Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα για την διαιτησια ηθελα να αναφερθω.Απλα μην τα ριχνετε ολα στην διαιτησια,αναλαβετε και τις δικες σας ευθυνες που σας αναλογουν

Mαλλον αστοχο το παραδειγμα σου τοτε...

Ειπαμε ολα θα ισιωνουν το καλοκαιρι με την φυγη του χοντρου και την προσθηκη ενος σεντερ και οχι ενος δοκιμαστη πιτσας.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Το ματς δεν το είδα καθόλου και δεν έχω άποψη, αλλά προσωπικά ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός για πολλούς λόγους.

Στους φίλους Παναθηναϊκούς έχω να πω το εξής, για τα περί διαιτησίας. Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις είναι γιατί ποτέ δεν έχει παραδεχθεί κάποιος σε ατό το φόρουμ ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε κάποιο ματς λόγω διαιτησίας. 6 ευρωπαϊκά, 252 πρωταθλήματα. Μια φορά, έστω από τύχη ρε παιδί μου, δεν έχει ευνοηθεί ο ΠΑΟ. Μόνο αδικείται. Ε, όταν λοιπόν διαμαρτύρεστε, στάνταρ θα βρεθεί κάποιος να σας τσιγκλίσει.

Το αντίστοιχο ισχύει για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Σκεφτείτε τι αντιδράσεις έχουν οι Παναθηναϊκοί όταν αδικηθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και οι οπαδοί του που τα βλέπουν όλα τα πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός δίκαια διαμαρτύρονται.

Μην αρχίσουμε πάλι τα επιχειρήματα "ναι αλλά στο μπάσκετ πήραμε 6 ευρωπαϊκά, αυτό τα λέει όλα". Λέω εγώ, τα χρόνια της αυτοκρατορίας του ΠΑΟ, να μην έχει παίξει 100 ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι κτλ; Δεν μπορεί, σε κάποιο από τα 100 θα ευνοήθηκε κιόλας. Μπορείτε να πείτε ένα από αυτά που το έδωσε η διαιτησία στον ΠΑΟ; Αν όχι, μήπως είναι κάπως μη ρεαλιστικό να το πιστεύει κανείς αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Το ματς δεν το είδα καθόλου και δεν έχω άποψη, αλλά προσωπικά ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός για πολλούς λόγους.

Στους φίλους Παναθηναϊκούς έχω να πω το εξής, για τα περί διαιτησίας. Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις είναι γιατί ποτέ δεν έχει παραδεχθεί κάποιος σε ατό το φόρουμ ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε κάποιο ματς λόγω διαιτησίας. 6 ευρωπαϊκά, 252 πρωταθλήματα. Μια φορά, έστω από τύχη ρε παιδί μου, δεν έχει ευνοηθεί ο ΠΑΟ. Μόνο αδικείται. Ε, όταν λοιπόν διαμαρτύρεστε, στάνταρ θα βρεθεί κάποιος να σας τσιγκλίσει.

Το αντίστοιχο ισχύει για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Σκεφτείτε τι αντιδράσεις έχουν οι Παναθηναϊκοί όταν αδικηθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και οι οπαδοί του που τα βλέπουν όλα τα πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός δίκαια διαμαρτύρονται.

Μην αρχίσουμε πάλι τα επιχειρήματα "ναι αλλά στο μπάσκετ πήραμε 6 ευρωπαϊκά, αυτό τα λέει όλα". Λέω εγώ, τα χρόνια της αυτοκρατορίας του ΠΑΟ, να μην έχει παίξει 100 ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι κτλ; Δεν μπορεί, σε κάποιο από τα 100 θα ευνοήθηκε κιόλας. Μπορείτε να πείτε ένα από αυτά που το έδωσε η διαιτησία στον ΠΑΟ; Αν όχι, μήπως είναι κάπως μη ρεαλιστικό να το πιστεύει κανείς αυτό;

Εντελώς άστοχο αυτο που λες, δεν εχει καμια σχεση με το ματς, άλλωστε δεν το ειδες τι το μηδενιζεις το θεμα. Νταξει αποψεις με γενικο περιεχομενο και με "αντικειμενική" σκοπια δεν ειναι αποψεις.

