Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πωπω αυτο με τον Καλαθη αναπαραγεται μονο και μονο επειδη δεν εχετε ενα αξιοπιστο γκαρντ στον παγκο αντι του Μπανκς. Το παιδι αυτο ουτε τη φημη που το συνοδευε δικαιωσε, ουτε και αξιζε τα λεφτα που πηρε στους Ρωσους(εννοω να του τα δινε ο Παο). Τι το ιδιαιτερο εκανε με τον Ομπραντοβιτς μαλιστα δασκαλο? δυο ματς με τη Μπαρτσελονα? και δατς ιτ.

Κατσε να δεις αν θα χει συνεχεια και με τι επιπεδο γιατι με τους γκασμασες του eurocup ασφαλες συμπερασμα δε βγαινει. Παντως το οτι πηγε στην ομαδα που πηγε, επειδη του διναν λεφτα, αντι σ αυτη την ηλικια να κοιταξει για τις καλυτερες παραστασεις/προπονητη, ΙΣΩΣ λεει πολλα, ισως και τιποτα.

E ναι πoιο γιουροκαπ με τους καραμητρους, αλλα οταν η Ιφκοβιτσαρα πηρε τον Ματ τον Νιλσεν μας γεμιζατε σελιδες ποστς για τον mvp του final-4 στο eurocup.

Και στην τελικη απεναντι σε ποιους ξυλοκοπους επαιζε σημερα ο Καλαθης? Στον Ζηση, τον Μουμρου, τον Λοπεθ, τον Γκριμαου και τον Βασιλειαδη. Ομαδα top8 ευρωλιγκας περυσι που αποκλειστηκε απο την ΤΣΣΚΑ.

Και με ποιους ξυλοκοπους ειναι αραγε συμπαικτης? Τον Χεντριξ, τον Καλνιετις, τον Γιασαιτις κλπ.

Εχει η Ελλαδα καλυτερα ποιντ γκαρντ απο τον Καλαθη αυτη τη στιγμη, ναιναι (εξαιρουμενης της παλαιας γεννιας ΔΔ αντε και Σπανουλη πες, οποτε παιζει ασσος κλπ).

Δημοσ.

Aνεφερα τον Ζηση, γιατι αν τους πω για τον Χαμιλτον θα μου πουν οτι τρεχει φορμουλα1 αυτος.

Καποιους απτους παιχτες-"κατσαπλιαδες" που αγωνιζονται γιουροκαπ θα ηθελε ΠΟΛΥ να τους εχει η μαργαριτα στον γαυρο ή εγω στον ΠΑΟ. Το επιπεδο ειναι χαμηλοτερο απτην Ευρωλιγκα, αλλα δεν ειναι και παιξε γελασε να εισαι απτους πρωτους σε ranking στη διοργανωση και mvp του final-4 στα 24 σου. Μα δε του εμαθε τιποτα ο Ομπραντοβιτς τοσα χρονια...

Πηγε στην Κουμπαν, εξαφανιστηκε, σηκωσε το γιουροκαπ κατευθειαν και του χρονου θα παιζει παλι Ευρωλιγκα ο φιλοχρηματος!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Νιλσεν ηταν τρανο παραδειγμα ατου που λεω "ρε"! Παιχτης που διακριθηκε με τον "καοδ" δε σημαινει οτι θα κανει το ιδιο και με τον παναθηναικο ή μια ομαδα τοπ επιπεδου, γενικως. Εγω απ ο,τι θυμαμαι δεν ειχα ενθουασιαστει με το ακουσμα του ονοματος του.

Και να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω τιποτα με τον Καλαθη απλως βασιζομαι σε γεγονοτα. Το παιδι ηρθε με μεγαλο ντορο ως σουπερ ταλεντο και σε 3 χρονια του στον παο τι ειχες τελικα να θυμασαι απ αυτον? δε νομιζω οτι γραφω κατι παραλογο, ουτε ας πουμε οτι θα πρεπε να του δωσεις οσα παιρνει στους Ρωσους. Τη διαφορα συνολικα δεν την εκανε, πιο πολυ στο ονομα μεναν ολοι.

