Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι Άνουμπις, γιατί το 50-50 πέφτει βαρύ (που ένα ανάποδο σφύριγμα απ' το 30' και μετά δεν υπήρξε). Πάμε τώρα για τρομοκρατία στα γραφεία του Ρήγα όπως πρόπερσυ, ωραίο mentality που ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον διάδοχο.

Τα επιθετικα του Λασμ ηταν?Του Τσαρτσαρη?

Η τελευταια φαση στον Γκιστ στην ΚΔ δεν ηταν φαουλ?

Ειναι φυσικο να σου φαινεται μια χαρα η διαιτησια και ο Ρηγας. Σαν Ολυμπιακος αλλωστε δεν νομιζω την τελευταια 4ετια να εχεις παραπονο απο διαιτησιες στην Ευρωπη, ετσι?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Το οτι είστε αμπάσκετοι δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάτε κοτσάνες. Ένα πόστ περι διαιτησίας κατά της ομάδας μου δεν παίζει να έχω κάνει εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Τέσπα, στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως έλεγε και ο Χατζηπαπάρας κάτι χρόνια πρίν.

Αντικανονική άμυνα Σάρας, κλαίω!!!!

Δημοσ.

Μα τι να κανεις?

Οταν το αθλημα δεν παιζεται με ισους ορους

Δεν ειναι ομως πρωτη φορα.Παντα ετσι ητανε και τι προηγουμενες φορες τα ειχαμε καταφερει με κοντρα διαιτισια.Φυσικα αλλη ομαδα τοτε αλλες δυνατοτητες ομως αν αρχισουμε την κλαψα δεν βγαζει πουθενα.Ειναι δεδομενο οτι στην εδρα τους εχουν την διαιτισια με το μερους τους εμεις να κοιταξουμε να αλλαξουμε αυτα που μπορουμε.

Δημοσ.

Ε αφου ειναι 50-50 εγω θελω σπασιμο ποδιων. Προσεξε ουτε γκαζακια ουτε τιποτα. Σπασιμο ποδιων για να μην μπορει να περπατησει 1 χρονο.Αληθεια υπαρχει αντιαθλητικο στο τελος η οχι? Στις διαμαρτυριες δινεται τεχνικη ποινη/ Το flopping πως τιμωρειται?

Δεν εχει νοημα να το συζητας, οι τυποι εδω και 4-5 χρονια ανηκουν στα ευνοημενα παιδια της ΕΛ. Φυσικα οταν χανει ο Παναθηναικος ολα ειναι μια χαρα

Καταλαβαινεις ποιο ειναι το επιχειρημα τους ετσι?

Οτι επειδη ο Σαρας επαιζε σε μας μεχρι περσυ, σημερα ολα καλα. Καταλαβαινεις για τι λογικες μιλαμε

Δημοσ.

Το οτι είστε αμπάσκετοι δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάτε κοτσάνες. Ένα πόστ περι διαιτησίας κατά της ομάδας μου δεν παίζει να έχω κάνει εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

Ναι ειμααστε αμπασκετοι. Τα ειδαμε και το 09 και το 11 και το 12 και σημερα...Εχουμε χορτασει το 50-50 της παναθας οποτε βρεθει με ΤΣΚΚΑ - Μπαρτσελονα και Ρεαλ

Δημοσ.

Φωνάζει ο κλέφτης, αν είναι δυνατόν. Γελάει ο κόσμος όταν μιλάτε για διαιτησία στην Ευρώπη. Ρίξτε και άλλα 150 τρίποντα, χάστε καμιά 30αρια βολές, βγάλτε και άλλα τόσα iso στον γερο-Τσαρτσαρή και μετά κατηγορήστε τον Μπερτομέου και τον Νιμπίρου.

Δημοσ.

Ετσι πρεπει να ηταν κ επειδη τα εμφραγματα θεριζουν στους 30αρηδες,εριχνα κλεφτες ματιες στο τελος.

Με αγχώνει τρομερά το μπάσκετ. Πολλές φορές βλέπω άσχετες ομάδες και το κλείνω...

• Like 1
Δημοσ.

Φωνάζει ο κλέφτης, αν είναι δυνατόν. Γελάει ο κόσμος όταν μιλάτε για διαιτησία στην Ευρώπη. Ρίξτε και άλλα 150 τρίποντα, βγάλτε και άλλα τόσα iso στον γερο-Τσαρτσαρή και μετά κατηγορήστε τον Μπερτομέου και τον Νιμπίρου.

Ρε παιδακι θα μας απαντησεις σε καμια ερωτηση η θα μας λες γενικολογες βλακειες? Ειναι η δεν ειναι αντιαθλητικο το φαουλ στα 3 δευτερολεπτα? Σε οτι σε ρωταω σχετικα με περσυ το 11 το 09 θα απαντησεις η κοκοκο, απο τους ευνοημενους της ευρωπης?

Δημοσ.

Η διαιτησία σήμερα ήταν πεντακάθαρη και φυσικά 50-50, μου θύμισε τελικούς του 2010 και τις απίστευτες άμυνες του Σάρας.

Υ.Γ: Κανένα αντιαθλητικό.

Δημοσ.

Ο Τσαρτσαρης μολις τωρα ειπε στη νοβα οτι χασατε απο δικα σας λαθη κ η διαιτησια δεν επαιξε ρολο.

Σημερα η Μπαρτσελονα ηταν στη χειροτερη κατασταση που την εχω δει τον τελευταιο καιρο. Δεν ειναι μονο οτι τους ελειψε ο Μαικλ, αλλα ολοι ητανε μετριοι. Σ ολοκληρη τη τριτη περιοδο σκοραρανε δυο ποντους, ο Ναβαρο εριχνε τουβλα κλπ . Ακομα κι ο προπονητης τους ηταν στον κοσμο του, τελειως. Ο Παναθηναικος σταθηκε αρκετα καλα, ο Γκιστ μου αρεσε πολυ, οπως κι ο Λασμε. Κακο ματς ηταν, τα παντα θα παιχτουν στο δευτερο ματς

Δημοσ.

Κριμα που δεν μπαναρουν το τρολαρισμα αλλα ο σνουμπ φταιει για αυτο εχει βαρεθει ο ανθρωπος, στα βαρεα και ανθυγειινα θα καταληξει

Δημοσ.

Η διαιτησία σήμερα ήταν πεντακάθαρη και φυσικά 50-50, μου θύμισε τελικούς του 2010 και τις απίστευτες άμυνες του Σάρας.

Υ.Γ: Κανένα αντιαθλητικό.

Οκ, ευχαριστουμε για την παρεμβαση σου, παμε στον επομενο ακροατη.

Καλησπερα, απο που μας τηλεφωνειτε?

ΥΓ. Anubis, μην τους απαντησεις. Προφανως ξερει πολυ καλα τι εχει συμβει απλα καταλαβαινεις, θεωρει οτι ειναι καποιου ειδους Θεια Δικη κτλ κτλ

Δημοσ.

Ναι εντάξει, και του Τσαρτσαρή η δήλωση τρολάρισμα ήταν Άνουμπις.

"δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, χάσαμε από δικά μας λάθη"
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...