Δημοσ.

...προφανώς ο Φίλιππος δεν συνδύασε τίποτα με το τί παίχτηκε απόψε (εξ' ου και ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι ΔΕΝ το είδε το παιχνίδι), αλλά αναφορικά με τα ξεκάθαρα σχόλια διαμαρτυρίας εδώ, βρήκε ευκαιρία να κουνήσει το δάχτυλο στην ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ οπαδών, και όχι να χρεώσει κάτι στην ομάδα του ΠΑΟ...(και κατά μεγάλο ποσοστό, έχει δίκιο).

Μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι το "άσχετο" αδερφέ...

Δημοσ.

washcloud, οχι ρε φιλε ο υπολογιστης δεν μοιαζει με γυναικα. (αυτό ειναι "ασχετο"),

edit: οκ οπως και να εχει, ειμουν λιγο αποτομος η αλήθεια ειναι.

Δημοσ.

...και εντελώς άσχετος, με το θέμα. Το 'παμε και το αποδείξαμε κι όλας. Κι έγινες ακόμη πιο άσχετος με το θέμα ανακατεύοντας χιουμοριστικές υπογραφές, αντί να πεις (όχι ότι υπήρχε κάτι) ένα-δυο πράγματα προς υποστήριξή σου, αλλά πέταξες ένα παιδικό "όχι".

Τεσπα, απότομος δεν νομίζω ότι ήσουν. (Άσχετο κι αυτό...)

Δημοσ.

Mονο οι γαυροι (και οι γαυροι της καταλωνιας) είδαν 50-50 το χθεσινό ματς

Πόσο πόνο τους έχει προσφέρει αυτή η ομάδα

Περιμένουμε απαντήσεις για τα απανωτά επιθετικά του Λασμ, το επιθετικό του Τσαρτσαρη, τα φάουλ του Γουλας που δεν σφυριζονταν, το φάουλ του Τομιτς στον Γκιστ στο τέλος της ΚΔ κτλ κτλ

...προφανώς ο Φίλιππος δεν συνδύασε τίποτα με το τί παίχτηκε απόψε (εξ' ου και ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι ΔΕΝ το είδε το παιχνίδι), αλλά αναφορικά με τα ξεκάθαρα σχόλια διαμαρτυρίας εδώ, βρήκε ευκαιρία να κουνήσει το δάχτυλο στην ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ οπαδών, και όχι να χρεώσει κάτι στην ομάδα του ΠΑΟ...(και κατά μεγάλο ποσοστό, έχει δίκιο).

Μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι το "άσχετο" αδερφέ...

Ο Φίλιππος καλό θα ήταν να δει το ματς πρώτα και να μας κάνει μια άλλη ανάλυση τότε: του γιατί οι γαυροι επιμένουν οτι χτες ήταν 50-50

Αλλά ας δει το ματς πρωτα

• Like 1
Δημοσ.

Ο Φίλιππος καλό θα ήταν να δει το ματς πρώτα και να μας κάνει μια άλλη ανάλυση τότε: του γιατί οι γαυροι επιμένουν οτι χτες ήταν 50-50

Αλλά ας δει το ματς πρωτα

Μα το αν αδικήθηκε ο ΠΑΟ ή όχι δεν αλλάζει αυτό που λέω. Η ανάλυση είναι απλή. Αυτοί που σου σπάνε τα νεύρα από χθες πιθανότατα συμφωνούν μαζί σου ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ, αλλά σε πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα που τους δίνεις τόσα χρόνια. "Να έβαζες τις βολές και να κέρδιζες", "στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος", "2-3 φάσεις δεν κρίνουν τον αγώνα", "non-call" και τα λοιπά. Ακριβώς όπως κάνεις εσύ (δεν λέω προσωπικά, εννοώ ο οπαδός του ΠΑΟ) αν σφυριχτεί πέτσινο πέναλτι εναντίον του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη. Το βλέπεις ότι είναι μούφα, αλλά ευχαριστιέσαι να λες στον άλλο "μα υπήρχε επαφή, έχει δυναμόμετρο ο διαιτητής;", "ευκαιρία δεν κάνατε, τι γκρινιάζετε;" και διάφορα τέτοια που έχεις φάει στη μάπα 15 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχουν αυτοι και το παραδεχονται