Οχι δεν εχω παρακολουθησει τον Καλαθη φετος μονο διαβαζω τα οσα ανεβαζουν τα sites. Με ποιους εχει παιξει δηλαδη η Κουμπαν? γιατι κι ο Ντορσει στις τουρκικες αεκ, 20πβαζει.

Midi προφανως η Μπλιμπαο δε συγκαταλεγεται στις ομαδες της πλακας. Αλλα υπηρχε αλλη περα απ αυτη?

Δημοσ.

Μαργαριτα αφενος μη συγκρινεις το γιουροκαπ που ο Καλαθης βγηκε mvp με τις Τουρκικες "αεκ" οπως λες και εσυ, και αφετερου, δε καταλαβα δηλαδη, θα σε χαλαγε ο (καλος) Ντορσει φετος στον ολυμπιακο? Υπερπολυτιμος θα ηταν.. Ειδικα στη θεση του αστειου που εχουμε τωρα.

Δημοσ.

Ο Νιλσεν ηταν τρανο παραδειγμα ατου που λεω "ρε"! Παιχτης που διακριθηκε με τον "καοδ" δε σημαινει οτι θα κανει το ιδιο και με τον παναθηναικο ή μια ομαδα τοπ επιπεδου, γενικως. Εγω απ ο,τι θυμαμαι δεν ειχα ενθουασιαστει με το ακουσμα του ονοματος του.

Και να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω τιποτα με τον Καλαθη απλως βασιζομαι σε γεγονοτα. Το παιδι ηρθε με μεγαλο ντορο ως σουπερ ταλεντο και σε 3 χρονια του στον παο τι ειχες τελικα να θυμασαι απ αυτον? δε νομιζω οτι γραφω κατι παραλογο, ουτε ας πουμε οτι θα πρεπε να του δωσεις οσα παιρνει στους Ρωσους. Τη διαφορα συνολικα δεν την εκανε, πιο πολυ στο ονομα μεναν ολοι.

Οχι δεν εχω παρακολουθησει τον Καλαθη φετος μονο διαβαζω τα οσα ανεβαζουν τα sites. Με ποιους εχει παιξει δηλαδη η Κουμπαν? γιατι κι ο Ντορσει στις τουρκικες αεκ, 20πβαζει.

Midi προφανως η Μπλιμπαο δε συγκαταλεγεται στις ομαδες της πλακας. Αλλα υπηρχε αλλη περα απ αυτη?

Μας δουλευεςι?Ξερεις ποσο χρονων ειναι ο καλαθης?Εχε παρει πρωταθληματα ,εχει παρα κυπελα ,εχει παρει ευρωπαικο[euroleage και το σημερινο].Και μου λες ποιος καλαθης?Εχει ο ολυμπιακος καλυτερο απο τον καλαθη [εξω ο σπανουλης και διαμαντιδης]?ΟΧΙ.Στα 23-24 ο καλαθης εχει κανει τα παντα κλαι εχει παρει τα παντα[και με πρωταγωνιστικο ρολο ,οχι ρολιστας].Ο διμανατιδης μεχρι τα 26 του δεν ειχε δει τιτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω αυτο με τον Καλαθη αναπαραγεται μονο και μονο επειδη δεν εχετε ενα αξιοπιστο γκαρντ στον παγκο αντι του Μπανκς. Το παιδι αυτο ουτε τη φημη που το συνοδευε δικαιωσε, ουτε και αξιζε τα λεφτα που πηρε στους Ρωσους(εννοω να του τα δινε ο Παο). Τι το ιδιαιτερο εκανε με τον Ομπραντοβιτς μαλιστα δασκαλο? δυο ματς με τη Μπαρτσελονα? και δατς ιτ.

