Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τσαρτσαρης μολις τωρα ειπε στη νοβα οτι χασατε απο δικα σας λαθη κ η διαιτησια δεν επαιξε ρολο.

Τα ιδια λεγαμε και το '11

Η δουλεια του Τσαρτσαρη ειναι να λεει αυτα ακριβως τα πραγματα

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ναι εντάξει, και του Τσαρτσαρή η δήλωση τρολάρισμα ήταν Άνουμπις.

"δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, χάσαμε από δικά μας λάθη"

Ηταν αντιαθηλτικο στα 3 δευτερολεπτα? Εσυ ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ η θα μας κανεις quote και τον τζορνταν τωρα?

Δημοσ.

Το οτι είστε αμπάσκετοι δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάτε κοτσάνες. Ένα πόστ περι διαιτησίας κατά της ομάδας μου δεν παίζει να έχω κάνει εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Τέσπα, στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως έλεγε και ο Χατζηπαπάρας κάτι χρόνια πρίν.

Αντικανονική άμυνα Σάρας, κλαίω!!!!

Καλά ρε bro έρχεσαι να  σχολιάσεις με διαιτησίες και μλκιες την ώρα που έχει γίνει ένα και ΓΑΜΩ τα ματς.

Έλεος δλδ. Την ώρα που η αδρεναλίνη είναι είναι στο 3000% του κανονικού , έρχεσαι στο thread να κάνεις καζούρα?

Περιμένεις ποτέ Ελληνική ομάδα να πάρει σφυρίγματα στην Ευρωλίγκα?

Αντί να λες 1000 μπράβο που τους έκανε ο ΠΑΟ να  φτύσαν ΑΙΜΑ για  να πάρουν το πρώτο παιχνίδι. Σε ένα φοβερό ματς ... ΕΛΕΟΣ.

Μακάρι να πάτε και σεις final4 να δούμε Ελληνικό τελικό , να γουστάρουμε...

PS . Φοβερός αγώνας  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

Γιατί ποιός σου είπε οτι θέλω να πάει Φ4 ο ΠΑΟ; Επίσης εγώ δεν σχολίασα διαιτησία, εγώ την ίδια άποψη με τον Τσαρτσαρή έχω.

Ηταν αντιαθηλτικο στα 3 δευτερολεπτα? Εσυ ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ η θα μας κανεις quote και τον τζορνταν τωρα?

Αlready did.

Δημοσ.

Γιατί ποιός σου είπε οτι θέλω να πάει Φ4 ο ΠΑΟ; Επίσης εγώ δεν σχολίασα διαιτησία, εγώ την ίδια άποψη με τον Τσαρτσαρή έχω.

Αlready did.

Δεν σε βλεπω τηλεμαχε..Αλλα ενταξει τον ρολο σου ως τρολ τον κατεχεις.

• Like 2
Δημοσ.

Non call, δεν δίνονται τέτοια πράγματα στο παρά 5.

Α πα πα πα, διακρίνω ασθενή μνήμη.

BTW ωραίο ματσάκι, ίσως έπρεπε να πάρει σουτ στην τελευταία επίθεση ο ΔΔ.

Δημοσ.

Non call, δεν δίνονται τέτοια πράγματα στο παρά 5.

Α πα πα πα, διακρίνω ασθενή μνήμη.

Εγω ειδα οτι σφυριχτηκε. Καλω το 2ο τρολ..ριπορτ και εσυ. Αλλα ενταξει ο σνουμπ στηριζει τους γαυρους οποτε δεν θα εχεις θεμα

Αληθεια ερωδιε εμαθες προσθεση?

Δημοσ.

Εγω ειδα οτι σφυριχτηκε. Καλω το 2ο τρολ..ριπορτ και εσυ. Αλλα ενταξει ο σνουμπ στηριζει τους γαυρους οποτε δεν θα εχεις θεμα

Report επειδή λέω την άποψή μου?

Υπάρχει αντιαθλητικό, αλλά τον κανονισμό του non call εσείς τον έχετε εφεύρει, λουστείτε τα τώρα.

Για τα υπόλοιπα, ξύδι.

Δημοσ.

Report επειδή λέω την άποψή μου?

Υπάρχει αντιαθλητικό, αλλά τον κανονισμό του non call εσείς τον έχετε εφεύρει, λουστείτε τα τώρα.

Για τα υπόλοιπα, ξύδι.

Eγω ειδα οτι σφυριχτηκε φαουλ. Εσυ μαλλον εβλεπες nba. Κατα τα αλλα ενα quote οχι του τσαρτσαρη κανενος larry bird / malone / jordan κατι τετοιο θα μας μεινει για συντροφια. Ολοι εχουν βαλει βαλε και εσυ ενα.

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να κάνετε αναφορές επειδή δεν κάνουμε το άσπρο-μαύρο. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι απόψε χάσατε λόγω διαιτησίας.

Δημοσ.

Eγω ειδα οτι σφυριχτηκε φαουλ. Εσυ μαλλον εβλεπες nba. Κατα τα αλλα ενα quote οχι του τσαρτσαρη κανενος larry bird / malone / jordan κατι τετοιο θα μας μεινει για συντροφια. Ολοι εχουν βαλει βαλε και εσυ ενα.

Non call είναι και αυτό, εξελιγμένο.

Παίρνεις μεν το φάουλ, αλλά δεν παίρνεις το πεντακάθαρο αντιαθλητικό.

Τεσπα, ας έβαζες τις βολές να μην κλαις τώρα, έτσι θα έλεγες και αν ήμουν εγώ στη θέση σου.

Δημοσ.

Το καφενείο απο τη Μαλαγα στους 4 του ΤΛ?

HALLS-Cherry-Stick.jpg

ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΠΙΤΙΜΕ

2 γκολ σε 1 λεπτό και περνάει η Ντόρτμουντ.

Plz μην πεις τπτ για την ελληνική οικονομία, γιατί την επόμενη στιγμή θα πτωχεύσουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...