Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά εγώ είμαι υπέρ της λύσης του Αναστασίου.Με δεδομένο ότι λεφτά δε υπάρχουν ούτε να πληρώνουμε καθαρίστριες,ας είναι αυτός.Εμπειρία μπορεί να μην έχει,αλλά ο τύπος πολυταξιδευμένος,έχει παρακολουθήσει απο κοντά κορυφαίους προπονητές σε κορυφαίες ομάδες,οπότε χειρότερος των διάφορων Φαμπρί-Φερέιρα κλπ δε πρόκειται να είναι και δεν θα μας φωρτώσει  διάφορους Κάιπερ και Ιωακίν. Τους βαρέθηκα όλους.Το θέμα όμως μη γίνει κλασσική μλκια και καλοκαιριάτικα θα αρχίζουμε τραγουδάκια τύπου "Πάμε για πρωτάθλημα".Είμαστε πλέον μια μέτρια ομάδα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ και θα πρέπει να το συνηθίσουμε.Του χρόνου λοιπόν ο στόχος είναι πλαιι-οφφς και τίποτα παράπανο.Μας πονάει και μας πληγώνει αλλά ο ΟΣΦΠ είναι άπιαστος για μας.Αν γίνουν σωστά τα πράγματα ίσως σε κάποια χρόνια θα επανέλθουμε.Όχι όμως άμεσα.Ας πιάσει ο Αναστασίου,ας ασχοληθεί και ας βρεί μικρά ελληνόπουλα,ας τα μεγαλώσει σωστά (που πιστεύω μπορεί να το κάνει,δεν νομίζω να πήγαν χαμένα τόσα χρόνια στην Ολλανδία),και βλέπουμε στο μέλλον τι θα γίνει.Η ομάδα μου έχει τεράστιο όνομα για να χαθεί.

Δυστηχως υπαρχουν αρκετοι σαν εσενα.Που να το σκεφτοταν κανεις,οτι οι οπαδοι του παναθηναικου θα ηταν οκ με τα playoff η με την δευτερη θεση.Που χαναμε το πρωταθλημα για 5 ποντους και βριζαμε τον τζιγκερ.ΑΑΑ ρε αλαφουζο που θελετε.Κια εγω ειμαι υπερ της αλλαγης προπονητη,πιστευω οτι αν παρουμε καποιον καινουργιο με αυτους τους παικτες και με αυτη την δοιηκηση θα παμε μπροστα.NOOOOTTTT

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Η ομάδα αυτό που χριαζετε είναι να φύγουν παλτά τύπου καζιγιαμα εσπαρθα καιπερ.... Και να έρθουν 3-4 ποιοτικοί παίχτες 1 κεντρικός αμυντικός και οι υπόλοιποι για το κέντρο και κύριος να στηριχθούν οι μικροί ταλέντο έχουν

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η ομάδα αυτό που χριαζετε είναι να φύγουν παλτά τύπου καζιγιαμα εσπαρθα καιπερ....

Eχω μηνες να δω τον ΠΑΟ στην μπαλα κι ουτε καν διαβαζω ειδησεογραφια σχετικη με το αγωνιστικο κομματι. Σοβαρα αυτα τα ονοματα που αναφερεις ειναι στο ροστερ μας? Οτι ναναι, καλα που διωξαμε Κατσουρανη και φεραμε αυτους. Εφτιαξε το κλιμα στα αποδυτηρια τουλαχιστον
Δημοσ.

Eχω μηνες να δω τον ΠΑΟ στην μπαλα κι ουτε καν διαβαζω ειδησεογραφια σχετικη με το αγωνιστικο κομματι. Σοβαρα αυτα τα ονοματα που αναφερεις ειναι στο ροστερ μας? Οτι ναναι, καλα που διωξαμε Κατσουρανη και φεραμε αυτους. Εφτιαξε το κλιμα στα αποδυτηρια τουλαχιστον

Δυστυχώς υπάρχουν αλλά όχι για πολύ λογικά θα πάρουν πόδι ....

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δυστηχως υπαρχουν αρκετοι σαν εσενα.Που να το σκεφτοταν κανεις,οτι οι οπαδοι του παναθηναικου θα ηταν οκ με τα playoff η με την δευτερη θεση.Που χαναμε το πρωταθλημα για 5 ποντους και βριζαμε τον τζιγκερ.ΑΑΑ ρε αλαφουζο που θελετε.Κια εγω ειμαι υπερ της αλλαγης προπονητη,πιστευω οτι αν παρουμε καποιον καινουργιο με αυτους τους παικτες και με αυτη την δοιηκηση θα παμε μπροστα.NOOOOTTTT

Κάνεις λάθος.Κανένας δεν είναι οκ με τη δεύτερη θέση.Αλλά όσο και να θέλεις τη πρώτη δεν σου εξασφαλίζει ότι θα την έχεις.Καλώς η κακώς ο Τζίγγερ δεν υπάρχει πλέον (Δεν το αναλύω,είναι άλλη κουβέντα αυτή),δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης,η πολυμετοχικότητα ήταν μια φούσκα.Με τα σημερινά δεδομένα ο πρωταθλητισμός είναι ανέφικτος και πρέπει να το καταλάβουμε γρήγορα.Καμία φορά οι παράγοντες φτιάχνουν τις ομάδες μιας χρήσεως καθαρά και μόνο υλοποιήσουν κάποιους στόχους,όπως έκανε κάποτε ο Ντέμης στην ΑΕΚ.Δεν το θέλω με τίποτα να γίνει και σε μας κάτι τέτοιο,επειδή στις περισσότερες φορές ούτε ο στόχος υλοποιείται και έρχεται και απόλυτη καταστροφή.

εξάλλου τον Πανάθα δε τον αγάπησα για τα πρωτάθληματά του.Καλά ήταν και αυτά,δε λέω,αλλά απο τον Πανάθα θυμάμαι άλλα πράγματα.Τα οποία μας τα πήραν και αυτά. 

Δημοσ.

Αν δε βρεθει ενα σοβαρο ατομο με οικονομικη δυνατοτητα να παρει την ομαδα και να κανει κουμαντο αυτος, προκοπη δε βλεπουμε.....

Δημοσ.

Αν δε βρεθει ενα σοβαρο ατομο με οικονομικη δυνατοτητα να παρει την ομαδα και να κανει κουμαντο αυτος, προκοπη δε βλεπουμε.....

Μέχρι να βρεθεί όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαστούμε με τα υπάρχοντα.

Δημοσ.

Μέχρι να βρεθεί όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαστούμε με τα υπάρχοντα.

Δεν συμβιβαζομαι με τιποτα γιατι εμαθα απο μικρος να παιζω καθε χρονο Champions League και να κλεινω σπιτια στην Ευρωπη με μπαλαρα......ας συμβιβαστουν οι πιο φρεσκοι ή οι πιο υπομονετικοι....εγω προτιμω να απεχω.

Δημοσ.

Δεν συμβιβαζομαι με τιποτα γιατι εμαθα απο μικρος να παιζω καθε χρονο Champions League και να κλεινω σπιτια στην Ευρωπη με μπαλαρα......ας συμβιβαστουν οι πιο φρεσκοι ή οι πιο υπομονετικοι....εγω προτιμω να απεχω.

Ε τότε ίσως πρέπει να αλλάξεις ομάδα. Ο Παναθηναικός είναι έτσι,και άλλος Παναθηναικος δεν υπάρχει.Οταν παίζαμε και φτάναμε στους "4" και "8" εκεί ήμουνα και υποστήριζα.Τώρα που τα πράγματα είναι σκατά επίσης θα υποστηρίξω.Απλώς θα απαιτήσω νεαρούς έλληνες παίχτες,δρόμο εσπαρθες και καζιγιαμες,να τους μεγαλώσουμε,να τους εκπαιδεύσουμε σωστά.Αν είναι να το κάνει ο Αναστασίου τον εμπιστεύομαι.Τι χειρότερο μπορεί να πάθουμε?7-8 θέση?έτσι και αλλιώς με εσπαρθες και καζιγιαμες παίρνουμε 7η θέση.Αφού λέφτα για σισσε και λέτο δεν υπάρχουν,ας τρέχουν τα πιτσιρίκια να ματώνουν τη φανέλα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ελπιδα με αυτη τη διαιτησια, μην το ψειριζουμε, 15π θα χασουμε

Επαναληψη του 2011, μια πολυ καλη ομαδα αντιπαλο, στην εδρα της, με 80-20 διαιτησια

Ε, τοτε ειχαμε και παικταραδες με προσωπικοτητα και προπονηταρα που μπορουσαν να μεινουν ψυχραιμοι και μπορουσαν να σκεφτουν καθαρα ακομα και με 2-3 αναποδα σφυριγματα

Τωρα δεν το εχουμε αρα πως να γινει

Δημοσ.

Θα χει πλακα να κανουμε κανα μπρεικ κ μετα να χασουμε μεσα στο ΟΑΚΑ. Οπως και θα γινει σε τετοια περιπτωση...

Δημοσ.

...ακόμα πιο πολύ πλάκα θα έχει να περάσετε  :P

edit καλά, αυτό το "επιθετικό" που χρέωσαν τον Μπράμος.......

Που να ήταν κι ο Μήτσος στις καλές του μέρες, εν τω μεταξύ....

Χτυπιέται πάντως το ματς. Αρκεί να παραμείνουν κοντά στο σκορ όπως μέχρι τώρα και να μην κλατάρουν στα καλά καθούμενα κάποια στιγμή (...και να μην ξεχάσει ν' αντιδράσει ο Αγρύρης, αν συμβεί...).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...