FilipposMD Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ρε συ Midi, με Πεδουλάκη στον πάγκο κέρδισες ένα ματς στην έδρα της ομάδας με τις περισσότερες νίκες φέτος στη διοργάνωση και πήγες άλλο ένα στην παράταση. Πες μια καλή κουβέντα για τον άνθρωπο, πάλι τον Ζοτς αποθεώνεις που έκανε καλή εκτίμηση; Δώσε και στον Πέδουλα ένα ξεροκόμματο!
alexdjx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κι εγω ξαναρωταω γι αυτους που λενε για τον Ζοτς, τι παραπανω απο τον Πεδουλακη θα κανε?>????
MJBulls23 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κι εγω ξαναρωταω γι αυτους που λενε για τον Ζοτς, τι παραπανω απο τον Πεδουλακη θα κανε?>???? Υποθετικες κουβεντες = ανουσιες κουβεντες.... 1
adios_le_pidos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ας του φτιάξει ένα άγαλμα του Διαμαντίδη ο Πεδουλάκης. Βάλε έστω λίγο Ξανθόπουλο να πάρει καμμιά ανάσα ο Διαμαντίδης, χειρότερος στο play από Ούκιτς ( δεν κάνει για pg πως να το κάνουμε ) και από τον Μπάνκς δεν παίζει να είναι. Σχορτσιανίτης για τις πέτρες, Μπάνκς τραγικός κλασικά. Κρίμα να μην είχες έστω για 5-7 λεπτά τον Σάρας με τόσο χαμηλό κασέ.
walkerr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κι εγω ξαναρωταω γι αυτους που λενε για τον Ζοτς, τι παραπανω απο τον Πεδουλακη θα κανε?>???? Θα ουρλιαζε περισσοτερο στους διαιτητες. 1
johnbond Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κι εγω ξαναρωταω γι αυτους που λενε για τον Ζοτς, τι παραπανω απο τον Πεδουλακη θα κανε?>???? Σίγουρα τίποτα παραπάνω. Τόσο φτωχό ρόστερ δεν είχε ποτέ ο ζοτς. Ο Πεδουλάκης έχτισε μια πολύ καλή ομάδα απο το πουθενά.
Chemical Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παιδια χαλαρώστε, καναμε πολλά λαθη, ευτυχως ειχαμε εκπληκτικο διδυμο λασμε που εριχνε ταπες και μαζευε τα σκουπιδια απο τα λαθη μας, και τον gist σε μια αλλη ακομη εκπληκτικη εμφανιση και φυσικα τον Μητσο ο οποιος ειναι πραγματικος LEADER, το ματς παλι βγηκε με 7 παικτες, η μπαρτσελονα θα ειναι διαβασμενη στο ανταρτικο (προς το παρων) στυλ παιχνιδιου της ομαδας. Μεγάλη Νίκη, συγχαρητηρια στον coach.
tool1983 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δε το βλεπω καν το δευτερο. Aι στο διαολο γκαντεμη. 3 φορες ανοιξα το ραδιο ισα-ισα για ν ακουσω το σκορ κ εκανε σερι η Μπαρτσα κ το κλεινα. Δεν ξερω τι εγινε μολις ανεβει θα το δω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 1ον συγχαρητήρια για τη νίκη 2ον ποια κοράκια σας κυνηγούσαν πάλι σήμερα? Το εκπρόθεσμο καλάθι το πήρατε και για τη φάση του Jawai που πιθανώς να διαμαρτυρηθείτε, υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στον Jawai στη φάση από την οποία προήλθε το εκπρόθεσμο καλάθι. Ασε μας ρε φιλε ,εχεις και ορεξη,τραβα κλαψε σε καμια γωνια.Μου μιλας για ενα καλαθι σε ολο το παιχνιδι. 2
alexdjx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Υποθετικες κουβεντες = ανουσιες κουβεντες.... Καθολου υποθετικες, ο ανθρωπος πηρε κυπελο πηγε final 4 (κατα 99,99%) και το πρωταθλημα ετσι οπως βλεπω τον ΟΣΦΠ το παιρνει ανετα αν συνεχιζει να παιζει τοσο καλα
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κατόρθωμα που καταφέραμε να κρατήσουμε την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης τόσο χαμηλα γειά 2 συνεχόμενα ματσ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
alexdelpiero Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Tι ματσαρα ειδαμε και σημερα Θεε μου???Χορτασαμε μπασκετ.Προπονητικα τον τυλιξε σε μια κολλα χαρτι ο Πεδουλακης τον πασκουαλ.Γινομαι κουραστικος αλλα θα το λεω,εκπληκτικο στησιμο,εντυπωσιακο κοουτσαρισμα απο το Αρτζυ καθ ολη την διαρκεια του ματς.Εχει εξαφανισει στην σειρα τους Χουερτας,Λορμπεκ.Σαντα 5 σημερα δεν ειχε καθαρο μυαλο.Ναβαρο 8 Οτι καλυτερο ειχε να παρουσιασει η Μπαρτσελονα στην επιθεση.ΥπεροπλοΙγκλις 6 Παλεψε αλλα παικτης περιορισμενων δυνατοτητωνΛορμπεκ 3 για ενα ακομα ματς εκτος τοπου και χρονου.Κατι που πιστωνεται στον Πεδουλακη και στον ΓκιστΤομιτς 7 Μπορει να μην σκοραρε πολυ σημερα ,πηρε ομως 7 ριμπ και βοηθησε στην κυκλοφορια της μπαλαςΓιασικεβιτσιους 3 εξαφανισμενος αποψεΧουερτας 2Τραγικος στην επιθεσηΤζαβαι 4 εσπρωξε στην ρακετα αλλα δεν πηρε μαχεςΔιαμαντιδης 7 με την προσωπικοτητα του εσπρωξε στην νικη τον παναθηναικοΟυκιτς 7 Καλος στο κουμαντο εβαλε και δυο μεγαλα σουτΜασιουλις 6 δεν ηταν σε καλο βραδυΓκιστ 8 ο καλυτερος του αγωνα,φανταστικος σε αμυνα ,επιθεσηΛασμε 8 ανικητος στην αμυνα,εδωσε λυσεις στην επιθεσηΜπραμος 8καταπληκτικος στην επιθεση,οπως παντα καλος στην αμυναΤσαρτσαρης 5 κακος στην επιθεσηΣχορτσιανιτης 1 οτι χειροτερο εχει παρουσιασει ο Παναθηναικος στην σειρα μεχρι στιγμης. 1
dismemberer Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Προβλεπεται εμφυλιος στο final 4? Μονο στον τελικο. Αν περασουν και οι 2 τα ζευγαρια θα ειναι (λογικα) ΟΣΦΠ-Τσσκα και ΠΑΟ-Ρεαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις