dismemberer Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Σοβαρα τωρα ρε παιδες, πιστευετε οτι ο Ομπραντοβιτς θα ερθει να δουλεψει με αυτο τον τυπακο πανω απτο κεφαλι του?
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Mαξ, εγώ ως ένα σημείο συμφωνώ μαζί σου. Κι εννοώ το να βλέπεις το...καλάθι μισογεμάτο. Επειδή το βλέπεις ως αποτελέσματα ομάδας. Ο DK -και ουχί μόνον αυτός- όμως, το βλέπει ως μισοάδειο, κοιτώντας προς την πλευρά της διοίκησης (και του προπονητή εννοείται). Κι έχει κι αυτή η άποψη τα δίκια της. Διότι φέρθηκε χειρότερα κι από τροϊκανός ο Τράκης : έδιωξε είτε έμμεσα (με χαμηλές προσφορές συμβολαίων) είτε άμεσα (σουτ-γκολ) το 80% της περσινής ομάδας, και το χειρότερο ήταν ότι σε αυτό το ποσοστό περιλαμβανόταν ο εγκέφαλος της όλης φάσης, ο Ομπράντοβιτς. Ξεκίνησε με μαλακισμένες κινήσεις, πιθανώς έτσι για το γαμώτο της ανακαίνισης και κλαιόμενος για τα φράγκα, τα οποία έχωσε τελικώς στην πορεία, χωρίς καν αυτό να έχει το μέγιστο καλό αποτέλεσμα. Ολ' αυτά είναι για κράξιμο, και παρά το γεγονός ότι μέσα από τη σταχτομπούρμπερη του Φθινοπώρου, κέρδισε ο ΠΑΟ τουλάχιστον έναν Λάσμε κι έναν Μπράμος (άντε και μισό Ούκιτς), κατά τ' άλλα μηδέν εις το πηλίκον. Κι αν το δεις αγωνιστικά που σου λέει ο DK, όντως η φετεινή Ευρωλίγκα ήταν τουρλουμπούκι, που υπό περασμένους χρόνους ο φετεινός ΠΑΟ μάλλον δε θα πέρναγε στα πλέη-οφς - ίσως ούτε καν στο Top-16. Kαι ναι μεν έχει ένα point η άποψη "ίσως, αλλά πέρασε, και στο κάτω-κάτω και οι υπόλοιπες ομάδες δεν ήταν σούπερ φέτος, οπότε γιατί να κράζεται ο ΠΑΟ;", αλλά αν τα προσθέσεις ολ' αυτά, η σούμα που βγαίνει είναι α) τί είχανε και τί χάσανε β) και πώς και ΓΙΑΤΙ τα χάσανε (και δεν έπρεπε/θα μπορούσαν να μην τα χάσουνε...). Αν το βλέπεις λοιπόν "ως περήφανος Παναθηναϊκός", ναι, δεν έχει πάει και (τόσο) άσχημα η χρονιά. Και όντως θα μπορούσε να ήταν έως πολύ χειρότερα. Η "αυτοκριτική" (ως οπαδός προς την ίδια την ομάδα, και συγκεκριμένα τη διοίκηση) όμως δεν είναι απαράιτητα απλώς "γκρίνια". ...και κάτι ακόμη : ενδεχομένως θα τον πιεί από την Μπάρτσα (αν και, όντως και αυτή αποδυναμωμένη, δεν είναι τραγικά τα πράγματα για τον ΠΑΟ, όχι στη θεωρία έστω - βέβαια παίζει με μειονέκτημα έδρας). Κι ενδεχομένως θα χάσει και το εντός πρωτάθλημα (άλλωστε με μειονέκτημα έδρας θα είναι κι εδώ). Ή να το πω αλλιώς, είναι πολύ πιθανό.να χάσει ΚΑΙ αυτό. Σε αυτή την περίπτωση ναι μεν θα είναι "περίπου στα ίδια με πέρσυ", αλλά όπως είπαμε, αγωνιστικά το φέτος με το πέρσι, η μέρα με τη νύχτα (μην ξεχνάμε ότι πέρσι τον κουτσουρέψανε σον ημιτελικό της Πόλης, με συνέπεια, θα έλεγα, να κλατάρει -το πιστέυω έντονα ως λόγο- απέναντι στον περσινό φορτσάτο ΟΣΦΠ). Οπότε δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμη η πορεία του Πεδουλάκη, με την περσινή του Ζοτς. Αν ήταν και φέτος ο Ζοτς, κατά πάσα πιθανότητα φέτος θα ήταν βασιλιάς και μέσα και έξω. Μ' άλλα λόγια, "μέχρι εδώ καλά" (κουτσά-στραβά), που λες κι εσύ, ο DK όμως προεξοφλώντας την συνέχεια, αφαιρεί το "καλά", κι αφήνει το "μέχρι εδώ". Και, αν και τίποτα φυσικά δεν είναι απίθανο, κατά πάσα πιθανότητα έχει δίκιο, ότι έτσι θα πάει (οπότε σου λέει "αφού μέχρι εδώ, τί επιτυχία μου λες"). Τεσπα όπως είπα έχετε κι οι δυο τα δίκια σας, με βάση την οπτική σας - απλά προσπάθησα να εξηγήσω τις σημειολογικές διαφορές.
