Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμας για μισο μετρο θα ηταν αλλη μια ονειρεμενη βραδια στο τηγανι. Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ. 1-1 αντι για 1-3 που λενε και τα ευαγγελια τους.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τελικά ήταν?

Δικαιώθηκε ο διαιτητής που το πήρε πάνω του? Δικαιώθηκε. 

Η ΟΥΕΦΑ θέλει τελικό Μπαρτσελόνα-ΟΣΦΠ, είναι πια ολοφάνερο!

laugh-300x295.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ.

Που είναι ρε το μαϊμού γκολ, τα θέλετε και τα λέτε?

Δημοσ.

Χεστης σουπα,ναι μεν κατοχη ο γαυρος αλλα με βαση τις τελικες ο παναθηανικος αξιζε την νικη.Τωρα το θεμα ειναι για τα αλλα ματς.Δεν μπορουν εκει να δουν λιγο τους λογαριασμους των ομαδων?5-1 ο Αρης που δεν εβαζε γκολ με τιποτα,3χ3?Εφυγε ο προπονητης και ξαφναικα εγινε μπαρτσα ο αρης?Ειναι ντροπη.

Δημοσ.

Τα χανουμια το διακοψαν?

Γιατι θυμαμαι τι πληρωσαμε εμεις περσυ, να δουμε, θα τολμησουν να τους ριξουν?

Δημοσ.

Χεστης σουπα,ναι μεν κατοχη ο γαυρος αλλα με βαση τις τελικες ο παναθηανικος αξιζε την νικη.Τωρα το θεμα ειναι για τα αλλα ματς.Δεν μπορουν εκει να δουν λιγο τους λογαριασμους των ομαδων?5-1 ο Αρης που δεν εβαζε γκολ με τιποτα,3χ3?Εφυγε ο προπονητης και ξαφναικα εγινε μπαρτσα ο αρης?Ειναι ντροπη.

Γιατί ρε; Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι διάσημος για τις επιθετικές ομάδες που φτιάχνει. Μηχανή γκολ λέμε ο Άρης, Μέσι ο Τάτος.

Δημοσ.

Θα μου λείψει αύριο η Derby!

Τα χανουμια το διακοψαν?

Πού να τους ρίξουν;

Δημοσ.

Τελικά ήταν?

Δικαιώθηκε ο διαιτητής που το πήρε πάνω του? Δικαιώθηκε. 

Τα εχεις χαμενα?

Για το γκολ στο 97' λεω, 2μ οφσαιντ και ο εκφωνητης δεν τολμησε να πει οτι ηταν, απλα οτι "το εδωσε ο εποπτης"

Δημοσ.

Που είναι ρε το μαϊμού γκολ, τα θέλετε και τα λέτε?

Λεω τι θα γινοταν αν ηταν λιγο πιο μπροστα ο μητρογλας. Θελω να δω και ενα κοντινο πλανο στον εποπτη την ωρα της φασης, με κλειστα ματια ηταν σιγουρα  :P

Δημοσ.

Τα εχεις χαμενα?

Για το γκολ στο 97' λεω, 2μ οφσαιντ και ο εκφωνητης δεν τολμησε να πει οτι ηταν, απλα οτι "το εδωσε ο εποπτης"

Ο φερόμενος ως οφσάιντ, λες;

Δημοσ.

Τα χανουμια το διακοψαν?

Ποιος να ρίξουν, τους πεσμένους?

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου λείψει αύριο η Derby!

Πού να τους ρίξουν;

Στην Β΄

Με τον μηδενισμο που πρεπει να φανε και την κατοχυρωση στον Πανθρακικο πεφτουν αν δεν κανω λαθος (χωρια μηπως προβλεπεται και αφαιρεση βαθμων)

edit: Σορρυ, προλαβαινουν τον ΟΦΗ αν κανουν διπλο στο Περιστερι και χασει ο ΟΦΗ στην Τριπολη αλλα λογικα και καποια αφαιρεση θα πρεπει να παιξει

Ο φερόμενος ως οφσάιντ, λες;

Γιατι δεν ηταν ας πουμε?

Δημοσ.

Κριμας για μισο μετρο θα ηταν αλλη μια ονειρεμενη βραδια στο τηγανι. Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ. 1-1 αντι για 1-3 που λενε και τα ευαγγελια τους.

Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο  για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι.

Δημοσ.

Aν μη τι άλλο, ο διαιτητής ήταν σωστός και στις 2 περιπτώσεις.

Φανταστείτε να ακυρωνε στους γαβρους το 1ο που ηταν κανονικό. Δε θα χε τελειώσει το ματς :P

Καλυτερος απο πλευράς φάσεων ο ΠΑΟ, πιο αποτελεσματικός, κατοχή ο Ολυμπιακός, αλλά φαφλατάς.

Επρεπε να μπει ο Μητρογλου για να γινει σοβαρη φάση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...