Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη η ωρα ειναι περασμενη και τα ματακια μου παιζει να βλεπουν αστερακια. Γραφτηκε οτι ο Μαντζαρης ειναι καλυτερος απτον Καλαθη ?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Επειδη η ωρα ειναι περασμενη και τα ματακια μου παιζει να βλεπουν αστερακια. Γραφτηκε οτι ο Μαντζαρης ειναι καλυτερος απτον Καλαθη ?

I see what you did there...

Δημοσ.

Φτάνει ποια η μυθοποίηση με τον καλάθη καλά τα λέει η μαργαρίτα ( έχει κάνει κάποια ματσάκια αλλά ως εκεί ) όχι επειδή πέρασε από παναθηναϊκό να πάρει το βάπτισμα και αυτός του παιχνταρά ( και κάτι ακόμα δεν τα πήρε μόνος του όλα αυτά τα ματς που αναγράφονται ) .

Πέρυσι στο δεύτερο παιχνίδι με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ που ήταν ο καλάθης ( γιατί είχε ρίξει στην προθέρμανση 2-40 τρίποντα και 5 έρμπολ ) όποιο ήταν τα θυμάται . Άμα γροστάμε και στον καλάθη θα πρέπει λέμε στο τέλος ότι και ο smιth καλός ήταν επειδή σε εκείνο το παιχνίδι σκίστηκε .

πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα που τον είχε βάλει ο ζοτς , επιθετικά δεν είχε να δείξει και πολλά ούτε εύστοχος πολύ ήταν το σκεφτόταν κιόλας μια ώρα.

Δημοσ.

Και αστεράκια και πουλάκια αν χρειαστεί να κάνουν.

Δώστε του και ένα μυστρί να μπετώνει τις μπασκέτες με το εξαιρετικό του σουτ.

Κι ας πάει στον Μάντζαρη να του μάθει πως σουτάρουν και πώς παίζουν άμυνα πάνω σε παίχτες όπως ο ΔΔ.

Μου θεοποιήσατε και το αμπαλόγιδο επειδή ήταν επιλογή Ομπράντοβιτς, δεν παλεύεστε λέμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι λοιπον και ο Μητρογλου ειναι καλυτερος απτον Μεσσι, επειδη ειναι πιο καλος στις κεφαλιες.

edit: Επειδη τα σχολια για τον Σαρας και την "υποδοχη" που ΔΗΘΕΝ του επιφυλασσουν καποιοι κουφιοκεφαλοι στο ΟΑΚΑ τα βλεπω να πληθαινουν, αν τελικως κανα πρεζακι παει να του πει τιποτα του Λιθουανου, βροντηξτε του μια και για μενα οποιοι θα ειστε μεσα. Ευχαριστω!

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει, τον Μάντζαρη.

Μνήμη χρυσόψαρου μερικοί εδώ μέσα.

Το τοπικ με τα ανεκδοτα ειναι σε αλλο section

Ρε τα θελετε και τα γραφετε ή σας ξεφευγουν?

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας Επίτιμε, πες μας κι άλλα. 

Πες μας για τότε που η Μάλαγα πέρασε στους 4. Πες μας για την Ουεφαλόνα και τη στημένη διαιτησία, πες μας για τα airball του Καλάθη από τα 3 μέτρα και για την εκκλησία που έχτισε πίσω από το ΟΑΚΑ με τα μπετά του.

ΠΕΣ ΜΑΣ

Δημοσ.

Σημερα μαθαινουμε οτι ο Μαντζαρης της μισης καλης σεζον, ειναι καλυτερος (και) απο τον Τζεισον τον Κιντ λογω τριποντου.

Eδω ο αμπαλος Καλαθης , ταιζει whiskas τον αδικημενο που δεν παιζει ΝΒΑ (πηγε για full court press και κοντεψε να φυγει με ρηξη χιαστων):

http://www.youtube.com/watch?v=Fhur5bD0Xa8

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχει κλεισει ποτε κανενας εισιτηρια ηλεκτρονικα απο το paobc (σε παραπεμπει στο viva)?

Ποια ειναι η διαδικασια?

Πως πληρωνω? Με χρεωστικη? Με paypal γινεται?

Μετα τι κανω? Εκτυπωνω μονος μου το εισιτηριο και τελος?

Δημοσ.

Εχει ακομα εισητηρια? Πας διαλεγεις θεση βαζεις στοιχεια. Πληρωνεις ειτε με prepaid ειτε με πιστωτικη. Τυπωνεις το εισητηριο και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Ναι μπηκα τωρα και εχει μερικα ακομα. Η μ@λ@κι@ πως δεν εχω λεφτα μεσα και αν προλαβω θα κλεισω αυριο για Πεμπτη τουλαχιστον.

Εγω χρεωστικη εχω, οχι πιστωτικη. Δεν νομιζω να εχω προβλημα.

Δημοσ.

Πες μας Επίτιμε, πες μας κι άλλα. 

Πες μας για τότε που η Μάλαγα πέρασε στους 4. Πες μας για την Ουεφαλόνα και τη στημένη διαιτησία, πες μας για τα airball του Καλάθη από τα 3 μέτρα και για την εκκλησία που έχτισε πίσω από το ΟΑΚΑ με τα μπετά του.

ΠΕΣ ΜΑΣ

Ε παρε το 1ο

http://www.youtube.com/watch?v=oXX64DmFaA4

παρε και το 2ο

http://www.youtube.com/watch?v=3wUXbb80Kqs

παρε κι αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=jMWh4g5iNtU

και εχει και αλλα

Ξαναδες το coast to coast πιο πανω που σου εβαλε ο Midi (αν και σιγα μην ξερεις τι ειναι, μαλλον θα νομιζεις οτι γραφει "Τοστ, 2 Τοστ"

http://www.youtube.com/watch?v=Fhur5bD0Xa8

Ανυπαρκτοι, αμπασκετοι, που θα μας πεταξει τον Ματζαρη ο ανθρωπας

Ο αλλος εχει παρει Ευρωλιγκα εχοντας ενεργή συμμετοχη και Eurocup βγαινοντας MVP της διοργανωσης, παιρνει 1.5Μ εκατομμυριο στα 24 του και ο αλλος τον συγκρινει με τον 10ο τροχο της αμαξης τον Μαντζαρη

Δημοσ.

Με τόσα βίντεο του μπετατζή σηκώνετε οικοδομή.

MVP του Eurocup λέει ο άλλος. Αυτός και ο Νίλσεν...

Ξέχασα και τον Μπέβερλι επίσης... :lol:

PS Έχεις βάλει βίντεο με τίτλο Παναθηναϊκός - λαγός και περιμένεις να τα δω?

Σαν οικογενειακό διπλό μου ακούγεται. Μεταξύ σας παίζατε?

Δημοσ.

Για τον Νιλσεν βαζω στοιχημα οτι το μαθε χθες εντωμεταξυ απτη συζητηση με την μαργαριτα, αλλα η ημιμαθεια βλεπεις παρασυρει καθως ο Αυστραλος ποτε του δεν εχει βγει mvp eurocup...

Περα απο αυτο τωρα, κατι αλλο στη συγκριση Ματζαρη<-->Καλαθη περα απτο καλυτερο τριποντο του πρωτου και τα διαφορα πετυχημενα με οικοδομες και μπετατζηδες, υπαρχει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...