maxdore217 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 καλά ρε τι προσέξατε το δεύτερο Ο τι να πώ ήμαρτον!! , ok δικό μου λάθος κανένα πρόβλημα συνεχίζουμε. τώρα σε αυτά που είπα και μάλλον μόνο ο αρχικός κράχτης (washcloud) με τον κόκορα κατάλαβε τι θέλω να πω στο περίπου. Αρχικά εγώ δεν είπα ότι ο ζοτς δεν έκανε δουλειά και βέβαια τον ευχαριστούμε γι αυτά που μας πρόσφερε αλλά midi γράφεις εσύ : Τι λογικη ειναι αυτη ? Δεν το πηρες περυσι, το πηρες 5 αλλες χρονιες με Ζοτς. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αν διαβάσεις προσεχτικά αυτό είπα κιόλας Θα πρεπε να το σηκωνουμε καθε χρονο επι Ζοτς για να μπορουμε να μιλαμε για τον Αρτζυ δηλαδη? Ακριβός σε αυτά τα έντονα γράμματα πατάω και εγώ ότι μην βιαζόμαστε να κατακρίνουμε και να δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα μας με την στάση μας!!! και την αμφισβήτηση που έχουμε φέτος . Ας δούμε πώς θα πάει και βλέπουμε ,το θέμα δεν είναι το φέτος μόνο ( αν δεν πάμε καλά δεν πήγαμε τι να κάνουμε ) αλλά και του χρόνου και του επόμενου. Για να γίνει μια σοβαρή ομάδα ( γενικά το λέω αυτό μην παρεξηγηθώ ξανά ) θέλει δουλειά χρόνων δεν φτιάχνονται όλα από την μια μέρα στην άλλη ο ζοτς ήταν ψαγμένος σε αυτά μην περιμένετε να σας μοιάζει ο πεδουλάκης μαζί του. Τώρα τι θέλετε να κάνουμε δηλαδή για να καταλάβω ? Εγώ αυτό που σας λέω και είναι η πραγματικότητα είναι ότι : ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ . Άλλωστε αν αν δεν ρέει το χρήμα η ιστορία η ίδια έχει δείξει καταστροφές μεγάλες ( Να πατάμε και λίγο γη και να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά γιατί το site το διαβάσουν και γαύροι και είναι αμαρτία να γελάνε μαζί μας όπως στην μπάλα που έχουμε γίνει ρόμπες το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα είναι ότι φτάει ο γαύρος που δεν μπορούνε τα ρετάλια να κερδίσουν το πλατανιά ) Ο όμιλος του παναθηναϊκού φέτος ήταν εύκολος? ( ΡΕΑΛ, CSKA, MALAGA ANATOLOYS, ZALGIRIS...δεν το λες εύκολο του γαύρου όμως ήταν ) άλλες φορές ποιες είχαμε δηλαδή ... το ότι παίζει γενικά πίνα και δεν υπάρχει χρήμα ναι αλλά για όλους!!! Ίσως φέτος ο Γαύρος να είναι καλύτερα από εμάς λόγο κορμού που δεν έχει αλλάξει αλλά στα παιχνίδια του πέρα από τα μεταξύ μας δεν έχει δείξει τίποτα παραπάνω και θα είναι derby και φέτος λόγο προπονητών γιατί αν είχαν και αυτοί ιβκοβιτς θα το ξεχνάγαμε από τώρα και δεν θα είχαμε και κούπα ( όποιος με πιάσε με έπιασε αυτά είχα να πω ) . υπομονή γιατί πέρα από τα διοικητικά το φέξιμο το έχει και ο κόσμος ( μην μας φταίνε όλο οι άλλοι). Τώρα το άλλο πίσω που λέει δεν είναι η barca μαιαμι , όποιος θυμάται πριν καμία 8-9 χρόνια που είχε πάει ο παναθηναϊκός nba και είχε κάνει κάποια παιχνίδια θυμάται και την διαφορά που υπάρχει και θα υπάρχει όπως και να έχει ή barca και η cska είναι ομαδάρες μην ακούω χαζά ότι δείτε λίγο και την πορεία τον ρώσος έχουν ίδια τρόπαια με μας γιατί είχαμε ζοτς και ομαδάρα και τους τα πέρναμε αλλιώς σήμερα θα είχαν 10 ευρωπαικά μην τους λέμε τυχαίους . καλή επιτυχία να έχουμε με καλά παιχνίδια για την ομάδα μας.
DKNI Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 πέρυσι το πήρα ? που είχαμε ζοτς ...πες μου ( τι ψάχνεις για φέτος ? ) αυτό λέω εγώ και τίποτα άλλο . ποδόσφαιρο βλέπεις καθόλου φίλε μου ή κλείνεις τα μάτια εκεί .....μια και εκεί μιλάμε για κατρακύλα και όσο και αυτό που είπες αν χάσουμε και στα 2 ματσάκια που ακολουθούν ( δηλαδή πρωτάθλημα με γαύρο και barca) με 3-2 και με σοβαρές εμφανίσεις (ΟΧΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ) αλλά δεν είναι και αποτυχημένη άλλωστε με με τόσες αλλαγές φέτος στο ξανάπα τι θέλεις ? που απευθύνεσαι μεγάλε...γιατί δεν σε πιάνω ? Και τωρα καταλαβα σε ποιους απευθυνεται η Πρασινη, ο Ασπρουλιας, ο Μπουρλακης, ο Γιαννακοπουλος... Και ελεγα "υπαρχει κοσμος που θα χαψει τα περι ηδη πετυχημενης χρονιας και θα αμολησει το 'αλλες χρονιες με Ζοτς δεν περναγες στους 8 και περσυ δεν πηρες το πρωταθλημα". Τελικα υπαρχει. Συντομα θα ακουσουμε συγκρισεις του επιβητορα της Ευρωπης, των 5 Ευρωπαικων και 10 πρωταθληματων με τον μεγαλο Αργυρη που εφερε ο Μεσσιας Γιαννακοπουλος επειδη στα 13 χρονια που ηταν εδω ο Αρχοντας καποιες χρονιες δεν περασαμε στους 8. Και ολα αυτα με τον Πεδουλακη να εχει 4 ηττες στο πρωταθλημα των 2 ομαδων και ουσιαστικα να μην εχει κλειδωσει 2η θεση, να εχει χασει απο τον γαυρο 2 φορες και να εχει απλα αφησει πισω Μαλαγα-Ζαλγκιρις για την 4η θεση του ομιλου. Ρισπεκ' Ακομα και με αυτο το μπατζετ που επεσε τοσο πολυ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πετυχημενη χρονια αν δεν παρεις το πρωταθλημα. Ο Αρχοντας καποτε ελεγε "Το τι εχεις κανει ειναι ιστορια, μονο το μελλον μετραει". Γι'αυτο τα πανηγυρια ηταν τον Ιουνη και οχι τον Μαρτη. Αν παρεις πρωταθλημα, κυπελλο (ηδη το εχεις παρει) και ας αποκλειστεις στους 8 της ΕΛ, εισαι πετυχημενος και βγες και μιλα ΤΟΤΕ Αλλα αμα χασεις πρωταθλημα και φας και κανα 3-0 απο την Μπαρτσελονα με 20π διαφορα (που ρεαλιστικα, αυτα τα 2 ειναι πιο πιθανο να συμβουν) τι θα πεις? "Σορρυ, λαθος μου, δεν επρεπε να πω απο Μαρτιο οτι ειναι ήδη πετυχημενη η χρονια"? Ή θα στηριξεις αυτη την υπερτατη πιπα? μην βιαζόμαστε να κατακρίνουμε και να δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα μας με την στάση μας!!! και την αμφισβήτηση που έχουμε φέτος . Ο όμιλος του παναθηναϊκού φέτος ήταν εύκολος? υπομονή γιατί πέρα από τα διοικητικά το φέξιμο το έχει και ο κόσμος ( μην μας φταίνε όλο οι άλλοι). 1. Ποια στηριξη δεν εχει νιωσει το τμημα? Δουλευομαστε? Εμενα αυτο ισα ισα ειναι το παραπονο μου. Οτι στο ΟΑΚΑ ουτε ενα "Ομπραντοβιτς" δεν εχει ακουστει απο το πεταλο. Εγω αμα ημουν Γιαννακοπουλος και Πεδουλακης θα νομιζα οτι ο κοσμος, αν κρινω απο το ΟΑΚΑ, ειναι ενθουσιασμενος. Αυτο το τμημα ειδικα φετος εχει ΠΑΡΑΠΑΝΩ στηριξη αποτι εχει προσφερει η διοικηση και ο προπονητης στον κοσμο 2. Ο ομιλος μας ειχε καλυτερες ομαδες απο του γαβρου να διεκδικουν την 1η δυαδα αλλα στην μαχη για προκριση δεν ειχαμε και εμεις τα θηρια. Και εκ του αποτελεσματος αυτο που καναμε ηταν να αφησουμε απλα εξω τη Ζαλγκιρις και την Μαλαγα. Σιγα την υποθεση. Καναμε το απολυτως απαραιτητο. 3. "Υπομονη"??? Ρε τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...Ποιοι το λεγανε... ΜΑΖΙ ΣΟΥ οτι φταιει ο κοσμος. Αλλα επειδη υποθετω οτι λες πως φταιει για την γκρινια του, εγω πιστευω το αναποδο. Οτι φταιει ο κοσμος γιατι εφαγε πολυ ευκολα Πεδουλακη, συνεντευξης παραιτησης, Μανωλοπουλο, Σχορτσιανιτη, χαμηλα του πηχη, θαψιμο σε οσους εφυγαν κτλ. Καμια αντιδραση. Πληρης αποδοχη. Ξεχασαν τι ζουσαν, τα δεχτηκαν ολα ΥΓ. Υπομονη για ποιο πραγμα? Λασμ 31, Μητσος 32, Τσαρτσαρης 34, Ουκιτς 29 Υπομονη πχ 2 χρονια για να αποδωσει η ομαδα ποτε? Οταν ο Μητσος θα ειναι 34, ο Λασμ 33, ο Ουκιτς 31, ο Τσαρτσαρης θα εχει σταματησει? Και για ποσο να αποδωσει? Με αυτες τις ηλικιες θα αποδωσει για ΜΙΑ αντε δυο χρονιες Οι μονοι που μπορεις να πεις οτι θα "σπειρουν" 2 χρονια και μετα εχουν μια τριετια να "θερισουν" ειναι ο Μπραμος, ο Ματσιουλις και ο Γκιστ. Και αυτο γιατι εχεις σαν Ελληνες τους ανυπαρκτους Ξανθοπουλο, Γιαννοπουλο, Σκορδιλη, ολοι επιλογες Πεδουλακη
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτή τη φορά θα διαφωνίσω περισσότερο μαζί σου Μαξ. Διότι, εκτός του ότι ο Γιαννακόπουλος "είναι αλλού", κι ο Πεδουλάκης που ναι μεν όντως θέλει κι αυτός ένα τάδε χρόνο για να "στήσει ομάδα", έδειξε με προσωπικές επιλογές (σε απόκτηση παικτών, σε χρησιμοποίηση του εκάστοτε υπάρχοντος ρόστερ, σε τακτικές κατά τα παιχνίδια - και γενικώς με μια γενική συμπεριφορά) ότι ΔΕΝ είναι για πολλά πολλά...ΕΚΤΟΣ κι αν...βελτιωθεί κι ίδιος από του χρόνου, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας και μαζί με τα προαναφερθέντα ΔΕΝ ξετινάζει πχ τον Διαμαντίδη (αλλά φροντίζει να παραθέτει, τουλάχιστον σε "επουσιώδη" παιχνίδια, ένα ρόστερ που και για το καλό την ενεργητικότητα των αθλητών θα είναι, πχ τους πιτσιρικάδες Έλληνες τους έχει κάψει), τον Τσαρτσαρή, αλλά και όσους "τραβάνε" κι ας είναι "νεαρότεροι" (Λάσμε πχ), και γενικώς φέρεται πιο έξυπνα προπονητικά (όλοι είδαμε άπειρες στιγμές όπου καταλαβαίναμε ότι έπρεπε να γίνουν εξόφθαλμες αλλαγές και σε ρόστερ και σε τακτικές, που δεν γινόντουσαν ποτέ).Κι αν σε αυτά προσθέσεις και το ολίγον "γραφικό" του χαρακτήρα του, που έχει δώσει λαβές για σχόλια, κάπου εκεί φτάνει να γίνεται αισθητό ότι "ναι μεν ο Αργύρης,,,,,,ΑΛΛΑ". Επίσης, σε διάφορα παιχνίδια, να 'ταν καλά οι ατομικές δυνατότητες κάποιων παικτών, πχ Μπράμος, Διαμαντίδης, Λάσμε, Ματσιούλις, Τσαρτσαρής, Ούκιτς ακόμα (μη πω και Γκιστ αλλά ΚΑΙ Μπανκς σε κάποιες φάσεις) που μπόρεσε ο ΠΑΟ και έφτασε εδώ που έφτασε. πράγμα που σημαίνει ότι ένα "καλύτερος προπονητής" (μεγάλη κουβέντα αυτό βέβαια...), ίσως και να τα πήγαινε μέχρι και πολύ καλύτερα, ΦΕΤΟΣ. Οπότε, ΥΠΑΡΧΕΙ θέμα με Πεδουλάκη.....(...προσωπική μου άποψη βέβαια, και το έχω ξαναπεί, φέτος θα πρέπει να του "χαριστεί". Και λόγω όλων των φετεινών συνθηκών στον ΠΑΟ, και λόγω του ότι είναι πρωτάρα, όπως και να το κάνεις, "σε ομάδα μεγέθους ΠΑΟ", με τα συγκεκριμένα μάλιστα αφεντικά, και με τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις να τον περιμένουν. Αν όμως από Οκτώβρη ΔΕΝ δείξει, μέσω της ομάδας που θα κατεβάσει και των παιχνιδιών που θα γίνονται, αισθητή βελτίωση σαν ΟΜΑΔΑ, ΤΟΤΕ θα πρέπει οπωσδήποτε να καρατομηθεί ο Αργύρης, και δεν θα χωράνε "εξηγήσεις" του τύπου "είναι άβγαλτα τα παιδιά"...). Γενικά δε, έχει δίκιο ο DK όταν λέει "μην καταπίνετε αμάσητα όσα σας δίνουν, στο όνομα της ομάδας". Θυμίζει τη φάση με μνημόνια και τρόικες, κι όταν λες "φταίει ο κόσμος", είναι σα να συμφωνείς με το "μαζί τα χάσαμε". Δεν πάει έτσι όμως....(αν δεις την μέση παρακολούθηση αγώνων του ΠΑΟ φέτος, θα..."τρομάξεις" : σαν τί άλλο να κάνει ο κόσμος για να είναι "υποστηρικτικός" δηλαδή; Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ ειδικά, μόνο ουρές απ' έξω που δεν κάνανε....).Όταν λοιπόν, είναι βάσει επιχειρημάτων το "κράξιμο" από κάποιους, τότε δεν έχεις δίκιο να λες "κάνει κακό στην ομάδα". Αντιθέτως, καλό κάνει. (...κι ένα τελευταίο, "άσχετο" : προσωπικά θεωρώ ότι ο όμιλος του ΠΑΟ ήταν ένα κλικ πιο εύκολος από του ΟΣΦΠ. Και φάνηκε ειδικά προς το τέλος. Η Μπάρτσα όχι τόσο δυνατή φέτος, κυρίως λόγω Ναβάρο, μεν, αλλά κι η ΤΣΣΚΑ χώρίς Κιριλένκο και Σβεντ κυρίως, όσο κι αν έχει Μεσίνα και Παπαλουκά. Η Ρεάλ σχεδόν ανέκδοτο, με βάση την ιστορία της και το πως έχει παίξει. Μάλαγα δεν συγκρίνεται καν με Κάχα και Κίμκι, κι ας μην ξεχνάμε την Μακάμπι που στον 2ο γύρο του Τοπ-16 σοβάρεψε άγρια. Όσο για την Ζαλγκίρις, ό,τι έπειξε ήταν μέχρι το 2012. Μετά, στην ουσία διαλύθηκε από τα εσωτερικά της προβλήματα και τους παίκτες που έχασε. Και μόνο τον χαμό που έγινε στις τελευταίες αγωνιστικές με τις ισοβαθμίες να δεις στον όμιλο του ΟΣΦΠ, δεν βγαίνει συμπέρασμα για πιο εύκολο τον όμιλο του ΠΑΟ...). Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από washcloud
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Παντως οσο επαναλαμβανεται το επιχειρημα "καλα τα εχουμε παει φετος" ενω ο μηνας ειναι Μαρτης-βαρια-βαρια Απριλης, τοσο κανω στο μυαλο μου κατι περιεργους παραλληλισμους με τα της μπαλας, που καθε Χριστουγεννα πανηγυριζαμε το "καλα τα παμε μεχρι στιγμης" και κατα τον Μαη κραζαμε τον Τζιγκερ. Με τη διαφορα οτι εκει ημασταν Τζιγκερομαδα και μαθαμε στους συμβιβασμους, αλλα στο μπασκετ απορω πως στο καλο συμβιβαζομαστε απο τον Μαρτη με το "καλα τα πηγαμε μωρε". Οχι δε τα πηγαμε καλα. 70% τυχη και 30% ατομικη υποθεση μερικων παιχτων ειναι το γεγονος οτι φτασαμε στο τοπ8 και το οτι πηραμε κυπελο, οποιος δεν εθελοτυφλει-στρουθοκαμηλιζει-κρυβεται πισω απο ξερα αποτελεσματα, καταλαβαινει ευκολα τι ερχεται αν η ομαδα συνεχισει στο μοτιβο που κινειται φετος. Και δεν με νοιαζει τοσο το θεμα τοπ8/τοπ16/τοπ32. Εχω φαει αποκλεισμους απο τοπ16 και τοπ8 επι Ζοτς, με το κουταλι, αλλα περα απο την απογοητευση της στιγμης, ηξερα οτι σε κανα 2 χρονια θα ειμαι παλι στην κορυφη και ετσι οι γκρινιες ηταν για λιγους (μαλλον αυτους που τωρα λενε οτι τα παμε καλα). Αυτο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι οτι το μελλον προδιαγραφεται ζοφερο αν ο τρακης δεν κανει ΑΜΕΣΑ διορθωτικες κινησεις στα λαθη του καλοκαιριου. Και ο χρονος, ιδιαιτερα μετα το περας της φασης του τοπ8, τελειωνει.
DKNI Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Tα δημοσιογραφακια σημερα δεν θα κανουν αφιερωμα στον Καραγκουνη? Στο Μεγκα του Βαρδινογιαννη χθες ειχαν αφιερωμα που...εδωσε συνεντευξη στο καναλι της Φουλαμ. Σημερα που επεσε φαπα απο Νιουκαστλ τιποτα? Εκεινο το αμοιρο παιδι, ο Λουκας που αρπαξε 5 χτες στη Μαδριτη? Αν ειχε ερθει κανα 0-0 θα μαθαιναμε 1 βδομαδα για το πως μεταμορφωσε την αμυνα της Λεβαντε, τωρα αρπαξε 5 βλεπεις
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ούτε σήμερα κερδίσαμε αν και ήταν από τα λίγα παιχνίδια που δεν βαρέθηκα βλέποντας φέτος την Πανάθα τουλάχιστον θα βγει Ευρώπη η Ξάνθη που το αξίζει πιο πολύ...... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
CROM271 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ενταξει σημερα αν η ομαδα ειχε προπονητη θα ειχε νικησει σιγουρα. Την αλλαγη του Αποστολοπουλου δεν την κανει ουτε ΚΑΚΟΣ προπονητης ερασιτεχνικου πρωταθληματος!!! Απο το 70 η ομαδα επαιζε με 10 παιχτες... Δεν κατηγορω το παιδι φυσικα αλλα τον ''φωστηρα'' που το σκεφτηκε να τον βαλει. Ηθελε να βγαλει τον καινουργιο Νινη μαλλον και χαντακωσε την ομαδα στο τελος... ΑΣΤΕΙΑ πραγματα... Απο εκει και περα ενας σοβαρος προπονητης στο ημιχρονο εχει βαλει τον Τοτσε. Φωναζει απο χιλιομετρα αυτη η αλλαγη.
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Από την αρχή έπρεπε Τοτσέ με Φιγκερόα. Έπαιζες θέση στην Ευρώπη.
CROM271 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Συμφωνω firewalker. Κανονικα απο αρχη επρεπε. Καντην τουλαχιστον στο ημιχρονο ομως ρε ανθρωπε! Αλλα τι μιλαμε τωρα. Ο αλλος αφησε την ομαδα με 10 παιχτες (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) για 20 λεπτα. Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μολις ειδα την αλλαγη.΄Ρε μεγαλε αν εισαι 2-0 βαλτον τον πιτσιρικα για 5-10 λεπτα στο τελος. Ελεος δηλαδη...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Το θεμα ειναι οτι εβγαλε τον πιο ποιοτικο ποδοσφαιριστη σου εξω .Και εκτος απο αυτο,ειναι λες και βλεπω προπονητη του 70-80.Μα να βγαζεις τους παικτες απο το κεντρο για να βαλεις επιθετικο ταγαρι?Ποιιος θα φτιαξει το παιχνιδι μετα,ο τοτσε?Ο φιγκεροα?ι αποστολοπουλος? Παντως για εμενα,και μεχρι αυριο να παιζαμε,γκολ δεν βαζαμε,ακομα και να καθονταν μεσα οι βασικοι.Ο αλλος ο φιγκεροα εχασε μονος του 10- τελικες.Ο τοτσε μπηκε μεσα και με αδεια εστια [ο τερμας εχασε την φαση]τν εστειλε ουτ.Ουτε τα βασικα.
