Armored Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κριμας για μισο μετρο θα ηταν αλλη μια ονειρεμενη βραδια στο τηγανι. Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ. 1-1 αντι για 1-3 που λενε και τα ευαγγελια τους.
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τελικά ήταν? Δικαιώθηκε ο διαιτητής που το πήρε πάνω του? Δικαιώθηκε. Η ΟΥΕΦΑ θέλει τελικό Μπαρτσελόνα-ΟΣΦΠ, είναι πια ολοφάνερο! 1
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ. Που είναι ρε το μαϊμού γκολ, τα θέλετε και τα λέτε?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Χεστης σουπα,ναι μεν κατοχη ο γαυρος αλλα με βαση τις τελικες ο παναθηανικος αξιζε την νικη.Τωρα το θεμα ειναι για τα αλλα ματς.Δεν μπορουν εκει να δουν λιγο τους λογαριασμους των ομαδων?5-1 ο Αρης που δεν εβαζε γκολ με τιποτα,3χ3?Εφυγε ο προπονητης και ξαφναικα εγινε μπαρτσα ο αρης?Ειναι ντροπη.
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τα χανουμια το διακοψαν? Γιατι θυμαμαι τι πληρωσαμε εμεις περσυ, να δουμε, θα τολμησουν να τους ριξουν?
FilipposMD Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Χεστης σουπα,ναι μεν κατοχη ο γαυρος αλλα με βαση τις τελικες ο παναθηανικος αξιζε την νικη.Τωρα το θεμα ειναι για τα αλλα ματς.Δεν μπορουν εκει να δουν λιγο τους λογαριασμους των ομαδων?5-1 ο Αρης που δεν εβαζε γκολ με τιποτα,3χ3?Εφυγε ο προπονητης και ξαφναικα εγινε μπαρτσα ο αρης?Ειναι ντροπη. Γιατί ρε; Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι διάσημος για τις επιθετικές ομάδες που φτιάχνει. Μηχανή γκολ λέμε ο Άρης, Μέσι ο Τάτος.
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θα μου λείψει αύριο η Derby! Τα χανουμια το διακοψαν? Γιατι θυμαμαι τι πληρωσαμε εμεις περσυ, να δουμε, θα τολμησουν να τους ριξουν? Πού να τους ρίξουν;
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τελικά ήταν? Δικαιώθηκε ο διαιτητής που το πήρε πάνω του? Δικαιώθηκε. Τα εχεις χαμενα? Για το γκολ στο 97' λεω, 2μ οφσαιντ και ο εκφωνητης δεν τολμησε να πει οτι ηταν, απλα οτι "το εδωσε ο εποπτης"
Armored Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Που είναι ρε το μαϊμού γκολ, τα θέλετε και τα λέτε? Λεω τι θα γινοταν αν ηταν λιγο πιο μπροστα ο μητρογλας. Θελω να δω και ενα κοντινο πλανο στον εποπτη την ωρα της φασης, με κλειστα ματια ηταν σιγουρα
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τα εχεις χαμενα? Για το γκολ στο 97' λεω, 2μ οφσαιντ και ο εκφωνητης δεν τολμησε να πει οτι ηταν, απλα οτι "το εδωσε ο εποπτης" Ο φερόμενος ως οφσάιντ, λες;
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τα χανουμια το διακοψαν? Γιατι θυμαμαι τι πληρωσαμε εμεις περσυ, να δουμε, θα τολμησουν να τους ριξουν? Ποιος να ρίξουν, τους πεσμένους? 1
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θα μου λείψει αύριο η Derby! Πού να τους ρίξουν; Στην Β΄ Με τον μηδενισμο που πρεπει να φανε και την κατοχυρωση στον Πανθρακικο πεφτουν αν δεν κανω λαθος (χωρια μηπως προβλεπεται και αφαιρεση βαθμων) edit: Σορρυ, προλαβαινουν τον ΟΦΗ αν κανουν διπλο στο Περιστερι και χασει ο ΟΦΗ στην Τριπολη αλλα λογικα και καποια αφαιρεση θα πρεπει να παιξει Ο φερόμενος ως οφσάιντ, λες; Γιατι δεν ηταν ας πουμε?
No limit Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κριμας για μισο μετρο θα ηταν αλλη μια ονειρεμενη βραδια στο τηγανι. Και τους καναμε πλακα και μαιμου γκολ. 1-1 αντι για 1-3 που λενε και τα ευαγγελια τους. Πιο γραφικός πεθαίνεις αν το επαναλάβεις 5 ή 6 φορές ακόμα θα πειστείς στα αλήθεια ότι ήταν οφσάιντ.Όσο για την πλάκα εσύ παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς για σένα και εγώ είμαι στα @ρχείδια μου γιατί το έχω πάρει το πρωτάθλημα από τον χειμώνα.Περαστικά και του χρόνου εδώ είμαστε πάλι.
Cossutius. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Aν μη τι άλλο, ο διαιτητής ήταν σωστός και στις 2 περιπτώσεις. Φανταστείτε να ακυρωνε στους γαβρους το 1ο που ηταν κανονικό. Δε θα χε τελειώσει το ματς Καλυτερος απο πλευράς φάσεων ο ΠΑΟ, πιο αποτελεσματικός, κατοχή ο Ολυμπιακός, αλλά φαφλατάς. Επρεπε να μπει ο Μητρογλου για να γινει σοβαρη φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις