kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γιατι δεν ηταν ας πουμε? Ποίος ρε ήταν οφσάιντ; Ο Καρνέζης; Α, για τον Μήτρογλα στο 97 λες. Τί το συζητάμε ακόμα; Φυσικά.
lambroszekis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ο πριντεζης ειναι τρελος γαυρος,μονο δεν εχυσε στο τελος με τον μητρογλου. Που να ακουγες και στο ραδιοφωνο πως εκαναν. Αλλα αντικειμενικοτητα.
No limit Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Να δούμε αντικειμενικότητα απόψε στο βαζελοκάναλο τον Σκαι για να ρθουμε στα ίσα μας τότε
Armored Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι. Πω δεν τα παιρνετε τα γραμματα ρε παιδι μου. Για μισο μετρο λεω θα ηταν ετσι. Το πιασες τωρα; Σπιρτο. Ναι ενω εμεις μπηκαμε μεσα για ενα ματς χωρις αυριο. Απο εκει που θα μας ριχνατε 6 και αλλα τετοια χαριτωμενα ξαφνικα στα φρυδια σας. Οταν σου κανει πλακα ο Μπαρμπαρουσης και ο Χουχουμης κατι πρεπει να πεις κ εσυ. Κατα τα αλλα του χρονου εδω θα ειμαστε μαλλον αλλα για του παραχρονου δυκολα φιλε μου. Μας περασε η Τουρκια στο ρανκινγκ και ερχεται με φορα και η Ελβετια. Αρα πες αντιο στα 25εκ του τσου λου. Φαντασου αν τσιγκουνευετε τωρα ο χοντρος τι θα κανει τοτε. Αν δεν τον εχετε διωξει ηδη. Θα σου λεγα να χαρεις οσο προλαβαινεις αλλα παλι κλαψα ειχε σημερα
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. ...
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. ... Φυσικα και θελουν. Ελλαδα
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θα σου λεγα να χαρεις οσο προλαβαινεις αλλα παλι κλαψα ειχε σημερα Που δεν βγηκατε Ευρωπη ? Ναι πραγματι...Πως θα γεμισουν οι Πεμπτες μας τωρα ...
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Που δεν βγηκατε Ευρωπη ? Ναι πραγματι...Πως θα γεμισουν οι Πεμπτες μας τωρα ... Σιγά ρε μην περνούσε τους πρώτους προκριματικούς.
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μαζί με την Α.Ε.Κ. θα παίζουμε στην Β'. Αν δεν πέσουμε στην Δ' (δεν ξέρω τι προβλέπεται)...
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Tι διαφορα ειπαμε ειχε σημερα το ΑΕΚ-Πανθρακικος με το περσυνο Παναθηναικος-Ολυμπιακος και θα ξαναπαιξουν αντι να μηδενισουν την ΑΕΚ?
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μηδενισμός και -3 είναι. Πέφτει απόψε αν διακοπεί. Είναι ντροπή και μόνο που το συζητάνε...
pant13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι. Πσσστ θρυλελο σε αυτην την χωρα που ζεις, αυτο το πρωταθλημα παιρνεις, Πανυρηρισε
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έφαγε και η Μανου τις φάπες της χθες, βδομάδα πίκρας μυρίζει που θα κλείσει την Κυριακή. Καλό κουράγιο στο αγόρι. Πες μου πως το εκανες αυτο? Διαβασες εντοσθια? Το φλυτζανι? Τα συννεφα? Ω μαντη εσυ, ω ματι της θαντερα, πως επεσες τοσο μεσα την Τριτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις