DKNI Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Έτσι Άνουμπις, γιατί το 50-50 πέφτει βαρύ (που ένα ανάποδο σφύριγμα απ' το 30' και μετά δεν υπήρξε). Πάμε τώρα για τρομοκρατία στα γραφεία του Ρήγα όπως πρόπερσυ, ωραίο mentality που ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον διάδοχο. Τα επιθετικα του Λασμ ηταν?Του Τσαρτσαρη? Η τελευταια φαση στον Γκιστ στην ΚΔ δεν ηταν φαουλ? Ειναι φυσικο να σου φαινεται μια χαρα η διαιτησια και ο Ρηγας. Σαν Ολυμπιακος αλλωστε δεν νομιζω την τελευταια 4ετια να εχεις παραπονο απο διαιτησιες στην Ευρωπη, ετσι?
dismemberer Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 40 λεπτα ο ΔΔ σημερα. Ειναι να απορει κανεις πως την παλευει αυτος ο ανθρωπος. 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το οτι είστε αμπάσκετοι δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάτε κοτσάνες. Ένα πόστ περι διαιτησίας κατά της ομάδας μου δεν παίζει να έχω κάνει εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Τέσπα, στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως έλεγε και ο Χατζηπαπάρας κάτι χρόνια πρίν.Αντικανονική άμυνα Σάρας, κλαίω!!!!
hashashin Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μα τι να κανεις? Οταν το αθλημα δεν παιζεται με ισους ορους Δεν ειναι ομως πρωτη φορα.Παντα ετσι ητανε και τι προηγουμενες φορες τα ειχαμε καταφερει με κοντρα διαιτισια.Φυσικα αλλη ομαδα τοτε αλλες δυνατοτητες ομως αν αρχισουμε την κλαψα δεν βγαζει πουθενα.Ειναι δεδομενο οτι στην εδρα τους εχουν την διαιτισια με το μερους τους εμεις να κοιταξουμε να αλλαξουμε αυτα που μπορουμε.
DKNI Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ε αφου ειναι 50-50 εγω θελω σπασιμο ποδιων. Προσεξε ουτε γκαζακια ουτε τιποτα. Σπασιμο ποδιων για να μην μπορει να περπατησει 1 χρονο.Αληθεια υπαρχει αντιαθλητικο στο τελος η οχι? Στις διαμαρτυριες δινεται τεχνικη ποινη/ Το flopping πως τιμωρειται? Δεν εχει νοημα να το συζητας, οι τυποι εδω και 4-5 χρονια ανηκουν στα ευνοημενα παιδια της ΕΛ. Φυσικα οταν χανει ο Παναθηναικος ολα ειναι μια χαρα Καταλαβαινεις ποιο ειναι το επιχειρημα τους ετσι? Οτι επειδη ο Σαρας επαιζε σε μας μεχρι περσυ, σημερα ολα καλα. Καταλαβαινεις για τι λογικες μιλαμε
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το οτι είστε αμπάσκετοι δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάτε κοτσάνες. Ένα πόστ περι διαιτησίας κατά της ομάδας μου δεν παίζει να έχω κάνει εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Ναι ειμααστε αμπασκετοι. Τα ειδαμε και το 09 και το 11 και το 12 και σημερα...Εχουμε χορτασει το 50-50 της παναθας οποτε βρεθει με ΤΣΚΚΑ - Μπαρτσελονα και Ρεαλ
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Φωνάζει ο κλέφτης, αν είναι δυνατόν. Γελάει ο κόσμος όταν μιλάτε για διαιτησία στην Ευρώπη. Ρίξτε και άλλα 150 τρίποντα, χάστε καμιά 30αρια βολές, βγάλτε και άλλα τόσα iso στον γερο-Τσαρτσαρή και μετά κατηγορήστε τον Μπερτομέου και τον Νιμπίρου.
firewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ετσι πρεπει να ηταν κ επειδη τα εμφραγματα θεριζουν στους 30αρηδες,εριχνα κλεφτες ματιες στο τελος. Με αγχώνει τρομερά το μπάσκετ. Πολλές φορές βλέπω άσχετες ομάδες και το κλείνω... 1
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Φωνάζει ο κλέφτης, αν είναι δυνατόν. Γελάει ο κόσμος όταν μιλάτε για διαιτησία στην Ευρώπη. Ρίξτε και άλλα 150 τρίποντα, βγάλτε και άλλα τόσα iso στον γερο-Τσαρτσαρή και μετά κατηγορήστε τον Μπερτομέου και τον Νιμπίρου. Ρε παιδακι θα μας απαντησεις σε καμια ερωτηση η θα μας λες γενικολογες βλακειες? Ειναι η δεν ειναι αντιαθλητικο το φαουλ στα 3 δευτερολεπτα? Σε οτι σε ρωταω σχετικα με περσυ το 11 το 09 θα απαντησεις η κοκοκο, απο τους ευνοημενους της ευρωπης?
DKNI Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τo make things clear Τηλεμαχε σημερα η διαιτησια ηταν 50-50
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Η διαιτησία σήμερα ήταν πεντακάθαρη και φυσικά 50-50, μου θύμισε τελικούς του 2010 και τις απίστευτες άμυνες του Σάρας.Υ.Γ: Κανένα αντιαθλητικό.
margaritagr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ο Τσαρτσαρης μολις τωρα ειπε στη νοβα οτι χασατε απο δικα σας λαθη κ η διαιτησια δεν επαιξε ρολο. Σημερα η Μπαρτσελονα ηταν στη χειροτερη κατασταση που την εχω δει τον τελευταιο καιρο. Δεν ειναι μονο οτι τους ελειψε ο Μαικλ, αλλα ολοι ητανε μετριοι. Σ ολοκληρη τη τριτη περιοδο σκοραρανε δυο ποντους, ο Ναβαρο εριχνε τουβλα κλπ . Ακομα κι ο προπονητης τους ηταν στον κοσμο του, τελειως. Ο Παναθηναικος σταθηκε αρκετα καλα, ο Γκιστ μου αρεσε πολυ, οπως κι ο Λασμε. Κακο ματς ηταν, τα παντα θα παιχτουν στο δευτερο ματς
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κριμα που δεν μπαναρουν το τρολαρισμα αλλα ο σνουμπ φταιει για αυτο εχει βαρεθει ο ανθρωπος, στα βαρεα και ανθυγειινα θα καταληξει
DKNI Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Η διαιτησία σήμερα ήταν πεντακάθαρη και φυσικά 50-50, μου θύμισε τελικούς του 2010 και τις απίστευτες άμυνες του Σάρας. Υ.Γ: Κανένα αντιαθλητικό. Οκ, ευχαριστουμε για την παρεμβαση σου, παμε στον επομενο ακροατη. Καλησπερα, απο που μας τηλεφωνειτε? ΥΓ. Anubis, μην τους απαντησεις. Προφανως ξερει πολυ καλα τι εχει συμβει απλα καταλαβαινεις, θεωρει οτι ειναι καποιου ειδους Θεια Δικη κτλ κτλ
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ναι εντάξει, και του Τσαρτσαρή η δήλωση τρολάρισμα ήταν Άνουμπις. "δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, χάσαμε από δικά μας λάθη"
Προτεινόμενες αναρτήσεις