Απλα δεν μπορω να ακουω οτι χτες ηταν 50-50

Με τρελαινουν οι παπαριες τρακη. Τι δεν θα κατεβει η ομαδα, τι δηλωσεις και μλκιες

Αυτα τα πραγματα γινονται στα κρυφα, οπως ο γαυρος εχει κανει τα κονε του και εχει μια χαρα διαιτησιες

Αυτο που με φοβιζει για την Πεμπτη ειναι ο Πεδουλακης. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ζησαμε το '11. Ομως παικτες και προπονητης δεν μιλησαν για διαιτησια, κατεβηκαμε καμικαζι και τους πηραμε 3 παιχνιδια σερι. Τετοια σφαγη οπως χτες δεν πιστευω να ξαναγινει στη σειρα.

Ελπιζω ο Πεδουλας να μην αρκεστει σαν Ελληνας μικρομεσαιος στην "ηθικη νικη" και στην υπαρκτη και ετοιμη δικαιολογια της διαιτησιας. Αυτα ειναι για μας τους οπαδους

υγ. Ιδεα μου ή 4η περιοδο πηγαμε να παιξουμε το box and one με Ουκιτς σε ρολο Καλαθη?

Δημοσ.

Ο σοφο? Μα εσεις κραζατε τον Πεδουλακη τις προαλλες γιατι τον εβαλε μονο 10 λεπτα μεσα..

E δεν σε βρισκει κανεις πουθενα εσενα

υγ. Ιδεα μου ή 4η περιοδο πηγαμε να παιξουμε το box and one με Ουκιτς σε ρολο Καλαθη?

Το δοκιμασαμε αλλα δεν μπορουσε να περασει ουτε τον σαρας ουτε τον ναβαρο

Δημοσ.

Μπραβο στον Πεδουλακη για το αψογο κοουτσαρισμα.

Πολυ καλος ο Παναθηναικος εχασε στις λεπτομερειες την νικη.

Ναβαρο 7 εχασε πολλα σουτ αλλα εβαλε μεγαλα σουτ

Ιγκλις 7 πολυ δουλεια στην αμυνα

Τομιτς8 δημιουργησε προβληματα στους ψηλους του ΠΑΟ,κατεβασε ριμπαουντ

Χουερτας 2 τραγικος τοσο στην οργανωση,οσο και στην εκτελεση

Σαντα 8 Ο καλυτερος παικτης της Μπαρτσελονα.Ο παικτης που γυρισε το ματς.

Τζαβαι 6 κερδισε μαχες στο πρωτο ημιχρο,χαθηκε στο δευτερο

Γιασικεβιτσιους 8 Καταπληκτικο ματς,δεν μπορεσε να βρει το αντιδοτο πανω του ο Πεδουλακης.

Λορμπεκ 1 αορατος.Τον εσβησε ο Γκιστ

ΠΑΟ

Διαμαντιδης 8 πολυ καλος στην αμυνα,βοηθησε τα μεγιστα στην επιθεση

Ουκιτς 8 Αψογος σαν κουμανταδορος στο μοιρασμα του παιχνιδιου,πολυ καλος στην αμυνα του,δεν πηγε ομως στο ενας με ενα.ΑΠο τους κορυφαιους του ματς στην σουμα.

Μασιουλις 7 Πολυ καλος σε αμυνα -επιθεση στο πρωτο μερος μονο στην αμυνα καλος στο δευτερο.

Λασμε 8 εξαιρετικος για ενα ακομα ματς.Υψωσε τοιχος μεσα στην ρακετα του Παναθηναικου

Γκιστ ο καλυτερος παικτης του τριφυλλιου

Τσαρτσαρης 7 εδωσε και την ψυχη του

Μπραμος 7 πολυ καλος στην αμυνα στο τεταρτο δεκαλεπτο βοηθησε και στην επιθεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...