες ραδιο ή διαβαζες πρωτοσελιδα,αυτη η αποψη επικρατουσε.Με κατω απο 3 δεν φευγουμε απ το Καραισκακη.

Εσυ ειδες τεραστια διαφορα στις 2 ομαδες;

Δυο καφενεδες που ο ενας προηγηθηκε χαρη στη κλαση ενος μεγαλου(καποτε) παιχτη κ το δευτερο καφενειο ισοφαρισε σε μια αναμπουμπουλα στη περιοχη μας.

Δημοσ.

Εγω φιλε tool δεν λαμβανω υποψη μου τι λενε αυτοι που βγαινουν στο ραδιο ή γραφουν στις κωλοφυλλαδες,εγω βλεπω στο γηπεδο τι γινεται .Στο γηπεδο λοιπον καιρο τωρα γραφω οτι ο Ολυμπιακος ειναι απαραδεκτος .Το αν θελω εγω να ριξω 4 γκολ στον Παναθηναικο ειναι αλλο θεμα ,οπως και εσυ ειμαι σιγουρος και ολοι οι Παναθηναικοι στο γκολ του Φιγκεροα πεταχτηκατε στον αερα .Αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου ...Το αν θα βγει τωρα καποιος να μου πει οτι ειπε ο Μητσος ,ο Κιτσος ,η Μαριγω οτι θα χαναμε με 4αρα και δεν χασαμε και παει επιλεκτικα να απομονωσει τον "αθλο"  της ισοπαλιας ενω η ομαδα του δεν βγηκε Ευρωπη και ειναι στο -37 αυτο ειναι το λιγοτερο τραγικο .Τι θα επρεπε να πει και ο Ατρομητος δηλαδη που μας νικησε ...

Στον αγωνα ο Ολυμπιακος ηταν ανωτερος με ανουσια κατοχη ο Παναθηναικος ομως ειχε 3 κλασσικες ευκαιριες .Αν ομως πιστευω εμπαινε το γκολ του Ζεκα στο πρωτο ημιχρονο τον αγωνα θα τον χανατε κατα την γνωμη μου ,δεν θα το μαθουμε ποτε ομως.

Στην πρωτη φαση με το παιδακι δεν θυμαμαι το ονομα του ,που πηγε να κανει λομπα αν θυμασαι εκανε επεμβαση ο Μεγιερι οποτε το λαμβανω σαν αποκρουση .Στην δευτερη φαση ομως ειναι γκολ μαρς ,απλα σου ειπα τι πιστευω θα ακολουθουσε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...