8elwADSL Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αντε πολύ έκατσε και ο βονόρτας! Να φύγει κ αυτός.
manos89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ας πω και γω για το μπασκετ μερικα πραγματα. κατ'αρχην. δεν φταιει ο "τρακης" που η περσινη ομαδα διαλυθηκε. αυτα που εχω ακουσει (επειδη κανεις δεν ξερει τι μπορει να εγινε) και ταιριαζουν καλυτερα στα αυτια μου ειναι τα εξης. οι γιανακοπουλαιοι απο περυσι ειχαν αποφασισει οχι μονο να μην ριξουν χρημα, αλλα να μην ξανασχοληθουν γενικα με την ομαδα. ο ομπραντοβιτς περυσι ανα τακτα χρονικα διαστηματα εριχνε σποντες προς την διοικηση για το οτι δεν ξερει αν θα ειναι εδω και του χρονου με σκοπο να ξεκαθαρισει το τοπιο γιατι κανεις δεν επικοινωνουσε μαζι του, ή τουλαχιστον δεν του ξεκαθαριζαν αν θα συνεχισουν. το καλοκαιρι λοιπον ο ομπραντοβιτς ελεγε περι σεβασμου στην ανακοινωση αποχωρησης. αυτο κολλαει στο οτι ουσιαστικα ειχαν δωσει την ομαδα στον δημητρη χωρις να του πουν τιποτα. περιμενε να συζητησει με τον θαναση για την ανανεωση του συμβολαιου του, η εστω να εμφανιστει ο θανασης και να του πει "ξερεις δεν μπορουμε να διαθεσουμε χρονο-χρημα οποτε δινουμε την ομαδα στον δημητρη" αλλα η συζητησης εγιναν κατευθειαν με τον δημητρη. αυτα για τα περσινα. απο το καλοκαιρι και μετα λοιπον, απο τη στιγμη που εφυγε ο ομπραντοβιτς και το μπατζετ δεν ηταν μεγαλο, δεν υπηρχε περιπτωση να μεινει σχεδον κανεις. δειτε τα συμβολαια που πηραν ο καλαθης, ο καιμακογλου, ο βουγιουκας ακομα και ο μπατιστ στα 35-36 του. το ερωτημα τωρα. αν οχι ο πεδουλακης τοτε ποιος? περιμενω μια ρεαλιστικη απαντηση παντα. το λαθος που εγινε το καλοκαιρι ειναι οτι αντι να παρουμε κατευθειαν τον πεδουλακη καναμε προταση στον γιασικεβιτσιους και στον ιτουδη. μπορει να βγαιναν λαχειο δεν λεω αλλα κανεις απο τους 2 δεν εχει δουλεψει πρωτος προπονητης σε ομαδα οποτε το ρισκο ηταν τεραστιο. για τον πεδουλακη εχω βρει μερικα θετικα για τα οποια μπορουμε να μιλησουμε απο τωρα που δεν εχει ολοκληρωθει καν η σαιζον και εχουν πεσει ολοι να τον φανε ή να τον αποθεωσουν. δεν θα πω για θεματα τακτικης του στυλ η ομαδα εχει γρανιτενια αμυνα ή η ομαδα στην επιθεση παιζει μονο με 3ποντα και αγιος ο θεος. αυτα που θελω να πω ειναι τα εξης. η ομαδα και να αποκλειστει απο παντου βγαζει υγεια και ματωνει στο παρκε. πολυ σημαντικο για παικτες που ειναι μαζι μονο 8-9 μηνες. δεν εννοω υγεια με την εννοια του οτι παιζει απιστευτο μπασκετ, εννοω οτι σου δινει την αισθηση οτι οι παικτες ειναι δεμενοι και προσπαθουν για το καλο της ομαδας. (πχ ουκιτς!!!) 