Κατσε να δεις αν θα χει συνεχεια και με τι επιπεδο γιατι με τους γκασμασες του eurocup ασφαλες συμπερασμα δε βγαινει. Παντως το οτι πηγε στην ομαδα που πηγε, επειδη του διναν λεφτα, αντι σ αυτη την ηλικια να κοιταξει για τις καλυτερες παραστασεις/προπονητη, ΙΣΩΣ λεει πολλα, ισως και τιποτα.

Ο τυπος εχει σχεδον Μ.Ο. triple double στο Eurocup, καθαρισε μια σειρα με Μπαρτσελονα, την ιδια χρονια χτυπαει ο Διαμαντιδης 5ο τελικο και παιζει 38' ο Καλαθης και μας δινει τιτλο, καθαριζει μονος του το διπλο στην Μακαμπι που μας οδηγησε τελικα Φ4 περσυ, πηγε να παρει μονος του τον 5ο τελικο με τον Ολυμπιακο περσυ στο ΣΕΦ και αλλα πολλα. Και ειναι μονο 24.

Γενικα υπαρχουν 2 κατηγοριες αυτων που δεν γουσταρουν Καλαθη

- Οι γαυροι που αν καποιος δεν ειναι Διαμαντιδης, δεν τον παραδεχονται. Και ουτε ο Διαμαντιδης γινεται γενικα αποδεκτος

- Παναθηναικοι του καναπε

Δεν μπορει ενας Ομπραντοβιτς να τον εχει εμπιστευτει στα κρισιμοτερα ματς, να τον ετοιμαζε για αντιΜητσο, και να ηταν χαζος

Ναι, ο Καλαθης εχει 2 μεγαλα ελαττωματα, οτι ειναι ασταθης (αλλα και ποιος δεν ειναι? Παιζει φουλ σεζον ο Διαμαντιδης? Μηπως παιζει παντα καλα ο Σπανουλης) και οτι δεν εχει δουλεψει το σουτ του.

Οταν ομως του χρονου ή σε 2 χρονια των δειτε σε καμια ομαδα ΝΒΑ να κανει παπαδες, τα ξαναλεμε.

Αν αυτος ο παικτης ειχε ερθει σε κανα πχ Πανιωνιο ή Αρη και δεν ηταν "μισητος" για τους γαυρους μονο και μονο επειδη εχει περασει απο εμας, θα ριχνατε ολοι βεγγαλικα

Δημοσ.

Δεν εχω δει πολλα παιχνιδια αλλα αποσα εχω δει και απο τα ροστερ , καποιες στεκονταν ανετα στο τοπ16 της Ευρωλιγκας.

Η Καζαν και η Γαλατασαραι πχ (η οποια εχει αρκετα καλυτερη ομαδα απο την Μπεσικτας που περασε και στο τοπ16..).

Ο Καλαθης αν δουλεψει εχει ολα τα φοντα να γινει κορυφαιο πλει μεικερ στην Ευρωπη. Ειναι μικρος και εχει τις 3-4 τελευταιες σεζον γεματες και σε κορυφαιο επιπεδο. Τι αλλο να κανει ως τα 24 του κανεις? Σαμπως ο ΔΔ, ο Σπανουλης και ο Παπαλουκας στην ηλικια του ειχαν κανει τιποτε παραπανω? Μαρουσι ο ενας, Ηρακλη ο αλλος, Πανιωνιο ο τριτος. Τι ακριβως πρεπει να ζηλεψει η Καζαν για το επιπεδο της απεναντι σε αυτες τις ομαδες?

Ο Καλαθης εχει παιξει Παναθηναικο γεματες σεζον και τωρα Κουμπαν και σηκωνει γιουροκαπ οντας πρωταγωνιστης. Κοινως αν βαλουμε τους 4 αυτους μεχρι την ηλικια των 24, μαντεψε ποιος εχει να επιδειξει τα περισσοτερα πραγματα.

Αυτο δε σημαινει οτι θα γινει καλυτερος τους, αλλα αποδεικνυει οτι αν ακολουθησει σε δουλεια την πορεια των αλλων τριων, αν ειναι υγιης και αν εχει τυχη, ανετα γινεται ο επομενος. Ηδη ειναι ο καλυτερος Ελληνας στην γενια του και στη θεση του, μαλλον με χαοτικη διαφορα απτον επομενο.

Το οικονομικο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Τωρα αν θες να πεις οτι "δεν αξιζει", καλως πιανεσαι απο αυτο. Πραγματι δεν ειναι value for money, αν και στην Κουμπαν εκανε ακριβως αυτο για το οποιο πληρωθηκε αδρα: Εφερε κουπα και την εβγαλε Ευρωλιγκα του χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω θεμα να μη παραδεχτω τον Καλαθη ρε αδερφε απλως η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα χρονια που παιξε στον Παο δε δικαιολογησε τις προσδοκιες που υπηρχαν πριν ερθει & σε καμια περιπτωση δεν ηταν για τοσα λεφτα. Αλλιως ο ΔΔ επρεπε να παιρνει 4Μ.

Τωρα αν το παιδι μετα τη φετεινη του χρονια, κανει τα ιδια και την επομενη σεζον, στο υψηλοτατο ιπεδο, με γεια του με χαρα του! Ελληνας ειναι, καλο στην εθνικη θα κανει!!! Μακαρι!

Ουτε ειναι μισητος, σιγα μην εχει κανεις μισος για τον Καλαθη...εδω δεν υπαρχει ας πουμε για τον Φωτση ή τον Νικολας, που μας εκλεισαν τοσες φορες το σπιτι. Η για τον Καιμακογλου ας πουμε, που λεγα οτι ειχε μεγαλη βελτιωση και θα τον ηθελα στην ομαδα. Εδω και λεω για τον Λασμε! Πηρατε τον Μπραμος κι ελεγα ειναι καλη κινηση!

Τωρα ενταξει ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Φυσικα και δε θα με χαλαγε ο Ντορσει!!! Απλα δε θα μεινω μ ανοιχτο το στομα, οταν παιζει καλα απεναντι σ ομαδουλες, αυτο λεω.

Χαχα oχι value for money δε τον λες!

Δημοσ.

Ο Καλάθης είναι ο Ευρωπαϊος Ρόντο. Και εγώ μέχρι πρίν 2-3 χρόνια δεν πίστευα οτι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω απο έναν μέτριο ρολίστα. Και όμως έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό PG, με potential για παραπάνω πράγματα. Για μένα θα πρέπει να είναι ο βασικός άσσος της Εθνικής.

Δημοσ.

Εχει ο ολυμπιακος καλυτερο απο τον καλαθη [εξω ο σπανουλης και διαμαντιδης]?ΟΧΙ.

Έχει, τον Μάντζαρη.

Μνήμη χρυσόψαρου μερικοί εδώ μέσα.

Δημοσ.

Ο Καλάθης είναι ο Ευρωπαϊος Ρόντο. Και εγώ μέχρι πρίν 2-3 χρόνια δεν πίστευα οτι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω απο έναν μέτριο ρολίστα. Και όμως έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό PG, με potential για παραπάνω πράγματα. Για μένα θα πρέπει να είναι ο βασικός άσσος της Εθνικής.

Και να μπει ο Κωστακης ο Σλουκας στη θεση του αστειου του Νικοζηση θα συμπληρωνα..

Δημοσ.

Ο Ζήσης δεν θα μας λείψει, έχουμε τόσα γκάρντ πλέον. Σπανούλης-Παππάς-Σλούκας-Καλάθης-Μάτζαρης, και είμαστε υπερπλήρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...