Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και πάλι 75% δίνω στην Μπαρσελόνα να περάσει.

Γιαν να κερδισει η μπαρτσα εστω κι ενα ματς πρεπει να μην κατεβουν να παιξουν οι παιχτες του παο :) :)

Δεν χανει ματς στο ΟΑΚΑ με τιποτα..η σειρα εληξε αποψε, μακαρι να δουμε 2 ελληνικες ομαδες στον τελικο παιδια

Δημοσ.

Ασε μας ρε φιλε ,εχεις και ορεξη,τραβα κλαψε σε καμια γωνια.Μου μιλας για ενα καλαθι σε ολο το παιχνιδι.

Μπαστα. Να ληξει 3-1 και θα εχουμε γελια

Δημοσ.

Tι ματσαρα ειδαμε και σημερα Θεε μου???

Χορτασαμε μπασκετ.

Oxι ματσαρα ουτε χορτασαμε φιλε μου, στους 65 πιοντους ηταν. Επιθεσεις μετα τα 20 δευτερολεπτα...

Χορτασαμε αγωνια και νευρα θες να πεις, ως φυσικα τη τελικη νικη.

Δημοσ.

Μπαστα. Να ληξει 3-1 και θα εχουμε γελια

Εχω quoted 2-3 ατακες γαυρων πριν τη σειρα αντιστοιχες με την "τι να κανει ο ΠΑΟ του εναμισι ποιντ γκαρντ", πραγματικα δεν εχω υπομονη να κρατιεμαι μεχρι να τελειωσει η σειρα, αλλα επειδη η Μπαρτσελονα παραμενει φαβορι (και το εννοω) θελει υπομονη και μετα βλεπουμε..

Χαρες και πανηγυρια για σημερα δεκτες, αλλα μιλαμε για σκαλες ποιοτικοτερο ροστερ των Ισπανων. Αν δεν επαιξε σε 2 παιχνιδια καλα ο Λορμπεκ πχ, κανεις δεν εγγυαται οτι δε θα βγαλει ματια μεσα στο ΟΑΚΑ. Και φυσικα μην ξεχνατε τα κορακια που μεχρι στιγμης τη σειρα την πανε 70-30.

ΥΓ. Οι συγκρισεις Αρτζυ-Πεδουλακη (καποιοι αποτι ειδα βγαλανε ηδη καλυτερο τον Αρτζυ), ειναι ειτε τρολαρισμα, ειτε μπασκετικη ασχετοσυνη. Διαλεγετε και παιρνετε οσοι τις κανετε. Εμεις ξερουμε τι ειναι παντως.

Δημοσ.

Δε μου γεμιζει το ματι.Λες κ ειναι αλλη ομαδα,απο τη Μπαρτσα που βλεπαμε πριν λιγο καιρο.

Μαλλον ο Πιτ Μαικλ εκανε μεγαλυτερη ζημια απ οτι φανηκε στην αρχη.Το κακο ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα μας.

Δημοσ.

Εννοείται ότι φαβορί παραμένει η Μπαρτσελόνα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

φαβορι η μπαρτσα?εδω παραλιγο να νικαγατε κ τις προαλλες.στο οακα θα κολλησετε?

Δημοσ.

Δε μου γεμιζει το ματι.Λες κ ειναι αλλη ομαδα,απο τη Μπαρτσα που βλεπαμε πριν λιγο καιρο.

Μαλλον ο Πιτ Μαικλ εκανε μεγαλυτερη ζημια απ οτι φανηκε στην αρχη.Το κακο ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα μας.

Οχι απλα ο παναθηναικος επαιξε φοβερες αμυνες και την τελειωσε,αυτη ειναι η αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παω στοιχημα οτι το 2011 εδινες "και παλι 75% να περασει"?

Ο Παο εχει τη κατασταση υπο ελεγχο πια, η δε Μπαρτσα αποδεικνυεται οτι ειναι του χεριου του. Λογικα θα τα παρει και τα δυο. Βλεπεις οτι τη κερδιζει εκτος, 2 φορες ουσιαστικα, με κοντρα διαιτησια και με μετρια αποδοση... χαμενες βολες, σωρεια λαθων κλπ. Τωρα πως το βλεπεις εσυ το "και παλι 75 τους δινω", δεν εξηγειται...

Δημοσ.

Καθολου υποθετικες, ο ανθρωπος πηρε κυπελο πηγε final 4 (κατα 99,99%) και το πρωταθλημα ετσι οπως βλεπω τον ΟΣΦΠ το παιρνει ανετα αν συνεχιζει να παιζει τοσο καλα

Και τι σχεση εχουν αυτα με αυτο που ρωτησες πιο πριν?? Δηλαδη το:  

"Κι εγω ξαναρωταω γι αυτους που λενε για τον Ζοτς, τι παραπανω απο τον Πεδουλακη θα κανε?"

Καμια σχεση!

Αυτο που ρωτησες ειναι ανουσιο να το συζηταμε γιατι ειναι τελειως υποθετικο και τα μονα συμπερασματα  που μπορει να βγαλουμε ειναι υποκειμενικων αποψεων αρα δεν θα βγει ποτέ κανενα αντικειμενικο συμπερασμα.

Θα μπορουσα να σου πω πχ οτι το σκορ θα ηταν 0-2 υπερ του Παναθηναικου με τον Ομπραντοβιτς. Ε και? Ανουσια αποψη. Οπως και καθε αλλη επι του θεματος.

Για αυτο και η ερωτηση ειναι ανουσια.

Καταλαβαινω οτι θελεις να εκθειασεις τον παρων προπονητη του Παναθηναικου αλλά αυτος δεν ειναι ο σωστος τροπος. Γραψε για το οτι εχει καταφερει να δημιουργησει μια πολυ καλη ομαδα απο το τιποτα πχ. Αλλά οχι, ως αλλος προφητης, οτι "ε τι θα ειχε κανει παραπανω ο Ομπραντοβιτς?".

Επισης μην ξεχναμε ποιος ειναι ο Ομπραντοβιτς και τι εχει πετυχει! Και επισης μην ξεχναμε οτι το μόνο που εχει παρει φετος ο Πεδουλακης ειναι το κυπελλο και η δικη σου εκτιμηση περι 99.99% οτι βρισκεται στο Final-4 ειναι απλως μια ανουσια υποκειμενικη αποψη και ενα ανουσιο-τυχαιο νουμερο που ΔΕΝ μπορει να χρησιμοποιηθει ως στηριξη επιχειρηματος υπερ της καλης δουλειας του Πεδουλακη, οπως βεβαια και το οτι θα παρει το πρωταθλημα ευκολα που ειναι επισης ενα ανουσιο αστηριχτο υποθετικο σεναριο του μελλοντος που μπορει να γινει αλλά μπορει και να μην συμβει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...