2)βελτιωση παικτων. ειχε δει κανεις τον ουκιτς αραγε πριν τον παναθηναικο? βλεπουμε διαφορετικο παικτη τους τελευταιους 3 μηνες. και δεν εχει να κανει με την ευστοχια του. θυμηθειτε οτι στην αρχη της χρονιας ηταν γνωστος ως ο νταπα ντουπα ουκιτς που απο οργανωση ηταν 0 και ξεκιναγε την επιθεση της ομαδας στα 10 δευτερολεπτα. πλεον ο ουκιτς εχει γινει ομαδικος , μπορει να παρει την ομαδα στις πλατες του τις κρισιμες στιγμες και το βασικοτερο παιζει αμυνα. με λιγα λογια ο ουκιτς του 13 ειναι πολυ καλυτερος απο τον ουκιτς προ παο. αυτο δεν ισχυει μονο για τον ουκιτς 3) η ομαδα μεχρι στιγμης εχει παρει ολα τα do or die παιχνιδια που υπηρξαν ειτε ηταν φορμαρισμενη ειτε προερχοταν απο ηττα, ειτε ηταν με πιο δυνατο αντιπαλο κλπ κλπ. να πω οτι εννοω παιχνιδια που παιζοταν το κεφαλι της ομαδας και η προκριση της οχι παιχνιδι σαν το τελευταιο με την csska η το χαμενο παιχνιδι με την μαλαγα που ουσιαστικα αν χαναμε μπαιναμε σε περιπετειες. αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι καντου ρεαλ και ολυμπιακος τωρα. το κυριο αρνητικο της ομαδας ειναι ο σχεδιασμος. ασχετο που εγω πιστευω οτι σιγουρα δεν ηταν κακες οι κινησεις που γιναν, μερικες εγιναν χωρις προπονητη (σοφο, μπραμος) μερικες αργησαν πολυ (λασμε αλλα δεν φταιει κανεις, γκιστ) και επισης λογω κακου σχεδιασμου η ομαδα μεχρι τον νοεμβριο επαιζε ουσιαστικα με μισο 4αρι γενικα πιστευω οτι με 2 σωστοτερες κινησεις, οχι απαραιτητα πιο ακριβες, στις θεσεις των μπανκς και καπονο δεν θα ειχαμε ταβανι , η τουλαχιστον θα ηταν πολυ πιο ψηλο. τελος θα ηθελα απο περιεργεια κυριως , να μου πουν οσοι εχουν αντιρρηση με το ροστερ ( οτι ειναι καλο κλπ κλπ ) να μου πουν συγκεκριμενα ποιους παικτες θα ηθελαν αντι αυτων που εχουμε. τονιζω οτι δεν το λεω επικριτικα. δεν εννοω αλλαγες του στυλ φαρμαρ αντι για ξανθοπουλος. εννοω αλλαγες που δεν θα αλλιωναν το μπατζετ τις ομαδας. δηλαδη αντι για ξανθοπουλο η μπανκς , καποιους που εχουν το ιδιο κασε με αυτους πχ.
xristoforos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά εγώ είμαι υπέρ της λύσης του Αναστασίου.Με δεδομένο ότι λεφτά δε υπάρχουν ούτε να πληρώνουμε καθαρίστριες,ας είναι αυτός.Εμπειρία μπορεί να μην έχει,αλλά ο τύπος πολυταξιδευμένος,έχει παρακολουθήσει απο κοντά κορυφαίους προπονητές σε κορυφαίες ομάδες,οπότε χειρότερος των διάφορων Φαμπρί-Φερέιρα κλπ δε πρόκειται να είναι και δεν θα μας φωρτώσει διάφορους Κάιπερ και Ιωακίν. Τους βαρέθηκα όλους.Το θέμα όμως μη γίνει κλασσική μλκια και καλοκαιριάτικα θα αρχίζουμε τραγουδάκια τύπου "Πάμε για πρωτάθλημα".Είμαστε πλέον μια μέτρια ομάδα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ και θα πρέπει να το συνηθίσουμε.Του χρόνου λοιπόν ο στόχος είναι πλαιι-οφφς και τίποτα παράπανο.Μας πονάει και μας πληγώνει αλλά ο ΟΣΦΠ είναι άπιαστος για μας.Αν γίνουν σωστά τα πράγματα ίσως σε κάποια χρόνια θα επανέλθουμε.Όχι όμως άμεσα.Ας πιάσει ο Αναστασίου,ας ασχοληθεί και ας βρεί μικρά ελληνόπουλα,ας τα μεγαλώσει σωστά (που πιστεύω μπορεί να το κάνει,δεν νομίζω να πήγαν χαμένα τόσα χρόνια στην Ολλανδία),και βλέπουμε στο μέλλον τι θα γίνει.Η ομάδα μου έχει τεράστιο όνομα για να χαθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις