Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν ηταν ας πουμε?

Ποίος ρε ήταν οφσάιντ; Ο Καρνέζης;

Α, για τον Μήτρογλα στο 97 λες. Τί το συζητάμε ακόμα; Φυσικά.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ο πριντεζης ειναι τρελος γαυρος,μονο δεν εχυσε στο τελος με τον μητρογλου.

Που να ακουγες και στο ραδιοφωνο πως εκαναν. Αλλα αντικειμενικοτητα.

Δημοσ.

Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο  για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι.

Πω δεν τα παιρνετε τα γραμματα ρε παιδι μου. Για μισο μετρο λεω θα ηταν ετσι. Το πιασες τωρα; Σπιρτο. Ναι ενω εμεις μπηκαμε μεσα για ενα ματς χωρις αυριο. Απο εκει που θα μας ριχνατε 6 και αλλα τετοια χαριτωμενα ξαφνικα στα φρυδια σας. Οταν σου κανει πλακα ο Μπαρμπαρουσης και ο Χουχουμης κατι πρεπει να πεις κ εσυ. Κατα τα αλλα του χρονου εδω θα ειμαστε μαλλον αλλα για του παραχρονου δυκολα φιλε μου. Μας περασε η Τουρκια στο ρανκινγκ και ερχεται με φορα και η Ελβετια. Αρα πες αντιο στα 25εκ του τσου λου. Φαντασου αν τσιγκουνευετε τωρα ο χοντρος τι θα κανει τοτε. Αν δεν τον εχετε διωξει ηδη. Θα σου λεγα να χαρεις οσο προλαβαινεις αλλα παλι κλαψα ειχε σημερα  :-D

Δημοσ.

Θα σου λεγα να χαρεις οσο προλαβαινεις αλλα παλι κλαψα ειχε σημερα  :-D

Που δεν βγηκατε Ευρωπη ? Ναι πραγματι...Πως θα γεμισουν οι Πεμπτες μας τωρα ...:)

Δημοσ.

Που δεν βγηκατε Ευρωπη ? Ναι πραγματι...Πως θα γεμισουν οι Πεμπτες μας τωρα ... :)

Σιγά ρε μην περνούσε τους πρώτους προκριματικούς.

Δημοσ.

Tι διαφορα ειπαμε ειχε σημερα το ΑΕΚ-Πανθρακικος με το περσυνο Παναθηναικος-Ολυμπιακος και θα ξαναπαιξουν αντι να μηδενισουν την ΑΕΚ?

Δημοσ.

Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο  για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι.

Πσσστ θρυλελο σε αυτην την χωρα που ζεις, αυτο το πρωταθλημα παιρνεις, Πανυρηρισε

Δημοσ.

Έφαγε και η Μανου τις φάπες της χθες, βδομάδα πίκρας μυρίζει που θα κλείσει την Κυριακή.

Καλό κουράγιο στο αγόρι.

Πες μου πως το εκανες αυτο?

Διαβασες εντοσθια? Το φλυτζανι? Τα συννεφα?

Ω μαντη εσυ, ω ματι της θαντερα, πως επεσες τοσο μεσα την Τριτη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...